Herfra Menighedsplejen i DK vil vi bare skrive 1000 TAK for at I tænkte på os ift. kasserede tekstiler😊 Vi har allerede nogle ideer til hvad vi kan kreere ud af de kasserede tekstiler. Også ta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårlig oplevelse!!! Vi havde en mand ude før sommerferien. (Skadedyrs behandling) som ikke udførte et arbejde, da HAN vurderet det ikke ville give et tilfredsstillende resultat. Han var på vor... Mehr ansehen
Sløj service. Elis skrev, at tre uger efter deres første besøg kunne man kontakte dem for opfølgning. I forsøget herpå (via kundeservice) blev det af en tvær medarbejder oplyst, at det var ikke kun... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Som engageret frivillig i lokallivet i en lille landsby har Elis Danmark A/S gjort en forskel ved at donere "tekstilaffald", som for os er guld værd. Vi har syet luciakjoler til julemarkedet, lavet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi tilbyder bæredygtige tekstil- og hygiejneløsninger og svanemærket vaskeriservice, hvor forbruget af vand, energi og vaskemidler ligger under Svanemærkets krav. CSR er en del af vores DNA og vi var én af de 10 første virksomheder i Danmark, der blev CSR-certificeret, og i 2019 blev vi verdensmålcertificeret af Bureau Veritas som den første virksomhed i verden.
Tobaksvejen 22, 2860, Søborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vi er fra FGU Hovedstaden. Vi har fået kasserede tekstiler fra Elis. De har været meget hjælpsomme og skriver til os, hvis de har tekstiler i overskud. Vi bruger tekstilerne til nye produkter, f.eks. toilettasker. Vi har også brugt tekstilerne til nogle store vægtæpper til Ungdommens Folkemøde.

Antwort von Elis Danmark A/S
Vi har en måtteaftale med Elis, denne har en bindingsperiode for et år. Først efter bindingsperioden kan aftalen opsiges, opsigelsesperioden er ligeledes på et år, så en aftale med Elis gælder som minimum for 2 år.
Det er meget lang tid, husk at læse det med småt.

Antwort von Elis Danmark A/S
Elis har i 2022 været ude i forbindelse med at jeg mistænkte borebiller de konstaterede at der var tegn på borebiller. Det viser sig nu at de lister de konstaterede borebiller i er af plastik.
I den forbindelse er deres håbløse kundeservice kontaktet.
Amatør firma hele vejen.

Muldvarpe bekæmpelse.
Desværre hjalp det ikke, der bliver ved med at komme nye skud op, der hvor de havde behandlet.
En lidt dyr fornøjelse
Fik en efterbehandling som man har betalt for.
Men det hjalp heller ikke

Antwort von Elis Danmark A/S
ELIS Søborg: Mange tak ELIS ❤️for jeres støtte og hjælp med kasserede tekstiler til at vores frivillige kan øve visible mending med reparationsarbejde samt forskønnelse af genbrugsstoffer og materialer. På den måde kan vi landsdækkende støtte udsatte mennesker. TAK for godt samarbejde.
Også TAK til jeres søde og imødekommende medarbejdere ❤️
Mvh fra Menighedsplejen i Danmark og Kirkens Genbrug.

Antwort von Elis Danmark A/S
Med jeres støtte med kasseret beklædning vil jeg ikke var kommet så langt i mit væve projekt. Tusind tak.

Efter 2.5 md ca vil jeg få erstatning for vores vasketøj
Rigtig sød medarbejder Claus

Antwort von Elis Danmark A/S
Hvis du overvejer at arbejde her, så lad være!
Jeg har en sag kørende imod dem med manglende pension, manglende udbetaling af timer, tilkaldevagt de prøvede at komme udenom. Og gudhjælpme om de ikke også har brugt en HELT FORKERT PENSIONSATS?!.. mega fusker firma! Kan huske hvordan folk gik og brokkede sig over manglende løn, hvor man tænkte det sikkert på deres skuldre. Men ak man er blevet klogere. De prøver at gøre alt hvad de kan for at holde budgettet overfor franskmændene. Men der går desværre udover dig som chauffør! Find et andet sted.

Antwort von Elis Danmark A/S
Der var ikke sagt noget om betaling, hvis de skulle kommer og kigger på opgaven til at give tilbud.
De har skrevet at jeg bliver ringet op halv time før de kommer, der var det ikke, han skulle vente på mig, fordi jeg har kørt hjem fra et par minutter efter den tid der var stor i sms.
Men der vigtigste at jeg har ikke fået tilbud. Og ham, hvem var hjem hos mig, fik kun snak om mine problemer.
Jeg kan sende den samme information på email og kan være fri at betale regningen på over 1000 dkk.

Antwort von Elis Danmark A/S
Han var sød og snakkede med fra kundeservice Elias

Antwort von Elis Danmark A/S
ALDRIG MERE JER !!! forfærdelig service. i har trukket 8350 for en måned plus 1900. I siger det et fordi vi afbrudt aftalen og ikke leveret de sidste ting tilbage. De stod klar til afhentning til jeres chauffør, han kom bare aldrig.

Levering er for ufleksibel

Antwort von Elis Danmark A/S
Ja, jeg har kun mistet en LV-hættetrøje og en Puch klubbluse og lidt mere, og der driver en bar, ikke en dansk, så jo, det er godt, firmaet betaler for deres service og for nyt tøj hver måned, fordi man mister det hver gang, de skal levere det. Det er mig et mysterium, hvordan det kan være, så måske dette firma ikke bare skulle være gratis.

Antwort von Elis Danmark A/S
Hold jer langt væk fra Elis!
Jeg har desværre måtte stifte bekendtskab med Elis vaske service af klude og mopper til professionelt brug igennem et job jeg har , i løbet af en periode på et års tid, har jeg oplevet adskillige fejl leverancer (10+), med klude og mopper der ALDRIG har været på min lokation (60cm fremfor 40cm), trods adressen på nettet er korrekt.
Derudover er mine mopper aldrig helt rene, og jeg får meget tit leveret et fuldstændig tilfældigt antal klude.
Vælger du alligevel at lave fejl ved at blive kunde hos Elis, så lad dette være den eneste fejl du laver, for det aller mindste træden ved siden af, så får du fluks en mail om dette fra Elis, men råber du gentagne gange højt omkring alt det decideret puha jeg har skulle stå model til, så bliver der bare trukket på skulderen og med en "det er bare ærgeligt sonny-boy"-attitude.
I dag var så der hvor kæden hoppede fuldstændig af for mig, Elis hentede mine beskidte mopper og klude, og kørte igen uden at levere nyt, så jeg kunne ikke udføre mit arbejde og måtte stå yderst uprofessionel og sige til kunden at rengøring ikke kunne lade sig gøre.
Jeg klapper i mine små hænder nu hvor jeg endelig har fået min chef til at opsige samtalen med jer på mine lokationer! Aldrig mere Elis.

Antwort von Elis Danmark A/S
Det er et meget Sobert Firma.
Det tøj de henter her er er altid det samme jeg får hjem igen.
Mindre end 5.Stjerner kan jeg absolut ikke give.
Mvh.
Bente

Antwort von Elis Danmark A/S
Elis Danmark gør ved kontrakters indgåelse ikke opmærksom på, at man bliver bondefanget i tre år, dette kan dog laves om til et år ved en supplerende betaling. Selv om man har indgået en mundtlig aftale med en agent, bliver det ikke godtaget af virksomheden mht. opsigelse etc.

Antwort von Elis Danmark A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.