jeg har nu i flere år haft høreapp fra Dansk Hørecenter og været mægtig glad for dem, glad for styrimgen over min smartphone og glad for deres afd her i Aabenraa selvom jeg kun har måttet kontakte dem... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Omhyggelig test af hørestatus. Det tog halvanden time. Det taler for sig selv. En god information om mit tilfælde. Forslag til høreapparater konfigureret bedst muligt. På prøve i 2 måneder. Jeg beslut... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg blev godt modtaget og fik gode oplysninger om høreapparaterne. Jeg fik for nogle år siden høreapparater gennem det offentlige. Jeg havde oplyst, at jeg let fik kløe i ørene, jeg havde nemlig nog... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Høretab betød at jeg var henvist til at skulle have høreapparater. Offentlig ventetid er håbløs og jeg besluttede at prøve en Privat Udbyder. Valget faldt på Dansk Hørecenter, jeg ringede og fik en me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dansk HøreCenter er en 100 % danskejet kæde og består af 37 hørecentre fordelt over hele landet. Hos Dansk HøreCenter hjælper vi dig ikke bare med at høre bedre, så du kan forstå, hvad der bliver sagt. Vi hjælper dig med at få mere overskud i hverdagen, så du kan være til stede i nuet og indgå i sociale sammenhænge. Vi mener, at ingen skal stå alene med et høretab. Så hos Dansk HøreCenter er du en del af et landsdækkende fællesskab, der altid er klar til at hjælpe dig med at høre godt, så du kan høre til. Livet er jo lidt sjovere, når vi hører sammen. Dansk HøreCenter tilbyder en gratis høreundersøgelse og mulighed for at prøve høreapparatet af helt uforpligtende i 30 dage.
Nørregade 71, 3. sal, 5000, Odense C, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Antwort von Dansk HøreCenter
Nem adgang, hurtig tidsbestilling, venlig og kompetent betjening, grundig udredning og velfungerende høreapparat 👍😀

Antwort von Dansk HøreCenter
Har i dag været hos Dansk Hørecenter igen. Denne gang, med en vildt positiv oplevelse. Nu kan mine høreapparater pludselig godt justeres for tinitus. Dejligt.

Antwort von Dansk HøreCenter
Fandt deres hjemmeside og bedste om at blive kontaktet for at få en tid til høreprøve. Men uanset hvilken by jeg valgte i nærheden havde de ingen tider efter kl. 15.
Jeg spurgte så om hun ikke kunne se længere frem, men det ændrede ikke noget. 🤔🤔
Så må jeg finde et andet sted. 😊

Antwort von Dansk HøreCenter
God personlig vejledning og betjening. God tid til afprøvning og justeringer.

Antwort von Dansk HøreCenter
Jeg bøvler med de da jeg ikke kan høre på højre Øre.
Jeg roder noget med det og skslnok finde ud af det.

Antwort von Dansk HøreCenter
Jeg synes jeg fik en god og seriøs behandling og der blev lyttet til mine behov

Antwort von Dansk HøreCenter
God vejledning og undersøgelse og et godt resultat.

Antwort von Dansk HøreCenter
Som altid ved jer, så er det særdeles kompetente medarbejdere, som ved hvad de har med at gøre.

Antwort von Dansk HøreCenter
Imødekommende personale, med smil, humor og stor empati for kunderne.
Selvfølgelig er fagligheden også iorden.

Antwort von Dansk HøreCenter
God betjening og afprøvning og justering og efter justerin og opfølgning

Fantastisk god oplevelse.
God og kompetent rådgivning og service.

Antwort von Dansk HøreCenter
jeg syntes at jeres priser skruet alt for højt op har lige i weekenden været med til at ryde et dødsbo der var et sæt høre apparater som kun var et og et halvt år gamle de skulle bare smides ud så jeg tog dem har skilt et ad der pokker tage mig ikke elotriknik for mere en tusnd kroner hilsen Svend

Antwort von Dansk HøreCenter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.