Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos cutters får jeg den samme klippen som hos andre frisørkjeder- men til en pris jeg setter pris på. En fin klipp til en god pris. De leverer på tid og kvalitet- det er viktig for meg, og like viktig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Cutter er en elendig hårservis kjede og det er ingen mulighet for at de har over 4 stjerner i snitt, de skriver de sikkert bare selv. Når jeg skrev en nydelig og proffesjonel annmeldelse som klade på... Mehr ansehen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Kort ventetid og en fantastisk fin klipp akkurat som jeg ønsket.

Antwort von Cutters
Nikolina at Nerstranda is the best! So attentive and does that little extra that makes you go there again.

Antwort von Cutters
Rafi er utrolig dyktig! 🥰 Barnebarnet mitt på snart 15 år har tykt, krøllete hår som kan være utfordrende å klippe, men han ble helt perfekt – akkurat slik vi ønsket. Resultatet ble kjempefint, og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Anbefales på det varmeste! ✂️✨

Antwort von Cutters
Alltid flinke frisører på jobb, og hyggelige🥰

Antwort von Cutters
Man trenger ikke bestille time dager i forveien. Hvis en plutselig får lyst til å klippe seg kan man få en klipp etter bare noen minutters ventetid. Jeg har vært der flere ganger. Alle frisørene er dyktige. Til tross for mitt tynne og fine hår har jeg alltid fått den wolf-cut frisyren jeg ønsker meg.

Antwort von Cutters
Veldig fornøyd med klipp og frisøren. Jeg går alltid til Cutters i Bogstadveien og det har alltid gått bra. Supert denne gangen. Den hyggelige frisøren hørte på meg og tok sin tid for å klippe ordentlig og akkurat som jeg vil og styla litt til og med 🤩

Great Service.
Fantastic people.
Extremely happy with my hair cut.

Antwort von Cutters
Igjen ble det tull med køsystemet deres. Denne gangen fikk jeg først beskjed om at det var 45 min. ventetid, og etter ca en halv time fikk jeg beskjed i appen om å komme til salongen. Der ble jeg møtt med en beskjed på skjermen om at det var 25 min. til det var min tur - hvorfor skulle jeg da komme til salongen? Vel, jeg bestemte meg da for å handle imens, men da jeg kom tilbake etter ca 15 min. stod det plutselig at det var 30 min. ventetid for meg! De hadde tydeligvis sluppet en annen foran meg i køen. Jeg hadde enda ikke fått noen sms om at jeg skulle komme til salongen, så det var ingen grunn for meg til å tro at jeg stod i fare for "miste plassen i køen".
Dette holder ikke. Det er ikke første gangen noe lignende har skjedd meg, og jeg tviler derfor sterkt på at jeg kommer til å fortsette som fast kunde hos Cutters.
PS! Cutters skal ha for at de to dager etterpå sendte meg en kode for en gratis klipp, som en kompensasjon. Men det står like fullt fast at køsystemet må bli bedre. Tror en fix vil være å sende ut sms-en noe tidligere enn det som skjer nå, slik at man rekker å komme seg dit. Og en må i hvert fall ikke gi plassen til neste kunde, før sms-en er sendt ut, slik det skjedde nå :-/

Antwort von Cutters
Jwg har brukt Cutters fast de siste 2 årene som følge av at jeg "bare" vil ha en rask og helt grei herreklipp. Ikke så store forventninger til frisøren altså. Det betyr ikke at jeg ikke føler de kan, men heller min egen manglende evne til å vedlikeholde en mer moderne look. Jeg får det jeg ber om til en rask klipp. Prøvde noen andre for en tid tilbake og fant stort sett at de andre alternativene var omtrent samme tid og samme pris. Forskjellen var derfor opplegget til cutters. Dropin med elektronisk kø som gjør at jeg kunne vente andre steder enn hos frisøren. Klippekort som senker prisen, og at det ligger i datasystemet hvor kort jeg har pleid å bli klipt gjør at jobben er enklere og krever minimal innsats fra meg.

Bulgarian hairdresser was amazing

Antwort von Cutters
Ble veldig fornøyd med den korte ventetiden og det bra resultatet

Antwort von Cutters
Klippet meg hos en italiensk mann på Nerstranda i Tromsø. Vært hos denne mannen 2 ganger, og fått den beste klippen :-) Veldig fornøyd.

Antwort von Cutters
Kom inn før bestilt tid, og rett i klipping. Frisøren var kjapp og dyktig.

Antwort von Cutters
Som alltid; raskt og effektivt, kort ventetid. Hyggelig frisør som lyttet til hvordan jeg ville ha klippen. Godt fornøyd med resultatet!

Antwort von Cutters
Meget bra kundebehandling og proff frisør

Antwort von Cutters
17/7 dameklipp.klippe av slitt hår og klippe det I en type bob, gjerne skrånet foran mot ansikt. Håret ble klippet rett over rundt hele,jeg ville ha det litt oppklippet men frisør mente det var umulig da mitt hår ifølge frisør var for f tynt. Alltid klippet opp før. Veldig misfornøyd for en veldig høy pris.

Antwort von Cutters
veldig flink frisør selv om hun var alene på jobb hadde hun tålmodighet og godt humør gir hun pluss 10

Antwort von Cutters
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.