Har været hos Christiant foto i dag,, Havde aftalt på forhånd Nudeart/portrættet, og gerne lidt mere frække fotos,, Han er dygtigt med setup og effekt, professionel i sit arbejde med Nudeart 😊 A... Mehr ansehen
Christiant
Jeg var så heldig at få en gratis baby fotografering gennem Facebook. Var idag afsted, og fik taget billeder af både sønnike på 6 måneder og storesøster på 5 år. Børnene følte sig hurtigt trygge i stu... Mehr ansehen
Vi var igår forbi Christian, hvor vi fik taget de fineste billeder af vores lille dreng, samt af os som familie. Rigtig god og kreativ fotograf, hvor vi følte os godt tilpas hele vejen igennem.... Mehr ansehen
Ingen slinger i valsen. VI blev guidet gennem det hele på bedste vis og han havde gode ideer til de klassiske familie og børnebilleder. Det hele var nede på jorden og der var dejlig afslappet stemn... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super oplevelse
Vi havde en utrolig god oplevelse hos christian og fik taget en masse dejlige familie billeder. Atmosfæren var afslappet og det smittede af på de trætte børn:-) Vi fik taget en masse forskellige billeder og havde masser af tid efterfølgende til at sidde ved computeren og kigge dem igennem, uden stress. Vi valgte at købe dem alle og fik dem med digitalt. Helt perfekt da dette giver flere muligheder for at beskærer, redigerer osv. Kæmpe tak til Christian og vi skal helt sikkert have taget vores familie portrætter der en anden gang.
God oplevelse - fantastisk resultat
Hele vores fotosession foregik meget roligt og professionelt, og selvom vi medbragte trætte børn, blev der taget så mange fantastiske billeder at det største problem næsten var at udvælge de bedste til viderebehandling. Tak til Christian for en rigtig god oplevelse.
Skønne billeder
Vi skulle have taget billeder af vores to børn til årets julegaver. Trods en dårlig start, hvor vores søn slog sin finger og derfor græd, så lykkedes det at få taget rigtig mange skønne billeder af begge børn. Vi har fået en dvd med alle billederne på og skal nu vælge ti billeder, som vi gerne vil have redigeret. Det bliver ikke nemt at vælge, for der er rigtig mange gode.
Vi er rigtig godt tilfredse med, at have fået alle billeder digitalt. Nu kan vi gøre med dem hvad vi vil.
Vi glæder os til at se det endelige resultat.
Sulten barn og trætte forældre :)
Det hele var nede på jorden og der var dejlig afslappet stemning, så på trods af sulten barn og trætte forældre fik vi nogle helt fantastiske billeder med derfra.
Vil helt sikkert anbefale Christian til andre og selv bruge ham en anden gang.
Super!
En super og afslappende oplevelse i studiet hvor der var plads til min lille pige. En fotograf der var nede på jorden og forstod at fange en 2 årigs opmærksomhed. Et fantastisk resultat. Kan varmt anbefales!
brug en anden fotograf
Ærgelig oplevelse, af hvad vi troede ville være et professionelt foto shoot - jeg anbefaler på INGEN måde at bruge jeres penge eller tid her !
Nedenstående mail forklarer meget godt, hvorfor at oplevelsen ikke var hvad vi havde regnet med! - denne mail er sendt til Christian, men Christian har åbenbart ikke nogen kommentar, han har ihvertfald ikke svaret på den, selvom vi har været i dialog over mail - da det var besværligt at modtage billederne!
Vi har modtaget billederne efter lidt besvær med dropbox, og nu fundet ud af at flere af billederne vi har fået taget sammen, er taget skævt! - man kan i højre side af mange af billederne se ud for kulissen, så man kan se et reb og en bar væg der hænger ved siden af det der skulle være baggrunden!!! - ingen respekt for ens eget værk hvis man sender sådan noget bras!!
Hej Christian
Jeg var ude at få taget billeder hos jer i studie 23, mandag d 3.
Vi fik taget billeder af en der hedder Rune,
Han lovede mig billederne i mandags, men vi har stadig ikke modtaget noget, eller ej hørt nogen melding eller noget fra rune om dette det er super utilfredsstillende.
Noget andet vi finder dybt utilfredsstillende er selve foto seancen.
Vi køber et tilbud, som med stor overskrift fortæller at man kan komme ind og få 1,5 times foto seance hos en professionel fotograf, og der er fremhævet hvilke job i har haft for andre
derfor går man ind til foto seancen med den overbevisning at det er en professionel fotograf der vil tage billeder af en. Og ja der var professionelt udstyr og professionelle lamper og kameraer – og billederne der er blevet skudt så også ud til at være i rigtig god kvalitet da vi tjekkede på computeren.
Det der er skuffende, og som ikke lever op til vores forventning, var at der ikke kom nogle input fra fotografen.
Vi havde en forestilling om at når det var en professionel seance, så ville det ikke være OS der skulle komme med forslag til hvordan vi skal stå/sidde – vi havde også forestillet os der var mulighed for at tage andre billeder end bare stående billeder, og eventuelt rekvisitter til.
Jeg ved ikke om dette er for meget forlangt?, det er trods alt ikke en helt billig fornøjelse.
Fotografen kom ikke med nogle andre forslag overhovedet end at gå udenfor og tage billeder, hvilket vi også er lidt uforstående overfor, hvis i havde en flot baghave så kan jeg forstå det – men udenfor var der ikke andet end faldefærdige porte og grimme bygninger, så vi følte ikke det var noget pænt perspektiv.
Fotografen var i det hele taget utrolig passiv. Og det er dybt skuffende at man som kunde skal lave hans arbejde, og fortælle ham hvor vi skal stå og sidde – jeg har oplevet flere input fra en fotograf i et storcenter – det er dybt dybt skuffende.
Og hvis du skal have succes med at lave dine deals, som man vel opretter for at folk kan afprøve dit produkt, og anbefale det videre og dermed give dig bedre indtjening, så er det ikke på denne her måde det bliver gjort, for vi føler ikke der er særlig meget at anbefale- Tværtimod.
Slet ikke nu hvor billederne ikke dukker op som aftalt, og man intet får at vide!
Billederne er betalt – og vi vil meget gerne modtage dem ASAP.

Professionel
Er super glad for vores flotte billeder...
Go oplevelse
Mine børn er netop blevet fotograferet af Christian Thøgersen. Han formåede at få dem til, at slappe af foran kameraet, således der blev taget sjove, flotte og rørende billeder. Tak for det!
Professionel og inspirerede oplevelse
Min familie og jeg har fået taget nogle utrolig flotte billeder hos Chrisian i dag. Christian er rigtig dygtig til at komme med gode forslag, så billederne bliver indpirerende og personlige. De bedste anbefalinger herfra!
Skal du og dine fotograferes - så se her!
Har i dag været ved Christian Thøgersen, hvor vi har fået de skønneste billeder af familien med hjem. Christian har i den grad formået at fange os allesammen i den bedste vinkel. Stedet kan klart anbefales, og det er bestemt et besøg værd - ikke sidste gang, at vi har været der!
Fantastisk
Dygtig fotograf, hvor der blev taget nogle rigtig gode billeder af min datter på 18 måneder. Rigtig god stemning, og fantastiske billeder. Slet ikke sidste gang, jeg bruger ham.
Meget imødekommende, og havde en masse gode ideer til, hvordan vi kunne få taget nogle gode billeder.
Super fotografering
Hyggelige omgivelser og god stemning. Vi fik taget nogle rigtig gode billeder af vores 5 måneder gamle datter. Er så tilfredse med resultatet og kan varmt anbefales.
Gode billeder
Har fået taget billeder af mine børn på 4 og 1 år. Det gik rigtig godt og der var mange gode billeder imellem. Både med de store smil og sjove øjeblikke :)
Flotte billeder ;-)
tid til julegaver af mine smukke piger, blev modtaget af Christian og kom hurtigt igang.
Det var en fin oplevelse, Christian fik lavet nogle smukke og helt fantastiske billeder af os alle, mine børn var trygge og helt afslappet.
Bagefter kunne vi kigge alle billederne igennem, valgt og få den digitalt pakke så vi kunne få alle billeder med hjem.
Kan bestemt anbefale Christian.
Tilfreds med proces og produkt
Mine to sønner og jeg havde en fin oplevelse hos Christian. God og tryg stemning under "optagelserne" - og billederne viser drengene fra deres bedste side ;)
Besøget levede op til mine forventninger ;)
Vi elsker vores månedlige fotos af vores søn!
Vi får taget måneds billeder af vores søn (1 billede hver måned det første år) vi har indtil nu været til 3 fotograferinger. Billederne har vi købt digitalt, hvilket betyder at vi kan gøre glæde af dem på de sociale medier, samt udvælge de billeder vi senere hen vil have fremkaldt. Vi er fuldt ud tilfredse og har tænkt os at fortsætte med at få taget måneds fotos de næste 9 måneder af vores søn. Vi elsker de billeder Christian har taget, og der har hver gang været rigtig mange gode billeder at vælge imellem. Christian er en behagelig mand som er helt jordnær, og han tog da også let på det, da vores nyfødte søn havde et lille "uheld" i studiet. Jeg regner bestemt med at Christian får den 5. stjerne når vi har det færdige resultat (: Vi kan varmt anbefale Christian Thøgersen - gode billeder til billige penge!
Vigtig sejr trods tvivlsomt spil
Vi har fået et par håndfulde rigtig gode og flotte billeder af vores lille søn, og det er vi rigtig glade for. Hele familien er blevet mættet med flotte billeder af deres barnebarn/oldebarn/nevø. Og det var sådan set det vigtigste.
Processen, der førte os til resultatet, var dog en smule mindre imponerende. Fotografen mødte op nogle minutter efter den aftalte tid og låste os ind i et lille studie. Han satte vores søn på en sofa og dernæst i og på en kasse og skød omkring 300 billeder. Uden at gøre sig særlig umage for at få den lille mand med på ideen.
Derefter fik vi ti minutter til at se billederne igennem og udvælge dem, vi gerne ville have med hjem. En meget svær opgave, når man har en træt lille dreng hængende på skulderen. Vi valgte derfor at købe alle 300 billeder med hjem på en cd, og brugte så en aften i fred og ro på at udvælge de 10 billeder, Christian skulle redigere.
Konklusion: De billeder, vi har udvalgt, er rigtig gode, og dem er vi meget glade for. Processen på selve dagen var en smule for stresset og ikke en superhyggelig oplevelse.
Spørgsmålet er så, om sejren er vigtigere end spillet.
Skolefoto Light
Jeg fandt aldrig ud af, om Christian var en dygtig fotograf eller ej. Han har tilsyneladende fotograferet nogle kendisser, som har været tilfredse men det er jeg ikke (hverken kendis eller tilfreds).
Vi valgte Christian fordi vi kunne få halvanden time i studiet for meget få penge. Fedt nok. Super prof fotograf og så endda relativt billigt.
Vores to piger blev proppet i noget pænt tøj og så tog vi til Odense. Nu skulle Skolefoto sgu have baghjul.
Da vi kom ind blev pigerne bænket på en sofa og så blev der taget billeder. Derefter skulle de ligge på et tæppe og smile. Flere billeder. Ingen af dem var rigtig trygge ved den store mand, som stod bag en paraply og trykkede på knapper. Han havde jo knap nok sagt goddag til dem. Det blev til mange kunstige smil, mange kig ned i gulvet og såmænd også en enkelt tåre.
Christian tog over 500 billeder så vi var alligevel meget fortrøstningsfulde. Han sagde også af og til, at her var der virkelig noget.
Vi fik muligheden for at vælge billeder mens vi var der, men det var en ret umulig opgave med unger om ørerne og en fotograf, der tydeligvis gerne ville have os ud. Jamen så kunne vi bare få alle billederne med hjem til den nette pris af kr. 2500. Ummidelbart et OK tilbud. 500 fede billeder af vores børn - og så endda super ekstra redigering af 13 billeder, som vi selv kunne vælge. Derudover ville selvfølgelig komme fremkaldelse.
Da vi kom hjem og så billederne stod det hurtigt klart, at det ville blive svært at finde 13 billeder, der var brugbare. Den tekniske kvalitet var OK, men vi kunne overhovedet ikke genkende vores børn på billederne. Vi har vist billederne til andre professionelle fotografer, som er rystede.
Vi valgte at betale de 2500, da vi ikke orkede at gå rettens vej. Vi havde en lang dialog med Christian inden vi betalte, men han kunne ikke se noget galt i resultatet. Han mente ikke, at han kunne gøre for, at vores børn ser ud, som de gør.
Vi sendte de 13 mindst dårlige billeder til Christian og bad ham redigere dem. Trods gentagne rykkere har han aldrig gjort sig den ulejlighed.
Det følgende er ironi for at fremhæve pointen:
Jeg har set mine børn se ud som på billederne tidligere, men det var da jeg snuppede dem i at se en gyserfilm.
Det er da absolut ikke en fotografs opgave at gøre situationen omkring fotograferingen tryg og hyggelig. En fotograf skal da blot tage billeder.
Det følgende er ikke ironi:
Skam dig Christian.

Ikke til at regne med!
Da min søn for nu tre måneder siden kom til verden fik vi en fantastisk gave af en veninde, nemlig muligheden for at få fotograferet det lille vidunder. Jeg har nu gentagne gange forsøgt Per mail og telefon at kontakte Christian T, da man på hjemmesiden kun kan booke tid i Odense, vi bor i Kbh og i dealen vi har fået stof der at man enten kunne vælge Odense eller Kbh. De få gange det er lykkedes mig at få et svar fra ham Per email selvfølgelig, skriver han at der går et Par uger før man kan booke tid i Kbh, da studiet har været lukket. Min søn er nu 3 måneder gammel og de billeder jeg ønskede at få taget af ham som nyfødt er nu for sent. Sjældent tænker jeg dårligt om andre mennesker, men jeg håber inderligt at du Christian T i takt med de dårlige anmeldelser som tikker ind her, vil få færre og færre kunder så du måske på et tidspunkt gider at lære lidt om kundeservice og det at drive en forretning.

Super god fotograf
Det var det hele værd, er fuldt tilfreds. Han havde mange gode ideer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.