Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos cutters får jeg den samme klippen som hos andre frisørkjeder- men til en pris jeg setter pris på. En fin klipp til en god pris. De leverer på tid og kvalitet- det er viktig for meg, og like viktig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Cutter er en elendig hårservis kjede og det er ingen mulighet for at de har over 4 stjerner i snitt, de skriver de sikkert bare selv. Når jeg skrev en nydelig og proffesjonel annmeldelse som klade på... Mehr ansehen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Veldig flinke ansatte på Cutters på Tveita.
Veldig god og hyggelig kundeservice.
Jeg brukte tidligere Adam og Eva, byttet til Cutters for et par år siden og det var et smart valg👍👍.Terningkast 100!!

Antwort von Cutters
Var der med sønnen min. De var kjempe dårlig på å klippe hår, særlig krøller. Alle tre frisørene satt på mobilen når vi kom inn og hun som klippet visste ikke hva hun drev med. Hun ga han en bolleklipp. Ikke dra dit hvis barne ditt har krøller eller hvis du har krøller! Da vi kom hjem begynte sønnen min å gråte og ville ikke på skolen.

Antwort von Cutters
Jeg hadde en utrolig positiv opplevelse hos frisøren. Fra det øyeblikket jeg kom inn, ble jeg møtt med et smil og god stemning. Frisøren lyttet nøye til hva jeg ønsket, kom med gode forslag, og resultatet ble akkurat slik jeg håpet – kanskje til og med bedre! Klippen var presis, moderne og passet perfekt til min stil. I tillegg gikk det raskt og effektivt, uten at det føltes stressende. Jeg følte meg virkelig ivaretatt, og kommer definitivt tilbake!

Antwort von Cutters
Meget hyggelig frisør der på Os for tiden.

Antwort von Cutters
Rask klipp av en kjempehyggelig frisør på Oslo City. Har vært heldig å få klipp av damen tidligere, og alltid topp behandling.
Og så attpåtil veldig billig. Flott konsept!

Superflink frisør 👍
Det som ikke alltid er like hyggelig er forsinkelser på estimert ventetid og for all del kan det skje. Men det siste året har dette vært mer en regel og ikke et unntak.
Dette bør forbedres fremover.
Tilbakevendende kunder er vel rimelig viktig.

Antwort von Cutters
Da jeg kom og bestilte i appen, var det bare 1 foran meg i køen, flott å se når det er min tur. Så kort ventetid, rimelig og flott klipp, er veldig fornøyd:)

Antwort von Cutters
Veldig god service. Frisøren var flink og jobben ble gjort kjapt og veldig bra. Kommer tilbake..😊

Antwort von Cutters
Kom akkurat fra Jekta. Etter 55 min venting måtte jeg nærmest krangle meg til å få plassen min i køen. Frisøren vinket en annen ned i stolen til tross for at jeg pekte på skjermen og sa at jeg hadde nummeret som stod der. Måtte opp med tlf og vise sms´n med samme nummer. Da først skjønner fjotten at han har gjort feil. Den andre kunden hadde ikke registrert seg en gang.
Så til klippen, å du og du...
Hvordan er det mulig å ta enkle beskjeder og gjøre det stikk motsatte av de, alle sammen!?
Det skal se ut som det gjør nå, bare kortere, sa jeg. Jeg ba om 0 på sidene, han graderte.
Jeg ba om maskinklipp foran (skrå/gradering), han brukte kniv og lagde en tverr kant, ser helt jævlig ut.
Jeg sa IKKE gjør det for rundt oppå, liker at det er "litt spiss mot midten" som det er nå.
Det ble rundt.
Han spør om lengden er ok ETTER at han har tatt av kragen, så da må man jo nesten bare si "ja, ok".
"Men dette ble altfor rundt", sier jeg.
" Nei, det er ingenting rundt her" sier han, og putter speilet BAK hodet, for det var DER jeg snakket om at det ikke skulle se for rundt ut???
Herregud for en nitrist frisørkjede dette er. Om man klipper seg i Tromsø, Oslo eller et annet sted så er det aldri mulig å få den enkleste av alle enkle hårsveiser riktig noe sted.
Jeg gjør dette hjemme foran speilet mesteparten av tiden, og er fornøyd. Får dama til å barbere bak.
Cutters sine frisører klarer kunststykket å "voldta" skalpen min hver gang.
Og til slutt. I dette yrket er det lurt med tanntråd og tannpuss daglig.
Munnbakterier lukter bokstavlig talt dritt.
DET må dere klare å unngå, selvom dere ikke kan klippe.

Antwort von Cutters
Alltid bra og rimelig klipp, og ikke nødvendig å presisere hvordan jeg vil ha det siden de har lagret opplysningene på data. Serviceinnstilte, kvalifiserte, blide og hyggelige ansatte som alle gjør en god jobb.

Antwort von Cutters
Fikk den klippen jeg ville ha. Flink frisør.

Antwort von Cutters
Guttungen kom hjem med så skjev lugg at det er nesten 1 cm høydeforskjell ift øyebryn... Skjønner ikke at noen kan klippe så dårlig, er jo på nivå med ufaglærte

Antwort von Cutters
Hyggelige og flinke frisører. Veldig fornøyd.

Antwort von Cutters
Utrolig uproft … overpriset. Lav kvalitet om noen i det hele tatt… Cutters var værdt å vurdere når prisene var som før.. med prisene som er nå så velger man heller å gå til en ordentlig frisør da det faktisk er billigere..
Jg har brukt cutters v noen tilfeller å med unntak av en frisør så har jg alltid blitt skuffet… er man gla i håret sitt så går man til en EKTE frisør, cutters gjør jo narr av frisør yrket! Så vær så snill, er du gla i håret ditt , HOLD DG UNNA CUTTERS…. Dm mg så kan jeg heller peke dere i retning av frisører som koster det samme men tilbyr mye mere å bedre behandling av håret ditt….. cutters er ett sirkus av en kjede å de svindler kundene sine v å kalle det dem holder på med seriøst! Pinlig dyrt å uproft!

Antwort von Cutters
Hyggelige frisører, kjempefornøyd med resultatet, anbefales på det sterkeste.

Antwort von Cutters
Opplever at frisør bruker historiske data på en god måte og klipper håret etter det. Slipper å måtte gjenta hvordan jeg ønsker å bli klippet gang etter gang. Nå går det automatisk og vi tar det fra der. Veldig bra😊

Antwort von Cutters
Frisøren komuniserte godt,hun klippet flott og ikke skeivt.Forsto hvordan jeg ville klippes,kom med råd,veiledning og forklaringer.Hun er den beste jeg har klippet meg hos i deres system.

Antwort von Cutters
Bruker samme frisør hver gang, og er svært fornøyd

Antwort von Cutters
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.