Dinoffentligetransport Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke gennemskue om det er Din offentlige transport der står for Basiskortet, men her er mine frustrationer. Der er alt alt for få Checkpunkter. Man skal ofte gennem en hel eller halv perro... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne ville jeg give minus vil jeg give 1000 minus. Frygteligt usympatiske mennesker som arbejder og driver biksen, når bus/tog whatever er forsinket eller aflyst tager ingen ansvar men lige... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

08/05/22 9A Der skulle ankomme kl 17:05 ved Glostrup skole søndervang valgte at stoppe foran busstop stedet, bussen stod stille i et kort øjeblik men åbnede ikke døren, kørte derfor videre og igno... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har oplevet bus-omlægninger i forbindelse med letbanen. Igen har den øfferlige transport udvist seriøs kreativitet i at tørre numse i deres kunder. Vi er flere der skal bruge bussen når vi skal til... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig mobil app som slet ikke…

Virkelig dårlig mobil app som slet ikke kan finde ud at regne korrekt pris ud på den tur man skal. I forhold til den rigtige og hurtigste rute blev det dobbelt så dyrt og tog dobbelt tid med denne skod app.

Tilføjet: plus jeg stod på en station hvor det er umuligt at tanke dit rejsekort op. Men tager stadig i mod det.

21. Februar 2020

Luk DSB

Er PT. i skole i jylland og skal bruge en billet fra Odder til Horsens...
Skal bruge DOT app, men skærmen låser over sjælland og når man søger på stoppesteder kommer der KUN sjællandske byer/stoppesteder op...
Det er simpelthen til grin... f.. jer DSB for at lave en så Ussel app, som man skal være så afhængig af...

21. Februar 2020

Behandler pensionister urimeligt!

Hvordan er det i behandler de ældre borgere på. Kan I ikke justere på andre områder og lade penionisterne være i fred. Forklaringen om, at I ikke vil få større overskud ved ændringen holder ikke stik!. Det er en challenge! Jeg er ikke selv penionist, men kender på tæt hold flere som bliver hårdt ramt af det. Som konsekvens har jeg besluttet, at hele min familie skal bruge bilen eller andet til transport til arbejde. Vores pendlerkort ophører næste måned!

14. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Usselt hele vejen igennem.

For høje priser. Forsinkelser. Dårlig service og generel mangel på hvordan man kører en virksomhed. Den danske offentlige transport er en joke i forhold til at prisniveauet er det højeste i verden.

Men selvfølgelig skal direktører og de andre fine herrer i ledelsen da have deres bonusser.

Bil-producenterne er sikkert taknemmelige.

29. Dezember 2019

I dag d. 18/12 -19 kl. 18.35 som kører på Ishøj st. Vej

I dag d. 18/12 -19 kl. 18.35 som kører på Ishøj st. Vej

kørte jeg med 400s og da jeg kom til mit stop tog jeg mit bus kort op og tjekkede ud lukkede han dørene og kørte jeg går så op og siger til ham “jeg skulle af der” han siger så “gå ud når dørene er åbne” så siger jeg “jeg kunne ikke nå det” så siger han “ti stille” siger jeg “det bestemmer du ikke” så siger han at han vil ringe til politiet så siger jeg slap lige af så råber han op i hele busen HOLD KÆFT og så stiger jeg af på stoppet efter.

18. Dezember 2019

Ussel service

Dette er 5. gang hvor bus 164 kører forbi busstoppestedet uden at standse. Og det er den samme buschauffør - kvinde med mørkt hår. Jeg har tidligere ringet flere gange og klaget over samme oplevelse, hvor bussen konsekvent ikke stopper ved stoppestedet ved Strandvænget - med den samme chauffør. I dag den 12. december kl. 08.37 stod jeg og ventede på bus 164 og da jeg ser den, vinker jeg oven i købet for at gøre opmærksom på at vi venter på bussen, men buschaufføren kiggede blot på mig hvor på hun vendte hovedet væk og kørte videre. Dette er bare ikke i orden. Hvis Chaufførerne synes det er et vanskeligt stoppested at holde ved, så må Busselskabet flytte stoppestedet, men man kan ikke bare ignorere passagerer der venter - især når der er 20 min. imellem busserne. Det pågældende busstoppested 164 er i øvrigt allerede flyttet nogle meter væk fra det oprindelige stoppested, men det får nu ikke chaufføren til at standse af den grund. I dag stod der også et barn, som skulle i skole, som heller ikke kom med bussen som i øvrigt var gabende tom. Jeg måtte igen tage en taxa for ikke at komme for sent på arbejde og tog i øvrigt barnet med i taxaen, så han også kunne komme til tiden i skole.

12. Dezember 2019

DSB service er misarabel

DSB service er misarabel: over et halvt år på strækning Hillerød-Nørreport, hvor dage med normal drift 8g acceptabel transporttid er få. Mine børn har efterhånd en del registreret skolefraver pga forsinkelser i dtørrelsen 1 time, jeg er tid forsinket til arbejde. DRAMA, TRIST, UPROFFESSIONELT, KRITIKVÆRD

12. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det bliver mere og mere elendigt

Det bliver mere og mere elendigt. 7a og 9a er der (min) 20 min drift på om eftermiddagen. Enkelte dage meget mere. En dag 55 min venten i glostrup.
Ingen sammenhæng i tiderne.
Fra Glostrup St tror jeg afgangstider er bestemt ud fra om solen står højt på himlen.
Ingen tvang at køre med bussen, og de fleste dage går jeg de 25 min til Glostrup station for at tage toget fremfor en utilregnelig bus.
Kunne man give 0 stjerner gjorde jeg det.
Eneste positive må være chaufførerne der oftest er i godt humør.
Jeg tvivler på kvaliteten og kvantiteten opmuntrer nogen til at lade bilen stå og bruge det offentlige.

20. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

90kr for en rejse til 12,80kr, Det er Magtfordrejning.

En måned efter at have glemt udchek på en rejse fra Byvej/Kettevej til Vanløse St, en rejse der på rejsekortets hjemmeside (på pågældende tidspunkt og med rejsekort) koster kr 12,80. For denne rejse opkræves med tilbagevirkende kraft kr 89,60 ??? Hvordan kan denne pris fremkomme? Har det noget med klage-gebyrets på kr 80.- størrelse at gøre. Man er fuldstændig retsløs i denne situation og jeg orker ikke forsøge at klage og miste flere penge over en simpel forglemmelse. Jeg betragter dette som magtfordrejning og kravene som vilkårlige set i lyset af et helt umuligt klagesystem.

15. November 2019

Bus 9A og 26

Bus 9A og 26, hver anden bus kommer ikke!!!!! Og jeres live opdatering på skærmen er fuld af løgn. Bliver i nogensinde bedre???? Bare lidt??

7. November 2019

Skod

Kan ikke forestille mig at jeg nogensinde vil bruge dot igen.. man kan ikke få fat i dem når man ringer, man er bare i kø som nummer 1 indtil man selv ligger på.. og de opdatere ikke deres busplaner, så man regner med at man kan nå en forbindelse hvis man tager en bestemt bus... men det gider de ikke lige opdatere når der er forsinkelse, så ikke megen hjælp at hente på den front heller.. kundeservice er en mangelvare for dem.

1. November 2019

Ønsker bus 1A fra København V - Hvidovre hospital, som er taget ud af ruten

Jeg kunne ønske at kunne give 0 stjerne eller -1 stjerne ...
Normalt forberedes en nuværende service. Men Movia ,/ DOT har forringet servicen totalt "efter åbning af City ringen" .
HVORFIR F****** skal vi, der skal fra København H til Hvidovre Hospitalet nu skifte undervejs??????????? Hvorfor ingen direkte forbindelse,??????????.

Prisen skal nok stige igen til januar 2020 og stadig ingen direkte forbindelse:-(

12. Oktober 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg oplevede at købe et pendlerkort i…

Jeg oplevede at købe et pendlerkort i en periode. Da jeg nåede til den sidste dag og jeg står på bussen ser jeg at kortet (dot app) er udløbet. Det viser sig at den sidste dag man har pendlerkortet udløber billetten klokken 03.59 om morgenen. Man kan altså tilsyneladende ikke bruge kortet i den fulde periode der står angivet med dato. Det mener jeg er meget vildledende over for kunderne og kan medføre bøder der ikke burde uddeles. Det resulterede da også i at jeg måtte købe en billet denne dag selvom billetten burde være dækket af mit pendlerkort.

11. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan se at gennemsnitskarakteren for…

Jeg kan se at gennemsnitskarakteren for Jer er "Dårlig". Og det passer. Det er præcis det I er: Dårlige. I er f.eks ikke i stand til at markere tydeligt, hvor de enkelte buslinjer kører på Rådhuspladsen i København. Og Jeres buschauffører er ligeglade med kunderne. Og I forringer busdriften når den nye Metro åbner. Så samlet har I brugt 21 mia kr på at forringe den kollektive trafik. I en omdelt folder i Gladsaxe påstår I at man i fremtiden sparer 10 min når man skal til Trianglen, men et faktatjek i Rejseplanen viser det er løgn. Men Rejseplanen er jo også dårlig, så den kan man nok heller ikke stole på. Og hvem gider egentligt også tage til Trianglen?

5. Oktober 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr