coredesign.dk Bewertungen 557

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at få lavet tryk af logo på trøjer og tasker. Fra start til slut har servicen været 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 års jubilæum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjælpesomme ift. løsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og god service Coredesign har givet os en rigtig god service - de har hjulpet med udvælgelsen af de rette produkter som matcher vores ønsker. Og er yderst professionelle i deres hå... Mehr ansehen

1. Werbeartikel-Shop

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Coredesign får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rådgiver dig og hjælper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal købe gaver, eller i marketingafdelingen og skal købe firmatøj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig tryghed, når du foretager indkøb hos os.

4.9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Meget glad og tilfreds

Meget glad og tilfreds med forløbet ifm. bestilling af vandflasker med logo hos Coredesign.

7. April 2022

Antwort von coredesign.dk

Skønt med en anmeldelse fra dig Dorte, det sætter vi stor pris på. Vi glæder os til næste gang vi kan få lov at hjælpe dig med en opgave. Rigtig god dag herfra Coredesign-teamet! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og hurtig ekspedition.

7. April 2022

Antwort von coredesign.dk

Tusind tak for din anmeldelse af os her Dorthe, dejligt du har været glad og tilfreds med os og processen - det betyder meget! Hav en dejlig dag derude :) DBH, Coredesign-teamet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice samt varer))

6. April 2022

Antwort von coredesign.dk

Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse på vores Trustpilot, Yana ! Det sætter vi meget stor pris på :) God dag til dig fra Coredesign-Teamet.

Helt i top leverandør

Helt i top leverandør

Hver gang vi har handlet hos CoreDesign fik vi venlig, og professionel betjening. For mit vedkommende er det også vigtigt, at Coredesign har fokus på FNs verdensmål som jeg vægter meget, når jeg vælger en leverandør.

5. April 2022

Antwort von coredesign.dk

Tusinde tak, Roxana - for de flotte ord! Vi står altid klar til at hjælpe, og vi sætter stor pris på, at du har FN's verdensmål i mente, når du vælger din leverandør af reklameartikler og firmagaver :) Må du have en skøn dag - De bedste hilsner, Coredesign A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

CoreDesign er et frisk pust

CoreDesign er et frisk pust i en travl hverdag.
Tilbud er gennemarbejdet og velargumenteret og så oser al deres korrespondance af smil hvad enten det er på skrift eller i telefonen.
Man kan slet ikke undgå at komme i godt humør i dialogen med CoreDesign.
Produkterne er af god kvalitet og leveringen kommer som lovet. Vi er meget tilfredse med samarbejdet

8. März 2022

Antwort von coredesign.dk

Kære Malene, TUSINDE tak for de fine fine ord i din anmeldelse - det er vi så glade for at høre, og sådanne ord holder motivationen og driften i gang, kan du tro ! Det sætter vi meget pris på, mange hilsner Coredesign-Teamet ! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og proces!

Super god service og proces både i forhold til at få sparring til valg af produkter, design fasen samt leveringsprocessen. Kan kun anbefales herfra at benytte sig af Coredesigns gode løsninger.

25. Februar 2022

Antwort von coredesign.dk

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Lukas! Du kan tro at det giver god motivation her i firmaet, og at vi elsker at guide og sparre med jer skønne kunder :) God weekend til dig !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service, søde mennesker og geniale produkter

Jeg har benyttet mig af Coredesign igennem en længere periode til indkøb af produkter til Oticon/Demant. Altid er servicen i højsædet med hurtig responstid, god follow up og lækre produkter. Jeg giver Pia, Elisabeth og teamet mine varmeste anbefalinger.

23. Februar 2022

Antwort von coredesign.dk

TAK for din fantastiske anmeldelse! Vi bliver SÅ glade her hos Coredesign, når kunderne giver sig tid til at skrive ris og ros. Det glæder os at høre, at du bruger os igen og igen - kan du tro, Mikal :) Og vi ser meget frem til fremtidigt samarbejde mellem os ! Bedste hilsner, Coredesign.

Varme anbefalinger

gode materialer, lækre ting og hurtig service.
Vi er meget tilfredse her hos os med Coredesign.

21. Februar 2022

Antwort von coredesign.dk

Tak Henrik, for den fine anmeldelse! Du kan tro, at vi er glade for at høre, du har været tilfreds med vores service. Mange hilsner Team-Coredesign :)

Super fin service

Coredesign gør alt for, at det er kunden der er i centrum. bæredygtige produkter som vi søger, er de mester i.

18. Februar 2022

Antwort von coredesign.dk

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse til os Hanne... dette sætter vi meget pris på! Kunden skal være i centrum, og det glæder os at høre, at du finder de produkter, som du søger, hos os :) De varmeste hilsner fra team-Coredesign!

Hurtigt svar og levering

Hurtigt svar, gode til at hjælpe med bestillingen, og ordren blev fremsendt som aftalt. Kan varmt anbefale at bruge Coredesign.

17. Februar 2022

Antwort von coredesign.dk

Det er super sødt af dig, at skrive denne fine anmeldelse - det vi SÅ glade for! Bedste hilsner fra os hos Coredesign-teamet :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel virksomhed med fantastisk…

Professionel virksomhed med fantastisk service

Vi har været yderst tilfreds med brug af Coredesign.dk. Serviceniveauet er højt, professionel og kontinuerlig opfølgning for at sikre en god proces. Jeg kan varmt anbefale Coredesign.

16. Februar 2022

Antwort von coredesign.dk

Tusinde tak Anita, for at tage dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Kvalitet og struktur har vi enormt meget i fokus, så det glæder os at høre at det gavner den gode proces, samt sikrer glade kunder :) Må du have en skøn dag - mange hilsner Coredesign-teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Coredesign har hjulpet mig utallige…

Coredesign har hjulpet mig utallige gange - både i mit gamle job og nu også i mit nye job. Deres service og varer er sublim kvalitet, og deres tilgang til bæredygtighed er noget af det, jeg vægter højest. Kan kun anbefale at arbejde sammen med Coredesign!

15. Februar 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Sofia - Ej en fin anmeldelse, som du har sendt i vores retning! Vi er super glade for, at du kommer igen, og følger med fra job til job - det sætter vi helt utroligt meget pris på :) Det samme med din tilgang til vores bæredygtige produkter, som vi netop også vægter højt! Mange hilsner fra Team Coredesign.

Professionelle og god service

Professionelle og god service.
Vi blev vejledt i valg af produkter, og fik en super service af Elisabeth, som fulgte op på vores tilfredshed under hele processen. Produkterne er af høj kvalitet, priserne er rimelige, og vi værdsætter det bæredygtige produktudvalg.

8. Februar 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Helle - Vi er super glade for at høre, at I har været tilfredse med processen! Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse, og at du sætter pris på vores udvalg af bæredygtige produkter :-) De aller bedste hilsner fra Coredesign-teamet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået leveret forskellige…

Har fået leveret forskellige reklameartikler - meget god og fin opfølgning på ordre, hurtig levering, alt som aftalt.

2. Februar 2022

Antwort von coredesign.dk

Hej Jan - du kan tro at vi sætter stor pris din flotte anmeldelse. Vi er super glade for, at du har været tilfreds igennem hele processen! Du ønskes en skøn dag fra hele Coredesign-teamet.

Alt fint

Vi har brugt CoreDesign flere gange til blandt andet muleposer med logo og golfbolde med logo. Alt er forløbet fint. De har været hurtige til at svare på mails og er også kommet med forslag til design.

1. Februar 2022

Antwort von coredesign.dk

Tusinde tak, Rikke! Fordi du tager dig tid til at skrive så fin en anmeldelse til os. Vi er super glade for, at du husker os :) De bedste hilsner Coredesign-teamet - må du have en skøn dag!

Great and reliable service

We ordered our second batch of hoodies from Core design and everything was the way it should be. Great delivery time, good price and awesome product quality. I highly recommend using their services 🙂

30. November 2021

Antwort von coredesign.dk

Hello Radoslav. Many thanks for your great review to us. Hold on, we're really happy about it. Merry Christmas and Happy New Year, we wish you from the Coredesign-team ;)

Professionelt og kompetente firma

Jeg har altid fået professionel og hurtig servicering. Og skulle noget haste, så klarer Elisabeth det også.
Altid virkelig god service, til fornuftige priser.
Mine varmeste anbefalinger.

26. November 2021

Antwort von coredesign.dk

Hold da op Evy, det er godt nok dejligt at få sådan en anmeldelse her. Det er lige præcis sådan vi ønsker at blive opfattet, så hvor er det bare fantastisk når det i virkeligheden også er sådan.. Du ønskes glædelig jul og et lykkebringende nytår fra Coredesign-teamet:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig, imødekommende og hurtig hjælp.

Meget venlig og imødekommende hjælp. Var sent ude, men fik fint indpakkede gaver leveret med meget kort varsel.

23. November 2021

Antwort von coredesign.dk

Det er virkelig pænt af dig Inge, mange tak for din flotte anmeldelse her til os. Du ønskes en dejlig jul og et godt nytår fra Coredesign-teamet:)

Effektivt og hurtigt

Effektiv og hurtigt behandling af ordre på genbestilling af salgsmapper med logo. Også ankom mapperne en uge før forventet, hvad mere kan man forlange.

18. November 2021

Antwort von coredesign.dk

Hej igen Lillan. Det er bare en dejlig anmeldelse du her sender til os. Og ja, super skønt at mapperne kom før, det er altid herligt i disse tider. God weekend og tak igen - hilsen fra Coredesign-teamet :)

Hurtigt og nemt

Vi fik hurtigt og nemt afgivet vores ordre med hjælp fra et venligt team med et højt serviceniveau.

18. November 2021

Antwort von coredesign.dk

Mange tak Henriette. Det er bare dejligt at læse sådan en skøn anmeldelse til os, vi takker kan du tro. Bedste hilsner fra Coredesign-teamet :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr