Har været hos Christiant foto i dag,, Havde aftalt på forhånd Nudeart/portrættet, og gerne lidt mere frække fotos,, Han er dygtigt med setup og effekt, professionel i sit arbejde med Nudeart 😊 A... Mehr ansehen
Christiant
Jeg var så heldig at få en gratis baby fotografering gennem Facebook. Var idag afsted, og fik taget billeder af både sønnike på 6 måneder og storesøster på 5 år. Børnene følte sig hurtigt trygge i stu... Mehr ansehen
Vi var igår forbi Christian, hvor vi fik taget de fineste billeder af vores lille dreng, samt af os som familie. Rigtig god og kreativ fotograf, hvor vi følte os godt tilpas hele vejen igennem.... Mehr ansehen
Ingen slinger i valsen. VI blev guidet gennem det hele på bedste vis og han havde gode ideer til de klassiske familie og børnebilleder. Det hele var nede på jorden og der var dejlig afslappet stemn... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kanon fotograf
Professionel, der leger med lyset og får det bedste frem i folk. (I mit tilfælde var det mine piger han tog fotos af). Kan kun anbefale ham og skal nu til den umulige opgave -at vælge de billeder ud som vi vil have.
Nærværende & Kreativ
Efter en super fotosession med Christian, hvor jeg virkelig fik valuta for pengene. Nu er jeg ikke typen der bare ønsker et opstillet foto og så er jeg tilfreds. Nej det skal være anderledes og unikt og det kan jeg kun sige at Christian formåer at imødekomme. Jeg ankommer til studiet og forventer at jeg nu ”bare” skal ind og stå foran kameraet. Men jeg blev klogere, Christian siger straks at det er et super godt vejr ude så vi skulle udenfor for at tage billederne. Efter et par billeder, sige Christian at han lige havde fundet et sted nede ved havnen, som kunne være perfekt om jeg var klar til at prøve. Super tænker jeg, vi køre afsted og Christian er hele tiden i kontrol og forklare hvor og hvordan jeg lige skal stille mig, det bliver til det ene super billede efter det andet, på vejen hjem til studiet svinger han lige pludselig til venstre og siger her kunne vi også lige få et par gode billeder. Det var virkelig fedt at prøve at være ved en fotograf som bare ved hvad han lave med lysindfald og gode vinkler. Det resulterede da også i at da vi kom hjem til studiet, var der bare så mange gode billeder. Jeg udvalgte hurtigt 44 stk. i første omgang efter endnu en gennemgang var jeg nu nede på 32, Christian viste hele tiden hvordan man lige kunne fremhæve detaljerne og hvordan det vil se ud i sort og hvid. Efter tredje gennemgang var jeg nu nede på 24 og havde svært ved at fravælge flere. Christian gav mig et super godt tilbud som jeg ikke kunne sige nej til så 1.5 time var der 24 super billeder.
Jeg kan kun anbefale Christina på det varmeste hvis du ikke bare vil have det ”normale”, du vil ikke fortryde. Jeg har allerede bestilt tid til et familiefoto.
God oplevelse
Super fin oplevelse, rigtig god og professionel fotograf. Kan varmt anbefales
Super professionel fotograf.
I flere år har jeg ønsket af få familien fotograferet, og nu skulle det være. Christian valgte jeg, da jeg havde set nogle af hans billeder tidligere. Vi var 3 generationer der skulle holdes styr på, og fra første øjeblik skabte Christian en dejlig afslappet stemning. Vi fik nogle utrolig gode billeder af familien....stor tak til Christian. Vi vil bestemt anbefale dig og bruge dig igen !
Rigtigt fint
Super fotograf. Vi har fået så mange gode billeder med hjem.
Super oplevelse
Havde en rigtig god oplevelse hos Christian i dag.
Han er dygtig og professionel, og man føler sig meget velkommen.
Har du brug for en fotograf kan jeg varmt anbefale Christian.
Super god oplevelse.
Rigtig fin foto session, hurtigt og professionel. Super flotte billeder.
God service i afslappet atmosfære
Besøgte Christian for 2. gang, og også denne gang var det en god oplevelse. Den afslappede stemning i studiet gjorde, at det ikke var "slemt" at få taget billeder - overhovedet. Det var da også grunden til at jeg valgte ham igen, da jeg skulle have taget nye portrætbilleder til brug på bl.a. LinkedIn.
Rigtigt god oplevelse - ikke sidste gang det skal prøves 😃
Det var en rigtigt behagelig oplevelse og komme ind til Christian. Det var første gang jeg skulle ha taget billeder af mig selv og efter kort tid føle jeg mig godt tilpas og kunne slappe af ... Det er helt sikkert noget der skal prøves igen. Christian kan helt sikkert anbefales 👍👍👍 Behagelig, god og professionel fotograf.. Fik virkelig nogen super flotte billeder! :)
Super god oplevelse.
Jeg skulle have taget graviditetsbilleder af min (uge 36+) store mave. Jeg var nervøs, da det er første gang, jeg skulle fotograferes (plus man føler sig ikke super sexet som højgravid).
Forinden havde jeg lavet lidt research for at finde ud af, hvad jeg godt kunne lide, og det formåede Christian at fange til fulde (faktisk bedre).
Det var en super god oplevelse, hvor jeg følte mig tryg, og bagefter gik jeg derfra med flotte billeder til en god pris. En helt klar anbefaling herfra. :-)
Super service!
Hos Christian er stemningen HELT afslappet og rolig, hvilket hjalp mig utrolig meget, da jeg skulle have taget nogle boudoir billeder til min kæreste. Da det jo foregår i undertøj var jeg MEGET nervøs, men allerede efter et par billeder følte jeg mig ganske rolig og godt tilpas i Christians selskab.
Jeg havde et par veninder med, som moralsk opbakning og da jeg var færdig med at få taget billeder, fik tøserne lov at få taget nogle enkelte billeder også (stadig kun til 99,- i alt), så vi fik altså alle tre taget billeder for sølle 99,- kroner! Der udover bestilte vi digitalpakken, så vi modtog ALLE billeder på disk, med mulighed for at få redigeret 10 stk. af dem til 2800,- kroner. Der blev taget over 200 billeder og vi fik dem alle til den pris! Det er altså en service der vil noget!
Vi fik taget nogle super gode billeder og jeg er SÅ glad for, at Christian fik mig til at ligne en million på dem!
Christian kan varmt anbefales til andre, der mangler billeder til enhver lejlighed!
Super gode billeder
Var inde ved Christian i dag hvor vi fik taget nogen super gode billeder.
Super god fotograf
Behagelig, god og professionel fotograf og super flotte billeder! :)
Kan helt sikkert anbefale fotograf Christian Thøgersen i Odense
En meget professionel og behagelig fotograf. Vores drenge følte sig hurtigt tilpas i studiet og ved Christian, og vi fik taget nogen rigtige gode billeder af dem. En super oplevelse, som helt sikkert skal prøves igen!
Super dejlig oplevelse - bedste anbefalinger
Herfra kan der kun gives de bedste anbefalinger. Der er hyggelig atmosfære med snak og kreative tanker. Det hele er meget professionelt, og resultatet bliver super fedt og flot. Han er god til at komme med idéer som også matcher "dine" ønsker og idéer. Uanset hvad man har betalt i pris for at komme i studiet, så er alt bare professionelt og super dejligt og trygt at være der!
Super gode billeder
Min datter på 2 år følte sig hurtigt tryg, og der kunne tages nogle rigtig gode billeder.
Kunsterisk flair og situationsfornemmelse
Jeg kan kun give min bedste anbefalinger til Christian.
En professionel og kunstneriske fotograf, som kan tilpasse sig kundes behov og stil - Og samtidigt holde fast på sin faglige kunnen og viden - så begge får plads. Det er en kunst i sig selv!
Enestående fotos...
Fantastisk flotte fotos - og en fotograf der laver kunst på højt niveau. Jeg har prøvet flere forskellige fotografer i forskellig sammenhæng men Christian Thøgersen har til dags dato været den absolut bedste oplevelse. Christian er dybt professionel og ekstrem dygtig til sit job men samtidig en aldeles afslappet ung herre der formår at skabe en hyggelig atmosfære.
Jeg fik taget nogle gravidfotos, og jeg anede slet ikke at billeder af en tyk mave faktisk kunne blive så flotte. Christian havde masser idéer, og vidste hvad han ville have, så man var i trygge hænder fra man kom til man gik. Han er en vældig rar fyr der gjorde hele min session absolut behagelig, og fik på kort tid skudt nogle virkelig gode billeder, som jeg kun kan være stolt af.
Jeg havde købt et "deal"-tilbud, hvilket gjorde at fotograferingen var ekstremt billig, men servicen var ikke lavere af den grund!!! Når babyen kommer skal den helt klart over til Christian i hans studie og have taget nogle fede fotos.
Rigtig gode billeder
Da begge mine børn nu er store, er det flere år siden, at der sidst blev taget rimelige billeder af dem (skolefotos). Jeg ville meget gerne have taget nye billeder af dem, både af dem sammen og hver for sig, og valget af fotograf faldt på Christian Thøgersen i Odense.
Christian fik hurtigt mine store børn til at slappe af, han tog nogle kanon gode og flotte billeder.
Der blev taget rigtig mange billeder, som vi bagefter kunne sidde og "rense" ud i på computeren.
Vi valgte at få billederne digitalt, hvorefter jeg selv i ro og fred, kan finde ud af, hvilke billeder der skal printes på papir eller lærred.
En fin oplevelse.
God oplevelse
Professionel og tålmodig fotograf med masser af ideer og gode råd.
Afslappet atmosfære og rammer til gode og spændende billeder.
Alt i alt en god og anbefalelsesværdig oplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.