We hebben het apparaat nu 3 maanden en is al 3 x defect geweest. Eerst vielen er spontaan onderdelen uit en nu komt er zelfs geen koffie meer uit…. Ook erg jammer van de service, mediamarkt stuurt het... Mehr ansehen
Koop de Neo niet, smaken zijn niet zo lekker, mijn machiatto is steeds te koud ook op de hoogste stand. Slechte app, toestel na 4 weken al kapot, ondertussen hersteld maar duurt lang om koffie te zett... Mehr ansehen
Koop de NEO niet. Koffie is lauw en om de temperatuur aan te passen moet je een app downloaden en koppelen aan je apparaat. Daarna moet je in permanente verbinding blijven anders gaat het terug naar... Mehr ansehen
J’ai particulièrement apprécié mon expérience sur le site de Dolce Gusto. Navigation fluide, produits faciles à trouver, avec des saveurs que l’on ne trouve nulle part ailleurs ! Ma visite d’aujourd’... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
ALTIJD 1 CAFE CAPSULE MINDER IN DE DOOS.
Wij kopen Dolce Gusto Cappuccino grote doos van jumbo holtenbroek zwolle.Elke keer ik mis bij elke doos 1 café capsule.Het is sinds 6 maanden zo.OPLICHTERS!.
In één woord FANTASTISCHE service!
Onze Dolce Gusto Piccolo (Krups) kreeg na bijna 2 jaar problemen met het sluiten van de klep, waardoor er regelmatig koffie overal langs liep. We hebben dit probleem bij Nescafé neergelegd en via E-care konden wij ons product aanbieden ter reparatie. Zowel de service en het contact met E-care en Nescafé is ons uitermate goed bevallen. Tot onze verbazing ontvingen wij na 2 weken een ander en nieuwer model retour. En dit terwijl de garantietermijn van 2 jaar op één maand na bijna verlopen was. In één woord FANTASTISCHE service.
Koffie besteld voor zowat 100 €.
Koffie besteld voor zowat 100 €.
Er was een aanbieding dat men er gratis koffie’s bij kreeg.
Dus besteld, en zeker dat ze mee op de bestelbon stonden, thuis gekregen zonder hun aanbieding in een belachelijk grote doos, er kon driemaal zoveel in.
Aan de telefoon beweren ze dat die gratis koffie niet op de bestelbon stond, wat een grove leugen is.
Rien à signaler
Rien à signaler. Les dosettes peuvent parfois être trouvées moins chères en magasins physiques mais c'est le seul défaut que je peux trouver.
POCO RECOMENDABLE
Les compré dos cafeteras porque tenían un buen producto pero últimamente sus cápsulas dejan mucho que desear la mayoría de ellas están como aguadas con muy poco contenido.
Antes de comprar recomiendo probar otras marcas.
Heb dolce gusto apparat gekocht elke…
Heb dolce gusto apparat gekocht elke keer lekt hij.
Cups zijn prijzig en als het nog lekt en je hebt nog steeds geen koffie dat is pas dure grap.
Helemaal niet tevreden ik zal het niet aanraden
Service impeccable
Service impeccable, juste la livraison qui est longue pour ma part
Slechte klantenservice voor behoud klanten
Ondanks de snelle reactie, om het probleem te beschrijven zijn we helemaal niet tevreden over de verder geleverde service. Wij hebben 3 dozen gehad ondertussen, van de latte machiatto waarbij meer dan de helft slechte productiekwaliteit was. Geen probleem bij de melk pads maar bij de koffie pads schiet er ineens koffiedrap mee door. Aangezien wij verschillende smaken lusten van hun, en hierbij geen enkel probleem hebben ligt het dus aan de productiekwaliteit. Daar ik deze zeer graag drink, liet ik hun dit weten, waarop ze dus snel reageerde. Ze beloofde zelfs een bon om het in te vullen van de lijst. Ondertussen een maand verder en niks compensatie/bon verkregen, ze laten de klanten dus in de steek. Gevolg is dus dat ik nu ga overschakelen naar een concurrent product, want als ik steeds een deel koffies verlies is dit veel te duur !!!
Dolce Gusto laat je in de kou staan !
Onze Dolce Gusto Genius, aangekocht bij Coolblue, geeft na amper 7 maanden de geest. Via de hotline van Dolce Gusto probeer ik info te verzamelen over een mogelijke reset. Zij stellen zelf echter voor om het toestel gratis te komen ophalen, repareren onder garantie en gratis terug te bezorgen. Fantastische service was mijn eerste gedacht. WAS, want wat blijkt ? Ze werken samen met Dynalogic om het toestel op te halen en Dynafix om het te repareren. Twee firma's waar het internet vol van staat over de erbarmelijke service. En zo ook bij mij loopt het mis. Dynalogic komt het toestel ophalen en slaagt er in het verloren te doen ! Na een maand emailen en bellen met beide firma's staan we even ver. Geen toestel meer, dus ook geen reparatie en geen oplossing. Wat wil ik ? Een zelfde nieuw toestel ter compensatie en wel zo snel mogelijk !
Update 20/2/2020
Gisteren eindelijk telefoon gekregen van Dolce Gusto met de opmerking dat mijn dossier nu eindelijk bij de juiste persoon zit ???
Zat het al die weken hiervoor dan bij de verkeerde persoon ?
Ongelooflijk !!!
Vandaag ook een mail gekregen van Dynalogic dat ze me spijtig genoeg niet kunnen helpen. Pardon ???
Zij zijn verantwoordelijk voor het kwijtspelen van mijn toestel en zij kunnen me niet helpen ??? Opnieuw ongelooflijk, de omgekeerde wereld.
Deze mail van Dynalogic beantwoord en in cc naar Dolce Gusto gestuurd. Antwoord van Dolce Gusto ? Hetzelfde als de voorbije drie weken : "we zullen het doorgegeven".
Hoelang gaat dit spelletje nog duren ?
Voelen deze bedrijven zich echt zo "untouchable" dat ze maar voort kunnen doen met de klant op zo'n manier te blijven behandelen ?
Doles Gusto capsule subscription
I signed up for capsule subscription because I was sick of it running out at the shop. Nescafé’s website promised to fix that!
There website stated "Never run out of coffee for your NESCAFÉ® Dolce Gusto® machine again with our Capsule only Subscription."
Yet every month I get this email!
"We are writing to let you know that unfortunately your Nescafé Dolce Gusto subscription for this month includes one or more items that is currently out of stock. "
By being a subscriber, don't you plan to always have my order ready each month? How can you run out, it's a subscription?
I subscribed to get peace of mind and regular deliveries (that you know about and can plan for!) You offered that to me on your website, yet EVERY month you fail to deliver!
Nescafé Dolce Gusto capsule subscription is a joke, or more accurately, lies.
zeer slechte helpdesk en weinig klanten service
via de webshop een MiniMe besteld, van bij de eerste ingebruikname blijkt het toestel te lekken. 3 maal getelefoneerd naar Dolce-Gusto na enkele keuzes kom je in een wachtrij: alle medewerkers zijn in gesprek... na een tiental minuten met een leuk wachtmuziekje (Pink Panter) komt de melding dat ze gaan terugbellen en vragen je telefoonnummer op te geven als je dat inspreekt wordt de verbinding verbroken. Men belt niet terug. via mail na verschillende keren over en weer geschrijf (traag-traag-traag) uiteindelijk een afspraak kunnen maken om toestel op te halen.
Toffe webshop
Alle Dolce Gusto smaken van zowel koffie als thee of choco zijn hier te verkrijgen, zelfs smaken die exclusief via web te koop zijn. Evenals accessoires en machines. Vanaf een bepaald bedrag zijn de verzendkosten gratis. Bestellen is eenvoudig en.de levering vlug.
Agréable et complet
ici vous trouvez tout ce dont vous désirez pour la machine à café Dolcegusto.On trouve l'entièreté des arômes, des accessoires. Le site est clair, les commandes faciles à passer et la livraison très rapide. Les prix sont soit identiques, soit moins chers qu'en magasin.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.