Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at få lavet tryk af logo på trøjer og tasker. Fra start til slut har servicen været 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem så... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 års jubilæum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjælpesomme ift. løsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lækre produkter og god service Coredesign har givet os en rigtig god service - de har hjulpet med udvælgelsen af de rette produkter som matcher vores ønsker. Og er yderst professionelle i deres hå... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Coredesign får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rådgiver dig og hjælper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal købe gaver, eller i marketingafdelingen og skal købe firmatøj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig tryghed, når du foretager indkøb hos os.
Islands Brygge 82, 2300, København S, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
*Alt spiller bare når Coredesign er indeover:-) Alt fra almindelige ordre og til julegaveshoppen. Godt udvalg af gaver til enhver smag. Leveringer som aftalt m.m. Igen igen en rigtig positiv oplevelse. Coredesing får helt klart min anbefaling på alt hvad virksomheder kan have brug for:-)

Antwort von coredesign.dk
Vi har brugt Coredesign til at leverer julegaver samt 'ansættelsespakker' til nye medarbejdere - og det fungerer bare :)

Antwort von coredesign.dk
Vi har benyttet Coredesign til sidste års firmajulegaver, og det har været en super god oplevelse. Vi er blevet taget i hånden gennem hele processen, og det har været nemt og overskueligt. De bedste anbefalinger herfra.

Antwort von coredesign.dk
Vi har to gange benyttes os af Coredesign, og begge gange har service og kvalitet levet fint op til forventningerne.
Der har været god og hurtige kontakt med deres sælgere, og begge ordre ankom til tiden (den ene lidt før den lovede dato endda).
Uden tvivl anbefalelsesværdigt.

Antwort von coredesign.dk
Altid god og professionel behandling. Senest har jeg købt hoodies ind til et arrangement, og guiderne elsker dem. Vi aftalte en levering i uge 51, men jeg fik dem allerede i uge 49 - præcis som de skulle være.

Antwort von coredesign.dk
Super godt og meget effektivt forløb. Meget brugervenlig hjemmeside. Jeg vil både anbefale og anvende Coredesign igen.

Antwort von coredesign.dk
Kompetente medarbejdere, super service, gode produkter.

Antwort von coredesign.dk
Vi har haft et godt samarbejde med Coredesign. De har været utrolig hjælpsomme, også i situationer, hvor vi har haft behov for en haste-levering, f.eks. til vores store interne årsmøde.

Antwort von coredesign.dk
Jeg bruger Coredesign i forbindelse med mit arbejde, hvor de altid lever op til virkelig god service og opfølgning på vores ordre, hvilket giver tryghed i samarbejdet.
De bedste anbefalinger herfra.

Antwort von coredesign.dk
Vi blev kontaktet af firmaet i november og tilbudt dialog omkring julegaver til kunder. Jeg fortalte, at vi ikke havde besluttet det endnu men sælgeren måtte kontakte os senere. Dette skete start december, hvor vi lagde en ordre. Pludseligt ringede han for 2 dage siden og var mildesttalt ubehagelig og direkte truende. Han mente ikke at vores firma kunne betale grundet firma forhold. Han gav os 3 dage til, at betale men allerede efter 24 timer ringede han rundt til vores kunder og fortalte at vi ikke betaler vores regninger og de skulle holde sig fra os.
6 januar UPDATE
Jeg undres virkelig ved jeres besked, da faktum er at vi allerede inde i dialogen med sælgeren meddelte at der var sket en tvangsopløsning af selskabet, men denne var sendt til genoptagelse.
Vi aftalte at min chef Thomas personligt ville betale for det bestilte torsdag eftermiddag (2 dage senere) . Torsdag morgen ringer din medarbejder Lasse rundt til vores kunder og fortæller at vi ikke betaler vores regninger.
Pia, som ejer Coredesign snakker senere på dagen med Thomas, og underskylder for dette. Hvorpå der bliver aftalt, at i i fællesskab får slukket den ¨brænd ¨som jeres medarbejder har tændt.
d. 27 december modtager vores jurist Sune en email fra kunden der siger, at grunden opkaldet fra Jeres siger er de blevet bekymrede og derfor vælger de at stoppe samarbejdet fra 2023.
Vi beder Jer derfor om, at sende et eller anden form for dementi så vi kan komme videre, som der loves. Intet sket.
Først da vi sender en regning til Jer for 10 % af det tabte arbejde vi har mistet reagerer Pia ved flere truende opkald, og sætter derefter advokat på.
Advokat Karina Lind Bertelsen fra Advodan skriver bl.a ¨Jeg kan dog oplyse, at kravet vil blive fastholdt i sin helhed og i det omfang, der ikke er dækning i selskabet, tages forbehold for et erstatningskrav.¨
Altså et erstatningskrav på trods, at Coredesign har ødelagt en kunde til over 1 Mio kr.
Jeg er virkelig chokeret over denne opførelse og vil da håbe at andre der har oplevet lignende vil komme frem.

Antwort von coredesign.dk
Jeg henvendte mig via hjemmesiden om et specifikt produkt og alt efterfølgende service var helt som forventet. Dialogen var god og kundevenligt. Varen var ligeledes leveret før den angivne forventede leveringstid.

Antwort von coredesign.dk
Virkelig god oplevelse fra a-z. Alt klappede og gik super nemt, og jeg er meget overrasket over så hurtig hele processen var, og hvor hurtigt vi rent faktisk fik vores varer. Super imødekommende, friske, og professionelle medarbejdere.
Kan kun anbefales.

Antwort von coredesign.dk
Jeg bruger altid Coredesign, når jeg skal bestille forskellige ting i forbindelse med mit arbejde. Det kan f.eks. være gave, chokoladekalender og mange andre ting. Det gør jeg, fordi jeg altid får en top professionel service. De er altid servicemindede og super flinke. De hjælper mig med at finde lige det jeg skal bruge, så prisen passer til mit budget. Jeg giver dem min bedste anbefaling og vælger helt sikkert Coredesign igen, når jeg skal købe nye varer.

Antwort von coredesign.dk
Altid god, imødekommende og effektiv service. Har brugt CoreDesign flere gange nu og kommer helt sikkert til at lægge flere ordrer.
Denne gang kom varerne endda før tid! 👏

Antwort von coredesign.dk
Super fin service. Der var en del leveringstid, som man oplever alle steder, men personalet ved Coredesign har hele tiden holdt os underrettet mht. ændringer af leveringstid osv.

Antwort von coredesign.dk
Helt igennem fra start til slut fik jeg er en super professionel service af Lasse Kristensen.
Alle mine spørgsmål blev besvaret, og efter følgende, blev der fuldt op på dem. Super Service.
Kan varmt anbefale Coredesign. Ikke mindst for deres service, men også deres gavevalg.

Antwort von coredesign.dk
Den kundeservice og tidsplan jeg blev mødt med, var eminent - jeg modtog både en detaljeret tidsplan for produktets rejse, hvilket gjorde, at jeg ikke sad i "vente-position" på noget tidspunkt.
Jeg fik nogle produkter som stod helt skarpt i tryk. Vores lanyards var faktisk så detaljerede i farve og skarphed, at flere har nævnt det som en kompliment til produktet.
Medarbejderne er skønne og hjælpsomme, både når jeg har mødt dem på messe, i telefon, chat eller email.
Glæder mig til næste samarbejde!

Antwort von coredesign.dk
Vi har i en årrække benyttet Coredesign, både som leverandør af gaver til personalet men også kundegaver, logoslik & chokolade og ikke mindst vores webinarkasser med lækre ting til vores kursister. Det er bare topservice og opfølgning på levering og kvalitet. De får de varmeste anbefalinger herfra.

Antwort von coredesign.dk
Endnu engang har Coredesign leveret super fed merchandise til os. Som altid hurtig, god og proffesionel service. Vil til enhver tid anbefale dem.

Antwort von coredesign.dk
Vi har flere gange benyttet os af den gode og hurtige service fra Coredesign og giver helt klart de varmeste anbefalinger herfra. Tak til Elisabeth for altid hurtige tilbagemelding og for den store tålmodighed :-)

Antwort von coredesign.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.