Vaker digitaal besteld, nooit een probleem mee gehad. Bestel ik 1 keer per post en nooit ontvangen. Na een week nieuwe verstuurd en weer niet ontvangen. Een klacht ingediend en die zouden mij zelfde d... Mehr ansehen
Het bestellen verliep soepel maar daar hield het ook mee op. Op maandag besteld dan verwacht je de de kaart 1 dag later (2 dagen max) binnen te hebben. Op donderdag nog helemaal niks gehoord /... Mehr ansehen
Ik probeer al meerdere malen contact te krijgen met Cadeaukeuzekaart bia het contactformulier maar nul reactie.... Ik heb een cadeaukeuzekaart welke ik wil inwisselen. Bij de saldocheck krijg ik net... Mehr ansehen
Er klopt vanalles niet in elk geval. Niet transparante voorwaarden, telefonisch niet bereikbaar (eindeloos als eerste in de wachtrij en uiteindelijk geen gehoor), geen adequate reactie per mail. Ik le... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
geen omschrijving
Activiteiten gestopt 1, 1000AA, Amsterdam, Niederlande
- info@Activiteitengestopt.nl
- cadeaukeuzekaart.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hele fijne service
Klein probleempje met het activeren van mijn gamma-pas. Binnen 10 min een medewerker aan de lijn. Het probleem is opgelost.
Ik hoefde zelf geen actie meer te ondernemen! Zo hoor het!
Zeer goede oplossing
Het ideale alternatief voor een cadeau voor werknemers, kennissen en verre familieleden waar je niet dagelijks in contact mee staat. Met de cadeaukeuzekaart loop je nooit meer het risico een cadeau te geven dat tegenvalt. Een ideale oplossing dus!
Enorm tevreden!
Voor mij als werkgever is dit ideaal om als kadootje te geven aan m'n werknemers, het zou bijvoorbeeld raar zijn om dames een hunkemoller bon te geven en misschien wil pietje wel een bol.com bon in plaats van een mediamarkt bon. Top alternatief!
Probleem keurig opgelost!
In eerste instantie was er na een week nog niets bezorgd, geen reactie op mails en telefoon werd niet opgenomen. Geërgerd schreef ik een zeer negatieve review, maar ik moet deze toch naar zeer positief bijstellen. Ogenschijnlijk is er iets mis gegaan bij de post, waar cadeaukeuzekaart niets aan kon doen. Er werd iets gedaan met mijn feedback over het niet telefonisch bereikbaar zijn en er werden nieuwe kaarten toegezonden. Dank daar voor!
Super kado!
Echt een goede oplossing voor als je een cadeaukaart wil kopen voor iemand maar niet weet van welke winkel. Doordat de persoon zelf kan kiezen valt het cadeau ook niet tegen!
Ruim aanbod, groot gemak.
Een ideaal cadeau, met het ruime aanbod op de site sla je de plank nooit mis! Daarnaast eenvoudig en snel geleverd.
Slim en snel.
Ideaal. Vond het altijd gedoe om een cadeautje uit te zoeken, dit past iedereen :-)
Gevarieerd, overzichtelijk en snel
Een overzichtelijke website met enorm veel keuze, voor ieder wat wils. Daarbij was mijn bestelling de volgende dag al geleverd, ruim op tijd voor de feestdagen!
Handige site en super veel keuze!
Super handige en leuke site. Veel keuze en snelle bezorging.
Puur gemak
Door de overzichtelijke website kan je makkelijk en veilig iemand blij maken met een cadeau. Ideaal!
Super handig!
Super handig! Voor al mijn medewerkers een cadeaukeuzekaart aangeschaft als kerstgeschenk! Deze afgelopen zondag overhandigd bij ons jaarlijkse kerstfeest. De reacties waren top omdat ze nu zelf kunnen beslissen waaraan ze het uit willen geven. Volgend jaar zeker weer!
Erg handige one stop shop on the web!
Goed doordachte website, ideaal om snel een geschenk te regelen, zowel privé als zakelijk. Werkt super!
Een goede aanrader
Handige website met goede en snelle service
Snelle service, werkt goed
Makkelijk besteld en snel geleverd
Eerste bestelling Cadeaukeuzekaart
Hebben onze eerste Cadeaukaart gekocht voor op de zaak. Bestelling liep geheel zonder problemen en binnen 2 minuten direct kunnen bestellen.
Website is overzichtelijke en vooral snel.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.