NESCAFÉ Dolce Gusto Bewertungen 74

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben het apparaat nu 3 maanden en is al 3 x defect geweest. Eerst vielen er spontaan onderdelen uit en nu komt er zelfs geen koffie meer uit…. Ook erg jammer van de service, mediamarkt stuurt het... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop de Neo niet, smaken zijn niet zo lekker, mijn machiatto is steeds te koud ook op de hoogste stand. Slechte app, toestel na 4 weken al kapot, ondertussen hersteld maar duurt lang om koffie te zett... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop de NEO niet. Koffie is lauw en om de temperatuur aan te passen moet je een app downloaden en koppelen aan je apparaat. Daarna moet je in permanente verbinding blijven anders gaat het terug naar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

J’ai particulièrement apprécié mon expérience sur le site de Dolce Gusto. Navigation fluide, produits faciles à trouver, avec des saveurs que l’on ne trouve nulle part ailleurs ! Ma visite d’aujourd’... Mehr ansehen

1.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

MAL Servizio Dolcegusto

Spesso call center con tempi lunghi di attesa o senza risposta.
Se ci sono guasti non sostituiscono ma creano altri problemi facendo portare le macchine ad aggiustare con nuovi tempi lunghi e senza sicurezza di buon esito.
Le consegne e spese di spedizione vengono pagate ma NON sono nei 3 giorni dichiarati sul sito e non se ne fanno problemi. Quindi le spese dovrebbero essere tolte se nn rispettano i criteri dichiarati. Le bevande sono buone, ma il servizio direi proprio che non è sufficiente.

7. November 2023

proposition de cash back pour 5 boites

proposition de cash back pour 5 boites. Procedure un peu fastidieuse a remplir, puis rien, le service vous renvoiedes questions auxquelles vous avez repondu. Je crois que cela s appelle de l arnaque.

4. Juli 2023

BE-SCHA-MEND SLECHTE SERVICE

BE-SCHA-MEND SLECHTE SERVICE

Dolce Gusto apparaat begint na half jaar te lekken
Aangemeld voor reparatie, blijkt opgegeven inleverpunt al half jaar opgeheven
Apparaat wordt ZONDER reparatie teruggestuurd (?!)
Na 1,5 week nog steeds geen passende reactie op klacht

Prima koffie maar bidt dat het apparaat nooit kapot gaat, men laat je totaal barsten!

14. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onvriendelijke gebruik van de dolce gusto app Ik had nóg veel liever 0* gegeven maar…

Ik had nóg veel liever 0* gegeven maar dat kon niet.
Ik spaar al járen hun code's van in de verpakkingen. Nu wou ik ze gaan omruilen via hun app. Ontzettend ingewikkelde en moeilijke app om te gebruiken. Ik las dat ik bij aankoop van 45€ 20€ korting kon gebruiken van mijn punten. Dus 4x 5€ bonnen geactiveerd. Je mag dus maar 1 bon tegelijk inbrengen 😱
Klantendienst aangeschreven. Sorry dit, sorry dat maar wij kunnen hier niks aan veranderen. Alles is uw fout. U heeft het zelf gedaan. Voila...tot daar hun hulpvaardigheid. En ik ben mijn punten kwijt. Want ik kan ze nu enkel inruilen bij aankoop van 25€ krijg ik per keer 5€. Dat maakt dat ik nu voor 100€ moet kopen om nu mijn 20€ geactiveerde punten te kunnen inruilen. 🤬

11. Mai 2023

Slecht apperaat lekt aan onderzijde

Slecht apperaat lekt aan onderzijde
2 keer naar de service dienst gestuurd.
Weet niet wat ze daar voor service verrichten maar 2 keer lekkend terug gekregen belachelijk.
Na flink aandringen een nieuwe gekregen bij de Makro deze moet ik nog testen maar zeker geen goed gevoel bij krups Dolce Gusto

31. März 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pas du tout commerciaux

Pas du tout commerciaux ! J'ai commandé 9 bons de réduction de1,50€ valables en magasin (mon supermarché vends moins cher leurs capsules que sur leur site).
Mauvaise pioche, tous ne sont valables qu'un mois et pour un seul achat à la fois de 3 boites de 16 capsules en caisse. Ce qui veut dire que je dois acheter 27 boites en un mois avec 27 passages en caisse....
C'est du grand n'importe quoi !

25. Dezember 2022

Nescafe Dolce Gusto is een spam-bedrijf

Dit is gewoon een spam-bedrijf. Ik wilde me uitschrijven, maar kon niet via mijn account. Dus email gestuurd, krijg antwoord dat "binnen 1 mnd mijn gegevens uit systemen verwijderd worden". Ik blijf gewoon reclame/spam mails krijgen, en heb intussen al meerdere malen mail gestuurd om verwijderd te worden, maar de reclamemails blijven gewoon komen. Mensen: koop hier NOOIT wat, want je komt er niet meer vanaf!!!

21. September 2022

Helemaal niet tevreden!

Website is waardeloos en heel traag. Wij ervaren elke keer dat we willen bestellen problemen. Of we kunnen onze punten niet doorgeven waarvoor we gespaard hebben. Of er is een probleem als we willen betalen (we kiezen dan om met bancontact te betalen maar dat is volgens hen een foute keuze, we duiden dan visa aan en dat lukt ook niet....). Dat dit één keer voorkomt, kan gebeuren. Maar dat deze problemen bij elke bestelling terugkomen, dat is niet aanvaardbaar. Als je de klantendienst dan contacteert dan sturen ze jou een standaardmail waar je niets mee bent en doen ze alsof het aan jou ligt. Wij stoppen met daar te bestellen. Bij ons is het echt gedaan. Hun punten en kortingen mogen ze houden, voor ons stopt het hier.

14. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Malheureusement on ne peut pas mettre 0…

Malheureusement on ne peut pas mettre 0 étoile...

Pensant faire une affaire avec une promo à 3,99 € la boite je commande plusieurs boîtes ainsi qu'un nouveau produit sur leur site. Je réalise à la validation de la commande que celle-ci m'ont été facturé au prix plein tout ça parce que j'ai rajouté ce produit non concerné par la promo. Constatant l'erreur je constate immédiatement le SAV pour annuler ma commande. L'annulation est "impossible" et on me signale que le seul moyen est de refuser le colis à la livraison et de prendre contact avec leurs services pour me faire rembourser... Un véritable non-sens pour une structure aussi importante.

26. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zéér slechte ervaring app & site bestellingen

Zéér slechte ervaring met de site en app!
Na aankoop van nieuw apparaat en een kortingsbon twv €10 proberen te bestellen.
Zowel de app en de site geprobeerd dit zowel op de gsm als laptop.
ONMOGELIJK om een bestelling te plaatsen.
Problemen met account aan te maken, problemen met inloggen, problemen met kortingsbon toevoegen, problemen met betaling, ...
Na minstens 6x geprobeerd te hebben te bestellen via Dolce Gusto zelf, geef ik het op.
Moet dringend werk van gemaakt worden om de app en site te optimaliseren!!

24. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klantenservice medewerkers Rob en Luc zijn kanjers

Complimenten voor de vriendelijke, zeer behulpzame en geduldige klantenservice medewerkers Luc en Rob.
Mijn bestelling was per abuis incompleet geleverd. Luc heeft de nalevering Macchiato en cappuccino XLverzorgd en per e-mail bevestigd. Deze heb ik de volgende dag per DHL in goede staat ontvangen.
Met Rob telefonisch contact gehad over de uitleg 30 capsules cappuccino wat bestaat uit 15 stuks melk en 15 capsules koffie wat neerkomt op 15 stuks drankjes. Snapte het niet meteen; Rob bleef kalm en klantvriendelijk.
Jullie zijn allebei kanjers Luc en Rob.
Graag tot bestellens. Overheeriijke koffiesoorten!! Daar wordt een mens gelukkig van :-) Regelmatig leuke acties. 4 x XL voor slechts € 29,00 (een doosje is gratis)

18. Mai 2022

Zeer slechte apparaat

Zeer slechte apparaat. Al 3 x binnen gegaan in de winkel en telkens kapot na de eerste of tweede tas koffie dat je zet. Het duurt ook een eeuwigheid tegen je het apparaat terug krijgt... Mail naar krups zelf gestuurd maar krijg geen antwoord. Het is eigenlijk brol en denk dat ze er zo vlug mogelijk vanaf willen. De pads zijn ook duur en totaal niet milieu vriendelijk. Ik ben zeer teleurgesteld in dit product!

18. Mai 2022

Triestige customer service!

Triestige customer service!
Zoals de meeste customer service desks tegenwoordig: eigenlijk onbereikbaar voor de klant en na meer dan 4 weken nog geen reactie ontvangen. Het webformuliertje dat men dient in te vullen wordt waarschijnlijk direct naar de prullenbak gestuurd; Nu ja, er is gelukkig voldoende concurrentie, zulke webwinkels verdienen geen klanten.

11. Mai 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Apparaat k#t, koffie uitstekend.

Ik ben eigenlijk op zoek naar een speciale vermelding voor het Krups Dolce Gusto apparaat, helaas is deze er niet.
De koffie is echt wel lekker, als je de sterkste maar pakt expresso (7) of intens (9) de rest is gewoon slappe bocht. HIERvoor krijgen ze 5 STERREN.
Het apparaat an sich is gewoon k#t met peren. Na 10 cups lekt het water links, rechts, achter en voor over het apparaat heen. Alles nat. Heel vaak is de druk te laag... Maw het komt niet eens dóór de cups heen.
Overal lees je hetzelfde probleem en nergens een goede oplossing om het te verhelpen.
Hiervoor dus 1 ster.

12. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr