10 jaar geleden ons hoekhuis laten voorzien van kunststof kozijnen. We zijn nog steeds zeer tevreden. Onlangs ook garage en schuur laten doen. Ook nu weer erg tevreden. Fijne hardwerkende jongens. All... Mehr ansehen
Erg blij met de geplaatste kunstof kozijnen en voordeur van de Kozijnmeesters. Vorig jaar hebben we de schuifpui laten vervangen door de Kozijnmeesters en nu de rest van kozijnen. Vriendelijk personee... Mehr ansehen
We recently had new window frames and a front door installed by Kozijnenmeester, and we’re very happy with the result. The installation team were true professionals—skilled, efficient, and clearl... Mehr ansehen
Begin december zijn bij ons 6 kunststof kozijnen geplaatst ( 3 op de 2e verdieping en 3 op de 1e verdieping). Dit alles binnen 2 dagen. Erg tevreden over het eindresultaat gemonteerd door vakkundige m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De Kozijnmeesters hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u op weg te helpen. We hebben enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren uw opdracht met passie uit. Zij zullen er alles aan doen om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken
Niederlande
- dekozijnmeesters.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Het ging allemaal soepel en heel…
Het ging allemaal soepel en heel gemakkelijk. Netjes afgeleverd. Duidelijk verhaal en geen aannemersberen op de weg aangetroffen.
Wat een super bedrijf, echt een aanrader!! Van ons een dikke 10
Wat een super bedrijf. Komen netjes hun afspraken na. En niet onbelangrijk: wat een super personeel ( Donny en Stefan). Harde werkers. Van mij krijgen ze een dikke 10!!
Voordeur en raam vervangen
Onze oude voordeur en raam (beide enkel glas), laten vervangen voor kunststoffen exemplaren. Goede voorlichting gekrgen over de mogelijkheden. Goede communicatie over het inmeten en maken van afspraak van plaatsen. Van tevoren een container voor de deur geleverd voor het oude materiaal. Op de dag zelf kwamen twee aardige, gezellige en hardwerkende heren het nieuwe raam en deur plaatsen. Vragen gingen in goed overleg en alles zeer netjes en schoon opgeleverd. Zeer tevreden en zou zeker aanbevelen. Prettige samenwerking!
Bij ons een forse klus van 6 werkdagen
Bij ons een forse klus van 6 werkdagen. Kozijnen, plus 2 deuren en een hele pui. Vanaf het 1 ste contact met de projectleider liep alles zoals besproken. De inmeter kwam volgens plan en ook de werkzaamheden begonnen op de aangegeven datum. Er kwam een kraan aan te pas die ook tijdig arriveerde zodat de werkzaamheden volgens plan konden doorgaan. Iedere dag werd de boel netjes opgeruimd. Zelfs de stoep werd geveegd. Twee prima no nonsense installateurs. Heel mooi eindresultaat en zeer tevreden.
Kozijnen en glas in één dag geplaatst
Prettige communicatie. Snelle plaatsing van de kozijnen en het glas. Er was een kleine vertraging in de planning maar dat kan gebeuren.

Antwort von De Kozijnmeesters
Prettig contact, keurige montage.
Prettig contact met consultant en inmeter. Aanpassingen zonder problemen kunnen aangeven en zijn ook keurig meegenomen. Nette montage. Restpunten worden ook keurig verholpen. En blij met overal kunststof kozijnen en deuren.

Antwort von De Kozijnmeesters
Alles klopte en prima gewerkt
De vervanging van twee kozijnen van dakkapellen zijn volgens opdracht netjes gedaan. Snel gewerkt door 3 man voor 2 koppen koffie pp Alles naar wens gegaan zonder beschadigingen of ander leed.

Antwort von De Kozijnmeesters
Great experience from start to finish
Great experience from start to finish! The team was professional, reliable, and super easy to work with. The installation was done on time, with no hassle, and the quality of the windows is fantastic. Highly recommend them.

Investering meer dan goed
Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel. De adviseur dacht echt goed mee en gaf direct goede tips. De twee monteurs die bij ons de ramen en kozijnen hebben geplaatst waren super professioneel en werkte super netjes. Ook het opruimen na afloop vergaten ze niet en hebben meer gedaan dan denkelijk nodig was. Ook zij dachten mee en kwamen met oplossingen. Al met al zijn mijn vrouw en ik meer dan tevreden.

Tevreden klant…
Voor de derde keer zijn de kozijn meesters bij ons geweest.
Eerst de hal en voordeur laten doen.Daarna de achterzijde van de woning.
Vorige week hebben wij de voorzijde van het huis laten doen.
Wij zijn zeer tevreden en het zijn vakmensen.
Werken door en keurig netjes.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat

Prima gedaan
Alles na tevredenheid gedaan ziet er mooi uit top een aanrader voor anderen

Top werk
De heren van de Kozijnmeesters hebben fantastisch werk geleverd. Snel, gezellig en alles in overleg. Super blij met het geleverde resultaat!!

Vakwerk, volgens afspraak!
Vanaf het eerste kennismakingsmoment tot aan de oplevering verliep alles conform afspraak! Er werd geluisterd naar mijn wensen, de communicatie verliep soepel en duidelijk, er waren overduidelijk vaklieden aan het werk. Na afloop werd er ´bezemschoon´ opgeleverd en werd samen met mij alles nagelopen!
Vakwerk!

Uitstekend werk geleverd
Uitstekend werk geleverd. Super blij met het eind resultaat.

Antwort von De Kozijnmeesters
We are happy with the windows
We are happy with the windows. The guys did a good job and were quite fast. The only negative I have is that because they went so fast they missed a few finishing touches that I needed to call them back to fix.
Again, because they went so fast there were some very small damages to our floor, but I think it's hard to completely replace windows and frames without some minor issues. It was nothing we were worried about.

Antwort von De Kozijnmeesters
Kozijnen vervangen + houten afwerking dakterras vervangen …
Vorige week bij mij moeder de houten kozijnen laten vervangen voor kunststof, de houten platen aan de wand van het dakterras laten vervangen voor keralite. Alles ziet er superstrak uit en zijn zeer tevreden. Ook na de werkzaamheden hebben de heren het weer netjes en schoon achtergelaten. Bedankt!

Vakkundig uitgevoerd
Prettige intake, keurige montage, vakkundige monteurs - werken netjes. Prachtig resultaat.

Kozijnen
Wij hebben 9 kozijnen en een deur laten plaatsen. Het zijn kozijnen van hoogwaardige kwaliteit en zeer vakkundig geplaatst door Donny en Stefan. 2 Toppers in hun vak. Wij zijn uitermate tevreden!

Antwort von De Kozijnmeesters
Zeer professioneel team met de hoogste…
Zeer professioneel team met de hoogste duitse standaard kozijnen.
koop kwaliteit ipv kwantiteit.

Antwort von De Kozijnmeesters
kunststof voordeur laten plaatsen …
wij hebben kunststof voordeur laten plaatsen, en zijn zeer tevreden. de jongens hebben het keurig geplaatst en alles netjes opgeruimd.

Antwort von De Kozijnmeesters
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.