Vi havde en relativt stor flytning (100+ m3) på tværs af landet, inklusiv fuld nedpakning. Både planlægningen og koordinationen op til, samt selve flytningen, gik let og smertefrit. Alt blev pakk... Mehr ansehen
Havde en hasteopgave. Dialogen med Hasan og Christian var mega hurtig og effektiv. De to flyttefolk som kom her var ikke bare super flinke og kompetente. De var også servicemindede. En lille detalje:... Mehr ansehen
Rigtig god oplevelse ved min flytning. Vil gerne videregive stor ros og anerkendelse til Victor og Bilal, som stod for min flytning. De to er meget omhyggelige og effektive, som gjorde at det hele sp... Mehr ansehen
Vi brugte Døgnflyt for et par uger siden til, at flytte fra en omkring 150kvm lejlighed i Kbh. Det var fem stjerner hele vejen fra aflevering af flyttekasser nogle uger forud for flytningen til selve... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er det flyttefirma som du står og mangler Døgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at løse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring. Vores mission er at udføre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tværs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste løsning netop til dig. Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan følge med i real time. Vi kan se hvor ethvert køretøj befinder sig 24 timer i døgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.
Hammerensgade 1 , 1267, København K, Dänemark
- 91943434
- info@doegnflyt.dk
- doegnflyt.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Effektiv og professionel flytning helt i top
Tak for veloverstået flytning den 4. februar 2022. En på alle måder god oplevelse - flyttekasser leveret i god tid forinden samt hurtig og effektiv flytning på dagen. Virkelig behagelige og professionelle folk gjorde min flytning så meget nemmere.
Jeg kan helt klart anbefale andre at benytte firmaet.
Anette Kure
Igen en fantastisk oplevelse!
Igen en fantastisk oplevelse! Jeg kan ikke anbefale de her gutter nok. Så søde og venlige og SÅ dygtige!! De flyttede alle mine ting til min nye adresse - fra 5. sal - uden nogen som helst problemer, men med smil og hyggesnak på vejen:) Jeg kommer aldrig til at bruge et andet flyttefirma end dem:)
Aldrig før har vi oplevet så god en…
Aldrig før har vi oplevet så god en service. Effektive, søde, venlige, omhyggelige og passet godt på vores ting. Kan kun anbefale dem.
Vi flyttet fra Køge til Valby
En stor tak fra to ældre kunder…
4 raske gutter mødte op 26/1 for flytning fra 1 adresse i Roskilde til en anden. Deres attitude, energi og hjælpsomhed var så positivt at opleve. Vi vil klart anbefale firmaet til hele vores omgangskreds der får behov. Synd der ikke findes syv stjerner,
Administrativt var det også enormt positivt at snakke med Hassan og Christian
100% tilfredshed
Flyttede fra Aarhus til København d. 10. God service op til aftalen, to utrolig søde og sjove flyttemænd klarede hurtigt og effektivt flytningen for os. En fornøjelse og vi vil til hver en tid hyre dem igen!
Daniel and team were absolute…
Daniel and team were absolute professionals. Incredibly thoughtful and prepared. He had complete control over the moving process and got the move done carefully, quickly, and with a smile on his face. Absolute pleasure to be around. I'll hire him for every move I have for the rest of my life
Fremragende flytte service fra Jylland…
Fremragende flytte service fra Jylland til København. De var hurtige og effektive, men ikke mindst tid til en lille ekstra service.
Også til en god pris 🥳
Helt igennem perfekt flytning
Helt igennem perfekt flytning. Fast pris blev overholdt og de 2 flyttemænd der kom var både flinke, effektive og grundige.
These guys were great
These guys were great! A positive can do attitude from the staff, makes for a low stress move. We needed two trips to move our stuff across Denmark, Daniel and his team made it all seem easy. I thoroughly recommend Doegnflyt :-)
Hurtige, effektive og humor til en god pris.
Vi flyttede fra indre Københan og ud på landet. ( 100 Km. Syd på )
Det var en stor fornøjelse at lade drengene styre slagets gang.
Daniel og hans hold, var fra start til slut.
Venlige, humørfyldte og yderst arbejdsomme. Jeg har allerede givet navn og nummer til 3 i vennekredsen.
Hurtigt, effektivt og et godt grin.
Tak for rejsen.
Gitte & Thomas
Very happy with Døgnflyt and Logistik
Very happy with Døgnflyt and Logistik! Came in time, were very nice and reliable. And very fair prices!
Super service - hurtig og effektiv
Jeg havde fornøjelsen af Daniel og Stefans hjælp i forbindelse med min flytning fra Kbh. til Jylland. Super venlige og imødekommende, og meget effektive.
Ligeledes hurtig respons på mail. Alt i alt en super god flytte-oplevelse :)
Effektiv flytning med højt humør
Vi fik besøg af to hyggelige (og stærke) gutter, der var uhyggeligt effektive! Lejligheden var hurtigt pakket, uden bøvl, og i højt humør. Og udpakningen gik ligeså let.
De kan klart anbefales!
Super effektiv dobbeltflyt - hurra!
Jeg har flyttet med Døgnflyt to gange og begge gange gik det super godt og effektivt. En god flok søde, hjælpsomme og dygtige drenge fik hurtigt lavet et dobbeltflyt, hvor vi skulle bytte to lejligheder - begge fra 4. sal. Og til en rigtig god pris. Kan varmt anbefales!
Super flinke og hurtige
De flyttede resterne fra min fars hjem. Tilfældigvis samtidig med jeg skulle sende min far på skadestuen. De var super søde og flinke. Fik ryddet det de skulle hurtigt og problemfrit, og havde super kommunikation. Kan kun varmt anbefale dem, hvis I skal flytte, eller har rester af et hjem, der skal flyttes på genbrugspladsen.
Fin flytning fra Vest- til Østdanmark
Fin flytning fra Vest- til Østdanmark. Det gik effektivt og hurtigt. Jeg kan anbefale firmaet.
Perfektion til fingerspidserne
Jeg har flyttet flere gange med døgnflyt og logistik, og kan kun på det varmeste anbefale firmaet. Til min flytning her i december fremsendte firmaet to topprofessionelle flyttefolk, de ankom til tiden, var super velorganiserede, hurtige, præcise, imødekommende og samarbejdende. Jeg ville gerne give flere stjerne hvis det var muligt.
Meget god oplevelse hele vejen igennem
Perfect
Perfect. They're on time, friendly, competent, efficient, worth the price. I move a lot and I had never found a mover who arrives on time until I used these guys. I've used them twice so far and will keep using them.
Meget effektive og professionelle
Meget effektive og professionelle. Kommer til tiden og passer på ens ting.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.