Durabrik Bewertungen 141

TrustScore 3 von 5

3.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn de adviseur Guy Aerssens van HYBOMA bijzonder dankbaar. Hij slaagde erin de verkoop van onze woning met veel inzet en volharding tot een goed einde te brengen. Nogmaals dank Guy.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Raar dat ik dit reeds krijg, ik woon er nog niet.... Zeer tevreden over onze werfleider Steven Aelvoet, echt top ! Spijtig dat sommige werkmannen slordig te werk gaan waardoor een aantal werken mo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De begeleiding vanaf de aankoop tot het moment van de verhuis was prima. Steeds vlug en correct antwoord op onze vragen gekregen. Dankzij Brecht (ons aanspreekpunt in de afwerkingsfase) kregen we... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tip: betaal Durabrik slechts voor alle gebreken opgelost zijn. Twee jaar lang houden ze je voor complete zot met valse beloften. After sales is een complete spookafdeling in het bedrijf met als doel k... Mehr ansehen

1. Bauunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Sleutel-op-de-deur huizen en appartementen bouwen is wat wij doen. Met meer dan 50 jaar ervaring kennen wij de knepen van het vak als geen ander om jou te ontzorgen. Een thuis maken voor mensen, dat is onze grootste passie. Het maakt ons blij als een woning echt jouw thuis wordt. Een thuis creëren gaat voor ons echter verder dan dat. Het betekent ook dat medewerkers helemaal hun draai kunnen vinden bij ons. Dat partners graag met ons samenwerken. En dat we ten slotte de maatschappij een beetje beter maken. Voor ons is het zo klaar als een klontje: bouwen begint bij mensen.

3.1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Transparante en duidelijke…

Transparante en duidelijke communicatie. Een goede mogelijkheid tot opvolging van de werken, afwerkingen en toeleveringen via het klantenportaal van de website Durabrik. Een goede begeleiding doorheen de werkzaamheden door de projectleider.

8. September 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Communicatie met de klant tijdens de…

Communicatie met de klant tijdens de afwerking laat te wensen over.
Algemeen een slordige uitvoering met veel rommel her en der.
We hebben de indruk dat bvb voor vloeren en faience het niet echt vakmensen zijn.
Wij wilden graag weten wat de taakinhoud van een werfleider bij Durabrik is.

1. September 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ce n'est que le début de l'aventure...

Ce n'est que le début de l'aventure...
Quelques difficultés à me faire connaître comme acheteur potentiel au début... mais c'était une période de départ en vacances et congés du bâtiment!

Ensuite, une grande confiance instaurée d'emblée avec Monsieur Pilette et le sérieux de l'entreprise a filtré d'emblée dans nos contacts...
A suivre.

29. August 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vooral onze projectleidster Sara is…

Vooral onze projectleidster Sara is super.
De communicatie, de begeleiding in alles.

Durabrik zorgt er ook voor dat we alles netjes kunnen volgen op het klantenportaal.
Alles is heel duidelijk. Zo kun je met een gerust hart, het huis van je dromen bouwen!

10. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze hebben opgeleverd en verzwegen dat…

Ze hebben opgeleverd en verzwegen dat de zonnepanelen niet gekeurd werden, ze hebben vergeten de aanvraag in te dienen voor buitenlijn telenet , mijn woning heeft een vochtigheidsgraad van 100 % ondergelopen toen de roofing niet af was maar niet nodig te vermelden. Ze voelen zich niet eens verantwoordelijk om het op te lossen ,nee helaas mevrouw we zijn met bouwverlof ,de permanentie bij Durabrik is er enkel waarschijnlijk als je huis ineenstort.
Nooit zou ik iemand aanraden om in zee te gaan met Durabrik.

1. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel correcte afspraken een heel goede afwerking

Heel correcte afspraken een heel goede afwerking en de opvolging van de werken was perfect een dikke pluim voor Claude vermoeren.enig minpuntje een deksel voor op een putje moest nog bijgerekend worden wat in feite normaal is dat er een deksel is voorzien is op een putje

12. Juli 2023

Goede ervaring

Goede ervaring bij de aankoop van het pand. Aangename verkoper, die steeds bereikbaar is.
Echter na de aankoop lang moeten wachten op de ondertekening van de verkoop/aankoop-belofte. Kwam uiteindelijk wel mooi in orde.

7. Juli 2023

Imcompetance

Nous avons vécus 1ans et demi de stress permanent dans un premier on est mis en contact avec commercial qui nous fait part des étapes de la construction...puis arrive le moment où ils commencent la construction et là commence le stress les ennuis les nuits blanches , certains corps de métiers vraiment vraiment incompétents, problèmes de compréhension avec le chef de chantier , la langue les sous traitants pareil ne comprennent pas le français pas de surveillance de plus haut de chez pour venir voir l'avancement du chantier pas très bonne expérience avec la sociétée qui délégué tous à son chef de chantier mais n est jamais présent pour voir le travail !!!!

20. Februar 2023
Durabrik-Logo

Antwort von Durabrik

Nous sommes conscients qu'un processus de construction peut être une source de stress et nous nous en excusons. En attendant, nous résolvons les derniers points et espérons vous laisser un sentiment de satisfaction.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mijn huis

Nadelen: dat niet alles is uitgevoerd zoals gevraagd, bv douchekop.
Dat het wel veel langer geduurd ( bv door aansluiting Electriciteit) zonder ons te verwittigen, waardoor de prijs nog is gestegen.
Voordeel: het is wel een mooi huis

8. Juni 2023
Durabrik-Logo

Antwort von Durabrik

Bedankt voor je feedback. Wij beseffen dat de werken langer gelopen hebben dan verwacht. Na afstemming met jullie projectleider is hij nog bezig om een aantal zaken in orde te brengen die hij opvolgt tot alles effectief uitgevoerd is. Blij te horen dat jullie de woning mooi vinden!

Alles heel positief

Alles heel positief, de verkopers, werfleiders, de medewerkers op kantoor en inrichting. Denken dat de werken heel goed gevoerd zijn en opgevolgd. Toch geen 5 sterretjes, omdat we vinden dat een bedrijf als Durabric toch het faillissement van de leverancier van ramen moest voorzien hebben. Opvolgen van onderaannemers is ook jullie taak.

6. Juni 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

onze goede ervaring is grotendeels te…

onze goede ervaring is grotendeels te danken aan Marc Blommaert die onze vaste contact persoon was gedurende de werken.
Steeds bereikbaar vriendelijk en proactief wanneer nodig.
We gaan er alvast vanuit dat de openstaande punten van de voorlopige oplevering op de zelfde manier zullen opgelost worden wat een bevestiging is van het geheel.

5. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We werden zeer goed begeleid

We werden zeer goed begeleid doorheen het proces. Als we over iets twijfelen staan ze altijd klaar om dit te verduidelijken en te helpen waar nodig. De afwerking bij durabrik is van een zeer hoog niveau en dit trok ons samen met hun vriendelijkheid over de streep.

23. Mai 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen aanrader!

In april 2022 hadden we de voorlopige oplevering van ons huis. Onze ervaringen met Durabrik zijn over het algemeen niet goed. Er zijn veel zaken mis gelopen tijdens de bouw. Veel problemen raken niet of pas na veel pogingen opgelost. Sinds we in het huis wonen zijn er al meer dan dertig interventies geweest door Durabrik of onderaannemers. Over de meeste zaken hebben we uitvoerig moeten discussiëren om ze gedaan te krijgen. Problemen worden ontkend of geminimaliseerd voor ze worden opgelost. De eerste oplossingen zijn meestal ontoereikend, waardoor er steeds opnieuw iemand moet komen. Een aantal zaken kunnen niet meer opgelost worden.
Op het einde van de rit zal Durabrik wel veel oplossen waar je echt op aandringt, maar het is een moeizaam proces.
Enkele van de problemen: opstijgend vocht overal, bepleistering buiten de norm, leugens over verkeerd bestelde ramen, omgekeerd geplaatste gevelsteen, bouwafval en cement/stabilisé in afvoerbuizen en voortuin, parket dat los zit en opbolt, scheef geplaatste binnendeuren, beschadigingen aan deuren, ramen en parket door interventies, bruin regenwater, waterinsijpeling aan ramen, …
Er worden inspanningen gedaan door Durabrik om de problemen op te lossen en deze periode zo goed mogelijk te beëindigen, een periode die voor ons tijdrovend was en veel zorgen heeft veroorzaakt. We hopen dan ook dat het lijstje van problemen dat nog kan opgelost worden snel leeg raakt.
Hadden we dit alles op voorhand geweten, we hadden nooit gebouwd met Durabrik. Geen aanrader dus!

8. April 2023

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr