De Kozijnmeesters Bewertungen 110

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10 jaar geleden ons hoekhuis laten voorzien van kunststof kozijnen. We zijn nog steeds zeer tevreden. Onlangs ook garage en schuur laten doen. Ook nu weer erg tevreden. Fijne hardwerkende jongens. All... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met de geplaatste kunstof kozijnen en voordeur van de Kozijnmeesters. Vorig jaar hebben we de schuifpui laten vervangen door de Kozijnmeesters en nu de rest van kozijnen. Vriendelijk personee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We recently had new window frames and a front door installed by Kozijnenmeester, and we’re very happy with the result. The installation team were true professionals—skilled, efficient, and clearl... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Begin december zijn bij ons 6 kunststof kozijnen geplaatst ( 3 op de 2e verdieping en 3 op de 1e verdieping). Dit alles binnen 2 dagen. Erg tevreden over het eindresultaat gemonteerd door vakkundige m... Mehr ansehen

1. Gebäudeplanung

Vom Unternehmen geschrieben

De Kozijnmeesters hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u op weg te helpen. We hebben enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren uw opdracht met passie uit. Zij zullen er alles aan doen om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs een schuifpui geplaatst bij…

Onlangs een schuifpui geplaatst bij ons. Ontzettend tevreden met de prima werk dat jullie hebben gedaan. Alles top en netjes afgewerkt.

19. Februar 2024

Antwort von De Kozijnmeesters

Hallo Ser, mooi dat alles naar volle tevredenheid is. Dankjewel voor je 5 sterren review. Groeten, De Kozijnmeesters

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden, zeker een aanrader!

Onlangs hebben wij (een deel van) onze kozijnen door de Kozijnmeesters laten vervangen. Van het moment van het kennismakingsgesprek tot de nazorg na het plaatsen zijn wij alleen maar tevreden!
De medewerkers nemen de tijd om vragen te beantwoorden en zijn vooraf/tijdens het plaatsen ook bereid om mee te denken en (indien nodig) zaken aan te passen.
De kozijnen zijn erg strak geplaatst en ook hierover hebben wij geen klachten. Wij zouden de Kozijnmeesters dan ook aan iedereen aanraden!

17. Januar 2024

Antwort von De Kozijnmeesters

Hallo Jeroen, dankjewel voor je uitgebreide review. Fijn dat je deze goede ervaring hebt met ons. Groeten, De Kozijnmeesters

Super werk geleverd

Mooie schuifpui laten plaatsen, van begin tot oplevering super werk geleverd 👌

26. Januar 2024

Hallo Gabriel, dankjewel voor je goede review. Groeten, De Kozijnmeesters

aantal revieuws te lezen

Had in mijn vorige melding beloofd het vervolg te melden.
In mijn vorige berichtgeving slechte ervaring met voordeur en brandplek in nwe geleverd glas gemeld, is nu hersteld door de kozijnmeesters, mede door deze melding op de revieuw site.

9. Januar 2024

Antwort von De Kozijnmeesters

Hallo Tekla, fijn dat alles hersteld is. Groeten en bedankt voor je review, De Kozijnmeesters

Plaatsing kozijnen

Eind november 2023 kunststof kozijnen voorzijde benedenverdieping, voordeur en schuifpui achterzijde geplaatst. Aanbouw ook voorzien van kunstof kozijnen. Tijdens het hele proces goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Korte doorlooptijd. Alles is keurig geplaatst en afgewerkt. Alle lof voor de mensen die bij mij thuis geweest zijn, zowel verkoop, inmeten als montage. Ook het telefonisch contact met medewerkers verliep prettig. Ik ben heel erg blij met het resultaat en geniet er elke dag van. Hartelijk dank.

27. Dezember 2023

Schuifpui en ramen geplaatst

Een grote schuifpui en 2 ramen laten vervangen door De Kozijnmeesters. Vanaf eerste contact tot plaatsen prima verlopen. Werken snel, netjes, conform afspraak en monteurs zijn zeer vriendelijk en overleggen voor de afwerking. Zeer tevreden!

15. Dezember 2023

Vervanging oude schuifpui

Er is een grote schuifpui geplaatst ter vervanging van de oude. het huis is direct stiller en voelt comfortabeler aan qua temperatuur.
De monteurs hebben hem zeer nauwkeurig geplaatst. Ondanks de flinke klus om de oude eruit te slopen is er absoluut geen schade ontstaan en is de schuifpui heel mooi afgewerkt. Wij zijn er heel blij mee!

14. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie kozijnen en zeer netjes geplaatst

Bij ons zijn vorige week de kozijnen op de begane grond en eerste verdieping aan de achterzijde vervangen. De mannen waren mooi op tijd, en hebben super netjes werk opgeleverd. We zijn meer dan tevreden!

28. November 2023

Aanrader!

Wij hebben in 2021 alle kozijnen laten vervangen. Op enkele communicatieproblemen na, zijn wij erg blij met de keuze van de Kozijnmeesters. De monteurs waren op tijd, hebben hard gewerkt en alles enorm netjes afgewerkt. Ook werd er na enige tijd gebeld om te vragen of wij nog steeds tevreden zijn over het geleverde werk.

Wij hadden last van een lekkage op zolder. Hiervoor heb ik contact opgenomen met De Kozijnmeesters en zij hebben dit meteen opgelost.
Afgelopen maand hebben wij de schuifpui en de voordeur laten vervangen. Ook hier verliep alles naar wens en zijn we erg blij met het resultaat.
Wij zouden de Kozijnmeesters zeker aanraden!

6. November 2023

Duurzaamheid.

Begin november is de derde en laatste fase van het plaatsen van kunststof kozijnen gebeurt.
Net als de vorige keren is dit prima gegaan.
Vriendelijke, professionele mensen.
Alles werkt goed, het ziet er netjes uit.

20. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden over het geleverde werk.

De monteurs waren zeer bijtijds. Zij werkten snel met een schone werkplek. Lieten geen rommel achter!
Zij verwijderden ook op verzoek hang/sluitwerk van de oude deur. Waren duidelijk monteurs met kennis van hun vak.
Wij zijn dik tevreden!

9. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vrouwonvriendelijk

Emancipatie is het streven naar een volwaardige plaats in de samenleving vanuit een achtergestelde positie. Dit kan via gelijkgerechtigdheid, zelfstandigheid of de formele toekenning van gelijke rechten, gelijkstelling voor de wet.

Vrouwenemancipatie = gendergelijkheid.

Wanneer je bovenstaande leest, denk je waarschijnlijk 'duh, mannen en vrouwen zijn gelijk in onze samenleving'. Nou, niet bij De Kozijnmeesters. Wanneer je iemand uitnodigt in je huis voor een offertegesprek en meneer de adviseur zegt 'ik kom voor het technisch verhaal wel terug als uw man er is' en 'met zijn drietjes maken we dan de keuzes, het gaat tenslotte om veel geld', dan ben je ronduit onbeschoft. Wanneer de potentiële klant je dan ook nog kritische vragen stelt en zegt goed op de hoogte te zijn van de huidige markt, is dat ronduit irritant en komt er nog net aan uit 'zo, u weet er wat van?'

Zonde van de start van mijn avond. Geen technische specs, geen gesprek over potentiële keuzes in de profielen, geen adviezen over soort beglazing, niks. Gewoon helemaal niks.
Maar wel op de website schrijven 'deskundig advies'

Typisch een geval 'nee mevrouwtje, wij gaan pas een serieus gesprek hebben als uw man er bij is.'

Resulteert in

'Nee eikels, zo ga je niet met potentiële klanten om.'

21. Februar 2023

Top geplaatst!

Het traject bij kozijnmeesters is ons zeer goed bevallen, van de verkoper tot aan de monteurs. Er werd zeer vakkundig gewerkt en de afwerking is top! Met dank aan Roberto en Deniz die alles in overleg hebben afgewerkt tot in perfectie! We zijn zeer blij met het eindresultaat en zouden kozijnmeesters zeker aanraden!

15. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr