Vaker digitaal besteld, nooit een probleem mee gehad. Bestel ik 1 keer per post en nooit ontvangen. Na een week nieuwe verstuurd en weer niet ontvangen. Een klacht ingediend en die zouden mij zelfde d... Mehr ansehen
Het bestellen verliep soepel maar daar hield het ook mee op. Op maandag besteld dan verwacht je de de kaart 1 dag later (2 dagen max) binnen te hebben. Op donderdag nog helemaal niks gehoord /... Mehr ansehen
Ik probeer al meerdere malen contact te krijgen met Cadeaukeuzekaart bia het contactformulier maar nul reactie.... Ik heb een cadeaukeuzekaart welke ik wil inwisselen. Bij de saldocheck krijg ik net... Mehr ansehen
Er klopt vanalles niet in elk geval. Niet transparante voorwaarden, telefonisch niet bereikbaar (eindeloos als eerste in de wachtrij en uiteindelijk geen gehoor), geen adequate reactie per mail. Ik le... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
geen omschrijving
Activiteiten gestopt 1, 1000AA, Amsterdam, Niederlande
- info@Activiteitengestopt.nl
- cadeaukeuzekaart.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Verkeerde bestelling
3 kaarten besteld bij jullie met een waarde van 10 euro per kaart. Echter krijg ik 2 kaarten met een waarde van 15 euro.. daarnaast is er op de bevestiging gekrast en staat er handmatig 2 artikelen ingevuld met een prijs van 15 euro. Ik probeer te bellen naar jullie klantenservice maar hier krijg ik geen gehoor. Ik hoor graag zo spoedig mogelijk.
Snelle levering en veel keuze!
Snelle levering en voor ieder wat wils
Geen klachten
Ik heb hier nu een paar keer kaarten voor me werk gekocht. Heb niets te klagen. Kaarten zijn netjes verpakt en als ik er meer bestel doen ze het in een doosje.
Persoonlijk lijkt het mij makkelijker (en goedkoper) e vouchers aan te bieden maar die kan ik niet vinden op de internetsite. Ideetje?
Prima geregeld zo vlak voor de kerst
Cadeaukaarten van Bol had ik vandaag al binnen via de post. Gelukkig op tijd voor de kerst dus.
Slecht,slecht en nog eens slecht.
Op de een of andere manier is hij niet geactiveerd krijg hoe dan ook geen activatie mail binnen.Een medewerker stond mij uitermate slecht te woord via de telefoon.Onbeschoft.Ik zal nooit iemand aanraden hier iets te bestellen. Jammer zo vlak voor de kerst.
Slecht bedrijf. Gisteren de giftcard onvangen, vandaag wil ik die inwisselen bij het bedrijf waar ik de kaart kan besteden. Gebeld, maar er staat nul euro op i.p.v. 50 euro!!
Nul euro i.p.v. €50.
Awesome!
Inmiddels een aantal mogen gebruiken, en het ideale cadeau om te geven!
Zeer slecht bedrijf
Het is een zeer slecht bedrijf, omdat er veel dingen niet goed geregeld zijn. Zo heb ik een cadeauartikelen besteld die wel tijdig geleverd was maar niet te gebruiken was. Na enig uitzoeken zou er een activatiemail moeten zijn die niet verstuurd is. Nu al bijna 2 weken bezig om de cadeaukaarten te gebruiken.
super gaaf cadeau
veel leuker dan een enveloppe met inhoud!!! je kan deze cadeaukeuze kaart voor zoveel dingen gebruiken!
Perfect!
Zelf een foutje gemaakt bij de bestelling welke na telefonisch contact zeer professioneel en uiterst vriendelijk is opgelost door Patrick.
De Cadeaukeuzekaart is echt een aanrader en leuk geschenk omdat je zoveel keus hebt, wij gaan er zeker vaker gebruik van maken!
Groeten Maichel
Geweldige service!
Dat was een mooie verrassing voor de jarige! De cadeaukaarten waren binnen 1 dag in huis, leuk verpakt en met mijn berichtje in de omslag gedrukt. Heel goed verzorgd allemaal!
Niet leveren en niet reageren
Op 18 februari 3 (kranten) cadeaukaarten gekocht (€76,49) bestemd als verjaardagscadeau. De kaarten zouden direct worden verstuurd met PostNL. Na ruim een week nog geen kaarten ontvangen en helaas een verjaardag zonder verjaardagscadeau. Na een tweede mail verstuurd te hebben werd er gereageerd, excuses aangeboden en de kaarten opnieuw verstuurd. De volgende dag zijn de kaarten alsnog ontvangen. Eind goed al goed.
Great service, great quality
Aanrader!
Leuk om te krijgen en te geven! Makkelijk in gebruik en nooit meer een miskleun als cadeau
Mooi concept!
Mooi concept, dit kende ik nog niet. Leuk om zelf te kunnen kiezen waar je je cadeaukaart wilt besteden. Gebruik is simpel: bedrag en winkel aanklikken en de kaarten 2 dagen later in de bus. Ga zo door!
Leuk om te geven
Leuk en makkelijk om te geven maar zeker ook om te krijgen. In te wisselen voor verschillende en bekende bonnen.
Snelle service
Kaarten snel in huis. Ruime keuze, en geen problemen gehad. Leuk om te krijgen.
TOP TOP TOP!
Een topalternatief wanneer je niet een saaie enveloppe met geld wilt geven. Je kunt er bijna alles mee!
Super handig en veel keuze.
Ik kon uit van alles kiezen en de levering verliep ook zonder problemen.
Ruime keuze, gemakkelijk in gebruik
Voor mijn verhuizing had ik spullen uit verschillende winkels nodig. Doordat ik een cadeaukeuzekaart kreeg, kon ik het bedrag bij meerdere winkels spreiden. Zo kon ik een soundbar halen bij mediamarkt en verf bij Gamma. Ik had de kaarten ook echt al de volgende ochtend in huis en toen ik de helpdesk een aantal vragen mailde, kreeg ik ook direct antwoord. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar mijn ervaring is zeker positief :).
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.