Vi havde en relativt stor flytning (100+ m3) på tværs af landet, inklusiv fuld nedpakning. Både planlægningen og koordinationen op til, samt selve flytningen, gik let og smertefrit. Alt blev pakk... Mehr ansehen
Havde en hasteopgave. Dialogen med Hasan og Christian var mega hurtig og effektiv. De to flyttefolk som kom her var ikke bare super flinke og kompetente. De var også servicemindede. En lille detalje:... Mehr ansehen
Rigtig god oplevelse ved min flytning. Vil gerne videregive stor ros og anerkendelse til Victor og Bilal, som stod for min flytning. De to er meget omhyggelige og effektive, som gjorde at det hele sp... Mehr ansehen
Vi brugte Døgnflyt for et par uger siden til, at flytte fra en omkring 150kvm lejlighed i Kbh. Det var fem stjerner hele vejen fra aflevering af flyttekasser nogle uger forud for flytningen til selve... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er det flyttefirma som du står og mangler Døgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at løse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring. Vores mission er at udføre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tværs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste løsning netop til dig. Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan følge med i real time. Vi kan se hvor ethvert køretøj befinder sig 24 timer i døgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.
Hammerensgade 1 , 1267, København K, Dänemark
- 91943434
- info@doegnflyt.dk
- doegnflyt.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Virkelig søde og dygtige flyttefolk
Døgnflyt har lige pakket min mors lejlighed ned og flyttet det hele. Opgaven var langt større end forventet, men Frida, Stuart og Stephan gjorde det hele færdigt med et smil og var virkelig effektive, søde og forstående.
Hele kommunikationen med Daniel fungerede også rigtig godt, hvor jeg som kunde følte mig i trygge hænder, fordi jeg fornemmede, at der var styr på.
Flyttede fra lejlighed til rækkehus og…
Flyttede fra lejlighed til rækkehus og benyttede i den forbindelse Døgnflyt og Logistik.
Forberedelserne skete sammen med Daniel. Alt gik som smurt.
Flytningen blev udført af Emil og Jarrick. De to var uhørt effektive.
Jeg kan kun anbefale dette firma.
De bedste anbefalinger til dette…
De bedste anbefalinger til dette flyttefirma. Det er de sødeste og mest proff flyttemænd. Og rimelige priser.Tak for hjælpen til en ellers uoverskuelig flytning💪🏼🌺
Døgnflyt når du er i nød….
Nej det rimer ikke men det passer.
Ringer og forklarer min situation og dagen efter blev jobbet klaret til top karakter.
Tak for god og venlig service Daniel og super profesionelt logistik 👏🙏🏻
På selve flyttedagen fra Smørum havde jeg som kunde helt og aldeles ro i sindet. Emil og Jarik i kan noget som, ikke alle og enhver kan. Tusind tusind tak🙏🏻🙏🏻❤️
Jeg vil ikke tøve et sekund, når der skal bruges et flyttefirma igen og jeg vil sprede budskabet, hvorend min vej er 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼👍🏻🥰
Den varmeste anbefaling fra
Britta Illum🥰
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse. Det er anden gang vi har benyttet os af DL Flyt, og det har været suverænt begge gange. Denne gang hjalp Stefan og Stewart med en flytning fra Skanderborg til Østbirk, hvor de virkelig tog fra. Søde og imødekommende, og ikke en finger at sætte på servicen.
Og en tak til Daniel fra kontoret for at være lynhurtig til at svare og generelt bare være meget hjælpsom.
Mathias og Jarek var bare seje i dag og…
Mathias og Jarek var bare seje i dag og flyttede mig på 4 sal
Super godt service fra administrationen.
Bestemt ikke tilfreds
Det bliver desværre kun til 2 stjerner herfra. Det er for Tobias og Mathias - de to flyttemænd. De klarede flytningen super godt.
Nu kommer der et stort men. Havde aftalt en pris på 6000 kr på forhånd, med firmaet. Der kom så en ekstra regning på 3000, fordi det hele ikke kunne være i bilen på én gang (En mindre kassevogn) Det kan godt være at jeg ikke har fået læst det med småt på kontrakten. Men hold kæft, hvor det dårlig stil, at forøge den aftalte pris med 50% under flytningen. Vil nærmest kalde det bondefangeri. Vil ihvertfald anbefale folk, at læse kontrakten ordentlig igennem, og ikke regne med, at en aftale er en aftale. Næste gang der skal flyttes, vil jeg ihvertfald finde et andet og mere pålideligt firma
Svar til døgnflyt
Det var jo ikke sådan det forløb. Jeg fik et tilbud fra jer igennem servicebyen. Når man ser på jeres tilbud, står der total pris, hvilket man jo tolker, som en total pris for den beskrevede flytning. Ringede til jer, fordi jeg var lidt i tvivl om tilbuddet var accepteret. Får så at vide, at det eneste jeg manglede var at sende jer en mail, om at jeg accepterede tilbuddet. På intet tidspunkt, havde i orienteret mig om det kun var et tilbud på 25 kubik, ihvertfald ikke igennem vores samtale i telefonen. Kan godt se at det står i kontrakten, men når man står midt i en stresset situation og oven i købet har en mundtlig aftale, ja så tænker man sgu ikke over at læse kontrakten ordentlig igennem. Fik også af vide af flyttefolkene, at jeg langt fra var den eneste kunde, som har stået i en lignende situation. Igen virker det som om, at I sætter folk i en presset situation, og selvfølgelig bliver man jo nød til at acceptere merprisen, da flytningen allerede er i gang, og man i så fald alligevel skal betale fuld pris, hvis man aflyser flytningen. En snu måde at drive forretning på

Antwort von Døgnflyt og Logistik
Fantastisk service og flytning
Fantastisk service og flytning
Står og skal bruge flyttehjælp akut om morgenen. Flytning bliver arrangeret til senere samme dag og alt forløber fuldstændig som aftalt og til en skarp pris. Stephan gjorde et super job.
Tak for godt arbejde!
Flytning gik som planlagt
Flytning gik som planlagt, intet brok over, alt ikke var pakket helt efter forskriften, men kun næsten
De var imødekommende og professionelle
De var imødekommende og professionelle. Hjalp også med at få møblerne stillet ind i de rette rum i huset.
Fremragende flytning og lige så god…
Fremragende flytning og lige så god service.
Dl flyt er altid nemme at få fat på og super service mindede. Det betyder meget for mig, når jeg skal tale frem og tilbage ift koordinering af diverse ting. Derudover var flyttemændene på selve flyttedagen virkelig rare og opmærksomme på at passe godt på vores ting. De bidrog til en god flytteoplevelse for os.
De allerbedste anbefalinger herfra!
En fantastisk og virkelig effektiv…
En fantastisk og virkelig effektiv flytning
Tobias og Mathias fra Døgnflyt og Logistik udførte flytningen til vores fulde tilfredshed
De kom til aftalt tid og udførte arbejdet hurtigt og yderst professionelt
Vi giver vores bedste anbefaling til Døgnflyt og Logistik, men først og fremmest til “flyttemændene”
God service og søde flyttefolk :-)
Bliv langt væk fra dem.
Bliv langt væk fra dem.
Mere upålidelig firma skal man lede længe efter jeg havde lavet en aftale med dem om at de skulle hjælpe mig med at flytte. Med 1 døgn før flytningen ringer de og aflyser med en masse dårlige undskyldninger.
Dem vil jeg fraråde alle at bruge de er ikke til at stole på

Antwort von Døgnflyt og Logistik
Mads og Martin klarede det til UG 👌
Vi skulle flytte fra København til Nordsjælland. Vi havde blandet andet to kæmpe sofaer der skulle fra 10. Sal ned ad trapperne. Mads og Martin tog det i stiv arm og var meget dygtige. De passede godt på vores ting og jeg ville klart bruge firmaet en anden gang. Kun gode ting at sige herfra 👌👍
Muskler i krop og sjæl
Det har været en tryg , professionel , ansvarlig og medmenneskelig oplevelse ved denne flytning.
Jeg flyttede fra Sommersted i Sdr Jylland til Odder , fra de ankom , læssede , kørte og læssede af gik der 6 timer og det var i den store lastbil .
For mig (64 år) var det ikke let , sidste flytning i mit liv men flyttefolkene var så stærke med muskler og følelser at det blev til den absolut BEDSTE flytning i mit liv .
Og …….ikke en ridse. TAK , min bedste anbefaling
Super rare og dygtige flyttefolk
Super rare og dygtige flyttefolk, Marein, Karmil og Emil, et super hold som varmt kan anbefaledes. Hilsen Karen
Kæmpe tak herfra! :-)
Det er ikke et tilfælde at jeg nu for 5. gang har fået DL Døgnflyt & Logistik til at flytte for mig. Igen beviste de overblik, overskud og godt humør hele vejen igennem. De pakkede samtlige mine ting ned inden flyttedagen og sørgede for at jeg ikke skulle løfte en finger! På selve flyttedagen udviste de også effektivitet og fleksibilitet, uanset hvilke små forhindringer der måtte opstå undervejs havde Kamil, Mads og Jarek det store, forkromede overblik som man selv føler man mister indimellem på sådan en lang dag. Kæmpe anbefaling herfra - hvis man vil slippe for stress og bekymringer med en flytning, så få endelig DL Døgnflyt & Logistik til at hjælpe :-)
Døgnflyt og Logistik
Døgnflyt og Logistik
de har være meget hurtigt, til og hjælpe med at flytte mine møbler som varet næsten 2 timer at flytte, og jeg sys at det var megafedt af dem, tak til Mads, Marcin og Jarek, og kan stærkt anbefale Døgnflyt og Logistik
Helt i top
Helt i top.
Professionel, effektiv, omhyggelig, venlig, billig.
Vi har nu brugt dem to gange. Første gang var for tre år siden og sidst var i starten af februar, og begge gange var vi fuldt ud tilfreds.
Og i morgen reder de os ud af en knibe med en dags varsel.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.