Byzon Buitenzonwering & Rolluiken Bewertungen 156

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij waren op zoek naar Screens en hebben de site Byzon zonwering bezocht. Er werd snel contact met ons opgenomen en al gauw een afspraak gemaakt. Jan kwam zelf inmeten en nam voorbeelden van ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel mooi zonnescherm voor een goede prijs. Fijne vakmensen. Paar kleine dingen die opgelost moesten worden. Prima contact hierover en goed opgelost. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Goede service, prim... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies, duidelijke en heldere afspraken. Een bezoek aan showroom Barneveld was zeker de moeite waard. Daar Jaap gesproken en goed naar zijn adviezen geluisterd.kon de verschillen in kwaliteiten e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben snel een offerte ontvangen en kort daarna stond er iemand bij ons op de stoep met de stalen, de situatie te beoordelen en in te meten. Vanaf het moment dat we akkoord gaven tot het moment da... Mehr ansehen

1. Jalousiengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Byzon helpt jou met zonwering of rolluiken. We zijn in Nederland de enige die als groothandel ook een dealernetwerk hebben. Zo profiteer je van 2 voordelen: 1. Scherpe prijzen en snelle levertijden. 2. Altijd een montagepartner in de buurt die inmeet, de spullen levert en monteert en garantie verleent. Neem contact op met Byzon en daar begint je reis. We nemen je mee langs de keuzes die er zijn, we rekenen alles netjes voor je uit en (als je akkoord bent) zorgen we voor een dealer in jouw regio die het thuis verder regelt met jou. Dus ben je op zoek naar rolluiken, screens, knikarm zonneschermen, uitbal zonneschermen of markiezen? Al dan niet met elektrische motoren of stroomloze SOLAR motoren? Wij regelen het voor je. Start vandaag nog!

4.8

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Professioneel opgelost: Vertrouwd en goed

Na de bestelling ging er info verloren en duurde de afstemming lang.
Contacten hierover waren goed en uiteindelijk zowel door Byzon als de installateurgoed opgelost. Kwalitatief goede installatie, afstemming over installatie verliep goed.
Volgende screen zal ook hier in opdracht gegeven worden ;-)

29. Oktober 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Daar doen we het voor: om het de klant naar de zin te maken met onze mooie producten. Geniet ervan!

Een aanwinst!

Vakmanschap, eerlijke informatie en een prachtig product: in de zomer blijft het koel in huis (4-5 graden lager dan zonder rolluiken) en nu blijft de kou buiten (binnen 18-20 graden zonder verwarming).

7. Oktober 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste mevr. Kleijwegt, hartelijk dank voor uw spontane reactie. Fijn dat u zo duidelijk de isolatiewaarde ervaart. Heerlijk in de zomer, behaaglijk in de winter. Dat scheelt dus ook in stookkosten. ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat ben ik blij met mijn mooie…

Wat ben ik blij met mijn mooie zonwering. De monteurs waren bijzonder vriendelijk en vakwerk geleverd....BEDANKT!!!!!!

18. September 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste mevr. Van Kampen, wij worden ook blij van zo'n reactie!! Ook een compliment voor onze dealer. Elke dag zijn we mét onze dealers bezig het zo goed mogelijk te verzorgen voor de mensen. Geniet ervan!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bij Byzon screens besteld en wij zijn…

Bij Byzon screens besteld en wij zijn erg tevreden ! Veel keus en goede service!

1. September 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste mevr. Van Daal, hartelijk dank voor uw spontane reactie. We willen het graag naar de zin maken voor onze klanten, daar genieten wij ook BYZON-der van. Veel plezier met de screens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na problemen aan mijn rolluiken, wat mij dealer niet wilde oplossen, heeft byzon mij ontzettend goed geholpen. Fijn hoe byzon meedacht en een oplossing bood. Heel erg blij ben ik met mijn zonnewering.

29. Juli 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Elles, dank voor je spontane reactie. Zijn we blij mee. We willen ook alles eraan doen om onze klanten tevreden te doen zijn met BYZON producten. We staan achter onze dealers en onze producten. Dat is net het stapje extra dat BYZON doet. We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe rolluiken.

Zonnescherm

Na wat speurwerk op internet naar een zonnescherm ben ik bij Byzon uitgekomen.Na contact te hebben gehad via mail en telefoon met Jaap van Byzon goed en duidelijk advies gekregen wat resulteerde in een mooie offerte.Na goedkeuring van de offerte alles keurig netjes gemonteerd door Lourens Maatwerk een Dealer waar Byzon mee werkt.kortom een zeer tevreden klant !!.

17. Juli 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste John, wat leuk dat je deze ervaring met iedereen wilt delen. Ik had er ook alle vertrouwen in na je bezoek in onze showroom. Lourens Maatwerk&Advies is een 1e klas dealer en montageteam. Geniet van je zonwering!

Rolluiken keurig gemonteerd

Na wat kleine strubbelingen zijn deze week onze rolluiken geleverd en gemonteerd. De rolluiken zijn op een professionele wijze keurig gemonteerd. De monteurs hebben heel netjes hun werk gedaan.

16. Juli 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste André, gelukkig zijn de strubbelingen ruimschoots vergoed met de oplevering en zijn jullie dik tevreden. Onze dealer FT Products werkt ook netjes en professioneel. We wensen jullie veel genoegen met de mooie rolluiken!

Vakmannen!

Dit zijn vakmannen!

Wij hebben 3 (solar) rolluiken besteld en laten plaatsen, naar alle tevredenheid.
Deze mannen zijn pas tevreden als wij dat ook zijn en doen er alles aan om het perfect te maken. Zeer mooi resultaat en kwalitatief goede producten met goede garanties.

6. Juli 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste heer/mevrouw Lekkerkerker, wat fijn dat u spontaan een reactie plaatst. Dat doet ons en onze dealer echt goed. Hiervoor staan we elke dag vroeg op, om het klanten naar de zin te maken met rolluiken en zonwering. Geniet ervan!

Plaatsing rolluiken

Vanmid 2 vriendelijke correcte mannen om voor 3 ramen rolluiken te plaatsen gingen niet eerder weg voordat alles voor 100% werkte..tijd speelde geen rol. Ben zo blij, t staat zo mooi dank Koos en Dave Riep

17. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

prijslokkertje van BYZON

Online offerte aangevraagd bij BYZON. na een paar dagen de voorlopige offerte gekregen voor de vervanging van een markies: € 1950
Een week later afspraak gemaakt om even in te meten en de definitieve offerte te maken. Dit werd door VSProjectinrichting gedaan. Prijs werd plotseling € 3.000 ! toen ik navroeg kreeg ik als antwoord dat ze ook niet wisten waar het verschil vandaan komt......
BYZON heeft nog geprobeerd het verschil toe te lichten, maar slaagde daar maar in beperkte mate in. Ondertussen meerdere prijsopgave gekregen van ca € 2.000 en inmiddels de opdracht dus aan iemand anders gegeven.

11. Mai 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Ronald, we hebben de 1e en 2e offerte u toegelicht die is gemaakt door onze regio-dealer nadat er is ingemeten. De offerte die u aanvroeg en de werkelijke situatie bleek verschillend te zijn. Daarom is de offerte na inmeten anders uitgepakt. Het kan heel soms gebeuren dat een vooraf afgegeven offerte en een offerte op basis van de inmeting (met daarin aanvullende wensen die eerst niet bekend waren) een andere prijs gaat geven. Een luxere uitvoering dan aangevraagd en een moeilijkere werksituatie die ons niet bekend was, zorgen dan bij nacalculatie voor een verhoogde prijs. Helaas zijn we niet tot elkaar gekomen, maar gelukkig heeft u het elders wel gekregen. We gunnen iedereen zijn plezier en werk en danken u voor uw open manier van communiceren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoek je rolluiken of zonnewering zoek…

Zoek je rolluiken of zonnewering zoek dan niet verder.
Byzon heeft het en levert super snel tegen een goede prijs. Ook het contact per e-mail, WhatsApp en telefoon loopt soepel. Montage wordt gedaan door een montage partner "bij os was dat Lux Improvement" en ook dat ging perfect en is dus ook een aanrader. Ben gewoon een zeer tevreden klant die Byzon en Lux zeker kan aanraden.

26. April 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste heer Koppen, hartelijk dank voor uw positieve reactie! Dat is echt fijn om te lezen. We doen ontzettend ons best voor elke klant om het tot grote tevredenheid op te leveren. Daarbij zijn wij afhankelijk van onze regionale dealers. Fijn dat u ook over Lux Improvement tevreden bent. We zullen dit met hen delen. We wensen u veel plezier toe met de rolluiken!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service! Mooi scherm, vakkundige mensen! Zeker aan te bevelen!

2. März 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste mw. Cowan. Hartelijk dank voor uw reactie. We zijn blij dat u geniet van het zonnescherm. Uw reactie is ook een opsteker voor onze dealer Lux Improvement. Hard werken wordt beloond. Dank hiervoor.

Een zeer goede ervaring

Bij het zoeken naar zonwering kwam ik bij Byzon terecht.
Kortom, daar heb ik een geweldige ervaring mee gehad.
De rolluiken en het screen moeten nog geplaats worden.
Maar ik heb een offerte aangevraagd, die ik zeer snel kreeg. Daarna kwamen ze heel snel alles inmeten.
De nieuwe offerte is met de oude offerte vergeleken waarbij ik een zeer goede uitleg waarin het verschil precies zat. We kwamen er samen snel uit en alles is al besteld.
Een aanrader

7. Januar 2021

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Bedankt voor uw reactie en fijn dat u deze ervaring hebt opgedaan. Onze dealer zal ook het vervolgtraject naar tevredenheid afronden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij hebben via BYZON onze rolluiken

Wij hebben via BYZON onze rolluiken, zijn erg tevreden! Goed gemonteerd door dealer Polman, mooie rolluiken, wij zijn er blij mee!

7. Dezember 2020

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Dank voor je reactie, Anja. We wensen je er veel plezier mee!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr