Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos cutters får jeg den samme klippen som hos andre frisørkjeder- men til en pris jeg setter pris på. En fin klipp til en god pris. De leverer på tid og kvalitet- det er viktig for meg, og like viktig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Cutter er en elendig hårservis kjede og det er ingen mulighet for at de har over 4 stjerner i snitt, de skriver de sikkert bare selv. Når jeg skrev en nydelig og proffesjonel annmeldelse som klade på... Mehr ansehen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Klippen jeg fikk var så dårlig at det må rettes opp i, veldig hakkete, ikke gjevnt på begge sider.
Jeg ba om stuss av tuppene men det ble tatt mye mer en det ,klippen var heller ikke blendet ut der det var klippet, helt skjevt på ene siden . Til og med mannen min reagerte på det.
Såg ikke ut som han visste hva han holdt på med og jeg har aldri gått fra en frisør gråtende . Spurte heller ikke underveis om hva jeg ville og fremme der jeg har pleid å skrå håret litt klippen han en rett linje så det ser ikke ut som om håret henger ssmmen med det andre. Det var som om han bare klippet for å få bort det som var slitt men uten å blende det å forme til en frisyre. Fikk heller ikke se med speil bak og på sidene . Følte jeg ble jaget bort etterpå og når jeg fikk se mer nøye på det på badet så såg jeg hvor elendig klippen var.
Dette var på Cutters Amanda

Veldig flink , rask og hyggelig frisør 😊

Antwort von Cutters
Kort ventetid, hyggelig frisør, bra klipp.

Antwort von Cutters
Bør man ikke kunne kommunisere på Norsk når man jobber med kunder som skal forklare hvilken frisyre man vil ha. Ikke alle er god i engelsk. Siste gang jeg klipper meg hos Cutters. Anbefales ikke!! Så misfornøyd 😡

Antwort von Cutters
Nå gjelder min anmeldelse salongen på Orkanger.Der har jeg funnet min favoritt frisør så det er en fornøyelse å klippe håret der.
Får samtidig en hyggelig prat også ☺️

Antwort von Cutters
Utrolig bra hårklipp til en fornuftig pris, veldig hyggelige frisører!

Antwort von Cutters
For det første var det ingen kø, så kom rett i frisørstolen. Frisøren var veldig hyggelig og imøtekommende, og hørte på det jeg ytret ønske om. Ble veldig fornøyd med hårklippen

Antwort von Cutters
Kort ventetid (6 min)og var veldig fornøyd med kundebehandling og hårklipp.
Kan anbefale Cutters👍😃

Antwort von Cutters
Besøket hos frisøren tar kort tid. Unngår vask og føhn som tar litt tid.

Fordeler med Cutters:
- Enkelt å bestille time
- Kjapp hårklipp (kan være både positivt og negativt)
- Ryddige og rene salonger
- Som regel kort ventetid
Ulemper med Cutters:
- Mange frisører er nyutdannede
- Språkbarrierer fordi flere hentes inn fra utlandet
- Begrenset kompetanse – ofte bare én type frisyre de mestrer
- Altfor høy pris for kvaliteten du får
Disse punktene gjør at resultatet nesten alltid blir annerledes enn det du faktisk ber om. Noen frisører virker dessuten stresset eller lite interessert i å lytte, enten på grunn av tidspress eller språkproblemer.
Et eksempel: Frisøren min sist hadde 2 års erfaring – resultatet var elendig. Frisøren før det hadde 32(!) års erfaring – da ble det nøyaktig slik jeg ønsket.
Jeg har tidligere fått klipp gratis etter å ha klaget på dårlig arbeid (blant annet en mannlig frisør som ikke klarte å klippe jevnt).
Cutters må ta tak i disse problemene. Jeg har valgt å ikke være kunde her lenger – dessverre.

Antwort von Cutters
Nyutdannet fra hjemland, lite erfaring, dårlig språk, dessverre.
Klippet ujevnt på en uvanlig måte, og en helt rett pannelugg, slik vi 60-åringer vokste opp med som barn! Ingen klipp på sidene, måtte be om det.
Synes ikke 499 kr er billig, når jeg måtte hjem og rette opp selv.
Det positive etter tilbakemelding via sms var at jeg fikk gavekort, om jeg da velger å prøve de igjen.

Antwort von Cutters
Cutters er perfekt for oss som kommer på at jeg trenger å klippe meg. Helst i dag. Null timebestilling før du er der. Du får nødvendigvis ikke samme frisør hver gang, men de vet hva du vil ha. Du betaler før timen så du slipper vente etterpå. Og jeg har bare hatt hyggelige opplevelser med tanke på resultat.

Flinke og dyktige frisører

Antwort von Cutters
Dyktig frisør som gjør jobben sin kjapt og leverer godt resultat 😄

Antwort von Cutters
Veldig bra. Har bare hatt positive opplevelser. Dyktige frisører.

Antwort von Cutters
Kjapt og bra, fint at dere ser hvordan jeg er klipt sist

Antwort von Cutters
Opplevelsen ved siste frisør besøk ble veldig bra. Frisøren fant meg i sin database og spurte om jeg var fornøyd med det? Har du noen andre forslag spurte jeg og han kom med et par tre gode forslag.
Jeg var veldig fornøyd med resultatet hos Cutters Sandvika Storsenter. Anbefaler denne salongen til alle andre, både kvinner og menn.

Antwort von Cutters
Kort ventetid, flink frisør som hørte på det jeg ønsket og turte også og spæi fra hva hun syntes. Velsig fornøyd.

Antwort von Cutters
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.