Vi havde en relativt stor flytning (100+ m3) på tværs af landet, inklusiv fuld nedpakning. Både planlægningen og koordinationen op til, samt selve flytningen, gik let og smertefrit. Alt blev pakk... Mehr ansehen
Havde en hasteopgave. Dialogen med Hasan og Christian var mega hurtig og effektiv. De to flyttefolk som kom her var ikke bare super flinke og kompetente. De var også servicemindede. En lille detalje:... Mehr ansehen
Rigtig god oplevelse ved min flytning. Vil gerne videregive stor ros og anerkendelse til Victor og Bilal, som stod for min flytning. De to er meget omhyggelige og effektive, som gjorde at det hele sp... Mehr ansehen
Vi brugte Døgnflyt for et par uger siden til, at flytte fra en omkring 150kvm lejlighed i Kbh. Det var fem stjerner hele vejen fra aflevering af flyttekasser nogle uger forud for flytningen til selve... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er det flyttefirma som du står og mangler Døgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at løse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring. Vores mission er at udføre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tværs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste løsning netop til dig. Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan følge med i real time. Vi kan se hvor ethvert køretøj befinder sig 24 timer i døgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.
Hammerensgade 1 , 1267, København K, Dänemark
- 91943434
- info@doegnflyt.dk
- doegnflyt.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Vi flyttede fra 2.sal til et rækkehus
Vi flyttede fra 2.sal til et rækkehus. Der kom 3 unge mænd i to biler. De var i et skønt humør, venlige, effektive og hurtige.
Det var en rigtig god oplevelse, der gjorde at vi fik en god start i vores nye hjem.
Tak for det🤗
Fantastiske flyttemænd
Hold nu op nogle fantastiske flyttemænd Mathias og Stuart. Virkelig hurtige, søde og meget hjælpsomme. Jeg kan bestemt anbefale Døgnflyt.
Yderst tilfreds
Det var en virkelig god oplevelse at bruge Døgnflyt og Logistik, alt gik snorlige og alle aftaler og tider blev overholdt til punkt og prikke. Meget søde, smilende og hjælpsomme flyttefolk, der knoklede på fra de kom til de var færdige. Jeg er virkelig yderst tilfreds og super glad for at jeg valgte det flyttefirma. Kan virkelig anbefale dette firma.
Super flytteteam
Meget tilfreds med flytningen. Professionelle folk med fantastisk humør fik flytningen til at gå som en leg. 200 flyttekasser og et flygel til 1. sal + det løse er nu på plads takket være Stefan, Askan, Mathias, Niclas og Daniel. Tak drenge - det var en fornøjelse ;-)
Det bedste flyttefirma
Det bedste flyttefirma. De holder aftaler og er gode at kommunikere med.
Vi fik besøg før flytningen og vi fik en vurdering på flytningen/lån af kasser og prisen. Dette holdt stik. Vi har dog et meget tungt spisebord som kostede ekstra, hvilket i mine øjne er fair. Jeg kan knap selv løfte det fra gulvet. Jeg har en fornemmelse af at firmaet tager sig godt at sine medarbejdere. De stresser ikke og løser opgaven på en meget betryggende måde.
Jeg vil med sikkerhed bruge firmaet igen.
God flytning derude.
T
En grim oplevelse hos Døgnflyt og Logistik
En grim oplevelse hos Døgnflyt og Logistik
Vi havde alle vores ejendele og inventar opbevaret hos Døgnflyt og Logistik i 3 måneder på grund af en flytning.
Til en forfærdelig overraskelse oplevede vi, at 50 ud af 53 flyttekasser, havde været bosted for skadedyr og mus. Her blev vores tøj og ejendele brugt som ”hjem” til at spise, sove og aflevere tis og afføring. Derudover har musene også formået at gnave sig igennem tøj og andre genstande.
Døgnflyt og Logistik var meget overrasket, da de blev ringet op om episoden. De påstod, at opbevaringsrummet var nyt, og at vi hertil var den første og eneste kunde til at få sine ting opbevaret der. Det lyder utroligt usandt. Efterfølgende undskyldte de via e-mail, men har derefter ikke underrettet os om mere information. Vi ved sagen har indsendt til Døgnflyt og Logistiks forsikring de afventer for erstatning fra forsikringen. Vi har ikke noget med DLs forsikring at gøre, uanset hvad forsikringen siger, er det DLs ansvar, hvorfor vi ikke forstår hvad vi skal vente på? Det er en alvorlig mental skade for os, som vi stadigvæk er meget påvirket af. Det er noget, som vil forblive i vores tanker.
Vi har vedhæftet flere billeder af hændelsen på Google Review, men Google tilsyneladende afvist anmeldelse pga. de voldsomme/ulækre billeder, som viser sagens sandhed.
Billeder af hændelsen kan IKKE ses i vores anmeldelse af "DL Døgnflyt" på Google Review.
Dato for oplevelse: 31. august 2022

Antwort von Døgnflyt og Logistik
Kompetente og effektive
Kompetente og effektive, både kundeservice og flyttefolk.
En suprem oplevelse
Havde brug for hjælp til flytning af et enkelt møbel, men der blev taget lige så stor hånd om dette som ved en større flytning. Venlig og imødekommende kundeservice fra start og opgaven perfekt udført til en god pris. De to stærke gutter var super seje til at flytte møblet sikkert til femte sal. Vil helt klart bruge Døgnflyt igen!
Da vi stod overfor en stor flytning
Da vi stod overfor en stor flytning, fik vi et rigtig godt tilbud af Døgnflyt. Vi blev fra starten af mødt med rigtig professionelle folk, og en god og grundig kontrakt. På dagen blev vi ringet op en time før ankomst og det var rigtig godt. De tre unge mænd var smilende og hjælpsomme og tog bare fat. Vi følte os hele vejen rigtig godt behandlet og de passede så fint på vores ting.
5 store stjerner herfra - dem vil vi helt sikker gerne bruge igen!
Jeg brugte DL i forbindelse med…flytning
Jeg brugte DL i forbindelse med flytning af hele familien fra Sjælland til Jylland . Flyttemændene har stået for nedepakning af hele boligen, flytningen og opsætning af møblerne i det nye hus .
Igennem hele processen udviste flyttemændene et fantastisk gå på mod og udviste stort omhyggelighed med håndtering af vores indbo.
Vi vil hel sikkert bruge DL igen når vi skal flytte næste gang
Dbh Alexander&Sussi
GLEMTE TING & ansvarsflugt
ADVARSEL! Ikke betryggende at DøgnFlyt&Logistik glemte at tømme mit kosteskab for indhold samt overså et kostbart spejl, der (endda) hang på væggen i entreen. Jeg har betalt fuld pris for at DøgnFlyt&Logistik skulle pakke ALLE mine ting ned - og jeg har selvfølgelig stolet på, at der ikke blev glemt noget! Men værst er, at DøgnFlyt&logistik nægter at tage ansvar for deres fejl - så jeg ikke bliver kompenseret for den fejl, som DøgnFlyt&Logistik har lavet. Ergo kan jeg ikke anbefale DøgnFlyt&Logistik.
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Hjælp os med at flytte 2 long john cykler til Frankrig. Ingen problemer...
Kan varmt anbefales <3
Vi havde fornøjelsen af 3 super flinke gutter, Mathias, Jerry og Jarek, de tog flittigt fat, vores ting blev behandlet super fint. Under hele flytningen var der en super sjov og hyggelig stemning. De kan varmt anbefales.
Thank for a great moving Stuart and…
Thank for a great moving Stuart and Camiel. I can highly recommend this moving company. Have used them before and they are so sweet and professional
Tak for ekstremt god service!
Tak for ekstremt god service! Vi fik hjælp med at flytte fra København til Oslo, og alt gik bare super godt, og vi følte os trygge hele tiden. Tak til to utroligt søde, hjælpsomme og flittige flyttefolk! Kan klart anbefales.
Super effektiv og smidig flytteoplevelse
Jeg flyttede mandag den 11. Juli på tværs af landet med hjælp fra Kamil og Stephan fra Døgnflyt og Logistik. Det er den mest smidige og professionelle flytning, som jeg til dato har haft og jeg har flyttet en hel del både indenlands og udenlands.
Det var en kæmpe fornøjelse og jeg siger tak og giver mine bedste anbefalinger til Kamil, Stephan og Døgnflyt & Logistik.
Erfarne flyttefolk, der arbejdede hurtigt.
To stærke gutter med masser af erfaring med løft på smalle steder kom til tiden. På under den halve tid af den estimerede tid klarede de alle planlagte opgaver. De arbejde virkelig hurtigt og med sikkerhånd.
I stedet for at smutte blev de og gav en hånd med at samle møbler og bærer nogle andre ting til storskrald.
Virkelig god oplevelse.
Hurtigt uden at være forhastet
To stærke og dygtige mænd mødte op og tog sig både myndigt og nænsomt af vores ting.
Det gik hurtigt uden at være forhastet. Og omvendt tog de sig så god til, at man aldrig havde på fornemmelsen, at de bare skulle have flytningen overstået.
Og sidst men ikke mindst kom de med rigtig godt og imødekommende humør.
En virkelig god oplevelse!
Det er de bedste penge, vi har givet ud længe og vi vil ikke tøve med at vælge samme firma næste gang, vi får brug for flyttefolk.
Flyttefolkene mødte op til tiden, var positive og meget venlige og de udførte flytningen særledes effektivt og med den største omhu for vores flyttekasser, indbo, døre og karme.
Vi vil klart anbefale Døgnflyt og Logistik til andre i flyttetanker.
First part of my move is done and I can…
First part of my move is done and I can say say so far, so good.
Very prompt response from my initial enquiry and they have been nothing but polite and accommodating to my needs.
The guys who moved my furniture today were exceptional and no issues at all.
Will be using this company for future moves.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.