coredesign.dk Bewertungen 557

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 års jubilæum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjælpesomme ift. løsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og god service Coredesign har givet os en rigtig god service - de har hjulpet med udvælgelsen af de rette produkter som matcher vores ønsker. Og er yderst professionelle i deres hå... Mehr ansehen

1. Werbeartikel-Shop

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Coredesign får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rådgiver dig og hjælper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal købe gaver, eller i marketingafdelingen og skal købe firmatøj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig tryghed, når du foretager indkøb hos os.

4.9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

UNIK service

Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at få lavet tryk af logo på trøjer og tasker. Fra start til slut har servicen været 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline har været overholdt. Jeg kan kun å det kraftigste anbefale Core Design til andre :).
De bedste fra
Martin Bonde Mogensen

28. Mai 2026

Kære Martin

Hvor er du sød.

Tusind tak for de fine ord og for tilliden til os.

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig og Body & Mind med projektet.

Vi bliver oprigtigt glade, når vores kunder tager sig tid til at dele deres oplevelse.

Tak for anbefalingen – den betyder mere, end du tror.

Knus fra
Cooedesign-teamet💛

Altid en god dialog

Altid en god dialog, hurtig levering og høj service

24. April 2026

Hej Lone
Ej hvor gør det os bare glade at læse – tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er præcis sådan noget, der giver energi i hverdagen her hos Coredesign!

Håber du får en virkelig skøn solskinsdag ☀️
knus fra Coredesign-teamet

Serviceminded, professionel og venlig tilgang

Serviceminded, professionel og venlig tilgang hver gang. Vores kontaktperson er Louisa og jeg oplever altid hun er nem tilgængelig både på mail og telefon. Hun er imødekommende og har en positiv indstilling til alle ting og forespørgsler vi sender hendes vej. En fornøjelse at samarbejde med :-)
SEA Syddansk Erhvervsakademi

10. Februar 2026

Antwort von coredesign.dk

Tusind tak for de flotte ord Louise – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os virkelig at høre, at samarbejdet fungerer så godt, og at du oplever Louisa som både tilgængelig og imødekommende. Det er netop den tilgang, vi lægger vægt på i vores arbejde.

Tak for tilliden til os– det er en fornøjelse at samarbejde med jer.

Pia-Marie / Coredesign-teamet:)

Serviceminded, professionel og venlig tilgang

SEA Syddansk Erhvervsakademi

10. Februar 2026

Kan varmt anbefale CoreDesign

Kan varmt anbefale CoreDesign - er meget glad for samarbejdet. Altid professionel og hurtig vejledning, produktion og levering. God kvalitet og ikke mindst rare mennesker at arbejde sammen med.

4. März 2026

Kære Louise

Tusind tak for de flotte ord og for din anbefaling. Det betyder meget for os.

Vi er meget glade for samarbejdet med dig og sætter stor pris på tilliden til Coredesign.

Tak fra Coredesign-teamet ;-)

Det perfekte team

Kender I det, når man kender sin leverandør så godt, at de nærmest føles som familie? Eller i hvert fald rigtigt gode venner?
Den følelse har jeg med teamet hos Coredesign. De er altid en fornøjelse at samarbejde med – og er rigtigt gode til at tage mine ideer og løbe med dem, så vi får fundet det HELT rigtige.
De har netop afsluttet en opgave på goodiebags for os, og vi er simpelthen så glade for resultatet. Og det er jeg sikker på, vores deltagere også bliver.

19. Februar 2026

Kære Kirsten

Hvor blev vi glade for at læse din anmeldelse.

Tak, fordi du tog dig tid.
Når et samarbejde føles trygt og naturligt – og næsten som noget familiært – så ved man, at det er noget særligt.

Den følelse er gensidig. Vi sætter stor pris på dig og den måde, vi arbejder sammen på.

Det har været en fornøjelse at lave goodiebagsene for jer, og vi glæder os over, at du er så tilfreds med resultatet.

Det betyder mere, end du tror.
Tak for tilliden og samarbejdet – den værner vi om.

De varmeste hilsner fra Coredesign-teamet:)

Pålidelig og kreative løsninger

Coredesign virker som yderst professionelle, idet jeg har haft en super oplevelse fra start til slut. Deres team har været utrolig hjælpsomme og kommunikationen var fremragende, og de sørgede for, at jeg var opdateret gennem hele processen. Jeg kan varmt anbefale Coredesign til alle, der søger pålidelige og kreative løsninger til deres merchandise behov. Tak for jer og jeres service.

5. April 2025

Kære Pia

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse fra start til slut – og at både vores kommunikation og kreative løsninger har gjort en forskel. Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed og god dialog hele vejen igennem, så det betyder meget at få bekræftet, at det lykkes.

Tak fordi du valgte os – og for dine anbefalinger. Vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen næste gang.

Coredesign A/S 💚

Produkter

Produkter: Sortimentet er imponerende og af høj kvalitet. Hver vare, jeg har købt, har levet op til mine forventninger og mere til. Det er tydeligt, at der er lagt stor vægt på at de tilbyder de bedste produkter.

Personale: Kundeservicen er i en klasse for sig. Personalet er venlige, hjælpsomme og yderst professionelle. De er altid klar til at besvare spørgsmål og give gode råd, hvilket gør hele købsoplevelsen helt perfekt.

31. März 2025

Kære Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord!

Vi bliver simpelthen så glade, når vores sortiment og kundeservice bliver fremhævet – det er netop dét, vi stræber efter hver eneste dag. Det betyder meget for os at vide, at du føler dig godt behandlet og har fået produkter, som lever op til dine forventninger og lidt til.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det giver os energi og motivation til at fortsætte med at gøre os umage!

Coredesign A/S 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og altid kontaktbar.

God service og altid kontaktbar.
Kan stærk anbefale Coredesign.

16. Dezember 2024

Antwort von coredesign.dk

Mange tak for din deling her med anbefaling Jan - det er bare super sødt af dig med sådan en skøn julehilsen..

Dejlig julegave du sender her...

Rigtig glædelig jul til dig og dine ønskes du fra Coredesign-teamet :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Merchandisevirksomhed med god service og lækre produkter

Coredesign er en super virksomhed i forhold til både at komme med idéer til nye måder at gøre brug af merchandise på, men samtidig har de også en god service, hvor svartiden er meget kort.

Vi har haft Coredesign som leverandør af merchandise i nogle år nu og det er kun få gange jeg har oplevet komplikationer i forhold til leverancer, men det har oftest være pga. store bestillinger af forskellige produkter.

De kan stærkt anbefales.

7. November 2024

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Coredesign 😊

Vi er utrolig glade for at høre, at vores service og produkter lever op til dine forventninger, og at vores idéer til merchandise har bidraget til jeres oplevelse 🤝✨

Det betyder meget for os at vide, at du har sat pris på vores hurtige svartider og dedikation til kvalitet – det er noget, vi altid stræber efter at levere 🚀💼

Vi sætter stor pris på jeres tillid gennem årene og er glade for, at I kan anbefale os videre 🙏💚💚

Din feedback inspirerer os til at fortsætte med at levere den bedst mulige oplevelse, også når der er store bestillinger i spil 📦💪

Endnu en gang tak for de varme ord og samarbejdet. Vi ser frem til at hjælpe jer med flere spændende løsninger i fremtiden! 🎉✨

SUPER SERVICE

Hurtig personlig kontakt og løbende opfølgninger og information om vores bestilte produkt. Virkelig god service og produktet svarede fuldstændig til det lovede. Og som ekstra bonus endda leveret hurtigere end først aftalt.

1. September 2024

Antwort von coredesign.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og produkt 💚💚💚

Det betyder meget for os, at vi kunne leve op til dine forventninger – og endda levere hurtigere end forventet!

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og fine produkter

Vi fik god dialog og hjælp til at vælge de rigtige vandflasker til virksomheden. Sælger var god til at finde de produkter frem der var et match til vores ønsker samt budget.
Leveringen har været hurtig og god.

15. Juli 2024

Antwort von coredesign.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og produkter. Det er dejligt, at vi kunne hjælpe med at finde de rette vandflasker, der passede til jeres ønsker og budget, og at leveringen også levede op til forventningerne 💚💚

Vi ser frem til at hjælpe jer igen i fremtiden 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great communication throughout the…

Great communication throughout the whole process, and very helpful staff.
The product was of great quality too.

20. Juni 2024

Hi Kat,

Thank you so much for your wonderful review 💚

We're thrilled to hear that you had a positive experience with our team and are happy with the quality of the product.

Your feedback means the world to us, and it’s great to know that our communication and support stood out to you.

We look forward to serving you again in the future 😊

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en god oplevelse med…

Jeg har haft en god oplevelse med Coredesign. God service og betjening, produktsortimentet er bredt og varieret og teamet er utroligt imødekommende og gør en stor indsats for at opfylde vores forespørgsler på bedst mulig vis :-)

22. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topklasse service & produkt.

Topklasse service & produkt.
I forbindelse med en ny branding og synlighed havde vi Coredesign med ind over processen. De gav os så god sparring på vores behov, og vi fik lagt en plan for levering af produkter. Det er ikke sidste gang at jeg handler der.
Jeg kan varmt anbefale Coredesign.

15. Juli 2024

Antwort von coredesign.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores service og produkter. Det betyder meget for os, at vi kunne bidrage til din nye branding.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at samarbejde med dig igen i fremtiden.

Coredesign Teamet

Fremragende betjening

Vi har altid været glade for at bruge Coredesign. God kundepleje og som regel kommer de bestilte varer til den tid vi har aftalt.

14. Mai 2024

Hej Anita,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundepleje og leveringsservice. Vi sætter stor pris på samarbejdet!

Coredesign teamet

Professionel kundehåndtering

At der var forståelse for de udfordringer jeg gav dem.

De handlede hurtigt, på deres egen manglende evne til at levere det aftalte produkt og fandt lynhurtigt et virkelig brugbart alternativ.

Venlige, kompetente og helt igennem professionelle medarbejdere.

1. Mai 2024

Hej Evy,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os at kunne forstå og løse de udfordringer for vores kunder, og vi er glade for, at vi hurtigt kunne finde et godt alternativ til jer.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores team, og vi ser frem til at hjælpe jer igen i fremtiden! :D

Bedste hilsner,
Coredesign Teamet

Det blev en god Påske..

God service med hjælp til bestilling og præcis levering og stort udbud af fine påskegaver gjorde opgaven at bestille påskeæg til hele firmaet meget simpel - og vi fik smil og glade medarbejder ;)

21. März 2024

Hej Christina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at vores service og udvalg af påskegaver var en succes, og at vi kunne bringe smil og glæde til dine medarbejdere :)

Coredesign-teamet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kvalitet og god service

Vi (Kerry Glamsbjerg) har brugt Coredesign de sidste to år og er meget tilfreds med deres kvalitet og service, dog har der været lidt udfordringer med levering til aftalt tid, men det er småting.

18. April 2024

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine erfaringer med os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores service. Vi beklager de mindre udfordringer med leveringstiden. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med jer! :)

Coredesign-Teamet

God service.
God hjemmeside.
Varerne kom som aftalt, og der blev fulgt op via telefon, om alt var som det skulle være

25. März 2024

Hej Jeanette

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service, hjemmeside, og levering. Tak fordi du valgte os! :)

Coredesign-teamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr