Dinoffentligetransport Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke gennemskue om det er Din offentlige transport der står for Basiskortet, men her er mine frustrationer. Der er alt alt for få Checkpunkter. Man skal ofte gennem en hel eller halv perro... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne ville jeg give minus vil jeg give 1000 minus. Frygteligt usympatiske mennesker som arbejder og driver biksen, når bus/tog whatever er forsinket eller aflyst tager ingen ansvar men lige... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

08/05/22 9A Der skulle ankomme kl 17:05 ved Glostrup skole søndervang valgte at stoppe foran busstop stedet, bussen stod stille i et kort øjeblik men åbnede ikke døren, kørte derfor videre og igno... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har oplevet bus-omlægninger i forbindelse med letbanen. Igen har den øfferlige transport udvist seriøs kreativitet i at tørre numse i deres kunder. Vi er flere der skal bruge bussen når vi skal til... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

havde den bedste chauffør natten

Havde den bedste chauffør natten d. 27/2/2021 med linje 93n (natbus) som simpelthen uopfordret holdt ind til siden og samlede mig op, og kørte mig den resterende vej hjem. Bedste busschauffør med en overlgent god stil, jeg nogensiden har oplevet. Håder en dag, du læser denne besked. Kh Laura

27. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This is conserning the dot app

This is conserning the dot app, which mind you, is the only app you can use to buy tickets.

So the app keeps crushing all the time, so how is it normal that i had to pay 100 kr for a 24 kr road, just because the app crushes and cannot connect to mobilepay normal almost never.

I also had to pay 3 times for a 2 zones commuter card that’s 1000 kr, from which you can refund but you lose money when you refund it, because of their charge of 7 days or however much it was.

There is no way I can get a refund on the tickets and as they have no appropritate customer service, but a phone number you have to call, you can’t get any help for anything tickets or the mobile app related.

As the only app that is out there for tickets, it is beyond trash. It always, alwasy has problems connecting with mobilepay and you end up losing money almost everytime.

Also if you are in a rush you literally cannot count on being able to buy a ticket 10 mins before your departure..

It’s been years now. How about you fix it.

16. Februar 2021

skilte er misvisende

skilte er misvisende. Metro på Forum station viser tog til lufthavnen og toget førte mig til vestamager. Fix jeres ubrugelige skilte og lad være med st spilde folks tid

8. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til lorteapp skal man lede længe…

Magen til lorteapp skal man lede længe efter. Ingen forbindelse til betalingsservice, prøver igen, ender med 3 billetter fordi lorteapp naturligvis kan huske betalingsanmodningen selv om man har trykket på afbryd. Flot. Andre steder kaldes den slags ved termer det ikke er passende at bruge her.

6. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sådan afskaffer man "minrekortet"

Jeg synes DOT skulle skamme sig. Virkelig meget. Fra 17. januar 2021 ændres pensionistkort gældende zone 1-99 til Zone Øst, og samtidig sættes prisen op fra 595 kr til 890 kr. for en tremåneders periode. En betragtelig stigning som skal udligne de nuværende priser for pensionister overalt på Sjælland. Det, DOT så ikke tager højde for, er at behovet for offentlig transport ikke er identisk, og alt andet lige er størst i hovedstadsområdet, så mange pensionister på det resterende Sjælland har ganske enkelt ikke behovet for offentlig og billigere offentlig transport.
I øvrigt synes jeg heller ikke det på nogen måde er rimeligt at hæve prisen for 3 zoner til hele 630 kr.
Jeg har selv den store glæde at hente et barnebarn i daginstitution en gang ugentlig, men jeg bor i zone 1 og henter barn i zone 70, altså en udgift på 300 kr. mere fra 17. januar 2021. Det er ikke i orden, at jeg og mange mange andre skal straffes økonomisk for at tvinge os over på rejsekortet, og hvis DOT har en skjult plan om at alle skal benytte et rejsekort, fordi det er mest fordelagtigt for dem som virksomhed, så lav da i det mindste rejsekort der for pensionisters vedkommende koster det samme (selvfølgelig med mindre relevante justeringer) og har samme zonemæssige dækning som i dag.

19. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil gerne vide om andre har oplevet…

Jeg vil gerne vide om andre har oplevet dette:

Stiger på bussen, betaler via APP, ved næste stoppe sted stiger kontrollør på. Han anfægter, at billetten først gælder fra om 2 minutter efter kontrollen!. Jeg har en gyldig rejsehjemmel, der er trukket på konto. At bussen er foran køreplanen, det er nu blevet lagt mig til byrde og jeg skal betale kr. 750,00 for det.

Er der andre der har prøvet det samme og har klaget. Jeg mener at have set at der er afsagt dom i en lignende sag?. Venter på flere indlæg.

18. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice på hjemmesiden kan ikke behandle klager

Jeg har fået en kontrolafgift for 10 dage siden, men jeg har ikke kørt med offentlig transport i en måned nu. Jeres hjemme side virker ikke når man trykker send klage. Har prøvet med adskillige browsere.

Update:
Jeg har fået svar hvor Movia oplyser at mit navn, adresse og fødselsdato er blevet brugt. Det virker som et ekstremt svagt grundlag for at sikre sig en person er hvem de siger. Det virker fuldstændig baglæns at det mig der skal bevise noget, når det er dem der bare udskriver kontrolafgift uden at tjekke nogen form for ID.

19. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad os nu få mobilklippekort igen.

En stjerne er faktisk alt for meget, men den får chaufføren så.
Jeg kommer aldrig til at købe et rejsekort, jeg nægter at lade mig tvinge. Giv os for pokker mobilklippekortet tilbage.
Sms billet er fuldstændig håbløst, ja du kan nok godt komme den ene vej, men når du skal hjem kender appen hverken dato eller tid. Så må man ind i en taxa, der er jo ikke andre muligheder. Super nedtur til Lyngby.

17. September 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nej til mundbind i regnvejr

Hej

I bliver nødt til at give folk lov til at komme ind i bussen, FØR de tager mundbindet på, når det regner udenfor. Mundbind virker IKKE, hvis de bliver våde. Jeg mødte lige en sur buschauffør, som skældte os ud, da vi stod i regnen og ventede uden mundbind: "Se så at få mundbind på. Jeg skal køre!"
Jeg sagde til ham, at de jo ikke må blive våde. Han skulle bare lade os komme ind i bussen, så vi kunne få dem på. Det synes jeg, er røvdårlig opførsel.

27. August 2020

Lörte app

Hvordan (indsæt bandeord fordi siden ikke vil lade mig gøre det) kan det være at jeg bliver forslået en 7 timers tur på jeres lörte app til roskilde, når jeg kan tage bussen og være der på 20 min.

23. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har egentlig droppet s-tog for flere år…

Har egentlig droppet s-tog for flere år siden og tager nu min cykel. Det var simpelthen for dårligt. Evige driftsproblemer, ulovlige arbejdsnedlæggelser og forsinkelser. Dog havde jeg dengang årskort og derfor ingen problemer med at købe billet.

For nylig prøver jeg toget igen, nu uden årskort og skal derfor købe billet. Først prøver jeg mit rejsekort - ugyldigt siger automaten. Ikke "der er for få penge", men ugyldigt - prøv et andet rejsekort. Okay - prøver så DOT appen, men den har ingen netværksforbindelse. Dog har alle mine andre apps netværk. Køber en billet i automaten og misser i mellemtiden et tog. Tager det næste tog som går istykker og skal så vente på et nyt.

Idag prøver jeg så igen. For at helgardere sletter jeg min DOT app og installerer en helt ny. Den nye app virker overhovedet ikke. Billetter kan man ikke købe, den vil ikke huske indtastede kreditkort, samt adresseoplysninger. Den låser hvis man bruger kortfunktionen og går jævnligt helt ned og genstarter sig selv.

11. August 2020

Vi er Ens

Hej med jer, jeg har oplevet at vi er ikke ens, på grund af en af jeres medarbejder som har ignorerer en gruppe af 4 piger, og så kom han at tjekke os selvom han har talt med dem. Det er sket mellem DR Byen og Christianshavn kl.23h20 og kl.23h30. I kan tjekke overvågning.
Folk kan ikke behandles forskelligt.

23. Juli 2020

Rejsegaranti

Metroen var nede grundet tekniske problemer her til morgen, jeg blev da informeret om at jeg skulle tage en taxa og kunne få beløbet refunderet. Ikke engang 15 minutter efter jeg havde udfyldt formularen, fik jeg en mail hvor der stod at de beklagede problemet og beløbet ville være på min konto inden for 14 dag.
Det er en imponerende hurtig service, jeg er meget tilfreds!

27. März 2020

Jeg går nu oftere

Jeg bor omkring Mozarts plads og havde en gang en 4a som jeg kunne alt med på alle tider af døgnet. Nu kan jeg gå fra Bella Centeret og Valby... Det jeg sku træt af. Forklaringen er at jeg får en Metro parallelt med s togs linien, det da hovedløst - i kunne da bare sætte nogle flere toge ind.
Men altså Amager - Valby, der skal man nu have bil - Bil for at færdes i København. DOT er vist det nye sort....

1. März 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I har virkelig nogle meget dygtige og venlige medarbejdere.
Fik hjælp af en super sød kontrolør til at købe billet i dag på trods af bøvl med mit ungdomskort.

Derudover snakkede jeg med to medarbejdere ang. mit ungdomskort i dag, som begge var super venlige og gode til at hjælpe mig og ydede en rigtig god service.

Det synes jeg lige I skulle vide. Generelt er jeres medarbejdere venlige og dygtige til deres job på trods af diverse udfordringer.
Jeg har altid fået god service, når jeg har henvendt mig til jer ang. problemer eller udfordringer.

28. Februar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr