Min mor er netop også blevet bondefanget. Tlf. sælger sagde, at de havde samarbejde med YouSee. Selvom hun fortrød og fik annulleret næsten med de samme. Hun har ALDRIG accepteret noget af det frems... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeres sælgere er fulde af løgn og det er simpelthen så dårlig en oplevelse. Når man ringer til jer om det, der er solgt, svarer i så uforskammet. opsiger abonnementet of lige pludselig kommer der t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej. Jeg vil ikke kommentere på noget som helst, for jeg er simpelthen ude af ord for hvor dårlig kundeservice jeg har fået. Jeg har aldrig oplevet en så dårlig kundeservice. Jeg har ringet til jer to... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Opfølgning: DLG har lyttet og reageret fint og hurtigt. Tak for det. Hæver antal stjerner fra 1 til 4. :) Super dårlig kundeservice. Min gamle mors fastnettelefon virker ikke - hvad der tidligere o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
DLG Tele blev stiftet i november 2000 og er siden stiftelsen vokset kraftigt. VI er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder. DLG Teles ambition er at være et lokalt og landsdækkende teleselskab med særlig tilknytning og forankring i landdistrikterne. Vi tror på, at en tæt dialog og et godt lokalkendskab sikrer et godt samarbejde både på kort og langt sigt. Kunderne i DLG Tele er såvel landbrug, mindre erhvervsdrivende samt privatkunder. DLG Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 200.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, VoIP, bredbånd, TV og mobilt bredbånd. DLG Tele benytter Telias mobilnet, derved sikrer vi en god dækning i hele Danmark. DLG Tele samarbejder med TDC om levering af fastnet, bredbånd og TV. Derved sikres høj sikkerhed for kvalitet. Hjørnestenen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering. Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice på 70 23 06 00 – vi glæder os til at hjælpe dig. DLG Tele - Dit lokale teleselskab.
Holmbladsgade 139, 2300, København S
som jeg kan se ved at læse anmeldelserne, er jeg ikke den eneste der er blevet fanget på det forkerte ben.
Jeg blev ringet op af en sælger, han kom med nogle virkelige gode tilbud. Det skal siges at jeg ikke plejer at sige ja til noget som helst via telf.; men jeg fik lovning på en mail med tilbuddet, det kom der ikke, derimod kom der en ordrebekræftelse, som slet ikke lød på det aftalte, jeg sender omgående en mail om at jeg fortryder (fortrydelsesretten inden for 14 dage; men sendt med det samme), efterfølgende modtager jeg en mail fra mit nuværende selskab med besked om at DLG tele har opsagt mit abonnent, det skal siges de har aldrig fået mit person nr. eller min accept, så jeg ringer til mit selskab som oplyser mig at DLG har oplyst til dem at de har fået alle oplysninger og min accept. De anbefaler mig at ringe til dem.
Det er ikke særlig let at komme igennem; men da det endelig lykkedes lover de mig at det bliver bragt i orden, for de kan godt se at jeg har annulleret ordren. Der sker bare ikke noget, der går over 14. dag før de bekræfter at de har modtaget min mail, de siger samtidig at det er mit selskab der trækker sagen i langdrag; men det passer ikke for dem har jeg snakket med jævnligt.
Så mit råd er hold jer langt væk, og sig kun nej.

Antwort von DLG Tele
Største gang skrald i verden.
Har lige skiftet til DLG tele. De har sendt mig en kreditnota, og har flyttet mit abonnement. Alligevel har jeg ikke modtaget et sim-kort - så jeg står nu en uges tid (måske længere?) uden en telefon, fordi deres imkompetente lortemedarbejdere ikke kan noget så simpelt som at bruge postvæsenet. Det er dog en smule underligt, at simkortet ikke kan finde vej til min addresse, nu når i sagtens kan sende en kreditnota. Derudover ser det ud til at i, imod min vilje, har skiftet mit nummer - selvom jeres debile telefonsælger lovede mig at dette ikke ville ske.
En klar anbefaling til alle må være, at holde sig væk fra DLG tele. Har simpelthen svært ved at forstå hvordan i stadig kan eksistere som virksomhed - Jeg skal i hvert fald intet have med DLG tele at gøre, så snart jeg ikke længere er bundet af det her abonnement.

0 stjerner herfra!
Jeg blev tilbage i september kontaktet af en medarbejder derfra, som havde et "super godt tilbud". Jeg bad ham om at sende et TILBUD til mig, da jeg (som jeg gjorde opmærksom på) aldrig vil godkende noget som helst over telefon. Dagen efter modtog jeg ordrebekræftelse samt fuldmagt, som jeg bare lige skulle underskrive. Det underlige var, at der ikke var priser på noget af det tilbudte. Så jeg sendte en mail dagen efter d. 13. september og annullerede/fortrød min ordre (dvs. inden for de 14 dages fortrydelsesret) og bad samtidig om en bekræftelse. Jeg modtog et autosvar samme dag, at de havde modtaget min henvendelse og ville besvare den inden for 3 dage. Jeg fik aldrig svar.
Lang historie kort: jeg kontakte dem igen d. 19. september og 10. oktober. Herimellem har jeg haft telefonisk kontakt med lovning på at få bekræftelse på annullering. Intet er sket.
Igår, d. 23. november modtager jeg en regning. Jeg ringer IGEN, og får lovning på at den bliver krediteret og jeg får annulleret mit abonnement. Jeg be'r igen om en skriftlig bekræftelse. Jacob fra opsigelsen lover, at han vil sende en manuel mail til mig med det samme. JEG HAR IKKE MODTAGET NOGET!!!
HOLD JER VÆK fra dette firma!!! Jeg har aldrig skrevet under på den fuldmagt, de har sendt. Alligevel tillader de at flytte mit nummer fra mit teleselskab. DET ER ULOVLIGT!!!!!! Jeg FATTER ikke, at de medarbejdere kan se sig selv i spejlet, for det er det absolut mest inkompetente firma, jeg nogensinde er stødt på!!!

Antwort von DLG Tele
En enkel stjerne herfra. De mundtlige aftaler der indgås pr telefon ved telefonsalg bliver ikke overholdt. Der bliver lovet guld og grønne skove og besparelse på samme ydelse i forhold til nuværende aftale hos andet selskab men i virkeligheden ingen besparelse, og heller ikke samme ydelser, næ nej det koster ekstra da det her er et “tilvalgs” produkt lige pludselig..
Det er sgu en ommer DLG.. Det blev et meget kort bekendtskab.
Måske I skule overveje et kursus i jeres produkter og forretningsbetingelser til jeres super dygtige telefon sælgere....

Antwort von DLG Tele
Nu stopper I med at ringe, jeg har aldrig givet jer tilladelse til at ringe til mit nummer. Næste gang er det en sag for politiet, i forhold til brud på markedsføringsloven og chikane af private..

Antwort von DLG Tele
At de ikke er det største selskab er uforståeligt med den super flotte service de giver, i for hold til You See er det her pragtfuldt og kan ikke
roses nok, de ved hvordan men behandler en kunde og se så lige priserne.
STOR tak for den super service jeg har fået. jan p

Antwort von DLG Tele
Jeg er godt tosset i hovedet, i holder ikke hvad der blev lovet, jeg står nu med en tlf uden net og jeg har en butik som bliver kørt gennem i min tlf, og hverken kunder eller jeg kan få kontakt i skal bare se og få det slettet og få mit nr og de to andre i samme omgang få den frigivet NU så vi kan komme tilbage, til det gamle teleselvskab hvor alt bare virkede hverdag....
Og så synes jeg ærligtaget det er ret så flabet at en medarbejder Dorthe sider der og er meget uforskammet i talen plus hun smider røret på. Hvad er det for en opførsel???
jeg ser gerne at i får styr på vores nr bliver slettet i dag så vi kan få noget igen som virker og holder de aftaler vi er blevet lovet, for det kan i åbenbart ikke klare den opgave, som man læser er vi mange der ikke kan bruge jeres teleselskab til ret meget.
jeg har sendt en mail, da jeg kunne få lov til og låne net et andet sted da min tlf jo ikke har net, men der står alle tre nr og vi fik bare en standard besked tilbage at det bliver besvaret indenfor 5 hverdage, helt ærlig så kan jeg ikke bruge det til ret meget da jeg skal bruge det nu...

Benyt dem ikke!
Vi har et nu 6 måneder været bundet af abonnement hos Telia som har været helt fantastisk.
For 5 måneder siden blev min kæreste ringet op af DLG tele, som påstod at de havde Danmarks bedste dækning, langt bedre end TDC og Telia.
Min kæreste fortalte at vi var bundet i endnu 5 måneder før vi kunne ændre abonnement.
Hun oplyste dog vores numre og adresse så de kunne tage kontakt igen.
Hun modtog så ca. en uge efter 2 Simkort og 2 regninger på disse fra DLG tele.
Hun ringede og spurgte til hvad F***** de laver, og at dette slet ikke har været aftalen og at vi slet ikke ville benytte dem.
Regningerne blev så krediteret og vi valgte derefter at kontakte Telenor for at lave aftale med dem om, at når vores Telia abonnement var afsluttet, at flytte over til dem.
Vi modtog så i går aften en SMS fra DLG tele at vores nuværende Telia simkort ville blive lukket mandag og deres simkort så skulle tages i brug.
Så vi står nu uden vores Telia abonnement fordi DLG tele, uden at have fået lov, har overtaget vores numre.
Nu vil vi blive opkrævet Oprettelsesgebyr samt 1 måneds regninger fra de 2 simkort som de har send, uden tilladelse og uden bekræftelse.
Magen til frækhed og u-ærlighed skal man lede længe efter!

Antwort von DLG Tele
SVINDEL Sælger siger til min mor, at de har samarbejde med Telia og at de skal overtage deres kunder. Så derfor SKAL nummeret flyttes til DLG.tele, De vil sende et midlertidigt nummer indtil min mors nummer bliver overflyttet. Heldigvis sendte hun ikke noget sim kort nummer som de bad om da,de ikke selv kunne skaffe det, på trods af de skulle forestille at samarbejde med Telia om overflytningerne
Svindel, tjek Jeres anmeldelser og luk biksen

Antwort von DLG Tele
Dette er det pt. det værste telefirma, jeg har været i nærheden af. Tror faktisk ikke jeg kender nogle firmaer der kan give så dårlig service.
Deres sælgere lover en masse, som ikke overholdes.. Den besparelse de lover holder ikke, og du får lov at betale for ting, som han siger de nemt kan klare.. det involverer bare at du skal betale for det.. så der er ikke nogen besparelse..
1. De trækker penge for et forbrug på simkort, når der er nummer-portering, til et 5 timers taletid. ;-((, sim-kortet sat i samme morgen, når porteringen er lavet.
2. De opsiger ikke de abonnementer de lover..(heldigvis.. så har jeg noget der virker ordentligt)
3. Du kommer til at betale oprettelsen/installeringen, selvom de siger noget andet..
4. Deres kundeservice vender ikke tilbage med forklaringer på trækning af beløb. Hvis du har tid til at vente længe inden du kommer igennem.
5. Du skal ikke regne med at du får de 3 måneders gratis som de lover.
6. Selv deres internet forbindelse er dårlig.. op til 50.. jeg har fået en dobbelt 2*25 ned og 2 *1 op.. og jeg har problemer med udfald.. selvom de sagde at det var mere stabilt..
6. Og nej deres tv er ikke bedre end hvad Yousee sender coaxialt..også skal du betale for boxene til de andre tv..
7. Så HOLD DIG LANG VÆK.. læs alle disse anmeldelser, som er skrevet herinde.. Det er ikke uden grund..

Antwort von DLG Tele
Ringer og lægger på!! Sælgeren Thomas ringede og fik bekræftet at det mig som står for tele løsningerne herhjemme også lægger han på?? Og i har ringet flere gange. SLET MIT NUMMER !!

Antwort von DLG Tele
Blev kontaktet af en sælger fra DLG, der sagde de samarbejdede med yousee. Han fik mig overtalt til at skifte tv og inrernet. Ville få flere kanaler til en billigere pris.
Jeg spurgte så om jeg kunne købe en huawei mobil hos dem også og det kunne jeg sagtens! Han gav mig en super pris på den og jeg ville jo så også rykke mit nummer over hos dem. Han sagde, at jeg fortsat kunne bruge "mit yousee" og "yousee musik", da jeg spurgte om musik. Det passer jo så ikke!
Dagen efter ringer jeg ind og siger jeg godt vil annullere det hele, da jeg har modtaget ordrebekræftigelser, men der står ingen priser på og der er ikke kommet nogen på telefonen.
Han siger der nok skal komme mail på det, indenfor nogle dage.
Det gør der ikke og ringer igen ind mandag og siger jeg IKKE vil være kunde hos dem og de bare skal annullere alt!
Han siger så, at de slet ikke KAN sælge mobiltelefoner, som jeg jo er blevet lovet med i prisen og han ikke forstår hvorfor hans sælger har sagt det..
Desuden er mit nummer så allerede ved at blive flyttet over til DLG, selvom jeg aldrig har indsendt og accepteret godkendelsen.
Er godt nok spændt på, hvor meget jeg nu skal ligge og kæmpe med dem!
Svarene herinde bliver jo også bare gengivet.
Helt ærlig, så kan alle jeres kunder jo ikke misforstå jeres sælgere vel😉

Antwort von DLG Tele
Vi havde aftalt er møde med en konsulent som skulle komme ud med et uforpligtende tilbud, vi havde fået af vide at han kom mellem 17-19. Vi var derfor hjemme i det tidsrum, da kl. var 19:30 og ingen var kommet endnu følte vi os godt brændt af. Så vi skal så sandelig ikke have flere tilbud og næste gang de ringer, får de besked på at vi ikke vil kontaktes mere!!! Virkelig dårlig stil!!

Antwort von DLG Tele
NUL stjerner vil være mere passende!
Kan kun være enig i andre indlæg vedr. påtrængende ubehøvlede og flabede sælgere der IKKE forstår et NEJ TAK

Antwort von DLG Tele
Brug ikke denne tele operatør, havde erhvers abonnement, men mange kunne ikke ringe mig op, gik på telefonsvarer, som jeg aldrig modtog, ringede derind flere gange da jeg blev opmærksom på problemet, men intet hjalp, har nu TDC, og har ingen problemer-

Min hyggelige telefonen samtale med DLG Tele her til aften
DLG: Det et Morten fra DLG, er det dig der står for tele, tv og internet?
MIG: ja, men jeg er ikke interesseret
DLG: Jamen, jeg vil give dig et tilbud du ikke kan sige nej til
MIG: Jeg er stadig ikke interesseret
DLG: så fxxx dig
Og der bliver lagt på...
den korte samtale siger alt om DLG, så ingen grund til at skrive mere..

Antwort von DLG Tele
Hold op hvor er jeg træt af, at DLG ikke, og jeg mener IKKE, kan forstå at vi ikke vil have deres produkt. De fatter simpelthen ikke betydningen af ordet "nej". De sender mail og sms'er konstant, de har sågar sendt nye simkort, jeg tænker bare, hvad har de egentlig gang i ??

Antwort von DLG Tele
Svindel På trods af annullering af ordre om overflytning fra Yousee til dlg, skyndte dlg sig at forsøge at overflytte både min tlf, tv og bredbånd efter annullering. De lovede langt bedre bredbånd, fri tale flere tv kanaler og 3 helt nye tv bokse samt en besparelse på ca 3500kr om året, fordi de fortalte at de samarbejder med TDC/ Yousee.
Ringede til Yousee som oplyste at de IKKE samarbejder med dlg og de flinke Yousee folk fik annulleret ordren om at opsige mine abonnementer og annullere overflytningen. Efter ny samtale med dlg var de ikke længere flinke og jeg har garanteret dem, at jeg anmelder dem til Forbrugerklagenævnet , såfremt de igen forsøger sig med deres svindelnumre. Føj for pokker, hvor er dlg et skruppelløst, umoralsk og løgnagtigt firma!!!
SKAM JER, DLG!!!!!
Som svar på jeres svar, så er der kun 1 part der har misforstået noget og DET ER DLG!!!
I ved godt selv hvordan I fylder mulige kunder med løgne om jer “ samarbejdspartnere. “!! I samarbejder IKKE med Yousee eller TDC eller som andre er blevet bildt ind , Telia!!! Hvordan kan et firma være så blottet for moral, anstændighed og normal respekt for andre mennesker????
Til alle andre: LAD JER ALDRIG OVERTALE TIL AT FLYTTE TIL DLG. DE SNYDER, LYVER OG LOVER JER ALT TIL EN LANGT LAVERE PRIS MEN ALT ER LØGN OG JEG MÅTTE GENNEM FORBRUGERKLAGENÆVN, TELE STYRELSEN MM. Heldigvis fik jeg hjælp i sidste sekund til at komme ud af kløerne på DLG og der bliver nu dagligt fulgt op på min situation indtil de har annulleret ordren SOM DE BURDE HAVE GJORT I FØLGE DEN DANSKE LOVGIVNING !!!
Håber at ingen anden falder i deres fælde og for deres løgne, manipulation og bedrageri!!!!
SPAR JER SELV FOR DEN KAMP OG HOLD JER LANGT VÆK FRA DLG!!!!!!!!

Antwort von DLG Tele
Jeg er godt nok ikke på Robinsonlisten eller på anden måde sikret mod uopfordrede opkald. Derfor må jeg jo acceptere at blive ringet op af mere eller mindre uhøflige sælgere - det gør jeg så.
Til gengæld synes jeg ikke, at det er i orden at man vedholdende og nærmest nedladende bliver ved med at forsøge at sælge mig et produkt som jeg tydeligt gør opmærksom på at jeg IKKE er interesseret i.
............og hvad jeg SLET ikke kan acceptere er at man så blot afbryder samtalen uden et høfligt 'undskyld forstyrrelsen' eller blot pænt 'farvel'.
Nu havde jeg ikke tænkt mig at blive kunde hos DLG - og efter de sidste par opkald har jeg helt bestemt at jeg IKKE på noget tidspunkt overhovedet vil overveje at blive kunde der. Desuden vil jeg holde mig fra andre DLG produkter og butikker i fremtiden.
Magen til dårlig opførsel har jeg da sjældent oplevet.
Nummeret jeg bliver ringet op fra er: 28948307 - dette nummer er herefter blokeret hvilket jo vil hjælpe mig i fem minutter - så ringer man nok bare fra et andet :)

Ringer uopfordret - selvom jeg er på Robinson listen
_______________________________
Opdatering
Jeg har talt med Mathias og han fortalte at jeg havde deltaget i en konkurrence den 10-8-2015, hvor fra i har mine oplysninger, men I kunne ikke oplyse mig hvilken konkurrence det måtte være. Jeg finder det meget mærkværdigt at man I det mindste ikke efter to år checker Robinsonlisten. Iøvrigt var jeg I udlandet på daværende tidspunkt og jeg deltager aldrig i konkurrencer hvor mine oplysninger bliver solgt til en tredje part som jer. Ønsker ikke yderligere kontakt med jer! Respekter venligst dette fremover!

Antwort von DLG Tele
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.