Unternehmen hat geantwortet
En god snak og endnu bedre forklaring, som også gjorde at det bare var et godt besøg. Selv min veninde sagde dethavde været godt selv om hun lige skal vænne sig til at hun trænger til høreapparater.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dejlig hjemmeservice som både er meget professionelt og personligt. Ditte er super dygtig. Hun havde ikke travlt “med at komme ud af døren”, så jeg var helt tryg, da besøget var slut. Kan klart anbefa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
For mig var der meget tryghed i -at det hele foregik i eget hjem. Hørekonsulenten var meget kompetent og så jeg var således også meget tryg i selve testen - som i øvrigt var meget grundig ! Stor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Høreservice Danmark er vi stolte af at tilbyde en omfattende og effektiv service til vores kunder. Vi forstår, hvor vigtigt det er at få hjælp hurtigt, når det drejer sig om høreproblemer. Derfor har vi ingen lange ventetider. Vores erfarne hørespecialister kommer hjem til dig og foretager høreprøven, når det passer dig bedst – ganske gratis. Dette gør vi for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse i vante omgivelser, uden at skulle bekymre dig om transport frem og tilbage fra en fysisk høreklinik. Hvis din høreprøve afslører, at du har et behandlingskrævende høretab, er vi klar til at hjælpe dig med det samme. Hos Høreservice Danmark har vi ofte mulighed for at udlevere høreapparaterne samme dag, så du hurtigt kan få glæde af bedre hørelse. Vi tilbyder høreapparater fra nogle af de førende producenter i verden, nemlig Oticon og Phonak. Disse mærker er kendt for deres innovative teknologi og høje kvalitet. Vores udvalg af høreapparater inkluderer de nyeste modeller, som er designet til at give dig den bedste lydoplevelse og komfort. Vi sørger for, at høreapparaterne tilpasses præcist til dine individuelle behov, så du får den optimale løsning. Desuden tilbyder vi løbende support og opfølgning, så du altid kan føle dig tryg og godt hjulpet. Hos Høreservice Danmark er vores mission at forbedre din livskvalitet gennem bedre hørelse. Vi går op i at levere en personlig og omsorgsfuld service, der er tilpasset dine behov. Uanset om du har brug for en grundlæggende høreprøve eller en avanceret høreapparatløsning, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os i dag og oplev forskellen ved vores professionelle og dedikerede service. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi ser frem til at hjælpe dig med at genvinde en klar og tydelig hørelse.
Hørkær 16, 2. sal, 2730, Herlev, Dänemark
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Dejlig hjemmeservice som både er meget professionelt og personligt. Ditte er super dygtig. Hun havde ikke travlt “med at komme ud af døren”, så jeg var helt tryg, da besøget var slut. Kan klart anbefales 👍

Antwort von Høreservice Danmark
Ditte var rigtig god til at demonstrere og forklare samt snakke højt, tydeligt og roligt.
Man følte sig i gode hænder.

Antwort von Høreservice Danmark
Det var en super god oplevelse og afslappende at det foregår i eget hjem. Regitze fortæller om høreapparaterne så man kan forstå det.

Antwort von Høreservice Danmark
Jeg synes, at hun var meget tiltalende og hjælpsom, samtidig var hun meget professionel.

Antwort von Høreservice Danmark
Go oplevelse i eget hjem og super tilfreds med Philip

Antwort von Høreservice Danmark
Min 93-årige morfar deltog i et prøveforløb med høreapparater hos Høreservice Danmark. Under forløbet mistede han det ene apparat og modtog efterfølgende en faktura på 14.217 kr.
Da vi gennemgik sagen med ham, viste det sig, at han ikke var klar over, at han havde underskrevet en aftale med et økonomisk ansvar. Han var i den tro, at han kvitterede for modtagelse af udstyret.
På virksomhedens hjemmeside fremgår det samtidig, at man kan prøve høreapparater “gratis og uforpligtende”, hvilket gav indtryk af et risikofrit forløb. Det forekommer svært at forene med, at der efterfølgende kan fremsættes et krav i den størrelsesorden – med varsling om inkasso ved manglende betaling.
Sagen endte i et forlig på 7.000 kr. for at få afsluttet den.
Vores oplevelse er, at vilkårene ikke var tilstrækkeligt tydelige for en borger i den alder, og at forløbet som helhed var svært at overskue.
Vi vil derfor opfordre andre – særligt ældre og deres pårørende – til at være meget opmærksomme på betingelserne ved denne type aftaler.
En venlig og fyldig gennemgang af materialet og forslag en meget venlig fremtræden en rigtig god oplevelse

Antwort von Høreservice Danmark
God orientering og rigtig god service fra Christian

Antwort von Høreservice Danmark
Imødekommende og god til at svare på spørgsmål. God instruktion

Antwort von Høreservice Danmark
Det var en meget kompetent audiolog ,som kom på besøg🪷
Fortalte mig nogle ting som jeg ikke var blevet gjort opmærksom på tidligere.
Meget positiv oplevelse🪷
Hvis jeg får behov for det🪷
Er det bestemt der jeg vil henvende mig 🪷

Antwort von Høreservice Danmark
Glimrende serviceoplevelse fra start til besøg i hjemmet.😊

Antwort von Høreservice Danmark
Jeg fik en god og professionel betjening af deres teknikker hjemme ved mig selv. Alt i alt en god oplevelse.

Antwort von Høreservice Danmark
Jeg havde en fantastisk oplevelse. Jeg blev mødt yderst kompetent i forhold til høreprøve, gennemgang af resultater for produkter, teknik samt vejledning i, hvilken slags høreapparat, der ville passe til mig. Jeg har haft rig mulighed for hjælp undervejs og hjemmebesøg er virkelig skønt.
Der var god stemning og grin hele vejen.
De bedste anbefalinger herfra

Dejlig behagelig person Celina god oplevelse 😀👍

Antwort von Høreservice Danmark
Ingrid fik den hjælp hun ønskede.
Når audiologen fik problemer var hun rigtig til at søge hjælp de rette steder.
Resultatet af besøget var, at alle problemer blev løst.

Antwort von Høreservice Danmark
Jeg takker jeres venlige medarbejder Christian for god hjælp og tålmodighed. Jeg fik mine første høreapparater ved første besøg og har haft dem i siden. De fungerer fint.
Mvh Vera

Antwort von Høreservice Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.