Vi havde en relativt stor flytning (100+ m3) på tværs af landet, inklusiv fuld nedpakning. Både planlægningen og koordinationen op til, samt selve flytningen, gik let og smertefrit. Alt blev pakk... Mehr ansehen
Havde en hasteopgave. Dialogen med Hasan og Christian var mega hurtig og effektiv. De to flyttefolk som kom her var ikke bare super flinke og kompetente. De var også servicemindede. En lille detalje:... Mehr ansehen
Rigtig god oplevelse ved min flytning. Vil gerne videregive stor ros og anerkendelse til Victor og Bilal, som stod for min flytning. De to er meget omhyggelige og effektive, som gjorde at det hele sp... Mehr ansehen
Vi brugte Døgnflyt for et par uger siden til, at flytte fra en omkring 150kvm lejlighed i Kbh. Det var fem stjerner hele vejen fra aflevering af flyttekasser nogle uger forud for flytningen til selve... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er det flyttefirma som du står og mangler Døgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at løse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring. Vores mission er at udføre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tværs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste løsning netop til dig. Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan følge med i real time. Vi kan se hvor ethvert køretøj befinder sig 24 timer i døgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.
Hammerensgade 1 , 1267, København K, Dänemark
- 91943434
- info@doegnflyt.dk
- doegnflyt.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
God service! Absolut anbefalet..
Absolut fin service. God, løbende kommunikation, fair og transparente priser, stor fleksibilitet. Hyggelige, respektfulde flyttefolk der får tingene gjort. En tryg oplevelse. Flyt fra Kbh K til Amager 2 voksne + to børn og 12 års opsparet habengut.
Varmeste anbefalinger
Vi flyttede fra Frederiksberg til Hjortshøj ved Århus.
Det var en rigtig god oplevelse med de sødeste, effektive og løsningsorienterede flyttemænd.
I Kbh var der 3 mænd til at bære ned fra 3 sal og 2 mænd i Hjorthøj.
Kan varmt anbefale DL flyt og flyttemændene Mathias, Stewart og Stefan.
Top service og effektivitet, stol trygt på D&L
Lige fra start skilte Døgnflyt & Logistik sig ud fra konkurrenterne med en service der var tilpasset min dagligdag. Daniel har under hele forløbet været en champ med et skarpt øje til at vurdere opgaven og hjælpe os videre med evt. spørgsmål og hensyntagen til vores situation under flytning.
Selve flytningen foregik som en leg og var hurtigt håndteret uden nogen skavanker/uheld; Stefan og Co. fastholdte effektivitet og munter service.
Døgnflyt og Logistik skal have stor tak for deres arbejde fra A-Z.
Hurtigt og professionelt
Hurtigt og professionelt - så kort og godt kan de siges. Og en utrolig nænsom behandling af flyttegodset. Kan varmt anbefales!
Jeg er meget tilfreds med Døgnflyt og…
Jeg er meget tilfreds med Døgnflyt og Logistik . Både lederen Daniel K. og alle hans dygtige og imødekommende folk var super gode til at klare min noget store flytning.
Jeg anbefaler dem gerne til alle.
NOT RELIABLE COMPANY!!
NOT RELIABLE COMPANY!!! THEY DON'T PAY THEIR SUBCONTRACTORS!!! They cancel jobs with any reason & don't want to pay any cancellation costs!

Antwort von Døgnflyt og Logistik
Fantastisk flyttehjælp
Fantastisk flyttehjælp, især Daniel var god til at hjælpe med at stille de rigtige spørgsmål til opgaven og der var bare styr på det. Kæmpe tak
Dygtige, omhyggelige og med godt humør
Superkompetente og omhyggelige flyttefolk, der passer godt på ens ting. Fulde af godt humør, der gør det meget lettere at komme igennem hele flytteprocessen. God kommunikation fra første henvendelse over tilbud til forberedelse og flytning
Vi stod og skulle flytte akut da vi var…
Vi stod og skulle flytte akut da vi var ramt af skadedyrs problemer
De kom inden for 2 timer til Korsør fra København
2 søde friske gutter tog bare fat og det var overstået hurtigt ,kan varmt anbefale dem
Effektiv, rar og problemfri flytning
Jeg har kun godt at sige om min oplevelse med Døgnflyt.
Efter at have flyttet nogle gange med hjælp fra professionelle var dette klart min bedste oplevelse.
Kommunikationen og bookingen af selve flytningen var super behagelig, effektiv og nem.
Prisen var mere end konkurrencedygtig ift. andre tilbud jeg havde fået.
Flytte-teamet mødte talstærkt og friske op, og var gennemgående søde og rare mennesker at tilbringe en formiddagen med. Jeg fik aldrig følelsen af andet end at den her flytningen havde de fuldstændigt styr på. Dette efterlod mig ikke kun med et godt indtryk af dem, men også af virksomheden som helhed.
Tusind tak og kæmpe anbefaling herfra :)
Super effektive
2 gang jeg har gjort brug af DL ApS
Og begge gange mødte der super flinke og effektive flyttefolk op. De klarede opgaverne yderst professionelt og hurtigt.
Daniel på kontoret skal også have ros, for hurtig og kompetent hjælp.
Vil helt klart anbefale dem til andre
Top professionel
Punktlig, behagelig og top professionel
En fornøjelse..
Venlige og flinke folk, der ka' deres arbejde! En fornøjelse..
Vi har nu for anden gang haft døgnflyt…
Vi har nu for anden gang haft døgnflyt til at flytte for os. En helt igennem fantastisk oplevelse. De er effektive og virkelig rare flyttemænd. Det hele var overstået på en formiddag.
Og til en virkelig lav pris, som intet andet firma nærmer sig
Super service, høflige og meget venlige unge mennesker, tak til Magnus og Mathias, for at hente møbler og andet fra 3. Sal.
Kan varmt anbefale dette firma
Super god flytteoplevelse
God kontakt med firmaet gør det enkelt at lave aftale om flytninger - og nemt at lave ændringer og tilføjelser.
Selve flytningerne forløb perfekt. Flyttemænd fulde af god energi behandler vores møbler forsigtigt og er lynhurtige.
Kan absolut anbefales.
Vi har fået så fin og venlig service og…
Vi har fået så fin og venlig service og super hjælpsomme og præcise. En virkelig rar oplevelse - alle tre gange! - også selv om flytninger ikke altid er det. I det her tilfælde hjalp de til med at gøre en vanskelig proces lettere og mere smertefri og var venlige og professionelle fra start til slut. Tak for det!
Døgnflyt og Logistik har
Døgnflyt og Logistik har, lige fra jeg kontaktede dem, været klare i kommunikationen, servicemindede og venlige.
Skønt jeg kontaktede dem ret sent en fredag, nåede vi at lave en aftale før weekenden.
Der var god information både før og under flytningen, klar skriftlig kommunikation, hurtige svar, og selve flytteopgaven (afhentning og levering af en sofa) gik nemt og hurtigt. Flyttefolkene var effektive, hurtige, positive og venlige. Prisen var også fin; den var lidt højere end et andet selskab, jeg så på, men de mange fine anmeldelser her på TP gjorde udslaget, og jeg synes, prisen var yderst fair set i relation til alle de nævnte positive aspekter.
Jeg vil varmt anbefale firmaet!
Venlige og engagerede flyttemænd og…
Venlige og engagerede flyttemænd og super tilbud
God information under flytning
DL gav mig det bedste tilbud på en flytning fra Aarhus til København. Desværre løb tiden lidt fra dem ifm. selve flytningen men jeg blev kompenseret yderlig for dette. Vi kom i mål, og flyttemændene gjorde et godt og hurtigt arbejde!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.