10 jaar geleden ons hoekhuis laten voorzien van kunststof kozijnen. We zijn nog steeds zeer tevreden. Onlangs ook garage en schuur laten doen. Ook nu weer erg tevreden. Fijne hardwerkende jongens. All... Mehr ansehen
Erg blij met de geplaatste kunstof kozijnen en voordeur van de Kozijnmeesters. Vorig jaar hebben we de schuifpui laten vervangen door de Kozijnmeesters en nu de rest van kozijnen. Vriendelijk personee... Mehr ansehen
We recently had new window frames and a front door installed by Kozijnenmeester, and we’re very happy with the result. The installation team were true professionals—skilled, efficient, and clearl... Mehr ansehen
Begin december zijn bij ons 6 kunststof kozijnen geplaatst ( 3 op de 2e verdieping en 3 op de 1e verdieping). Dit alles binnen 2 dagen. Erg tevreden over het eindresultaat gemonteerd door vakkundige m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De Kozijnmeesters hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u op weg te helpen. We hebben enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren uw opdracht met passie uit. Zij zullen er alles aan doen om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken
Niederlande
- dekozijnmeesters.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Nieuwe schuifpui
De kozijnmeesters hebben bij ons een schuifpui
geïnstalleerd en netjes afgewerkt naar onze tevredenheid. De kozijnmeesters mogen al onze kozijnen doen als er weer geld voor is.

Goede ervaring met De Kozijnmeesters
De monteurs van De Kozijnmeesters hadden bij ons een fout gemaakt (kan gebeuren)! De serviceafdeling net name Niels heeft het allemaal keurig opgelost ! Onze ervaring met De Kozijnmeesters zijn prima een echte aanrader!

Antwort von De Kozijnmeesters
Vakmensen die meedenken is zeldzaam…
Vakmensen die meedenken is zeldzaam tegenwoordig.
De mannen die bij mij het kozijn geplaatst hebben deden dit wel.
Prima werk mannen bedankt daarvoor.

Prima bedrijf
Kozijn meesters heeft bij ons alle ramen en keukendeur over de jaren vervangen. Altijd goed samenwerking, goed en gezellig personeel. Ruimden alles keurig op. Eén keer ging er iets mis maar dat is prima afgehandeld. Zeker een bedrijf dat wij aanraden.

Goed en degelijk bedrijf
Goed en degelijk bedrijf. Alles incl. Afwerking naar volle tevredenheid verricht

Zeer tevreden!
Erg tevreden met de Kozijnmeesters die de voorkant van onze woning van keralit en nieuwe kozijnen hebben voorzien. Van de intake met Jakub, tot het inmeten en de montage met Dennis en Walter zeer fijn contact met kundige mensen. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Nieuwe voordeur en kozijnen
Na bij ons de voorkant voorzien te hebben met mooie nieuwe kozijnen en voordeur ook onze achterdeur en kozijn laten vervangen. Ook nu weer wordt er meegedacht en netjes gewerkt. Na afloop is dan ook alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.

Heel tevreden!
Vorige week is bij ons de voorzijde van de woning (inclusief voordeur) en achterzijde van de woning compleet vervangen. Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van de materialen, over de afwerking aan de binnenzijde van de woning en over het contact met de timmermannen. Niets op aan te merken!

Voordeur
Ik mijn voordeur laten vervangen via De Kozijn Meesters. Ze waren op de afgesproken tijd aangekomen. En ging gelijk aan de slag. Ze hebben keurig gewerkt. De deur is erg mooi geworden. Ik krijg nu nog veel complimenten over.

Antwort von De Kozijnmeesters
Zeer vakkundig en netjes werk…
Zeer vakkundig en netjes werk afgeleverd.

Wat een vaklui!
Vorige week hebben 2 kanjers van de kozijnmeesters keurig werk geleverd, alle kozijnen en gevelbekleding op BG vervangen en binnen en buiten professioneel afgewerkt. Onder het genot van Tukker-FM keurig netjes gewerkt en telkens aan het eind van de dag de boel bezem schoon achtergelaten. Donderdag twee restpunten op de bon, helaas 1 ruitbreuk en een hoekje beschadigd maar er werd vrijdag al door kantoor contact opgenomen om hier een afspraak voor in te plannen. Wij zijn zeer tevreden. Bedankt!

Prima kwaliteit
Prima kwaliteit. Vakkundige plaatsing van de schuifpuien. En ook de service achteraf is zonder gedoe en wordt zonder problemen opgelost. Kortom een aanrader.
gesmeerd lopende organisatie en uitvoering
Bij ons is de buitendeur vervangen en een groot raam in de gang. Mijn ervaringen met de kozijnmeesters zijn alleen maar positief. Allereerst de hulp bij het voorgesprek, waarbij de keuze uit het enorme aanbod gemaakt kan worden. Daarna de man die kwam opmeten en opnieuw tijd vrij maakte om alles nog eens door te spreken en aan te passen. De uitvoering van de werkzaamheden ging naadloos en bijna geruisloos. Ik hoefde nergens voor te zorgen, er werd flink doorgewerkt en aan het eind van de ochtend waren ze klaar. Het resultaat is geweldig, mooi én een eerlijke rekening.

Mooi resultaat
Duidelijke uitleg vooraf. Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar voor vragen en ik werd altijd vriendelijk geholpen. De jongens die de kozijnen geplaatst hebben zijn vriendelijk, beleefd en werken keurig. Blij met het eindresultaat!

Voordeur laten plaatsen
Voordeur laten plaatsen. Uitstekend werk geleverd en zeer vriendelijke monteurs. Komen afspraken goed na en raad deze bedrijf aan iedereen aan.

Prachtig eindresultaat
Het voortraject van advies, offerte en inmeten verliep keurig en naar wens. Mooie adviezen gekregen over wat wij een belangrijk element vinden van kunststof kozijn, namelijk dat ze er als houten kozijnen uit zien. Ook de uitgebreide keuze van kleuren was fijn, zo konden we voor klassiek oud-groen gaan wat echt ontzettend mooi is uitgepakt. Het inplannen verliep soepel en toen ik moest verzetten werd er meteen een nieuwe datum ingepland van slechts een weekje verder, heel fijn. Daarna werd het nog een weekje later vanwege overmacht vanuit hun kant, maar ook geen probleem. De monteurs waren jong en werkten keihard, de ervaren monteur gaf goede begeleiding aan de beginner, wat mij wel vertrouwen gaf in het resultaat. Sommige dingen moet een monteur echter wel weten voor hij/zij aan de slag gaat, namelijk geen troep op dakbedekking laten liggen en daar vervolgens overheen lopen. Zijn collega sprak hem daar gelukkig goed op aan. Er zijn wel een paar kleine beschadigingen achter gebleven op de muur, maar die hebben ze zo goed als mogelijk gerepareerd en zelf straks de kwast er over en we zien er niks meer van. Het opruimen achteraf was binnenshuis boven verwachting en buitenshuis onder verwachting. Binnen was er geveegd en gestofzuigd, buiten lag de steiger over het looppad van de buren en gebroken glas naast de container. Klein aandachtspunt voor de volgende keer. Al met al ben ik dik tevreden, over de service, het advies, de monteurs en zeker het resultaat, want dat mag er zijn!

Antwort von De Kozijnmeesters
Ze hebben het heel netjes gemaakt en de…
Ze hebben het heel netjes gemaakt en de problemen zijn vrij snel opgelost, ik kan ze dan ook aanbevelen

Prima bedrijf
Begin februari zijn de kozijnen en een deur van ons huis naar tevredenheid vervangen door de Kozijnmeesters uit Enschede. Vanaf de offerte tot installatie contact gehad met ervaren medewerkers. Ook alle informatie m.b.t. de subsidie aanvraag werd snel geleverd.

Een Vlekkeloze Kozijnvervanging met Kozijnmeesters
In een periode van vijf dagen hebben wij het genoegen gehad om onze kozijnen te laten vervangen door het bekwame team van Kozijnmeesters. Van begin tot eind waren we onder de indruk van hun professionaliteit, toewijding en vakmanschap.
Het begon allemaal met verkoper, die ons uitgebreid informeerde over de mogelijkheden en ons hielp om een afspraak te maken tegen een zeer redelijke prijs. De communicatie was helder en transparant; we ontvingen tijdig een e-mail met de datum van plaatsing en de levering van de benodigde materialen een dag van tevoren verliep zonder enige hapering.
Op de dag van plaatsing stonden de monteurs stipt op tijd voor de deur. Met een glimlach begonnen ze aan het werk en toonden ze een indrukwekkend niveau van vakmanschap. Het verwijderen van de oude kozijnen en het installeren van de nieuwe verliep vlot en efficiënt. Gedurende het hele proces waren ze vriendelijk, beleefd en uiterst professioneel.
Wat ons echt opviel, was de zorgvuldigheid waarmee ze te werk gingen. Na voltooiing van het project namen ze de tijd om alles grondig na te lopen en ons een gedetailleerde uitleg te geven over het functioneren van de nieuwe kozijnen. Ze lieten de werkplek schoon en opgeruimd achter, alsof ze er nooit geweest waren.
Al met al kunnen we niet anders dan onze oprechte dankbaarheid uiten aan het hele team van Kozijnmeesters voor hun uitstekende werk. Onze ervaring met hen was ronduit positief en we bevelen hen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar professionele kozijnvervanging. Met Kozijnmeesters weet je zeker dat je in goede handen bent!

Antwort von De Kozijnmeesters
Wij hebben onze kozijnen vervangen door…
Wij hebben onze kozijnen vervangen door de kozijnmeesters.
We zijn door verkoper Bas goed ingelicht en een mooie prijs kunnen afspreken.
De levering zelf ging goed je krijgt een email met de datum van plaatsing en de spullen worden een dag van te voren geleverd.
De kozijnen nemen ze mee op de dag zelf.
De monteurs waren aardige mannen en zeer professioneel en lieten alles netjes achter.
De laatste dag hebben we een rondje gedaan om alles te checken en uitleg over hoe het werkt.
Al met al een positieve ervaring ik raad de kozijnmeesters aan.👍

Antwort von De Kozijnmeesters
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.