jeg har nu i flere år haft høreapp fra Dansk Hørecenter og været mægtig glad for dem, glad for styrimgen over min smartphone og glad for deres afd her i Aabenraa selvom jeg kun har måttet kontakte dem... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Omhyggelig test af hørestatus. Det tog halvanden time. Det taler for sig selv. En god information om mit tilfælde. Forslag til høreapparater konfigureret bedst muligt. På prøve i 2 måneder. Jeg beslut... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg blev godt modtaget og fik gode oplysninger om høreapparaterne. Jeg fik for nogle år siden høreapparater gennem det offentlige. Jeg havde oplyst, at jeg let fik kløe i ørene, jeg havde nemlig nog... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Høretab betød at jeg var henvist til at skulle have høreapparater. Offentlig ventetid er håbløs og jeg besluttede at prøve en Privat Udbyder. Valget faldt på Dansk Hørecenter, jeg ringede og fik en me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dansk HøreCenter er en 100 % danskejet kæde og består af 37 hørecentre fordelt over hele landet. Hos Dansk HøreCenter hjælper vi dig ikke bare med at høre bedre, så du kan forstå, hvad der bliver sagt. Vi hjælper dig med at få mere overskud i hverdagen, så du kan være til stede i nuet og indgå i sociale sammenhænge. Vi mener, at ingen skal stå alene med et høretab. Så hos Dansk HøreCenter er du en del af et landsdækkende fællesskab, der altid er klar til at hjælpe dig med at høre godt, så du kan høre til. Livet er jo lidt sjovere, når vi hører sammen. Dansk HøreCenter tilbyder en gratis høreundersøgelse og mulighed for at prøve høreapparatet af helt uforpligtende i 30 dage.
Nørregade 71, 3. sal, 5000, Odense C, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Vi blev behandlet helt utroligt godt af ørelægen og jeg kan varmt anbefale at bruge Dansk HøreCenter på Slotsgade

Antwort von Dansk HøreCenter
bare behandlingen og alt andet var ok - helt ok. og jeg vil bare sige - blive ved som I gør nu så kan det aldrig går galt

Antwort von Dansk HøreCenter
Blev behandlet og håndteret super af audiologen - fagligheden fin
Prisen på høreapparaterne er væsentligt i overkanten - egenbetalingen er simpelthen alt for høj.
Næste gang er det en delbreaker.

Antwort von Dansk HøreCenter
Kæresten skulle have lavet ørepropper til at sove med. Øret var ikke rent nok. Hun sagde at vi skulle forbi en ørelæge og få det renset. Hun tilbød at hun kunne prøve at gøre det.
Hun forsikret os at hun havde meget erfaring med det.
Hun tager så en kæmpe metalsprøjte (bedre kendt som bollesprøjte), fylder med vand og propper helt ind i øret, så langt som muligt. Gentagende gange.
Man skal ikke være uddannet ørelæge for at vide at et solidt metalrør direkte ind i øret er en dårlig idé.
Hun havde smerte i øret hele weekenden. Mandag morgen måtte vi så til ørelægen for at få det undersøgt for div infektioner.
Hvorfor bruger man stadig udstyr fra starten af 1900 tallet? Det er så simpelt at sætte en lille silikone tud på sprøjten, så den skåner øret og dermed undgår komplikationer, som i vores tilfælde.

Antwort von Dansk HøreCenter
Rar, forstående og kompatent hjælp. Flere tilbud om prøveapparater, alle sider vendt, apparater justeret ti jeg var tilfreds. Tak for jeres tålmodighed.

Antwort von Dansk HøreCenter
Der har været god betjening af lis i holbæk og hørreapperater er gode

Antwort von Dansk HøreCenter
Behagelig og grundig introduktion.
Når den sidste stjerne mangler, er det fordi jeg mangler en mere udbygget oplysning/brugsanvisning om interaktionen mellem telefon og høreapparater. Helst en anvisning på tryk. F.eks kan jeg næsten ikke høre, hvad det bliver sagt i telefonen (trods fuld lydstyrke) når høreapparaterne er tændt. Lige så snart de er slukket, er det OK.

Antwort von Dansk HøreCenter
Jeg har for nylig fået det nyeste høreapparat, en rigtig god oplevelse,super hjælp fra de ansatte, selv i store forsamlinger fungerer det fint, dejligt. Kh. Hanne

Antwort von Dansk HøreCenter
Fin og kompetent betjening. Det er første gang jeg har høreapparat. Det virker perfekt. Der er kommet mere lyd på tilværelsen 😉

Antwort von Dansk HøreCenter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.