Vi havde en fantastisk dag med Rasmus, som fik førstehjælpskurset til, at føles som meget mindre end 8 timer. Vi har lært virkelig meget, og haft fået lov at have det sjovt i mens i Vejle. Han va... Mehr ansehen
CorHelp får mine varmeste anbefalinger. Nogle mødre og jeg var interesseret i et førstehjælpskursus med fokus på spædbørn og børn. Instruktør Rasmus gjorde kurset spændende og interessant og besvared... Mehr ansehen
Vi havde Rasmus ude i mødregruppen. Han var virkelig god til at forklare det hele og gøre det nærværende og relevant. Han holdt hele tiden øje med om nogen af os gik glip af noget centralt og lavede... Mehr ansehen
Rasmus har tilbudt et kursus fyldt med relevant indhold, i et godt tempo. Han har altid været opsat på at besvare alle spørgsmål og afklare alle detaljer. Han har været meget kompetent og motiveret, o... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Eksperter i førstehjælpskurser. Vi tilbyder førstehjælpskurser i hele Danmark, for at du kan være i stand til at yde førstehjælp i din hverdag.
Kochsgade 31D , 5000, Odense C, Dänemark
- info@corhelp.dk
- corhelp.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vi havde en fantastisk dag med Rasmus
Vi har lært virkelig meget, og haft fået lov at have det sjovt i mens i Vejle.
Han var virkelig også hurtig til at lære navne:)
Tak for en god dag, kh Malou og Nanna
God lære
Marthias var en mega god og sjov lære og 8 timer med ham så går tiden sjovt og hurtigt
Kan varmt anbefale CorHelp
Rasmus var en utrolig dygtig og nærværende underviser. Han gjorde et alvorligt emne let at forstå med både faglighed og varme. Kurset gav mig ro i maven og en masse konkret viden, jeg føler mig meget bedre rustet nu. Kan varmt anbefales til alle forældre.
Jeg havde en god oplevelse til…
Jeg havde en god oplevelse til førstehjælpskursus med Mathias Hornbæk som instruktør. Undervisningen blev gjort overskuelig, og man fik rigeligt mulighed for at prøve teorien i praksis.
Kan klart anbefales!!
Mere spændende end forventet
Mere spændende end forventet! Kunne godt lide der var så meget praktisk i stedet for at kun skulle sidde og lytte
Dygtig lærer (Mathias)
God oplevelse!
God oplevelse!! Fint variation mellem øvelser og teori. Kan varmt anbefales
Super flot forklaring og gennemgang
Super flot forklaring og gennemgang. Meget strukturet med gode små pauser hver time. Kan stærkt anbefales
Instruktøren kunne sin kram meget vel…
Instruktøren kunne sin kram meget vel formulernede og metoden det blev gjort på var fantastisk
Mathias Hornbek gjorde det vildt godt
Mathias Hornbek gjorde det vildt godt, spænende og lærerigt!!
Førstehjælpskursus
Mathias Hornbek er en meget god lærer:)
God, underholdende og lærerig undervisning.
Skide god første hjælp!
Skide god første hjælp!
Mathias Hornbek gjorde det skide godt! Giv ham en kæmpe bonus - virkelig brug bart.
Anmeldelse af førstehjælp
Jeg har idag været til førstehjælp hos Mathias Hornbek.
Han har været super dygtig, og har været hurtig til at lære fra sig.
Han kan varmt anbefales.
Mathias Hornbæk var en virkelig god…
Mathias Hornbæk var en virkelig god lærer! Kan anbefales!
Super undervisning
Super undervisning. Engageret, vidende, personlig, professionel.
Førstehjælpstræning i topklasse 👍
Førstehjælpstræning i topklasse 👍
Rasmus forstår at formidle på engageret vis og lykkes med at involvere og motivere alle deltagere.
Dygtig underviser
Rasmus er både pædagogisk og vidende. Meget lærerigt kursus
Jeg havde en fantastisk oplevelse med…
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Corhelp i forbindelse med mit kørekort. Undervisningen var let at forstå, og man går derfra med en masse ny viden. Kan varmt anbefales!
Jeg tog førstehjælpskursus i Kalundborg…
Jeg tog førstehjælpskursus i Kalundborg og det var en rigtigt dygtig lærer som hed Mathias Hornbæk. Kan klart anbefale at tage det hos Mathias for han var meget professionel men alligevel var han også sjov imens
Han er super god til forklare ting så…
Han er super god til forklare ting så vi forstå dem
Mathias er en Virkelig god instruktør
Kan anbefales
Veltilrettelagt undervisning
En god dag med Rasmus. Veltilrettelagt undervisning med stort udbytte.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.