das.be Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Déclarer un sinistre à la DAS en ce moment est un mauvais plan , apparemment ils font le grand ménage , gardent ceux qui paient sans rien en échange .On vous éjecte par mail quelques jours avant l’... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hallucinant. Omdat de factuur van de opzeg van ons contract nog niet bekend was, betaalden we voor de zekerheid nog de volledige jaarpremie. Bij berekening nadien bleek dat we (door opzeg) eigenli... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geeft zoals elke verzekering met wat tegenzin hulp. Maar als je dan eens echt hulp nodig gehad hebt, zetten ze je daarna vlot aan de deur. Omdat je als klant te duur bent geworden. Waar is hier het mé... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik krijg net het bericht van mijn verzekeraar dat DAS eenzijdig mijn contract opzegt...ik ben klant sinds 2005! en altijd braafjes betalen, nu zeggen ze mijn kontrakt op omdat ik een te hoog ri... Mehr ansehen

Ungenügend

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Teleurstellend einde na meer dan 10 jaar samenwerking

Na meer dan 10 jaar klant te zijn geweest bij DAS Verzekeringen, werd mijn contract eenzijdig opgezegd omdat ik volgens hen "te vaak" beroep heb gedaan op hun diensten. Ironisch genoeg sluit je net zo’n verzekering af om juridische hulp te krijgen wanneer nodig.

Wat deze beslissing extra wrang maakt, is dat ik over de afhandeling van mijn dossiers altijd tevreden was. De medewerkers waren professioneel en behulpzaam, en ik voelde me serieus genomen. Maar om dan plots te horen dat ze niet meer willen samenwerken, zonder duidelijke dialoog of nuance, is bijzonder teleurstellend.

Een verzekering zou er zijn om je te ondersteunen, niet om je af te wijzen wanneer je er daadwerkelijk gebruik van maakt. Jammer dat loyaliteit en transparantie hier niet wederzijds blijken te zijn.

25. Juli 2025
das.be-Logo

Antwort von das.be

Beste Dave,

We begrijpen dat de opzegging van uw contract na meer dan tien jaar samenwerking voor u als een teleurstellende boodschap overkomt, zeker omdat u tevreden was over onze dienstverlening. We danken u oprecht voor het vertrouwen dat u al die jaren in ons heeft gesteld.

De beslissing werd genomen in overeenstemming met de geldende wetgeving en artikel 4.3.2 van onze Algemene Voorwaarden N5010, die elke partij het recht geeft om het contract bij de jaarlijkse vervaldag te beëindigen, zonder motiveringsplicht.

Deze maatregel, hoewel moeilijk, maakt deel uit van een bredere aanpak om de economische balans van onze portefeuille te behouden, in het belang van al onze verzekerden en partners. Dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit van onze contractuele relatie met u, noch aan de verdere behandeling van lopende dossiers.

Wij blijven uiteraard beschikbaar voor verdere toelichting of om u te begeleiden bij de afhandeling van uw dossier.

Met vriendelijke groeten,

Elly

Te mijden

Absoluut te mijden. 4 jaar klant zonder enige schade. 1x advies (!) gevraagd OF schade ontvankelijk zou kunnen zijn voor de polis. Schade is niet ontvankelijk, geen acties door DAS maar premie wordt verdubbeld na een vraag om advies aan de makelaar. Moderne vorm van mooipraterij, heel goed opletten. Beter rechtsbijstand nemen in de aparte polissen of andere maatschappij.

13. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

La pire assurance à laquelle j'ai…

La pire assurance à laquelle j'ai jamais eu affaire.

Ils ont toujours une clause pour ne pas couvrir votre demande, que ce soit en business ou en privé ...

Du coup, j'ai voulu résilier et il faut le faire 3 mois avant le terme du contrat. C'est un scandale, je l'ai fait 2,5 mois avant le renouvèlement, j'ai dû repayer 1 année de plus avec ces escrocs.

J'espère que les employés administratifs de cette société ont honte de travailler pour un employeur pareil.

19. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Assurance qui a augmenté incroyablement…

Assurance qui a augmenté incroyablement en 2013 --> 419 euros en 2020 --> 500 euros tout simplement scandaleux!, de plus ne réponde pas au téléphone, a refuser d'intervenir pour un accident de travail , refuse pour une plainte en correctionnel..... Alors a par les payer depuis 2004 a quoi servent-il?
Très mauvaise assurance, a na pas prendre il y a moins cher et plus efficace ailleurs!

1. Juli 2023

Très déçu !!!

Très déçu, et pas qu'un peu.
Suite à un problème en Justice De Paix, j'ai demandé que mes domiciliations soient suspendues. "On" va te tenir au courant... Ou mieux. "Heu, ils n'ont pu venir cette semaine, ce sera la semaine prochaine".

Et ce jour, une lettre me réclamant de l'argent. Sans oublier le fait, que je leur ai envoyé un mail leur demandant la procédure pour cesser mon contrat. Et... Toujours aucune réponse ! Je me demande, à juste cause, ce qu'il en serait concernant un vrai sinistre. Je ne recommande, absolument pas, votre société.

26. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze verzekering komt niet over de boeg!

Deze verzekering komt niet over de boeg voor de in hun polis beloofde rechtsbijstand! Van rechtsbijstand prive leven merken we hier niets van tussen komst. Hun antwoord is "dan had u de zwaardere polis moeten nemen" , terwijl het letterlijk in de polis staat. Jullie zijn er wel goed in om onder verantwoordelijkheden uit te muizen. Bye,bye Das rechtsbijstand verzekering. Deze kosten ga ik me uitsparen dan heb ik dit toch terug! Groeten Kris

20. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je bent beter af zonder rechtsbijstandsverzekering

Wij zijn slachtoffer geworden van kilometerfraude, maar we zijn daar pas achter gekomen als we de wagen doorverkocht hebben aan een garagist bij de aankoop van een nieuwe (05/2020). De garagist zou de wagen laten staan totdat er nieuws kwam van DAS... in 08/2020 hebben we dan maar zelf een ingebrekestelling gestuurd naar de verkoper van de 2dehandwagen. Eind juli hadden we het nieuws van DAS gekregen dat we geen verhaal konden maken op de verkoper, zonder dit degelijk te motiveren. Na aandringen kregen we in 11/2020 de motivatie. Van de wet op verkoop van tweedehandswagens was daarin geen sprake. We hebben zelf een advocatenkantoor gecontacteerd en uit hun advies blijkt dat we de aankoop en doorverkoop van de wagen hadden kunnen ontbinden... maar daarvoor hadden we sneller moeten zijn, want de garagist heeft de wagen natuurlijk geen half jaar laten staan.
We hebben DAS in gebreke gesteld, en daarop een onsamenhangende tegenargumentatie gekregen die feitelijk naast de kwestie was.
Tot nu toe is DAS geen enkele van haar contractuele verplichtingen, van bemiddeling tot terugbetaling van advocaatkosten, nagekomen.

29. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr