Uitstekende set koffers met alle maten, zowel voor de cabine als het ruim
2 artikelen in 1 bestelling. Graag een volgende keer gezamenlijk verzenden. Nu kreeg ik eerst 1 pakket op een middag en diezelfde avond kwam (dezelfde) bezorger met het andere pakket. Omdat ik 's avon... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb buggy gekocht bij jullie , staat allemaal kapot , Toen ik vroeg om mijn aankoop te retourneren, vertelde u me dat ik de retourkosten moest betalen. Dit is onredelijk. Waarom overkomt mij dit?
Unternehmen hat geantwortet
Bij Daily Maison een mooie slowcooker besteld, voor een mooie prijs, en zoals beloofd de volgende dag al bezorgd. Met een leuk extraatje in de verpakking!
Vom Unternehmen geschrieben
Bij DailyMaison streven we naar het verrijken van uw thuis met kwaliteit en stijl door ons uitgebreide assortiment aan huisdecoratie en meubels. We zijn trots op ons aanbod dat varieert van eigentijdse meubelstukken tot elegante woonaccessoires, allemaal ontworpen om uw leefruimte te transformeren naar een plek waar comfort en design samenkomen.
Catharina van Aragonlaan 30, 2135VA, Hoofddorp, Niederlande
- klantenservice@dailymaison.com
- dailymaison.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Klantenservice reageert niet op mails…
Klantenservice reageert niet op mails ivm garantie van een koffer.
Zoon gebruikt de grootste koffer om wekelijks naar het internaat te gaan , Na 3 maanden gebruik zijn de wielen van de koffer al afgebroken

Antwort von Daily Maison
Ik mocht de verzendkosten zelf betalen…
Ik mocht de verzendkosten zelf betalen voor retour...en ik heb nog niets gehoord of alles goed terug is gekomen.

Antwort von Daily Maison
Slot was dicht met een rits krijg nie…
Slot was dicht met een rits krijg nie open ook niet met tik-tok filmpje

Fly&Bye zeer tevreden
Fly&Bye koffer besteld en super blij mee. Kwam snel aan en met een mooie doos. Ook een heerlijk zomers blauw

Prima service!

Mooie pannenset
Ik heb een hele mooie pannenset besteld. De levering was snel en goed verlopen. Ben er hartstikke blij mee!

Kofferset fly&By
Kofferset besteld , snel geregeld, en geleverd. Vriendelijke en snelle reactie van klantenservice.

Antwort von Daily Maison
Zeker geen spijt van! Mijn vrouw is erg blij
Voor het eerst voorbij zien komen en vond het waard om het te proberen. Zeker geen spijt van! Mijn vrouw is erg blij met haar gordijnen dus dan ben ik ook blij!

Snelle en goede service
Snelle en goede service, behulpzame medwerkers. Goede kwaliteit producten!

Antwort von Daily Maison
Mooie koffers snel geleverd!
Wij hadden snel nieuwe koffers nodig en dat is gelukt. Goed verpakt, mooie prijs en heel snel geleverd.

Antwort von Daily Maison
Top service en snelle levering
Top service en snelle levering.

Antwort von Daily Maison
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.