Activiteitengestopt Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het bestellen verliep soepel maar daar hield het ook mee op. Op maandag besteld dan verwacht je de de kaart 1 dag later (2 dagen max) binnen te hebben. Op donderdag nog helemaal niks gehoord /... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik probeer al meerdere malen contact te krijgen met Cadeaukeuzekaart bia het contactformulier maar nul reactie.... Ik heb een cadeaukeuzekaart welke ik wil inwisselen. Bij de saldocheck krijg ik net... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

geen omschrijving

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet per post bestellen

Vaker digitaal besteld, nooit een probleem mee gehad. Bestel ik 1 keer per post en nooit ontvangen. Na een week nieuwe verstuurd en weer niet ontvangen. Een klacht ingediend en die zouden mij zelfde dag nog benaderen (leek mij al bijna onmogelijk, maar goed de medewerker gaf dat aan). Na 3 dagen nog geen reactie. Ik ben al bijna 3 weken verder zonder kaart..

22. Mai 2024

Waardeloze service

Waardeloze service. De bon is slechts 1 jaar geldig terwijl dit wettelijk geregeld is dat het twee jaar moet zijn.
Totaal geen coulance.
Wat maakt het voor het bedrijf nu uit. Is toch voor betaald!
Advies. Koop nooit een caudeaubon!

27. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

keuzekaart.nl kies deze niet !

Ik heb vorig jaar (2021) een keuzekaart kado gekregen. Deze was 1 jaar geldig en verliep op 01 oktober 2022 jl.. Gevraagd voor verlenging, maar helaas.

Dit te bedenken dat het nu wettelijk verplicht is de cadeaukaarten 2 jaar minimaal geldig te laten zijn.

Als 'troost' krijg je een hotelkorting voucher aangeboden voor 20% minder dan de waarde van de oorspronkelijke cadeaubon. Ik wil helemaal geen hotelvoucher, daar wordt ook weer aan verdiend door cadeaukeuzekaart.nl. en de hotels zijn dusdanig duur dat je goedkoper uit bent om rechtstreeks te boeken.

Ik voel me behoorlijk bedrogen door deze partij die totaal niet meedenkt en haar zakken vult met kado's van een ander. Schandalig en bedroevend!

20. Oktober 2022

Slechte service van cadeaukeuzekaart.nl

Het is op de website van cadeaukeuzekaart.nl niet mogelijk om de uitgifte- of vervaldatum van bonnen te bekijken terwijl op de cadeaubon hiervoor wordt doorverwezen naar de website. Wettelijk gezien mag dit niet en betekend dit dat de cadeau kaart onbeperkt geldig is. De klantenservice accepteert dit ondanks verschillende mails met uitleg niet. Je krijgt wel standaard als "tegemoetkoming" een Hotel voucher. Dit is natuurlijk gewoon een affiliatie link/code waardoor ze nog eens extra verdienen aan de mensen waarvan ze het geld van de cadeaubon al hebben opgestreken. Dat laatste is niet verboden natuurlijk maar wel ontzettend onbeschoft als je het mij vraagt. Ik ga onze HR manager in ieder geval opdrachtgeven om hier niet langer onze cadeaubonnen te bestellen.

16. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klantenservice van NUL (geld innen en wegwezen)

Het verdienmodel van tegoedbonnen is uiteraard dat men uiteindelijk vergeet deze in te wisselen en/of de kaart verliest. De bedrijven boeken de winst al, voordat er daadwerkelijk een uitgave gedaan is. Tijdens Corona werden vele kaarten uit coulance verlengd, wat niet het geval is bij keuzekaart.nl.

In plaats van een beetje medeleven werd ik meteen vijandig bejegend alsof ik een oelewapper ben dat ik niet eerder de kaart van EUR 10 (poeh poeh!) ingeleverd heb. Want hoe kan ik nou Corona als excuus gebruiken?! Misschien omdat dit een tijd was dat je niet direct denkt aan het inwisselen van een tegoedbon als de halve wereld op zijn kop staat, misschien daarom?!

Als jullie jezelf zo willen laten kennen om niet een tegoedbon van EUR 10 te vergoeden/verlengen, dan zal ik ieder social media kanaal aflopen om te zorgen dat er een normaal en gepast antwoord komt.

29. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wacht al 11 dagen op levering van…

Wacht al 11 dagen op levering van bonnen TWv 175 als kerstcadeau voor de kleinkinderen en kreeg per mail te horen dat aan Corona ligt. Andere brievenbuspost wordt gewoon geleverd dus het ligt niet aan post nl. Ze checken het niet maar gaan ervandoor dat bestellingen voor 16:00 verstuurd worden. Niet dus.
Nee meer dan 1,5 uur aan de tel in de wacht gezeten en 30 min te horen gekregen dat ik de eerstvolgende ben. 16:59 uur wordt de verbinding verbroken. Waarschijnlijk moeten ze naar huis. En inderdaad na nogmaals bellen krijg ik te horen dat ze tot 17:00 uur bereikbaar zijn.
Als je zulke lange wachttijden hebt en er 5 dagen over doet om een mail te beantwoorden moet er iets goed mis zijn anders zouden niet zoveel klanten contact opnemen.
Vreemde is dat als ik zakelijke bestellingen doe ik die altijd de volgende werkdag in huis heb.
Ondertussen grr er lc kwijt en geen cadeaus.

28. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er klopt vanalles niet in elk geval

Er klopt vanalles niet in elk geval. Niet transparante voorwaarden, telefonisch niet bereikbaar (eindeloos als eerste in de wachtrij en uiteindelijk geen gehoor), geen adequate reactie per mail. Ik lees elders hier de formulering: "goed uitgekiend ontmoedigingssysteem". Zou wat mij betreft ook heel goed kunnen

22. Dezember 2021

Geen aanrader!!!

We Krijgen de kaart niet geactiveerd, website geeft aan dat het kaartnummer incorrect is of dat de kaart verlopen zou zijn. Bijde niet het geval, website geeft ook geen verkoop datum aan erg vreemd...
Zeker geen aanrader!!!!

11. Dezember 2020

Waardeloos systeem.

Waardeloos systeem.
Voelt als een goed uitgekiend ontmoedigingsbeleid
Kaart is niet te activeren.
Fout van het systeem is het excuus
Meerdere keren
Ja hoor

6. Juli 2020

slecht, geen reactie

Pas als je in de algemene voorwaarden kijkt vind je de geldigheid die naar mijn mening erg kort is. Het contactformulier ingevuld voor informatie en vraag om coulance. Hier heb ik niets op terug gehoord.

25. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

cadeaubonnen kan ik niet verzilveren en willen niet met een oplossing komen

Geacht Heer/Mevrouw

Ik wil u vragen,
Kunt U mij helpen?
Met het probleem bij cadeaubon, kerstcadeaukeuze,cadeauconcepten

Ik krijg van mijn werkgever n cadeau bon van 75 euro vanwege mijn goede inzet
in het bedrijf.
Nu heb ik 2 bonnen opgespaard 1 van 2017 en 1 van 2018
normaal onbeperkt geldig maar helaas dan dit keer niet
ik ging ook niet ver van te voren de voorwaarden lezen

Ik heb gewacht met het verzilveren van de 2 bonnen ter waarden van 150 euro totaal
Om voor de geboorte van mijn eerste kleinkind
iets waardevols te kopen
Juist ook omdat ik trots ben voor het eerst Oma te worden
Dan wil je de familie toch verassen met wat mooi, s

Ik ging ervan uit dat de bonnen onbeperkt geldig zijn
zoals bij de meeste bonnen is,
nu wilde ik de bonnen verzilveren nu staat er dat ze verlopen zijn
Dat kan toch niet waar zijn
ik ben er heel nu zo verdrietig van 150 euro weg en mijn goede inzet op mijn werk was nu dus niks waard
ik heb er zelfs slapeloze nachten van 150 euro is er veel geld ?
Waar ook voor betaald is door mijn werkgever

ik werk van 8 uur tot 17:30
dus telefonisch kan ik ze niet bereiken
wel geprobeerd om 10 voor 5 uur dat werd niks omdat ze heel slecht bereikbaar zijn
dus heb ik ze maar gemaild
krijg ik bericht terug
U kunt een kortingsbon krijgen van 29,95 euro voor een dagje uit voor een pretpark
en dat was het dan! Ik voel me gewoon bestolen van 150 euro
Ik kan dit echt niet accepteren ,
Dat z n bedrijf met de klanten omgaat kan je haast niet geloven
daarom vraag ik nu U hulp!
ik heb van kennissen dit bericht gekregen

Ik wacht op U antwoord

vriendelijke groeten,

Bianca van den Ham

17. Januar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik probeer al meerdere malen contact te…

Ik heb een cadeaukeuzekaart welke ik wil inwisselen. Bij de saldocheck krijg ik netjes de waarde van mijn kaart te zien. Als ik de kaart wil omwisselen voor een bon naar keuze krijg ik de melding 'not valid'.
Heeft iemand enig idee op welke manier ik contact met Cadeaukeuzekaart kan krijgen?

23. Dezember 2018

IK WIL MIJN KAART INWISSELEN

Ik probeer al een paar maanden een mail te krijgen om mijn kaart te activeren maar krijg totaal geen reactie. Er staat 75 op en die wil ik graag inwisselen. Meerdere keren via de site contact op genomen en totaal geen reactie, helemaal niks. Graag wil ik dit opgelost hebben

8. Dezember 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De cadeaukaart krijg je niet cadeau

Op donderdag nog helemaal niks gehoord / binnen gekregen. Dus contact opgenomen. Zaterdag was de kaart eindelijk binnen. Maar uiteraard was de activatiemail niet verzonden dus moest daar ook weer achteraan. Deze was maandag binnen. Wonderbaarlijk genoeg werkte de cadeaukaart nadat deze geactiveerd was. Het was inmiddels wel een week later.

Al met al erg omslachtig, je moet overal achteraan, zeer slecht

Jullie kunnen de toko beter opdoeken, dit slaat nergens op.

21. August 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr