Elis Danmark A/S Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Herfra Menighedsplejen i DK vil vi bare skrive 1000 TAK for at I tænkte på os ift. kasserede tekstiler😊 Vi har allerede nogle ideer til hvad vi kan kreere ud af de kasserede tekstiler. Også ta... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse!!! Vi havde en mand ude før sommerferien. (Skadedyrs behandling) som ikke udførte et arbejde, da HAN vurderet det ikke ville give et tilfredsstillende resultat. Han var på vor... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sløj service. Elis skrev, at tre uger efter deres første besøg kunne man kontakte dem for opfølgning. I forsøget herpå (via kundeservice) blev det af en tvær medarbejder oplyst, at det var ikke kun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som engageret frivillig i lokallivet i en lille landsby har Elis Danmark A/S gjort en forskel ved at donere "tekstilaffald", som for os er guld værd. Vi har syet luciakjoler til julemarkedet, lavet... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Wäscherei
  2. Schädlingsbekämpfung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tilbyder bæredygtige tekstil- og hygiejneløsninger og svanemærket vaskeriservice, hvor forbruget af vand, energi og vaskemidler ligger under Svanemærkets krav. CSR er en del af vores DNA og vi var én af de 10 første virksomheder i Danmark, der blev CSR-certificeret, og i 2019 blev vi verdensmålcertificeret af Bureau Veritas som den første virksomhed i verden.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

83 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg bad om et tilbud på…

*Redigeret* Elis tog kontakt og vi løste sagen på en god måde, hvilket gjorde at jeg ikke skulle betale for deres interne fejl. *

Jeg bad om et tilbud på muldvarpebekæmpelse d. 30 januar, men hørte ikke noget fra Elis. Lige pludselig får jeg en faktura fra de d. 11 marts, om at de har været forbi ugen inden. Det skal siges at de intet har gjort på vores ejendom, og muldvarpene er for længst fjernet af et andet selskab.

12. März 2026

Hej Ida,

Tak for din anmeldelse. trods den kedelige baggrund. Jeg kan forstå fra mine kolleger i kundeservice, at I nu har været i kontakt. Vi tager din henvendelse alvorligt og følger op internt.
Med ønsket om en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst søde venligt personale får svar…

Yderst søde venligt personale får svar på alt jeg spørger om der er mange virksomheder der kunne lære af karsten

6. März 2026

Hej Kasten,
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse. Jeg vil dele din ros med mine kolleger.

Bondefangeri

Jeg gerne advare alle mod at tegne et abonnement hos Elis Danmark, har prøvet at komme ud, det i et år og det er lykkedes endnu.

11. Februar 2026

Hej Tove,
Tak for din feedback. Vi er kede af, at du oplever utilfredshed med bindingsperioden. Som kunde har du en individuel serviceaftale med bindings- og opsigelsesperiode, som blev fremsendt og accepteret ved aftalens indgåelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OBS! Utnytter gratis arbeidskraft.

OBS! Hos Elis Norge så blir du spurt om å komme å prøvejobbe i vaskeriet for å få se hvordan det er. Du får beskjed om at du får betalt lønn for prøvejobben. Har fått beskjed etter hel dag med arbeid jeg har utført i vaskeriet at jeg likevell ikke får lønn for dette da jeg ikke har fortsatt som tilkallingsvikar! Hadde aldri prøvejobbet om jeg visste dette, jeg ble jo lovet lønn. Har hatt utgifter til pendling for denne arbeidsdagen å sitter igjen med at jeg rett og slett er utnyttet som arbeidskraft! STYR UNNA!

23. Januar 2026

Hej Linn
Jeg er ked af at høre om din oplevelse, og jeg vil opfordre dig til at tage kontakt til Elis Norge, da du har skrevet din anmeldelse her på Elis Danmarks Trustpilotside. Det lyder bestemt til at være en misforståelse som selvfølgelig skal løses.

Venlig hilsen Frederik

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen erstatning for bortkommet tøj i over 1/2 år!

Jeg har nu siden september kæmpet for at få erstatning for bortkommet vasketøj. Der er nu gået over 1/2 ÅR!!! Jeg har skrevet og ringet hver uge! Kundeservice er uforskammet og intet sker!
Nu kontakter jeg jeres nye direktør der tiltræder 1. marts. Yderligere et tøjet krøllet og lugter surt, som tøj er der er glemt i vaskemaskinen i flere dage, selv om det kommer lige fra vaskeriet! I kan ikke være jer selv bekendt!!

9. Februar 2026

Hej Dorthe

Jeg vil beklage den lange ventetid, som selvfølgelig er meget frustrerende. Jeg kan forstå på min kollega, at du i går blev kontaktet vedrørende sagen, og at der allerede er udbetalt erstatning på din ene reklamation. De yderligere forhold, du har nævnt i dialogen, bliver som aftalt tilføjet og ajourført på din sag, så vi sikrer en fuldstændig behandling.
Skulle der opstå noget mere, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice direkte.

Løst mit problem

Jeg fik løst mit problem, da jeg talte med en meget venlig og imødekommende medarbejder.

4. Februar 2026

Hej Tove

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at dit problem blev løst, og at du havde en god oplevelse med en af vores venlige og imødekommende medarbejdere.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom hurtig igennem til kundeservice og…

Kom hurtig igennem til kundeservice og fik den hjælp som jeg havde brug for at

4. Februar 2026

Hej Claus

Tusinde tak for din anmeldelse, som vi er meget glade for at læse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig, når der er behov for assistance.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi har betalt for 2 års abonnement på…

Vi har betalt for 2 års abonnement på myre bekæmpelse af sort havemyre -men kun den een slags myre ud af 40-50 danske arter!

Vi har oplevet lange udrykningstider, efter opkald for bekæmpelse af nye myre. Når vi har ringet og lavet aftaler er de ikke kommet. Efter genkald er der ingen notat om, at vi tidligere har ringet!

Uprofessionel service ved opkald, lang udrykningstid, hurtig til at sende regninger, men flinke medarbejdere der rykker ud -derfor ophøjet til 3 stjerner.

2. Juni 2025

Hej Richardt

Tak for din anmeldelse. Det er meget beklageligt, at I har oplevet lange responstider, men jeg er glad for at høre, at I synes om mine kollegaer der har hjulpet jer. Du er meget velkommen til at kontakte min kollegaer direkte på dk-pestcontrol@elis.com, hvis der er yderligere.

Venlig hilsen Frederik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service kan ikke være bedre.

26. Januar 2026

Hej Lillian

Mange tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du værdsætter den service vi yder. Jeg vil dele den med mine kollegaer, og jeg er sikker på at den vil lune dem på denne råkolde mandag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen kontakt og ingen hjælp fra kundeservice

Vi har igennem nogle år haft en aftale om både myre- og muldvarpebekæmpelse. Når vi kontakter tager det utrolig lang tid inden de kommer ud. Senest tog vi kontakt i november, intet skete… Herefter kontaktede vi kundeservice midt i december. Vi fik en tid, hvor en medarbejder skulle komme ud i forb. Med muldvarpebekæmpelse. Han dukkede aldrig op, herefter kontaktede vi kundeservice, som ikke helt vidste, hvad de skulle gøre. Vi har siden skrevet to gange til kundeservice udover to opringninger. Vi hører ikke rigtigt noget. Det er en ret høj betaling, vi betaler, for ingenting.

Hej Lisbeth,
Tak for din anmeldelse – også selvom baggrunden er ærgerlig. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi beklager meget det forløb, du beskriver.
Jeg har været i kontakt med mine kolleger, som vil tage direkte kontakt til dig hurtigst muligt, så vi sammen kan få fulgt op og finde en løsning.

Stabil og venlig betjening

Stabil og venlig betjening. Er godt tifreds

8. Januar 2026

Hej Lars,
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du er tilfreds med vores service. Jeg vil dele din ros med mine kollegaer

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elis hvad sker der med jer?

Elis hvad sker der med jer? !!! Jeg fik mit vasketøj i tirsdag 6 /1 og fik et chok da jeg pakkede mit vaske tøj ud Det lidte nogen der var løgn!!! Alt tøj jeg fik var en stor rod bunke ikke Ikke en gang var mine T-Shirst langt pænt sammen!! og mit sengetøj var bare krøllet så man tror det er løgn for di i må ikke rulle eller stryge vores tøj Jeg tænker på at skifte vaskeri Det i byder mig nu er dælme ikke i orden!!!!!!!

8. Januar 2026

Hej Per,
Tak for din anmeldelse – også selvom baggrunden naturligvis er ærgerlig. Det er bestemt ikke den service eller kvalitet, vi ønsker at levere.
Jeg kan se, at du allerede har været i dialog med mine kollegaer i kundeservice, og at I sammen er nået frem til en god løsning.

Med ønsket om en fortsat god dag

dårlig behandling

overtalt af en sælger til at få skiftet måtter hyppigere
og har derved bundet mig for 3 år frem det blev jeg ikke gjort opmærksom på ved aftale så nu er marts mdr. 2028 Ikke i orden Husk på dette. Dårlig service! Man kan ikke tvinge kunder til at blive, så fra nu af vil jeg kun omtale dem dårligt

Hej Jens,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tak for julegaven…

Min vaskeservice er begyndt at fungere bedre.

Det er bare ærgerligt at når man mister et stykke tøj, som man har betalt for. Så skal man købe et nyt for at kunne få erstatning. Man burde have erstatning så man kunne købe et nyt.

Hej Jane

Tak for din anmeldelse og for din feedback. Vi er glade for at høre, at du oplever, at din vaskeservice fungerer bedre – det er vigtigt for os at levere en stabil og god service.

Vi forstår godt, at det er ærgerligt, hvis man mister et stykke tøj, man selv har betalt for. Hvis man vælger selv at købe en erstatning, har vi dog brug for et bilag for at kunne refundere udgiften. Dette er i henhold til bogføringsloven.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes de leverer rigtig god service…

Jeg synes de leverer rigtig god service på et område, der sikkert ikke er det nemmeste at håndtere.
Jeg er meget taknemmelig for min vaskeordning hos Elis.

8. Dezember 2025

Hej Tom,
Tak for din anmeldelse. Jeg vil dele din ros videre med mine kollegaer

Kundeservce arrogant

Kundeservce arrogant, lidet samarbejdsvillig og ømfindtlig.
18/11 2025: Vaskemanden kommer sædvanemæssigt for at bringe og hente vasketøj, men i dag returnerer chaufføren ikke min vasketøjspose med rent tøj.
Ringer til kundeservice med min beklagelse. Jeg meddeles at vasketøjsposen er blevet forlagt, og nu må man vente telefonpåkald fra evt. modtager af min pose. Efter 4 uger uden nye efterretninger om mit forlagte vasketøj, startes en erstatnings sag.
Denne procedure fraviges ikke på nogen måde, men man forstår til fulde, at jeg må være meget ked af det! Man kan bestemt ikke fremskynde min netop afleverede vask med en uge.
Arrogant holdning: det er faktisk vaskeriet der fejler.
Usamarbejdsvillig: Jeg mangler pludselig håndklæder til 14 dage! Nå.ja det er jo bare trist.

2/12.2025: Vaskemanden ankommer planmæssigt for at bringe og hente vasketøj. Denne gang har han 2 tøjposer med til at aflevere. Nå, der kommer måske mit manglende vasketøj fra 18/11.
Men nej, indholdet af den ekstra pose er ikke mit tøj.
Ringer til kundeservice. Hm, ja, vi må se om vi kan hente den pose før næste planmæssige besøg af vaskemanden. Jeg spørger - indrømmet - lettere frustreret om det dog ikke var muligt, at en medarbejder kunne kaste et blik på indholdet af en
pose som den foreliggende ... længere kom jeg ikke, medarbejderen sagde arrigt at han ikke ville finde sig i at en kollega blev fornærmet - og afbrød forbindelsen! Ømfindtlig.
I dag, den 7/12 har jeg stadig den fejlanbragte pose stående her. Der må værre en kunde, der savner sit tøj. Jeg kunne godt se lidt nærmere på posens indhold og måske oplyse særlige kendetegn her, men det kan stride imod persondataloven, så det vil jeg undlade.
Den 16/12 udløber de ovenfor nævnte 4 uger og jeg skal igang med at skrive en mail med erstatningskrav til kundeservice. Samme dag er det atter tid til at få besøg af vaskemanden. Måske.... måske har han min bortkomne vasketøjspose med, og måske en anden kunde kommer til at gense sit vasketøj altså, hvis lige en medarbejder i vaskeriet vil slå et blik i posens indhold således, at den endelig kan havne hos rette ejer.
Så ville julefreden kunne indfinde sig.
Med venlig hilsen B.L.V.P.edersen

11.december 2025
Vaskeriets svarnote indikerer, at man er kede af det,
vaskeriet er ofte "kede af ". Det løser ikke det foreliggende problem. Den fejl-afleverede vasketøjspose fra 2/12 er korrekt afhentet 9/12 og er forhåbentlig nu på vej til rette ejere. Jeg venter stadig på vaskeriets opdatering på min pose.
Med venlig hilsen B.L.V.P.
16.december 2025
Modtog dags morgen med posten en ny vasketøjspose, så ser nu hvad vej denne sag går, De sidste 4 uger har været en træls periode, men kan den give anledning til reflektion over forløbet og forbedringer i tiden fremover, er tiden ikke spildt.
Jeg ser nu ind i en erstatnings procedure.

Slut herfra
Med venlig hilsen'B.L.V.P.

7. Dezember 2025

Antwort von Elis Danmark A/S

Kære B. L. V. Pedersen, tak for din anmeldelse. Vi er utrolig kede af den dårlige oplevelse du har haft med os og glad for du rækker ud.
Jeg kan forstå på min kollega at I i dag har aftalt tøjet, der ikke er dit, afhentes i morgen d. 9 dec. og at du næste uge laver beskrivelse af det tøj af dit som vi desværre har mistet, og det vil jeg som min kollega også i dag på telefonene har gjort, virkelig beklag.
Med ønske om en god dag, venlig hilsen Anna-Sofie

Upcykling af kasseret tekstil - 🆓

Jeg har modtaget kasserede tekstiler fra Elis helt gratis. De er i ganske fin kvalitet, så nu skal jeg sy gaveposer til julegaverne. Super måde at upcykle tekstil!

20. November 2025

Hej Louise,
Tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at se, hvad du tryller vores kasserede tekstiler om til

Josefine

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr