Christiant

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været hos Christiant foto i dag,, Havde aftalt på forhånd Nudeart/portrættet, og gerne lidt mere frække fotos,, Han er dygtigt med setup og effekt, professionel i sit arbejde med Nudeart 😊 A... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var så heldig at få en gratis baby fotografering gennem Facebook. Var idag afsted, og fik taget billeder af både sønnike på 6 måneder og storesøster på 5 år. Børnene følte sig hurtigt trygge i stu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var igår forbi Christian, hvor vi fik taget de fineste billeder af vores lille dreng, samt af os som familie. Rigtig god og kreativ fotograf, hvor vi følte os godt tilpas hele vejen igennem.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen slinger i valsen. VI blev guidet gennem det hele på bedste vis og han havde gode ideer til de klassiske familie og børnebilleder. Det hele var nede på jorden og der var dejlig afslappet stemn... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ok oplevelse, venlig betjening men INGEN RESPONS på mine henvendelser.

Jeg har samme problem, og ærgerlig over at jeg ikke lige kiggede på trustpilot først. Var til photoshoot med familien den 3.august i København, hos Rune som var stand in for Christian T, som jeg forstod det, Rune er meget flink, venlig og hjælpsom så vi betalte på stedet 2500,- købte dvd med alle billeder (som jeg fik med hjem) + 11 redigerede billeder som ville blive retoucheret og leveret i dropbox indenfor 3 dage. hvilket jeg endnu ikke har modtaget, selvom jeg har ringet mange gange og skrevet til christiant.dk@gmail.com, den 4.8.2014. endda har jeg prøvet at skrive på facebook siden men min kommentar er blot blevet slettet.. ærgerlig over at jeg betalte på forhånd. for at summere op så var det en ok oplevelse men det virker som om alle de gode oplevelser kommer fra Odense, og mange dårlige fra København. Jeg kan ikke acceptere så ringe en kommunikation så derfor 1 stjerne. Men som sagt Rune var flink og jeg håber at jeg bliver kontaktet så jeg kan få mine billeder og give 4 stjerner i stedet for denne ene.

28. August 2014
Christiant-Logo

Antwort von Christiant

Hej Birgitte.

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre at Rune gør det godt.

Hvis du nu tager et ekstra kig på min email adresse, så vil du opdage at den ikke er identisk med den adresse du har skrevet til, derfor har jeg ikke modtaget det du har sendt, og derfor har du ikke fået noget svar.

ChristianT.dk@gmail.com

Mvh. Christian Thøgersen

FANTASTISK!!!!!!!

Vi var hele familien på 5 afsted til en smadder fantastisk fotosession i skønne rammer.
Christian var en nærværende dygtig fotograf. Vi oplevede at alle vores ønsker blev hørt og samtidig havde Christian en masse gode ideer.
Kan varmt anbefales og vi er såååå glade for vores billeder..
Sommer hilsner fra os alle 5,,

10. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse - også bagefter!

Jeg fik fotograferet mine to piger hos Christian på en varm dag i juli. Vi kørte en kort tur til et område med graffiti, grus og beton. Det var perfekt baggrund for nogle billeder, som blev helt fantastiske. Pigerne følte sig trygge ved Christian og trods det noget utraditionelle miljø, så fik vi alle en rigtig god oplevelse. Vi købte en hel DVD med billederne, og fik efter en dag senere modtog vi 10 billeder, som var blevet redigeret. Nu kan vi selv bestille billederne på nettet eller hvad vi nu finder på. Professionelt hele vejen igennem og jeg kan give alle den bedste anbefaling, hvis man gerne vil have nogle unikke billeder i en høj kvalitet.

3. August 2014

En super oplevelse

Min fætter, lillebror og jeg havde den fornøjelse at få taget nogle rigtig flotte billeder af Christian. Han er en meget dygtig og professionel fotograf, som gjorde det muligt at min fætter som sidder i kørestol også kunne være med på billederne. Da det ikke var muligt at få kørestolen ind i hans studio, foreslog han at vi kunne få taget nogle billeder udenfor, hvilket førte til nogle rigtig flotte billeder. Vi havde alle en sjov oplevelse som vi med glæde vil huske tilbage på. Vi kan varmt anbefale Christian, han har styr på sit håndværk og formår at skabe den rette stemning som man kan føle sig tryg i.

3. August 2014

Fantastisk oplevelse

Det var en helt fantastisk oplevelse at arbejde sammen med Christian.
Han er meget professionel og en dygtig fotograf som samtidig er super sjov at arbejde sammen med.
Han har så mange ideer som efterfølgende blev til så smukke billeder.
Jeg er så tilfreds og ved hvem jeg skal have alle mine billeder lavet af, kan kun anbefale ham og vil anbefale ham til alle mennesker der søger en fotograf, han kan sit fag helt ud til fingerspidserne og det er en helt fantastisk oplevelse.
Jeg fik taget nogle let påklædte billeder, og han fik mig til at bryde min grænser på en behagelig måde og resultatet blev fantastisk og perfekt.
Jeg fik så meget mere end jeg havde regnet med. Og fik meget mere end jeg betalt for.
Ros ros ros ros herfra :)

2. August 2014

Kan varmt anbefales..***

Har i dag fået taget familiebilleder hos Christian..👪👬🚲☺️ Han er en seriøs og dygtig fotograf.. Masser af god plads, med alverdens muligheder for at få taget nogle sindsyg gode billeder!! Vi er meget tilfredse! Og bestemt ikke sidste gang.. 😊

2. August 2014

Dygtig og professionel fotograf

Ved ChristianT fik mine brødre og jeg en super god oplevelse og mange gode billeder!

Christian rådgav i priser og kom med mange gode forslag til poseringer. Vi havde en rigtig god hyggelig og god oplevelse hos Christian. Han kan varmt anbefales til andre!

1. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fede billeder samt effektiv prisrådgivning

Mine brødre og jeg har fået taget nogle dejlige billeder hos Christian igennem "just half Price".
Billederne var gode. Christian kom med forslag og vi kunne medbestemme alt det vi ville. Desuden rådgav han i forhold til pris og kvalitet og hvor man skulle henvende sig for det bedste resultat. :)
Alt i alt en god oplevelse.

1. August 2014

Graviditetsbilleder - uværdigt!

Meget skuffende og frustrerende oplevelse - og på ingen måde pengene værd. Vi modtog billederne et ½år efter for kun visning på dropbox og efter yderlig et ½år modtog vi de endelige billeder, uredigeret! Til trods for at vi betalte ekstra for flere billeder! Vi ønskede og søgte en god proces.

Under hele forløbet kommunikerede vi pr. via mail og telefon. Telefonen svarede han èn gang. Herefter har vi aldrig talt med ham, han undlod at svare når vi ringede. Mail var der lange svartider på (2md) og der var nærmest umuligt at komme igennem med noget. Han undlod at svarer på vores spørgsmål og misligholdte sin aftale på groveste.

Faktum er at vi aldrig har modtaget det vi købte. Det er uværdigt at tage penge for en ydelse og på den måde misligholde en aftale. Havde det bare været en fysisk ting man kunne købe igen – men det er det ikke! Graviditeten kommer ikke igen!

Vi kan kun fraråde alle at benytte ChristianT til at få taget mindeværdige billeder…

27. Juli 2014

En god oplevelse.

Vi har i dag været i Christians studie i Odense og få taget billeder af 2 voksne og 2 børn. Som andre nævner fik vi ikke så meget instruktion i hvor dan vi skulle stille os, men det tror jeg egentlig kan være en god ting, da billederne så bliver mere naturlige.
Trods ikke helt samarbejdsvillige børn, lykkedes det at få nogle gode billeder i kassen. Vi har fået dem alle sammen uredigeret med hjem på en cd, og kan nu i ro og mag vælge de billeder ud vi gerne vil have redigeret. Jeg glæder mig meget til at se de færdige billeder, og så regner jeg med at kunne give den sidste stjerne ;-)

26. Juli 2014

skuffende oplevelse....spar pengene!!

Jeg købte en "deal" til hvor jeg skulle have 40 min. fotografering af "anmelderroste" Christian Thøgersen, som leverer "stemningsfyldte og anderledes" billeder....
Jeg så virkelig frem til et unikt billede af mine børn.
ALDRIG er jeg blevet taget sådan ved næsen!!
Jeg mødte op som aftalt med mine 2 teenagebørn, som jeg glædede mig til at få nogle gode billeder af.
vi blev mødt af en vildt lad mand, som startede med at spørge mig hvad jeg havde forestillet mig. jeg sagde til ham at han jo var fotografen med alle de gode ideer, så jeg regnede med ham..
så slæbte han en skammel frem og sagde at den ene kunne sætte sig og den anden stå ved siden af og lægge armene rundt om sin bror. der var absolut ingen instruktioner. så hentede han sit kamera og skød nogle billeder. Bagefter slæbte han en stor frem og så kunne de lige stille sig bag den og sætte sig i den - igen ingen instruktion. til sidst kunne de lige sætte sig i en sofa han havde stående, hvor han lige tog lidt billeder også....-totalt uprofessionelt!!!!!!
Sjældent har jeg mødt så uengageret og lad en person.
det var det, så kunne vi lige gå ind og kigge på PCèn, om der var noget vi kunne bruge
Dette var efter at han havde taget billeder i ca.15 min.......
Vi fik så at vide at det kostede 400 kr for det første billede og 150 kr for de efterfølgende
Så satte vi os ved hans PC, og fandt 7 billeder, som var (højst) rimeligt gode. så redigerede han en enkelt bums væk og rettede lidt på lyset og gjorde nogle af billederne sort/hvide.
Så skulle der betales - og det blev 1350kr - og vi kunne så vælge om vi ville have billederne digitalt eller på CD..
så fik jeg en kuvert i hænderne med en CD i og han sagde farvel........!!
tænk sig---- jeg havde regnet med at jeg i det mindste købte nogle BILLEDER, som jeg kunne få med i hånden, - men nej........-kun de digitale billeder!!!
har ALDRIG fortrudt noget så meget....
føler virkelig at jeg har betalt 1499 kr for absolut ingenting....-har ikke engang et billede i hånden, som jeg kan være ked af!!!!
vi kunne have taget nogle endda meget bedre billeder, med vores eget digitalkamera hjemme.

9. Juli 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende oplevelse, dårligt redigerede billeder, dårlig service

Jeg har skrevet en anmeldelse af denne fotograf for en måneds tid siden i den tro, at hans efterfølgende behandling af vores billeder ville være af samme kvalitet som selve fotograferingen, der egentlig var udmærket. Det har vist sig ikke at være tilfældet!

Ifølge aftalen skulle vi sende en mail med angivelse af et antal billeder, der skulle redigeres - denne har fotografen ikke svaret på. Han har heller ikke svaret på øvrige henvendelser. Først i lørdags (7 uger senere!) fik jeg en mail med de redigerede billeder, som i vores øjne ikke har undergået den store forvandling! De er allesammen redigeret med samme farvespil og er således ikke så varierede eller kunstneriske, som fotografen selv lagde op til umiddelbart efter fotograferingen - rent faktisk fik vi mere ud af de forhåndsvisninger, som fotografen lavede under fotograferingen end de færdige billeder.

Overordnet set er det en meget skuffende oplevelse, der efterlader et meget uprofessionelt indtryk til trods for en udmærket fotografering - alene pga. den lange ventetid, intet svar og uredigerede billeder. Desuden bør man overveje IKKE at tage imod nedslag i prisen mod at lave en anmeldelse på Trustpilot.

7. Juli 2014

Skønne billeder!

Vi fik fotograferet vores søn sammen med hans kusine og fætter. Ikke nogen nem opgave, at få en 3.5 årig dreng der har haft en lang dag i børnehave, er faldet i søvn på køreturen til Odense og som lige er vågnet til, at synes fotografering er fedt... Christian var tålmodig og stod nærmest på hovedet, for at få vores dreng til at føle sig tryg :-) Alle midler blev taget i brug.... Vi endte med de mest fantastiske billeder af tre skønne unger. Christian formåede virkeligt at fange dem i nogle helt specielle øjeblikke, hvor deres forskellige personligheder skinner igennem.. Det er ikke sidste gang at vi booker Christian!

2. Juli 2014

Professionel og dygtig

Vi var i dag hos fotograf Christian Thøgersen for at få taget nogle gode billeder til vores nye psykolog-hjemmeside (terapifyn.dk), og vi er yderst tilfredse med processen og resultatet. Billederne blev lige som vi havde ønsket os til vores formål. Vi kan kun anbefale hans dygtige arbejde videre til andre.

Mvh. Vibeke Lemvig og Lone Lytken

1. Juli 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

rigtig god atmosfære og lækre billeder

anbefaler gerne christian, da han er god til at skabe en afslappende og rar atmosfære--..vi var afsted 3 børn og 2 voksne igår og det er altså noget af en udfordringer at få alle til at makke ret samtidig
vi kom hjem med nogle skønne billeder, som vi er meget glade for
ku måske godt ha brugt noget mere instruks i hvordan vi skulle sidde, men ellers er vi ovenud tilfredse
vi kommer gerne igen

29. Juni 2014

God fotograf

Han er ordentlig og tager nogle gode billeder uden at det bliver stift. Han er god både til børn- og familiebilleder og kan varmt anbefales.

28. Juni 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god fotograf - god til børn

Havde fået et fotoshoot af mine veninder i dåbsgave, og var inde og få taget nogle rigtig gode billeder her i morges D. 26.06.2014 af vores søn på 4,5 mdr. Og datteren på 3,5 år.
Christian var rigtig sød ved vores datter og fik hende til at føle sig godt til pas, tillige med var præcis og professionel.
Kan varmt anbefales

26. Juni 2014

Effektiv og professionel fotografering

Vi fik vores 7 uger gamle datter fotograferet ved ChristianT. Vi havde selv nogle idéer til hvad vi ønskede os af billederne, og det tog han hensyn til. I en rolig og tryg atmosfære fik vi taget de billeder vi ønskede os.
Christian var god til at omstille sig efter de ting der nu sker når man har med babyer at gøre. Babyer græder ind imellem, og der var plads til at vente til det var overstået. Christian kom også med udemærket anvisning på hvordan vi holder babyen så det tager sig godt ud pp billederne.
Desuden blev der også tisset lidt på gulv og Far :) Christian var ikke bange for at gå i gang med moppe og spand.
Resultatet blev rigtig godt. Vi valgte at få en DVD med hjem med alle billeder, og aftalte vi ville sende en e-mail med hvilke billeder vi ville have i redigeret form. Dagen efter bestillingen blev sendt på mail havde vi billederne redigeret i Dropbox. På et par af billederne havde vi nogle detaljer vi gerne ville have rettet, og dette blev igen lavet i løbet af et døgn hvor vi så havde de ønskede ændringer tilsendt i dropbox. Super Service! Og igen blev også de redigerede billeder rigtig flotte.
Eneste lille negative kommentar vi har fra vores oplevelse er at det gik en smule hurtigt med fotograferingen. Havde vi brugt 10 minutter mere på fotograferingen, så havde vi lige haft 3-4 billeder mere som lige havde ramt fuldstændig rigtigt. Vi brugte ikke al vores tid, og var derfor færdige 20 minutter før.
Men alt i alt en rigtig god oplevelse der er 4 ½ stjerne værdigt.

25. Juni 2014

På børnenes præmisser!

Vi har fået taget portrætfotos af vores lille datter, på 7 mdr, alene og sammen med os.
Vi blev modtaget med i en uformel og rolig tone, og alt foregik på vores lille datters præmisser. -så længe hun ville være med tog vi billeder, så snart hun tabte interessen, var Christian hurtig til at fornemme at nu skulle vi prøve noget nyt. Vupti, så blev der hentet en ny stol hun skulle prøve, eller også var det rundt på maven.
Resultatet blev ca. 350 fantastiske billeder på en skive, som nu ligger trygt her hos os.
Vi er fantastisk glade for at have været ved Christian T. og anbefaler ham varmt til andre!

23. Juni 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr