Dansk HøreCenter Bewertungen 792

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg har nu i flere år haft høreapp fra Dansk Hørecenter og været mægtig glad for dem, glad for styrimgen over min smartphone og glad for deres afd her i Aabenraa selvom jeg kun har måttet kontakte dem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omhyggelig test af hørestatus. Det tog halvanden time. Det taler for sig selv. En god information om mit tilfælde. Forslag til høreapparater konfigureret bedst muligt. På prøve i 2 måneder. Jeg beslut... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev godt modtaget og fik gode oplysninger om høreapparaterne. Jeg fik for nogle år siden høreapparater gennem det offentlige. Jeg havde oplyst, at jeg let fik kløe i ørene, jeg havde nemlig nog... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høretab betød at jeg var henvist til at skulle have høreapparater. Offentlig ventetid er håbløs og jeg besluttede at prøve en Privat Udbyder. Valget faldt på Dansk Hørecenter, jeg ringede og fik en me... Mehr ansehen

1. Hörgeräteakustiker
  2. Hörgeräte-Reparaturdienst
  3. Anbieter von Mobilitätsausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

Dansk HøreCenter er en 100 % danskejet kæde og består af 37 hørecentre fordelt over hele landet. Hos Dansk HøreCenter hjælper vi dig ikke bare med at høre bedre, så du kan forstå, hvad der bliver sagt. Vi hjælper dig med at få mere overskud i hverdagen, så du kan være til stede i nuet og indgå i sociale sammenhænge. Vi mener, at ingen skal stå alene med et høretab. Så hos Dansk HøreCenter er du en del af et landsdækkende fællesskab, der altid er klar til at hjælpe dig med at høre godt, så du kan høre til. Livet er jo lidt sjovere, når vi hører sammen. Dansk HøreCenter tilbyder en gratis høreundersøgelse og mulighed for at prøve høreapparatet af helt uforpligtende i 30 dage.

4.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

god service

god service, relevant info vedr. mit behov
Kan anbefales til andre

13. Februar 2024

Hej Ole

Vi takker for den flotte anmeldelse - og din anbefaling af os. Den er vi meget glade for!

Det glæder os at læse, at du har haft en positiv oplevelse hos os og fået den information, du har haft brug for i dit forløb.

Hvis du skulle opleve udfordringer i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560, man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ualmindelig omsorgsfuld og kompetent…

Ualmindelig omsorgsfuld og kompetent behandling.

8. März 2024

Hej Anne

Mange tak for den pæne anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Det glæder mig at læse, at du er blevet mødt med en omsorgsfuld og kompetent behandling. Sådan skal det også være.

Hvis der skulle opstå spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560, man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig profesionelle og go oplevelse…

Dejlig profesionelle og go oplevelse mange tak

5. April 2024

Hej Jørgen

Mange tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det er fantastisk at læse, at din oplevelse hos os har været god. Vi takker dig for dit besøg!

Hvis du skulle have spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560, man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17.

Flot totaloplevelse

Nem adgang, hurtig tidsbestilling, venlig og kompetent betjening, grundig udredning og velfungerende høreapparat 👍😀

12. Februar 2024

Hej Jannik

Tusind tak for den pæne anmeldelse. Den sætter vi stor pris på!

Det er dejligt at læse, at du har haft så god en oplevelse hos os. Det er skønt, at du har oplevet dit forløb som nemt med venlig og kompetent betjening, samt modtaget en grundig udredning. Og fantastisk at læse, at du er gået fra os med et sæt velfungerede høreapparater.

Hvis du skulle opleve udfordringer eller have spørgsmål fremadrettet, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560, man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tinitus ....

Har i dag været hos Dansk Hørecenter igen. Denne gang, med en vildt positiv oplevelse. Nu kan mine høreapparater pludselig godt justeres for tinitus. Dejligt.

8. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Gitte.

Tusind tak for din 4-stjernede anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at din lokale audiologist kunne hjælpe dig med at få indstillet dine høreapparater bedst muligt ift. din tinnitus.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde os igen.

Hvis der opstår spørgsmål, eller du får brug for hjælp til dit høreapparat, så kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe på telefonnummer 70 230 560 (mandag til torsdag kl. 08.00-18.00 og fredag kl. 08.00-17.00) og på kundecenter@dkhc.dk.

Hav en rigtig god dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fandt deres hjemmeside og bedste om at…

Fandt deres hjemmeside og bedste om at blive kontaktet for at få en tid til høreprøve. Men uanset hvilken by jeg valgte i nærheden havde de ingen tider efter kl. 15.
Jeg spurgte så om hun ikke kunne se længere frem, men det ændrede ikke noget. 🤔🤔
Så må jeg finde et andet sted. 😊

4. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Palle.

Jeg er ked af at høre, at vi ikke kunne finde en tid, der passede ind i din hverdag.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service og tilbud, så vi kan hjælpe vores kunder bedst muligt - og her er sene eftermiddagstider og evt. også aften- og weekendåbent områder, som vi overvejer.

Derfor håber jeg, at vi i fremtiden vil kunne hjælpe dig. I første omgang takker jeg dig for din anmeldelse, som er taget til efterretning.

Hav en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God personlig vejledning og betjening

God personlig vejledning og betjening. God tid til afprøvning og justeringer.

4. März 2024

Hej Kurt

Mange tak for den fine anmeldelse. Det er godt at læse, at du har haft en positiv oplevelse hos os og har fået den vejledning og tid, du har haft brug for.

Hvis du skulle opleve problemer eller have spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560, man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17.

Perfekt

Grundighed - Professionalisme - Venlighed

22. März 2024

Hej Villy

Vi takker for den meget pæne anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det er dejligt at læse, at du er blevet mødt med professionalisme og grundighed - det er vigtigt for os, at vores kunder går fra vores afdelinger med samme oplevelse. Og det er skønt at læse, at du er blevet taget imod med venlighed.

Skulle du opleve problemer eller have spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560, man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg bøvler med de da jeg ikke kan høre…

Jeg bøvler med de da jeg ikke kan høre på højre Øre.
Jeg roder noget med det og skslnok finde ud af det.

26. März 2024

Hej Bent

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Det sætter vi pris på.

Dog lyder det som en situation, du ikke skal stå alene med. Det skal vi da have kigget på. Du kan kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560 (man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17). Så kan vi finde en tid til dig og sikre os, at dine høreapparater fungerer, som de skal, så du igen kan få glæde af dem.

Køb af nye høreapperater

Jeg synes jeg fik en god og seriøs behandling og der blev lyttet til mine behov

20. März 2024

Hej Elmar

Mange tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har fået en god behandling og har oplevet, at du er blevet lyttet til.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning og undersøgelse og et…

God vejledning og undersøgelse og et godt resultat.

5. März 2024

Hej Carsten

Tak for den meget fine anmeldelse. Hvor er det skønt, at du har modtaget en god vejledning og kommet videre med et godt resultatet.
Skulle du have spørgsmål i fremtiden, er du velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560, man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17.

Som altid ved jer

Som altid ved jer, så er det særdeles kompetente medarbejdere, som ved hvad de har med at gøre.

1. März 2024

Hej Lis

Mange tak for den pæne anmeldelse - den er værdsat. Det er skønt at læse, at du flere gange har haft en positiv oplevelse hos os.
Skulle der opstå spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560, man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17.

Imødekommende personale

Imødekommende personale, med smil, humor og stor empati for kunderne.
Selvfølgelig er fagligheden også iorden.

21. März 2024

Hej Helle

Vi takker for den fine anmeldelse. Det er godt at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os - det betyder meget. Dejligt at du er blevet mødt med smil og åbenhed, og at der var plads til grin.

Hej Jan

Tak for den pæne anmeldelse. Godt at høre, at du har modtaget god instruktion og støtte i din prøveperiode.

Skulle du sidde med spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560, man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17.

Prøveforløb

Prøveforløb, instruktioner og forklaringer var helt i top

11. März 2024

Hej Søren

Mange tak for den pæne anmeldelse - det sætter vi stor pris på. Det er fantastisk at høre, at du har haft et positivt forløb hos os, og at det hele var i top.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening og afprøvning og…

God betjening og afprøvning og justering og efter justerin og opfølgning

12. März 2024

Hej Niels

Mange tak for en pæne anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
Det er super at læse, at du har haft en god oplevelse hos os både før og efter din afprøvning. Det er vigtigt er for os.
Hvis du skulle sidde med nogle spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560, man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17.

Fantastisk god oplevelse.

Fantastisk god oplevelse.
God og kompetent rådgivning og service.

28. Februar 2024

Hej Conny og HC

Tak for den fine anmeldelse, og hvor er det godt at læse, at I har haft så fantastisk en oplevelse hos. Det er vigtigt for os, at vores kunder bliver modtaget godt, så det er dejligt at I har modtaget kompetent rådgivning og service.
Hvis I skulle have spørgsmål i fremtiden, er I altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 230 560, man.-tors. kl. 8-18 og fre. kl. 8-17.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev behandlet professionelt i hele…

Blev behandlet professionelt i hele forløbet.

25. März 2023

Hej Eigil

Mange tak for den pæne anmeldelse. Det er godt at læse, at du har modtaget en professionel behandling igennem hele dit forløb - det er meget vigtigt for os!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

jeg syntes at jeres priser skruet alt…

jeg syntes at jeres priser skruet alt for højt op har lige i weekenden været med til at ryde et dødsbo der var et sæt høre apparater som kun var et og et halvt år gamle de skulle bare smides ud så jeg tog dem har skilt et ad der pokker tage mig ikke elotriknik for mere en tusnd kroner hilsen Svend

8. März 2024

Kære Svend.

Når man køber et sæt høreapparater, betaler man ikke bare for de enkelte elektroniske dele, men også for alt det arbejde, der ligger bag. Der er blevet brugt tusindvis af timer på at udvikle, forbedre, forfine og teste et nyt høreapparat - et arbejde, der involverer en bred palet af dybt specialiserede fagfolk.

Derudover får man som kunde i Dansk HøreCenter også fire års ubegrænset service og justering med i prisen, når man køber et nyt høreapparat. Det betyder, at man som kunde kan bestille en tid i sit lokale hørecenter og få justeret sine høreapparater så ofte, som man har brug for det. Dén serviceydelse er også en del af høreapparatets pris.

Nu nævner du, at de omtalte høreapparater kun var 1,5 år gamle, og derfor vil jeg nævne, at vi i visse tilfælde mod gebyr muligvis kan tilpasse nyere høreapparater købt i Dansk HøreCenter til en pårørende, for eksempel en ægtefælle eller en søskende, så flere kan få glæde af høreapparaterne.

Det er også godt at vide, at vi i Dansk HøreCenter tilbyder høreapparater i alle prisklasser - lige fra apparater, hvor prisen er dækket af det offentlige tilskud, til vores topmodeller med den nyeste og mest avancerede teknologi på markedet. På den måde har vi en god høreløsning til ethvert behov.

Hej Torben

Vi takker mange gange for din 5-stjernede anmeldelse. Det er vi taknemlige for.
Dejligt at læse, at du har modtaget en god service igennem hele dit forløb. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder har en positiv oplevelse.

Sarah - Dansk HøreCenter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr