Vi havde en fantastisk dag med Rasmus, som fik førstehjælpskurset til, at føles som meget mindre end 8 timer. Vi har lært virkelig meget, og haft fået lov at have det sjovt i mens i Vejle. Han va... Mehr ansehen
CorHelp får mine varmeste anbefalinger. Nogle mødre og jeg var interesseret i et førstehjælpskursus med fokus på spædbørn og børn. Instruktør Rasmus gjorde kurset spændende og interessant og besvared... Mehr ansehen
Vi havde Rasmus ude i mødregruppen. Han var virkelig god til at forklare det hele og gøre det nærværende og relevant. Han holdt hele tiden øje med om nogen af os gik glip af noget centralt og lavede... Mehr ansehen
Rasmus har tilbudt et kursus fyldt med relevant indhold, i et godt tempo. Han har altid været opsat på at besvare alle spørgsmål og afklare alle detaljer. Han har været meget kompetent og motiveret, o... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Eksperter i førstehjælpskurser. Vi tilbyder førstehjælpskurser i hele Danmark, for at du kan være i stand til at yde førstehjælp i din hverdag.
Kochsgade 31D , 5000, Odense C, Dänemark
- info@corhelp.dk
- corhelp.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Corhelp til mødregruppen var perfekt.
Vi i mødregruppen havde booket Corhelp til at lære os førstehjælp til babyer. Rasmus var meget kompetent og formåede at få os alle med, selvom vi alle havde vågne babyer. Jeg føler mig godt klædt på til hvis der skulle ske vores søn noget!

Antwort von CorHelp
Vi havde booket førstehjælp for babyer…
Vi havde booket førstehjælp for babyer til mødregruppen og havde en virkelig god oplevelse med Rasmus som underviser. Han var yderst kompetent, behagelig og gjorde dagen meget lærerig på trods af 5 x babyer.

Engageret underviser.
God undervisning.
Vi havde Rasmus på min arbejdsplads igår, og han gjorde det helt fantastisk! Han var rigtig god til at gøre det spændende og livligt. Tiden fløj afsted.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre til at bruge CorHelp.

Fantastisk førstehjælp!
Vi havde Rasmus ude på arbejdspladsen og han gjorde det helt fantastisk! Han var rigtig god til at gøre, noget så vigtigt som, førstehjælp spændende! Jeg vil til en hver tid anbefale andre til at begge CorHelp.

Super godt kursus hos Matias
Super godt kursus hos Matias. Ekstremt imødekommende, nærværende og energisk lære. Vi fik super meget ud af, at lære på en lidt anderledes måde. Her fik vi netop lidt teori samt en del praksis, så det er nemmere at lære og huske. De mange timer føltes som ingen.
Kun godt herfra!

Antwort von CorHelp
Matias var meget god til at fortælle
Matias var meget god til at fortælle, vise og forklare, hvad man SKAL gøre for at redde nogens liv.

Antwort von CorHelp
Skræddersyet og kompetent kursus i førstehjælp
På baggrund af vores ønsker leverede CorHelp et skræddersyet og kompetent kursus til vores virksomhed, hvor både indhold og formidling var af høj kvalitet.
Vi fik således ny og opdateret viden om førstehjælp samt mulighed for at øve såvel Hjerte-Lunge-Redning samt anvendelse af AED.

Antwort von CorHelp
Bønnelands Køreskole har efterhånden…
Bønnelands Køreskole har efterhånden samarbejdet med CorHelp i nogle år, hvor der gang på gang er yderst tilfredse tilbagemeldinger fra elever, som tager færdselsrelateret førstehjælpskursus med det stærkeste team på markedet.
Det er solid, interessant og motiverende undervisning, som sender nogle elever afsted med stor viden og kompetencer indenfor førstehjælp.
CorHelp får den varmeste anbefaling fra Bønnelands Køreskole - og ser frem til mange fantastiske kurser fremadrettet. 👏👏👏

Rigtig god oplevelse med CorHelp
CorHelp var for lidt tid siden ude på min arbejdsplads i forbindelse med, at hele afdelingen skulle have en genopfriskning af førstehjælp - og jeg kan kun give min varmeste anbefaling herfra. Rasmus er meget dygtig og engageret, og formår at formidle sin viden så alle på holdet var med hele vejen. Han er meget seriøs omkring sit arbejde, men sørger for en god og behagelig stemning gennem hele kurset - og der var naturligt plads og overskud til smil og grin.
Jeg kan kun anbefale, at man giver CorHelp.dk et kald hvis man ønsker et kursus i førstehjælp.

Antwort von CorHelp
Rasmus leverede et fantastisk kursus…
Rasmus leverede et fantastisk kursus det gjorde han virkelig godt det var vi alle enige om. Han var super godt til at formidle på en nærværende, rolig måde med godt humør. Jeg kan varmt anbefale Corhelp.dk

Super godt førstehjælpskursus
Super godt førstehjælpskursus. Man får nyttig viden om førstehjælp og den slags nødvendig viden.
CorHelp formåede at gøre undervisningen mere underholdende og livlig, end hvad man måske ellers har af tanker omkring et førstehjælpskursus.
Dette kursus blev afholdt af Cecilie i Odense. Hun var rigtig imødekommende, smilende og god til at forklare.

Antwort von CorHelp
Jeg synes det har været et godt kursus
Jeg synes det har været et godt kursus, som var meget mere interesant end jeg lige havde troet. Førstehjælpskursus lyder i sig selv ikke som det fedeste, men det blev gjort på en god møde så man var med i undervisningen og har en god forståelse for tingene.
Det var også godt at det ikke bare var teori og at vi kom ud og lave nogle øvelser og ting.
Alt i alt et godt forløb.

Antwort von CorHelp
Vil gerne starte med og sige hende vi…
Vil gerne starte med og sige hende vi havde har en super personlighed og dygtig til og lære fra sig, men vil gerne begrunde min kun ene stjerne ...
Jeg sad med en somalisk sød pige som vi slet ikke kunne snakke rigtig med på vores hold, hun hverken kunne noget af det praktiske vi skulle lære og ej heller ikke den opgave vi skulle lave bagefter og alligevel bestod hun og for mig hvor det handler om liv og død så forstår jeg virkelig ikke sådan en pige kunne bestå .
Vi var mange andre der var med fra start til slut og lagde alt vores energi i at følge med og sørger for at vi gjorde det rigtige men når en så kan bestå selv om hun hverken kunne yde førstehjælp eller forstå det der blev sagt så forstår jeg ikke helt hun kunne bestå, ja jeg ville ikke lægge mit liv i hendes hænder så meget kan jeg sige .
Så fra at være sød og have en skøn personlighed så forstår jeg bare ikke en faglært indenfor førstehjælp vil lade sådan en bestå og derfor får hun kun en stjerne .

Corhelp er pisse gode
Corhelp er pisse gode, jeg ville helt klart anbefalde dem til førstehjælp

God førstehjælpsundervisninh
Super sød instruktør og rigtig god varieret undervisning.

Antwort von CorHelp
Det har været meget lærerigt og spænde…
Det har været meget lærerigt og spænde på samme tid
Cecilie har har bare en super god måde at fortælle og undervise på
Vil helt klart anbefale jer & hende hvis nogen spørger mig

Antwort von CorHelp
Cecilie gjorde dagen mere spændende
Cecilie gjorde dagen langt mere spændende, end jeg havde forventet den ville blive. Der var en god blanding af ting vi skulle, så det ikke blev kedeligt. Tak for i dag :-)

Underholdende og lærerig!
Utroligt underholdende og ikke mindst lærerig! Jeg er utroligt glad for at have haft Cecilie som instruktør til mit førstehjælpskursus og kan varmt anbefale CorHelp. Tusind tak!

Antwort von CorHelp
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.