Min mor er netop også blevet bondefanget. Tlf. sælger sagde, at de havde samarbejde med YouSee. Selvom hun fortrød og fik annulleret næsten med de samme. Hun har ALDRIG accepteret noget af det frems... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeres sælgere er fulde af løgn og det er simpelthen så dårlig en oplevelse. Når man ringer til jer om det, der er solgt, svarer i så uforskammet. opsiger abonnementet of lige pludselig kommer der t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej. Jeg vil ikke kommentere på noget som helst, for jeg er simpelthen ude af ord for hvor dårlig kundeservice jeg har fået. Jeg har aldrig oplevet en så dårlig kundeservice. Jeg har ringet til jer to... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Opfølgning: DLG har lyttet og reageret fint og hurtigt. Tak for det. Hæver antal stjerner fra 1 til 4. :) Super dårlig kundeservice. Min gamle mors fastnettelefon virker ikke - hvad der tidligere o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
DLG Tele blev stiftet i november 2000 og er siden stiftelsen vokset kraftigt. VI er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder. DLG Teles ambition er at være et lokalt og landsdækkende teleselskab med særlig tilknytning og forankring i landdistrikterne. Vi tror på, at en tæt dialog og et godt lokalkendskab sikrer et godt samarbejde både på kort og langt sigt. Kunderne i DLG Tele er såvel landbrug, mindre erhvervsdrivende samt privatkunder. DLG Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 200.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, VoIP, bredbånd, TV og mobilt bredbånd. DLG Tele benytter Telias mobilnet, derved sikrer vi en god dækning i hele Danmark. DLG Tele samarbejder med TDC om levering af fastnet, bredbånd og TV. Derved sikres høj sikkerhed for kvalitet. Hjørnestenen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering. Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice på 70 23 06 00 – vi glæder os til at hjælpe dig. DLG Tele - Dit lokale teleselskab.
Holmbladsgade 139, 2300, København S
Utroligt, vi fortrød dagen efter, at vi havde sagt ja til en telefonsælger, og nu 23 mails senere har Dlg tele endelig ladet os blive der hvor vi var. MEN de har skam tilladt sig at sende en regning på 2 mdrs abonement. SÅ HOLD JER VÆK FRA Dlg tele.
Nu er jeg så igang med endnu en mail, hvor jeg fortæller, at jeg ikke vil betale. Dlg tele burde betale mig penge for al den tid og irritation Dlg tele har kostet mig. Hold jer væk.

Antwort von DLG Tele
Blev ringet op af DLG sælger, var så dum at sige ja til deres tilbud, troede inden da at DLG stod for kvalitet og ordentlighed.
Jeg har 3 telefoner som skulle derover, den ene tlf var ikke hjemme så kunne ikke give ham sim nummeret. Blevet lovet at de ville ringe mig op dagen efter for at få nummeret. Det skete dog ikke, fik istedet en mail hvor der stod det var det forkerte nr jeg havde oplyst, jeg havde ikke oplyst noget sim nr for det havde jeg ikke...
Ringer så til DLG igen for at give dem nummeret, og få rettet nogle forkerte regninger. Ham jeg taler med er meget forstående og lover at ordne det hele for mig. Dagen efter modtager jeg et nyt simkort men ikke en dato for nr flytning.
Jeg hører intet og da vi er på ferie ringer jeg igen, der er blevet trukket penge fra min konto som ikke skulle trækkes. Hende jeg talte med kunne ikke se jeg havde haft ringet ind før, på trods af jeg havde modtaget nyt simkort lige efter samtalen. Der var heller ikke oprettet kreditnota som lovet. en anden medarbejder hjalp mig med simkort nummeret og 2 min efter fik jeg mail fra mit gamle selskab at nu var det iorden.
Er spændt på om de trækker det rigtige beløb til den første.

Antwort von DLG Tele
Efter en masse dårlige oplevelser som kunde i DLG besluttede jeg mig til at skrive en anmeldelse på Trustpilot. Det var noget af en chokerende oplevelse at komme ind på sitet, for de mange sider med anmeldelser af DLG svømmede nærmest over af sure anmeldelser, skrevet af vrede og frustrerede kunder. Jeg havde troet, at det kun var mig der havde været pokkers uheldig, men de mange dårlige anmeldelser tegnede utvetydigt et billede af en velovervejet politik i firmaet. Henvendelser der ikke blev besvaret, svært forståelige, uigennemsigtige regninger uden tilstrækkelige specifikationer, afmeldte abonnementer der bare blev ved med at køre videre, overaggressive sælgere osv. osv.
Min egen ”lidelseshistorie” startede, da jeg, den 29.4.2015, bestilte 2 ens abonnementer til min bolig på Fyn og mit sommerhus i Nordsjælland. I feb 2017 blev der lagt fibernet ind i huset på Fyn, og jeg havde derfor ikke mere brug for bredbåndsabonnementet fra DLG. Den 8.2.2017 ringede jeg første gang til DLG, forklarede årsagen og opsagde abonnementet til ophør den 10.3. DER SKETE ABSOLUT INTET. Abonnementet fortsatte, og det samme gjorde regningerne selvfølgelig også. De følgende henvendelser havde heller ingen effekt, og til sidst var jeg blevet flintrende gal i skralden, så jeg kontaktede firmaet igen-igen og ”beordrede” dem til at sende mig en bekræftelse på, at abonnementet på Fyn VAR blevet opsagt. Så skete der sandelig noget. De sendte mig en mail med beskeden om, at abonnementet var blevet opsagt – i sommerhuset! Jamen var de da totalt bindegale? Det var jo på Fyn opsigelsen skulle træde i kraft, ikke i Nordsjælland, så jeg ville gerne have en ny, korrekt, skriftlig bekræftelse. Den har jeg ikke fået, og jeg har intet hørt fra firmaet. Noget andet er, at DLG fra begyndelsen har lagt de 2 abonnementer sammen på de månedlige regninger. DET har ikke gjort dem lettere at afkode, og det har forhindret mig i at stoppe betalingen af det overflødige abonnement i min netbank.
Hele cirkus´et har indtil videre kostet mig 5-6 tusinde kroner, hvilket er prisen for det overflødige abonnement på Fyn som ikke blev afsluttet, selv om jeg havde opsagt det allerede i februar måned. Pengene regner jeg sandt for dyden med at få tilbage så hurtigt som muligt!
Jeg forstår simpelthen ikke DLG´s kundepolitik. Jeg er selv opvokset på landet, og i min tidligere optik stod DLG som en sund, gammel og stabil virksomhed man kunne stole på. Derfor meldte jeg mig med på vognen uden betænkning, da jeg stod for at skulle skifte teleselskab. Den holdning er mildt sagt blevet kraftigt revideret af det sidste stykke tids mange, uheldige oplevelser med firmaet. Mest af alt fortryder jeg dog, at jeg ikke gik ind på Trustpilot og læste anmeldelser før jeg indgik i arrangementet med DLG. Kors, hvor ville jeg være sluppet for mange frustrationer ved at have valgt et andet teleselskab.

Antwort von DLG Tele
Ren advarsel HOLD DIG VÆK.
Jeg er på vej i retten med Dlg tele efter flere løgne fra deres side.
De kan pludselig ikke se at vi har opsigelse at vores abonnement på tror af mail korspondavce er sendt til dem mere end en gang.
Men de ringer stadig og kommer med deres løgnagtige tilbud
SÅ KORT SAGT
HOLD DIG VÆK
Har du tid til orves gå ud i regnvejr nå dmi sige tørvejr du bliver ikke våd jf. Dlg-tele

Antwort von DLG Tele
En dag blev I 2015 blev jeg ringet op af en sælger som spurgte mig om jeg var tilfreds med mit nuværende engagement med min udbyder, og jeg sagde at det var jeg og jeg ønskede ikke at skifte til andre.
Hun sprurgte så om jeg også var tilfreds med dækningen, hvortil jeg svarede at jeg havde nogle problemer ved vores sommerhus ved Henne Strand, hvor der var dårlig dækning, og at jeg sommetider blev afbrudt midt I en samtale.
Så gav hun mig et godt argument for at skifte, ved at fortælle at DLG, som jo havde landmænd som primær målgruppe, altid hægtede sig på det bedste netværk der var i et område da deres kunder boede i tyndt befolkede områder, så det var det mest optimale dækning på markedet.
Jeg skiftede så til DLG og de fik min mobiltelefoni, bredbånd og fastnet.
Installationen af bredbåndet er en historie for sig selv, og den endte med at de gav en dekort på 2000kr. for for meget opkrævning af forbrugt tid, da jeg var hjemme og kunne se hvor lang tid de havde brugt.
Jeg opdagede så efter nogen tid at nu kunne jeg slet ikke ringe fra Henne Strand, og heller ikke fra et sommerhus jeg har ved Fåborg hvor problemet aldrig havde været, og jeg flere gange dagligt blev afbrudt når jeg talte I telefon.
Nu begyndte jeg at holde øje med hvad netværk der stod på min telefon når jeg kørte rundt i landet og opdagede at der altid stod Telia.
Jeg ringede til dem og spurgte hvorfor netværket ikke skiftede og de sagde at de var opkøbt af Telia.
Jeg besluttede mig så for at opsige samarbejdet og gå tilbage til TDC som så overflyttede tingene til dem pr 17.10.2016.
Jeg har bekræftegelse på dette fra DLG og troede alt var i orden.
Nu startede der noget som var helt Kafkaskt.
Jeg fik rykkere og rykkergebyr for perioden efter min opsigelse med trusler om at de ville opsige mit abonnement hvis jeg ikke betalte.
Jeg tænkte at de denne gang måske ville overholde hvad de lovede, nemlig at lukke ned for forbindelsen, som jeg jo ikke havde.
Næste måned en ny regning for en måned mere og med rykkergebyr igen.
Jeg ringede så til dem og fortalte at der var nået galt og fik en medarbejder i røret som bekræftede at jeg ikke skyldte dem noget, men at der tilsyneladende var sket det at mit nummer ikke var lukket rigtigt ned, så dette ville blive gjort øjeblikkelig. Det var en teknisk fejl.
Jeg fik en mail hvor han bekræftede at jeg ikke skyldte dem noget og alt var i orden.
3 dage efter fik jeg et nyt brev med rykker for perioder hvor jeg ikke har været kunde.
Endnu en måned gik og det samme skete, og da jeg har tilladt mig at tage et job ved siden af at supportere DLG reagerede jeg ikke mere.
Det gik endnu nogle måneder og pludselig får jeg et brev fra et inkassofirma der hedder Sergel, hvor jeg bliver bedt om at betale regningerne for 2500kr. i løbet af et par dage, ellers vil jeg ende i fogedretten og RKI.
Jeg skriver historien til dem at nu må denne vanvid stoppe da jeg ikke skylder DLG en krone, og herefter vil jeg skrive regninger for den forbrugte tid.
Jeg får endnu en trussel fra Sergel på sms uden at de kommenterer det fremsendte bevis, Godheden løb så af med mig, så jeg ringede til Sergel hvor de bad mig om at sende dem dokumentation for at engagementet med DLG var ophørt, og de lovede at undersøge hvad der var sket i sagen.
Der gik så yderligere et par måneder, og pludselig i går fik jeg en sms hvor der stod at jeg kunne indbetale beløbet til dem.
Jeg reagerede ikke og i dag fik jeg så et brev fra dem hvor de igen truer med RKI og fogedretten, uden forklaring på hvad DLG har sagt eller hvad der er sket de sidste 3 måneder.
Nu er min tålmodighed slut, og jeg står uforstående overfor at dette forløb er tilladt, At man ikke får besked om sagen som lovet, at jeg skal bruge tid snart et år efter jeg ikke har brugt DLG, at et inkassofirma blindt opfører sig sådan uden forklaring, og at man skal bruge sin tid på dette uden at kunne få penge for forbrugt tid, og at jeg skal trues med RKI og fogedretten uden forklaring.
Jeg har i et år nu følt at jeg har været med i Rent Fup, og der snart kommer nogle ind med et kamera og en buket blomster og grinende siger at det hele bare er gas.
Jeg har i dag prøvet at tjekke sammenhængen mellem disse firmaer, og kan se at DLG, Telia og Sergel er I same ejerkreds, og det jeg har oplevet ligner mere et forretningskoncept end en tilfældighed, og at disse metoder anvendes I Danmark af velkendte firmaer er mig en gåde.
Hvis det var Sicilien eller Nigeria ville jeg ikke blive helt så overrasket.
Sluttelig vil jeg sige at jeg selvfølgelig har dokumentation for alt dette, på mail og også per brev, og dette vil tilgå pressen snarest.

Antwort von DLG Tele
Jeg får stort set altid ca 1 til 2 dage før den 1 i den næste måned en besked pr sms på at der er 1 time tilbage af mine 5 timers taletid. Og flere gange har det undret mig at det næsten er den samme dato hver gang. Nu har jeg så lige fået en ny sms den 2 august - godt nok 2-3 dage senere end det plejer at være - men det "morsomme" er at jeg siden den 14 juli stort set overhovedet ikke har brugt min mobil da jeg har ferie og bruger en anden mobil. Så svindel må man vel ikke kalde det - men tæt på.

Antwort von DLG Tele
Fik en af deres sælgere i røret, mens jeg stod og handlede og hun ville gerne tilbyde mig et billigere telefon abonnement, skal så siges at jeg allerede har en af de billigste nemlig plenti. Men hun var ret vedholdende
og da jeg stod med en masse varer og dårligt havde tid takkede jeg ja.
Det skulle jeg så aldrig have gjort, som det første ville de flytte mit abonnement fra plenti og jeg skulle så give dem de små numre på bagsiden af sim kort hvilket jeg ikke kunne læse (ser dårligt) men til sidst
fik jeg dem da aflæst og hun satte processen i gang. Et par dage efter modtager jeg så meddelelse om at flytning af abonnement er afvist da simkort nummer ikke stemmer overens med telefon nummer (det er så checket efter af en der kunne læse det og det var korrekt...). Et par måneder efter begynder der så at droppe breve ind fra dlg som så blev arkiveret lodret da jeg gik ud fra det var reklame. Nu har jeg så modtaget inkasso varsel på et abonnement jeg slet ikke har ? da jeg stadig har mit gamle tele selskab. Så de mener jeg skal betale dem for noget jeg aldrig fik ?, de har så spærret det abonnement som jeg ikke har hos dem. Hold jer langt væk fra det selskab.

Antwort von DLG Tele
Super god kundeservice, var dog så "heldig" at få et andet tilbud fra en af deres konkurenter i min fortrydelsesret periode. Snakkede i min købs periode med 4 forskellige supportere/sælgere og alle var super professionelle og venlige.
Så det var alt i alt en god oplevelse
Kan dog ikke anmelde deres produkt da jeg ikke fik prøvet det, men kunde service siden var rigtig god.

Antwort von DLG Tele
DLG har åbenbart ikke styr på noget.
De svarer ikke på henvendelser. Efter 5 ubesvarede henvendelser, har jeg valgt at opsige alle mine aftaler. Men det svarer de ikke på og mit nye selskab kan ikke få love at flytte mit mobilnummer før til næste måned, men jeg har brug for ekstra data på en rejse i Sydeuropa.
Så jeg er færdig med DLG
Karin fra DLG svarer flink på kunders utilfredshed herinde, men folk forsætter med at give DLG 1 stjerne. Hvorfor ændre de ikke på problemerne i stedet for.
Redigeret efter Karins svar.
Få nu sagen med fra begyndelsen, fra før den famøse regning på 12 X det aftalte. Med hensyn til de manglende svar, kan jeg selvfølgelig dokumentere det.
Men underligt at I vil tage sagen op her, i stedet for pr mail. Men det skyder I kun jer selv i foden ved.

Antwort von DLG Tele
Trods det at vi udtrykkeligt havde spurgt, om dlg ville virke ude på landet, hvor vi bor og dertil fik et bekræftende svar, har det været helt håbløst med telefon både hvad angår samtaler og sms. Ikke én eneste samtale uden at blive afbrudt og ALLE smser skulle sendes mindst to gange.

Antwort von DLG Tele
Vi havde besøg af en nok så flink sælger, som lovede at der var ingen problemer. Alt blev ordnet. Han ville sørge for, at opsige vores nuværende, og så ville det bare køre af sig selv.
Vi opdagede så for sent, at der ikke var opsagt noget som helst. Så måtte lige betale dobbelt. Vi var så fanget af at vi skulle betale 1/2 år hos DLG før vi kunne opsige et abonnement, som vi slet ikke har brugt.
Opsagde så for 2 mdr siden med en mdrs varsel, men så har de søreme da lige hævet opkrævningen igen.
Man bliver virkelig fanget i deres spin. Mit råd til jer, at holde jer langt væk fra DLG.

Antwort von DLG Tele
Min forældre har i lang tid haft deres telefon og internet gennem DGL Tele.
Ultimo august 2016 dør min far. Det hele har stået i hans navn. I November kommer min mor på sygehuset og har stort set været der eller på en genoptræningsafdelingen til nu. Jeg finder i forbindelse med salg af hus ud af at aftalen blot har kørt videre i min fars navn og gør opmærksom på dette ved DLG tele. Manden jeg snakker fortælle at de normalt for besked på dødsfald via cpr reg. men der må være sket en fejl. Han vil finde ud af hvordan og så betale det for meget betalte tilbage.
Jeg fandt så ud af her ved månedsskifte at der skulle trækkes penge igen.
Jeg kontaktede atter kundeservice, men denne gang kunne der sagtens gå lang tid inden de fik besked fra CPR. reg. om dødsfald og når nu de ikke fik besked før. Nu vil de ikke betale pengene tilbage.
Men for pokker da, min far er død og der hvor han er, er der mig bekendt, ikke brug for internet.
Men DLG agter ikke at tilbagebetale på trods af, at manden er død.

Antwort von DLG Tele
I øvrigt, kan jeg tilføje, at de to sælgere (Henrik Hilskov og Stefan Kjær) ER særdeles sprogligt kompetente - deres indfølingsevne usædvanlig - men deres mangel på impati og lydhørhed formidabel -
Mage til vedholdende pågående intimidering, har jeg sjældent oplevet! -
Behøver jeg at fortælle - at 10 minutter efter at samtalen endelig var afsluttet - får jeg igen en opringning fra de herrer, der glædesfuldt erklærer: "At nu ER alt I orden, de har "talt med You See - og jeg skal INTET foretage mig,jeg vil få en sms med bekræftelsen på ekspeditionen!!! - Igen understreger jeg at jeg ikke vil flytte teleselskab - "Jamen dét ER for sent - det ER allerede ordnet - du Står nu I DLG's kartotek!" - Mit svar kommer promte - dét ER ikke mit problem - så må du få det fjernet - jeg har ikke bedt om detteher...
Jeg ønsker absolut ikke at skifte teleselskab -
Og når/hvis jeg gør, så ER jeg heldigvis stadig I stand til selv at vurdere det betimelige I et sådant skift!
Jeg frabeder mig på det bestemteste flere af jeres opringninger og kuriøse tilbud!
Ellis Borcher
PS: Nærværende mail ER ligeledes sendt til YoySee med besked om :
Under ingen omstændigheder at medvirke til konvertering af mine interesser til Andre teleselskaber uden min personlige medvirken!
Og hvad sker der så?
Tirsdag d. 25. juli får jeg en SMS fra DLG med teksten:
”Hej Inge Ellis Borcher
Vi har forsøgt at flytte dit nummer, men uden held.Dit nuværende teleselskab melder at SIM-kort nr. ikke stemmer overens med det oplyste telefonnummer, og flytningen bliver derfor afvist.
Vi skal derfor bede dig opdatere dit SIM-kort her:
links til DLG-hjemmeside.
Vh DLG Tele”
Jeg er så vred - kan på ingen måde anbefale de herrer så lidt som dét selskab de repræsenterer!

Antwort von DLG Tele
Jeg blev ringet op af en sælger, som mente at jeg ved at flytte TV, bredbånd og mobiltelefoni til dem fra Yousee kunne spare over 200 kr om måneden for nøjagtig det samme. Jeg sagde til ham at det lød for godt til at være sandt, men at han gerne måtte sende mig på skrift, hvad det var han tilbød. Deres system er sådan indrettet at de sender et tilbud og så skal man fortryde inden 14 dage og det accepterede jeg, da han sagde de ikke foretog sig noget før de 14 dage var gået. Jeg modtog tilbuddet og ringede med det samme tilbage og meddelte at jeg ikke var interesseret. Sælgeren oplyste at jeg godt kunne risikere at modtage mails osv. om ordren de næste par dage, men dem kunne jeg se bort fra. Lidt mærkeligt når de jo ikke ville "gøre noget" før de 14 dage var gået. Dagen efter at jeg havde meddelt at jeg ikke ønskede deres produkt, fik jeg en SMS om at de havde forsøgt at flytte mit mobilnummer, men at det var blevet afvist af mit tidligere teleselskab fordi nummeret var inaktiv (hvilket det heldigvis var, da jeg er ved at skifte mobiludbyder). Jeg ringede til DLG tele og spurgte, hvordan de kunne forsøge at flytte mit nummer uden at jeg havde indsendt en fuldmagt? Det var en fejl oplyste sælgeren, men andre anmeldelser viser det samme. Jeg kan kun sige: brug ikke DLG tele. De oversælger deres løsning og bruger ufine forretningsmetoder!

Klage
Jeg føler mig godt og grundet snydt, og taget ved næsen af jer
Da jeg tilbage i marts fandt ud af at jeg skulle flytte til Sdr omme, kontaktede jeg jeres selskab, for at melde min flytning, og om jeg kunne få bredbånd og tv herud. Der var ingen problemer, og han kan selv se at der var altiboks sat til herude. Så han ville notere at der skulle en teknikere ud, og trække en ledning til bredbånd, og da jeg var så tidlig ude, skulle jeg ikke betale for tekniker besøget.
Jeg er jo så i den gode tro, at ordren er godkendt, og vil blive sat op til den 1/06-17, som aftalt.
Jeg flytter ind den 19. Maj, og den 22. Maj kontakter jeg igen jeres kundeservice, for at bekræfte flytning, og tekniker besøg. Medarbejderen var ganske udenforstående, og kunne ikke se at jeg havde meldt min flytning, eller at der var bestilt tekniker ude til Sdr omme. Han lover at få sat flytningen i gang, så hurtigt som muligt. Jeg ville få en bekræftigelse ang hvornår teknikeren så kunne komme. Jeg venter, og efter 5 dage, uden at jeg har hørt noget, kontakter jeg jer igen. Og igen!! kunne han ikke finde en min ordre. Men nu kunne han så lige pludselig godt finde den første ordre fra marts, og undskyldte mange gange for misforståelsen. Han kunne så fortælle mig, at der først kunne komme en tekniker den 30/06!!! Så en hel måned mer uden internet eller tv?? Han tilbød med at sende et mobil bredbånd på jeres regning i 2 måneder, og kreditere de ekstra da, jeg har måtte købe på min telefon.
Jeg modtager simkortet til det mobile bredbånd, men jeg har ikke fået oplyst hvor mange GB der er på.
Jeg kan nu se film på Netflix. Tror jeg. Efter at jeg har set 3 film, er der ikke mere data på kortet!!! What???
Jeg bliver meget frustreret, og ringer igen. Jeg er vred og ked af det!!! Han Kan godt se mit problem, og jeg bliver tilbudt at få gratis telefonabonnement på mig og min søns telefon. Jo tak!! Men jeg bliver lige gjort opmærksom på at jeg jo selv skal betale 995 kr til teknikeren!!!! Og at de aldrig har kunne love mig, at de betalte for det, da det ikke er deres politik...
Og jeg skal stadig betale fuld pris for maj og juni måned, til trods for at jeg intet har fået leveret!!! Ja tak for l...
Jeg for kontakt til en anden internet udbyder, som kan tilbyde mig en meget mere fordelagtig pris og løsning end jer.
Næste problem, fullrate kan ikke komme i gang med at gennemføre min ordre, fordi at jeg har en igangværende ordre ved jer. Altså den tekniker der skulle komme den 30. Juni. Jeg ringer så ind, for at få annulleret denne, orden bliver opsagt til den 14/07. Ja tak.
Jeg for så heldigvis hurtig betjening, og tekniker ud, og det hele kører som det skal. Jeg har jo stadig tv og bredbånd ved jer, så jeg sætter min boks til, så jeg kan se de film jeg har optaget. Men det virker ikke!!! Igen ringer jeg, hvad er nu det?? Jamen jeg havde jo annulleret ordren, så mit internet og bredbånd er stadigvæk tilknyttet tingparken i grindsted... øh hvad??? Så kan det squ da ikke passe, eller være rimeligt, nogen som helst steder, at jeg skal betale for noget, som jeg aldrig har fået??

Antwort von DLG Tele
Jeg havde aftalt et møde med en konsulent fra DLG tele onsdag d. 12 juli for at få et tilbud, men der kom ikke nogen konsulent. Jeg ringer til DLG kundeservise dagen efter for at få en forklaring hvorfor han ikke kom, men den flinke medarbejder kunne desværre ikke svare på det.
Når man ikke kommer til et aftalt møde, er det mindste man kan gøre at ringe afbud eller sende en SMS med årsagen.
Nu er det en uge siden og jeg har stadig ikke hørt noget.
Til andre der skulle blive ringet op for at aftale et møde med en konsulent.
Sig NEJ TAK. Konsulenten brænder dig måske af.
Hilsen Bent

Antwort von DLG Tele
God fornøjelse til alle jer der skifter til DLG...
Svar til DLG.
Kig nu i egne systemer inden der vaskes hænder her på Trustpilot - der ligger rigelig korrospondance at muntre sig med !!

Antwort von DLG Tele
Har aldrig oplevet noget ligende! Fup uden lige.
Bliver ringet op af Kasper Larsen fra DLG-tele, mandag aften kl 18. Bliver tilbudt et bedre tilbud på mobil, tv og internet, hvis jeg skifter til dem. Og da de kører på samme kabler som Yousee ville mit internet blive markant bedre (det fungerer uden beklagelser nu) og han smed oven i hatten et tilbud om, at jeg ville få de første 2 mdr gratis for hele pakken. Jeg var under hele samtalen skeptisk og sagde flere gang at det ikke var noget for mig og at jeg ikke troede på det. Men han accepterede ikke et nej. Jeg ender med at blive skrevet op til deres aftale (jeg har svært ved at sige nej) og fortryder med det samme da samtalen er slut. Den varede i øvrigt 30 min. Jeg siger flere gange at jeg gerne vil have muligheden for at fortryde og får at vide at det kan jeg selvfølgelig godt, men han selvfølgelig ikke håbede at jeg ville benytte mig af det.
Tirsdag morgen kl. 8.00 ringer jeg og får fat i en anden medarbejder og fortæller ham at jeg gerne vil annullere min ordre. Han begynder at stille 1000 spørgsmål og at det er svært at annullere da det jo er en ordre de laver som allerede er sat igen. JEG HAR 14 DAGES FORTRYDELSESRET!!!! I SKAL SLET IKKE STARTE EN ORDRE FØR DEN ER BLEVET BEKRÆFTET!!! Jeg bliver vred og siger han bare skal annullere det tilbud med det samme. Smider røret på efter beskeden om "din ordre er nu sat til annullering, men der går op til 72 timer inden den er helt annulleret, så du kan risikere at få emails og breve indtil da". Da jeg tjekker postkassen tirsdag eftermiddag ligger der sørme et brev med mit nye SIM-kort. Onsdag formiddag modtager jeg så en SMS om at de har forsøgt at flytte mit nummer, men at Yousee melder tilbage at det oplyste SIM-kort nr ikke stemmer overens med det oplyste tlf nr og at overflytningen dermed er afvist. I samme besked beder I mig om at opdatere mit nye SIM-kort på et link. Jeg ringer straks til DLG-tele og får Sebastian i røret, som siger at noget af min ordre er annulleret, men annulleringen af mobilen først skal igangsættes, jeg beder ham derfor om at gøre det med det samme. Jeg lægger på efter han siger at det vil han da gøre. Så satte jeg mig til at skrive denne besked og nåede forinden at læse nogle af de allerede eksisterende anmeldelser, og jeg må sige jeg ikke er overrasket. Magen til grotest afpresselse, dårlig service og inkompetente mennesker skal man sgu lede længe efter. Tænk at i kan se jeg selv i øjnene og snyde så mange mennesker med jeres FUP!

Antwort von DLG Tele
Starte med at konen bliver ringet op og DLG Tele. Om at de gerne vil komme forbi og give et bud på at flytte af mobil, internet og tv. Over til dem. Sælger ved navn Neils (kan fortæller at vores yousee abonnement stiger vildt grundet nye EU regler) kommer forbi og DLG vil så sende vilkårene PR mail. og hvis jeg ville godkende dem er det link på Mailen til DLG. Jeg Kigger på det og beslutter at det ikke er noget for os. Er aldrig inden og klikke, Da det er 5 abonnement der skal flyttes så der kommer 5 mails. Afligevel går der et par dage og jeg modtager opsigelse fra yousee. På internet og tv. Ringer til Yousee og for stoppet overflytningen, de fortæller at det oplever de ret tit netop med DLG.. Der går ca. 3 uger til så for jeg endnu en mail fra Yousee om at de har modtaget min opsigelse på min mobil...På den igen igen. Utroligt dårligt sælger, og dårligt at begynde at overflytte folks abonnement uden deres godkendelse

Antwort von DLG Tele
Hold jer væk fra DLG de lyver snyder og hende Karin du lyver jo helt vildt meget. Og dig Karin tænk at du gider og sidde og lyve til alle. Tænk hvis de næse havde vokse være gang så må den være mange km lang. I er os helt i bunden folk hader jer DLG og dig Karin. Super fedt at se i for så mange klager i skal bare helt ned vi har ikke brug for jer DLG håber i er helt væk i år 2018 krydser finger

Antwort von DLG Tele
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.