Elis Danmark A/S Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Herfra Menighedsplejen i DK vil vi bare skrive 1000 TAK for at I tænkte på os ift. kasserede tekstiler😊 Vi har allerede nogle ideer til hvad vi kan kreere ud af de kasserede tekstiler. Også ta... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse!!! Vi havde en mand ude før sommerferien. (Skadedyrs behandling) som ikke udførte et arbejde, da HAN vurderet det ikke ville give et tilfredsstillende resultat. Han var på vor... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sløj service. Elis skrev, at tre uger efter deres første besøg kunne man kontakte dem for opfølgning. I forsøget herpå (via kundeservice) blev det af en tvær medarbejder oplyst, at det var ikke kun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som engageret frivillig i lokallivet i en lille landsby har Elis Danmark A/S gjort en forskel ved at donere "tekstilaffald", som for os er guld værd. Vi har syet luciakjoler til julemarkedet, lavet... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Wäscherei
  2. Schädlingsbekämpfung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tilbyder bæredygtige tekstil- og hygiejneløsninger og svanemærket vaskeriservice, hvor forbruget af vand, energi og vaskemidler ligger under Svanemærkets krav. CSR er en del af vores DNA og vi var én af de 10 første virksomheder i Danmark, der blev CSR-certificeret, og i 2019 blev vi verdensmålcertificeret af Bureau Veritas som den første virksomhed i verden.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

83 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Elendig service

Hold jer langt væk fra deres serviceaftale på myrer!

Tegnede i 2023 en 2-årig serviceaftale på bekæmpning af myrer. Fandt egentligt firmaet under Chrisal, men det var åbenbart blevet opkøbt af Elis. Aftalen er med frit tilkald, lige noget for os, da vi er hårdt plaget af store myrebo udenfor.
Første år var godt, de kom oftest dagen efter man tilkaldte og ellers indenfor 2 dage. Resultatet var vildt godt, og den hyppige behandling var god til at holde myrerne væk. Sidste år var servicen fornuftigt, men med lidt længere responstid, fra bestilling af tilkald og til de kommer. I år (2025) er servicen forfærdelig, der går nemt en uge, og så vælger de at komme på en regnvejrsdag, selvom de nævner effekten er begrænset i regnvejr. Ved opkald nævner Elis at årsagen til den lange respons på tilkald via serviceaftale er at der i år er mange myrer. Ja, det er jo derfor man tegner en serviceaftale med frit tilkald!!!😩 Vi er nu tilbage til start med store myrebo og en belægning som undermineres😢
Klart en ommer, og jeg kan på ingen måde anbefale dem.

Mvh. Maria.

11. Mai 2025

Hej Maria

Jeg beklager du ikke er tilfreds med vores service i år, men er glad for at høre, at du har været tilfreds med resultaterne de foregående år.
Vi planlægger hver dag ruterne for vores skadedyrs bekæmper – det gælder i al slags vejr.
Det betyder også at kan komme til at rykker ud i regnvejr.

Jeg kan se i vores system, at du er lagt på planen til en behandling mod myrer, og vi kommer så hurtigt vi kan. Har du behov for yderligere, så er du altid velkommen til at kontakte kundeservice direkte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elis har vejledt og stået til rådighed…

Elis har vejledt og stået til rådighed udover hvad man kan forvente.. Vi er så glade for den gode kundeservice og de muligheder de giver til at kunne genbruge.

7. Mai 2025

Hej Trine
Tak for din fine anmeldelse. Vi er så glade for at kunne hjælpe dig og vores samarbejde, som gør at vores kasserede tekstiler får nyt liv ⭐

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grov udnyttelse af handicappede borgere

Jeg har simpelthen aldrig oplevet så vanvittig og ubehøvlet behandling, som jeg har oplevet fra Elis. Nåede at være tilmeldt vaskeservice igennem Københavns kommune i omkring 1,5 måned, hvor kun én vask kom retur fejlfri, de resterende kom retur med ødelagte eller manglende ting, ting der tilhører andre borgere eller med så voldsom lugt, at det hele måtte vaskes igen. Dertil har de indtil videre faktureret mig for 2,58 måneder (de vil ikke oplyse om der endnu flere fakturaer på vej), de har nægtet at forholde sig til det lugtende tøj, der måtte omvaskes, og de bliver ved med at finde på nye "kreative" argumenter for ikke at udbetale erstatning for det bortkomne. Jeg har nu kæmpet med deres kundeservice i snart to måneder for at få udbetalt min erstatning - de er ofte mere end en uge om at svare på henvendelser og meget selektive ift. hvilke dele af henvendelserne, de lige gider at svare på. Det er utrolig grov udnyttelse af, at de fleste borgere, der er visiteret til Elis, ikke har andre muligheder.

Opdatering, svar på Elis' svar: jeg har, som skrevet, allerede haft korrespondance med den emailadresse, Frederik, oplyser nedenfor. Den har i skrivende stund stået på i 3 måneder og tråden er pt. 26 beskeder lang, jeg er blevet lovet økonomisk erstatning flere gange, men Elis finder hele tiden på undskyldninger for ikke at udbetale den. Jeg tror ikke længere på, at jeg ser nogle af de penge.

5. Mai 2025

Hej Simone

Først og fremmest vil jeg beklage den oplevelse, du har haft. Det er absolut ikke sådan det skal være, og derfor vil vi meget gerne høre mere fra dig, så vi kan få undersøgt sagen og finde ud af hvor fejlene ligger. Derfor skal jeg bede dig om at sende mere information til dk-vaskeservice@elis.com, så vil mine kollegaer følge op på dette frustrerende forløb.

Så serviceminded

Elis har været så søde og hurtige til at hjælpe. Jeg fik kasserede tekstiler til at kunne afholde workshops. Det var en kæmpe hjælp. Tak!

15. April 2025

Hej Emma,
Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at se vores kasserede tekstiler få nyt liv gennem dine fine intiativer ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kasserede tekstiler til upcycling projekt

Jeg har haft en utrolig god oplevelse med Elis!
Jeg har fået kasserede tekstiler fra Elis til mit upcycling skoleprojekt på KEA. Jeg kontaktede dem og kunne hente tekstiler et par dage senere!
Super god og hurtig service og meget flinke medarbejdere!
Kan helt klart anbefale

29. April 2025

Hej Solbjorg,
Tak for den fine anmeldelse. Vi er så glade for at kunne hjælpe nye unge talenter og se vores kasserede tekstiler få nyt liv ✨

skadedyrbekæmpelse "uopsigelig" kontrakt

Vi blev tilbudt skadedyrbekæmpelse af en flink sælger pr. telefon til en fin månedlig pris og ender med at være bundet af en (uopsigelig kontrakt) på 2 år! ADVARSEL!
Elis mener ikke at de gør noget ulovligt og henviser til deres metode med at opkræve et højt gebyr, hvis man vil ud af aftalen.

23. April 2024

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse – trods den kedelige baggrund. Vi er kede af, at du er utilfreds med vilkårene, der følger de gældende betingelser, som der er skrevet under på ved kontraktens indgåelse.

Uregelmæssig service siden jul

Uregelmæssig service siden jul, hvor Elis gik over til anden afhentnings dag - uden at informere! Vasketøj flere gange ikke afhentet, vasketøj afleveres uden rulning, helt eller delvist. Jeg er visiteret til delvis betaling - derudover betaler jeg for rulning. Elis har vasket for mig i 10 år, så ordningen har kunnet fungere - men åbenbart ikke mere. Fik leveret idag. Sengetøj var rullet, men ikke 5 stk. lagner og 1 stk pudevår. Kort sagt, kan man ikke regne med Elis trods adskillige klager pr mail. Jeg opsiger min aftale nu - da det nu er et ugentligt irritationsmoment.

18. April 2025

Hej Henrik

Tak for din feedback og for de mange år, du har været kunde hos os. Vi er oprigtigt kede af at høre om de oplevelser, der har ført til, at du opsiger din ordning. Vi har forsøgt at finde en løsning og har gennemgået tøjet flere gange, men desværre uden at løse problemerne for dig. Vi respekterer naturligvis din beslutning. Du skal dog vide, at du altid er meget velkommen tilbage, hvis du på et tidspunkt skulle ønske at genoptage ordningen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik kasserede tekstiler fra Elis…

Jeg fik kasserede tekstiler fra Elis til et teaterprojekt. Medarbejderne fra Elis var flinke og ordnede lynhurtigt et par sække med tekstiler, som jeg kunne afhente. Alt forløb rigtig fint, og tekstilerne passede lige til vores projekt.
Kan kun anbefale andre, der skal lave projekter at tage fat i Elis.
#SammenOmRenSamvittighed

7. März 2025

Hej Kathrine,
Tusind tak for din anmeldelse! ⭐ Vi er så glade for at høre, at tekstilerne kunne bruges i dit teaterprojekt. Vi bliver altid glade, når vores kasserede tekstiler får nyt liv i kreative og meningsfulde sammenhænge.

Når man er anvist til 8 kg

Når man er anvist til 8 kg. tøjvask og posen kun rummer max 6,5 kg tøj. Har ringet og beklaget, fik beskeden at hjemmehjælpen kunne lægge det sammen eller rulle det. Årsagen til tøjvask er jo netop at jeg ikke kan. Og er det normalt at skulle lægge snavsetøjet sammen. Har bedt om en større pose og så selv veje det til de 8 kg.
1,5 kg. manglende tøj hver 2. uge er hvad jeg selv må betale uden at få noget for det. Syntes ikke det er rimeligt

16. April 2025

Hej Ilse,

Tak for din anmeldelse. Jeg har talt med min kollega, og det glæder mig at høre, at I sammen har fundet en god løsning.

Skulle du have brug for yderligere hjælp, kan du altid kontakte kundeservice direkte på tlf.: 35 85 32 83 eller mail: DK-vaskeservice@elis.com

Ruined my clothes

Sent in some expensive wool items to be washed, they were ruined even though I had clearly marked them as wool per the instructions on the provided bags. Elis refused to take any responsibility, blamed me for not marking them correctly.

10. Dezember 2024

Dear Elissa,

Thank you for your feedback. We would like to get in touch with you to resolve this issue. From what we understand, our colleagues are currently waiting to receive some materials from you to proceed.
Please contact our customer service team at +45 35 85 32 83 or by e-mail at DK-Vaskeservice@Elis.com, and we will assist you further.

Best Regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit samarbejde med Elis gør en kæmpe…

Mit samarbejde med Elis gør en kæmpe forskel for mig og mit firma. Det betyder jeg kan eksperimenter og teste nyt indenfor mit fagområde Botaniskprint, som senere kommer alle mine kursister til gode, i den viden jeg kan formidle fra alle mine eksperimenter og forsøg. I mange perioder kan jeg også bruge tekstilerne til at bejdse og gøre klar til print til mine kursister i mine korte workshop.

2. April 2025

Hej Charlotte,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! ⭐ Det er virkelig fedt at høre, hvordan vores samarbejde giver dig mulighed for at eksperimentere – og at dine kursister også får glæde af det. Vi elsker at se vores tekstiler få nyt liv i kreative og bæredygtige projekter og glæder os til at følge med i dit arbejde!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Upålidelige og uærlige. Rystende.

Min gamle mor har nu ventet i over en måned på at få sit tøj retur!
I mange år har hun været en tilfreds kunde, men nu er det gået helt galt for dem.
Vi har kontaktet dem adskillige gange (og venter typisk i kø i 30 minutter, der er tilsyneladende mange utilfredse kunder der!). De lover at komme - men kommer ikke!
Vi har måttet købe nyt tøj i mellemtiden og overvejer nu en politianmeldelse.
Vi vil også kontakte kommunen og håber, at de kan finde en ny og troværdig samarbejdspartner.
Det her kan man ikke byde ældre svage medborgere.

27. Marts 2025 Ny tilføjelse efter Elis' svar:
Tak, nu er tøjet kommet, efter ca en måneds ventetid. Det er usandt, som I skriver, at der kun er tale om fem dages forsinkelse. Så havde jeg selvsagt ikke reageret med at skrive her på Trustpilot.
Konklusion: Selv i deres svar holder Elis sig desværre ikke til sandheden. Men vi er taknemmelige for, at tøjet kom frem!

25. März 2025

Hej Anne,
Tak for din anmeldelse, trods den kedelig baggrund. Det er selvfølgelig ikke sådan vi ønsker at vores service skal være. Jeg har talt med mine kollegaer i kundeservice, og de oplyser, at tøjet blev leveret i går, den 26/03/25. Vi kan se, at den oprindelige leveringsdato var den 21/03/25, men desværre opstod der en fejl i vores logistik på ruten, som medførte, at leveringen ikke fandt sted som planlagt, og det er helt forståeligt meget frustrerende. Vi beklager forsinkelsen.
Skulle der være yderligere, så er I altid velkommen til at kontakte kundeservice direkte på tlf.: 35 85 32 83 eller mail: DK-vaskeservice@elis.com.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk støtte til upcycling og…

Fantastisk støtte til upcycling og bæredygtigt design!

ELIS fortjener kæmpe ros for deres engagement i bæredygtighed og upcycling! 🌱✨ Som studerende på KEA Designteknolog har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med deres donerede tekstiler i flere projekter – først sengelinned til et upcycling-projekt og nu viskestykker til mit eksamensprojekt.

Det er inspirerende at se en virksomhed tage ansvar for cirkulær økonomi og støtte fremtidens designere i at skabe nyt liv til eksisterende materialer. En stor tak for jeres generøsitet og bæredygtige mindset – det gør en reel forskel! 🙌♻️

Kan varmt anbefale ELIS både som virksomhed og som samarbejdspartner.

24. März 2025

Hej Nanna,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, hvordan vores tekstiler får nyt liv gennem dine kreative og bæredygtige projekter. ⭐ Vi er glade for at kunne støtte designstuderende som dig og ser frem til at følge med i dit inspirerende arbejde!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elis er en essentiel partner for os i…

Elis er en essentiel partner for os i Plastikposefrit Rudersdal. Vi elsker at hente donationer og se hvad vi kan få ud af dem. Det er kvalitets beklædning og sengetøj. De var med til at hjælpe os med at starte op og har været med hele vejen til indkøbsnet nr 5000 😍
Tak for alle de fine donationer.

23. März 2025

Hej Rikke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det har været en fornøjelse at følge med på jeres rejse, og vi er virkelig glade for, at vores donationer kan få nyt liv gennem jeres fantastiske initiativ. ⭐
Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Telefonkø

Sidder i telefonkø i 15 min., hvorefter jeg bliver smidt af uden forklaring. Efterfølgende er køen tredoblet.

12. März 2025

Hej Anders
Tak for din anmeldelse, trods den kedelig baggrund. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi beklager meget den lange ventetid og afbrydelsen.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på mail: DK-vaskeservice@elis.com eller telefon: +45 35 85 32 83, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Horribel ikke-eksisterende service og…

ENDNU EN OPDATERING D. 27. MARTS

Igen er de ikke kommet. Denne gang har chaufføren påstået at han har været der 10:25 - de skal komme mellem 11 og 13 og det kan ikke forventes man er hjemme der. Men jeg var hjemme og der er ikke ringet på dørtelefonen nede på gaden, da det kan ses når der er ubesvarede opkald der.

Derudover har de stadig krævet betaling for den vask de aldrig har hentet!

Jeg er tvunget til at bruge dem, alle andre bør undgå dem som pesten. Er det værste firma jeg har oplevet i mit liv!

Som bonus finder jeg ud af at vedkommende jeg talte med har skrevet noget andet ned end hun fortalte i telefonen. Det mest fuskende firma i Danmark!

OPDATERING D. 10. MARTS

Det vedkommende skriver er decideret løgn! Og det ville klæde vedkommende at sætte sig ind i sagen før de skriver noget så forkert.

Jeg er tvunget til at bruge dem pga samarbejdet med kommunen, men alle andre, undgå dem for enhver pris!

Jeg har ikke fået en opfattelse af noget. I ringede selv tilbage til mig, hvor vedkommende fortalte at der ikke kunne komme nogen om torsdagen, men der ville komme en næste dag og at han ville ringe og opdatere ellers.

Hørte INTET fredag og stillede vasketøjet ud som aftalt. Har ikke afhentet fredag. Da jeg kommer hjem har de lukket, så kan først få fat i dem mandag.

Da jeg ringer mandag får jeg af vide at de på ingen måde kan hente vasketøjet og få det leveret om torsdagen og at jeg først vil få det næste torsdag. Jeg skal bruge det torsdag, så det er ikke en løsning der kan bruges. De har ikke tilbudt andet end at jeg så ikke skal betale for den gang de ikke har leveret den service de er påkrævet og fejlet to gange, hvor det kunne være løst.

Intet forsøg på en løsning overhovedet udover at jeg ikke betaler for det. Men har jo aftalen af en grund og har derfor måtte få andre personer til at hjælpe. Så den gratis ekstra vask hjælper intet og er en fuldstændig latterlig kompensation for så gigantisk en fejl af flere omgange.

Var positiv da vedkommende ringede tilbage torsdag for at informere, men i og med han har glemt at booke en til at komme og helt glemt at jeg eksisterer bagefter er ret træls. Og deres svar her er decideret fornærmende.
Jeg har ikke haft en opfattelse af noget, og havde jeg en opfattelse af noget betyder det jo at Elis har tilbudt endnu dårligere service end jeg brokker mig over.

—————

Horribel ikke-eksisterende service og tager absolut intet ansvar for egne fejl.

Glemte at tage vasketøj med torsdag, ringede ind, lovede at prøve at få en ud, det lykkedes ikke, men lovede en ville komme og hente vasketøjet fredag. Det glemte medarbejderen så åbenbart at bestille og nu nægter de at få det hentet og vasket så det er der igen når de skal levere det ud næste torsdag.

Kombineret med deres ekstremt misvisende brug af vægt - det er størrelsen på posen, ikke vægten, må man sige at det er et pænt useriøst firma der ikke ligefrem har tæt på nogen service!

6. März 2025

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse, trods den kedelig baggrund. Det er selvfølgelig ikke sådan vi ønsker at vores service skal være. Jeg har lige snakket med mine kollegaer i kundeservice som siger, at de prøvede at finde en løsning med det samme og tog fat i vores distributionsleder. Det tyder på, at der er sket en misforståelse, da du både skulle have hentet og leveret d. 6. marts og du fik den opfattelse at vi ville komme igen dagen efter. Vi beklager manglende skarp kommunikaltion fra vores side. Min kollega har tilbudt dig en gratis vask, og vi er stadigvæk meget interesseret i at tilbyde dig en ekstra gratis vask, som kompensation. Så du må meget gerne kontakte kundeservice, og så får vi registreret, at du indsender en ekstra portion vasketøj til os.
Skulle der være yderligere, så er du altid velkommen til at kontakte kundeservice direkte.

Frederik

Levere ikke til den lovede tid ,

Levere ikke til den lovede tid ,

6. März 2025

Hej Berit
Tak for din anmeldelse, trods den kedelig baggrund. Det er selvfølgelig ikke sådan vi ønsker at vores service skal være. Vi beklager meget forsinkelsen, som har fundet sted. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice direkte på mail: DK-vaskeservice@elis.com eller tlf.: +45 35 85 32 83

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice og service afdelingen er…

Kundeservice og service afdelingen er ikke enige omkring udførsel af arbejdet.

24. Februar 2025

Hej Tina,
Tak for din anmeldelse, trods den ærgerlige baggrund. Jeg har talt med min kollega, og det lyder til, at I har fundet en god løsning sammen. Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål på mail dk-pestcontrol@elis.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner, super tilfreds!!!

Super flinke og kompetente medarbejder at tale med i telefon.
De sender helt vildt dygtig og kompetent medarbejder, Ibrahim som ved alt om netop min problematik som er myrer.

Elis og deres medarbejder for 5 stjerner herfra. Har tegnet 2 årigt abonnement.

12. Februar 2025

Hej Tobias
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi er glade for, at du har valgt os som din partner, og vi ser frem til at hjælpe dig fremover 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brug ELIS hvis du ikke ønsker anstændighed og service

Vi har været kunde hos Elis (tidl. Berendsen) som måtteleverandør siden 2015. I 2024 blev vi bedt om at opdatere vores aftale, da vores tidligere kontaktperson ikke længere var ansat. Dette resulterede i, at vores virksomhed nu er bundet til en 36-måneders kontrakt uden opsigelsesmulighed.

Vi har været i dialog med sælgeren, der stod for aftalen, og påpeget, at vi som kunde på ingen måde havde nogen interesse i en så lang bindingsperiode, medmindre den blev ledsaget af forbedrede vilkår/priser – hvilket ikke var tilfældet.

Virksomheder, der vægter anstændighed og kundeservice højt, bør derfor gå langt uden om ELIS som leverandør.

10. Februar 2025

Kære Søren
Tak for din anmeldelse.
Vi beklager, hvis der har været nogen misforståelser omkring vilkårene for din aftale. Min kollega har informeret mig om, at vilkårene, herunder kontraktens længde, blev gennemgået og godkendt i forbindelse med opdateringen af din aftale.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på telefon: 70 21 50 20 eller via e-mail: dk-service-ishoj@elis.com.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr