Byzon Buitenzonwering & Rolluiken Bewertungen 156

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij waren op zoek naar Screens en hebben de site Byzon zonwering bezocht. Er werd snel contact met ons opgenomen en al gauw een afspraak gemaakt. Jan kwam zelf inmeten en nam voorbeelden van ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel mooi zonnescherm voor een goede prijs. Fijne vakmensen. Paar kleine dingen die opgelost moesten worden. Prima contact hierover en goed opgelost. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Goede service, prim... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies, duidelijke en heldere afspraken. Een bezoek aan showroom Barneveld was zeker de moeite waard. Daar Jaap gesproken en goed naar zijn adviezen geluisterd.kon de verschillen in kwaliteiten e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben snel een offerte ontvangen en kort daarna stond er iemand bij ons op de stoep met de stalen, de situatie te beoordelen en in te meten. Vanaf het moment dat we akkoord gaven tot het moment da... Mehr ansehen

1. Jalousiengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Byzon helpt jou met zonwering of rolluiken. We zijn in Nederland de enige die als groothandel ook een dealernetwerk hebben. Zo profiteer je van 2 voordelen: 1. Scherpe prijzen en snelle levertijden. 2. Altijd een montagepartner in de buurt die inmeet, de spullen levert en monteert en garantie verleent. Neem contact op met Byzon en daar begint je reis. We nemen je mee langs de keuzes die er zijn, we rekenen alles netjes voor je uit en (als je akkoord bent) zorgen we voor een dealer in jouw regio die het thuis verder regelt met jou. Dus ben je op zoek naar rolluiken, screens, knikarm zonneschermen, uitbal zonneschermen of markiezen? Al dan niet met elektrische motoren of stroomloze SOLAR motoren? Wij regelen het voor je. Start vandaag nog!

4.8

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Super rolluiken

Vandaag zijn bij ons de rolluiken van Byzon gemonteerd. Super mooie rolluiken, daar gaan we heel veel plezier van hebben! De rolluiken zijn geplaatst door Polman Zonwering Leerdam. De service was top, de monteurs netjes en de rolluiken zijn vakkundig gemonteerd. Echt een aanrader!

19. Mai 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Marinda, dank voor je reactie. Geniet ervan, nu de kleine geboren is. Achter de rolluiken is het lekker donker, maar ook koel.

Prima ervaring!

Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte.
Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
De screens lopen (hoe kan het ook anders) als een zonnetje. Over de duurzaamheid valt nog weinig te zeggen na 4 dagen.

9. Mai 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Frans. We hebben een heel traject met elkaar bewandeld, maar jij had ook je zaken goed voorbereid. De screens voor jullie woning was inderdaad een uitdaging! Maar Klaasjan Koster fikste het! Dat wordt genieten achter die grote screens in warme dagen. Dank voor de opdracht en het vertrouwen in ons!

Top bedrijf

Goed en prettig te woord gestaan, duidelijke offerte.
Mooie rolluiken!
Snelle en vakkundige plaatsing.

26. April 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Yvonne, dank voor je waardering! We wensen je veel gebruiksplezier toe!

Topservice en professioneel

Wat een geweldig goede en vriendelijke service. Prettige ondersteuning en advisering voor de aanschaf van de zonwering. Daarnaast vakkundig en professioneel geïnstalleerd. Geweldig gedaan Jaap en Etienne. Dank voor alles!

28. April 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Eleni, wij kijken ook terug op een fijn contact. Snel gehandeld, goed opgeleverd. Daar worden we allemaal blij van! Geniet van je zonwering! Op die hoogte waar jij woont ga je het verschil heel hard merken. Lekker toch?

2 Solar screens.

2 Solar, windvaste screens besteld bij Byzon en aangebracht door een dealer. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Goed product. Nette prijs. Afspraken zijn keurig nagekomen. Ook het bedrijf dat de screens heeft gemonteerd, heeft dit perfect gedaan, Net personeel. Echt een aanrader!

25. April 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste heer Van Bochove, wat mooi dat u zo spontaan ons werk prijst. Zelf zien we het als ons dagelijks werk. We willen dat alles naar tevredenheid is, niet alleen het product, ook de communicatie er omheen, de montage en service. Fijn dat u dit waardeert!

Een aanrader!!!!!

Vriendelijk +
Kwaliteit +
Service +

13. April 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Klaus, dank voor je korte en krachtige reactie. We hadden een uitdaging bij jou en moesten nog een keer terug. Maar het is wel opgelost! En daar gaan we voor. Geniet van je heel grote rolluik!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met mijn Byzon uitvalscherm…

Heel blij met mijn Byzon uitvalscherm met electrische bediening, boven verwachting mooi uitgevallen. In ca. 1 uur gemonteerd. Jammer dat er geen foto meegestuurd kan worden.

6. April 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

We hebben de foto wel gezien! En werkelijk prachtig! De combinatie van doekkleur en de woning is perfect! Kan je trots op zijn!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer tevreden

Het oude scherm werd vakkundig afgehaald en het nieuwe scherm goed geplaatst en met de nodige zorg opgehangen.
Monteurs werken keurig en alle troep meegenomen.

22. Februar 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Bedankt voor je reactie, Herman. We zijn pas tevreden als de klant tevreden is. En dat ben je. Heel fijn!

Kwaliteit.

Recentelijk heb ik eerst boven 2 rolluiken en beneden een screen laten monteren en en later nog 2 rolluiken beneden.
Ik ben super tevreden over de geleverde kwaliteit van materiaal en montage.
FT Products - St.Maartensdijk (Floris van Twist) heeft alles perfect gemonteerd en afgewerkt.
Een absolute aanrader

16. Februar 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Marc, hoe fijn is het als iemand terugkomt voor een volgende aankoop en goed tevreden is. Dat geeft ons en de dealer de beste stimulans om bezig te zijn. En FT Products levert inderdaad zeer netjes zijn werk op. Een goede Byzon-dealer! Geniet van je aankopen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leveren netjes werk

Leveren netjes werk
Heel mooi resultaat
En zijn heel vriendelijk
Echt een aanrader

20. Februar 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Tim, inmiddels geniet je van je aankoop. Het is mooi geworden. En netjes gemonteerd. Bedankt voor je opdracht en vertrouwen in Byzon!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima bedrijf snelle reactie op offerte…

Prima bedrijf snelle reactie op offerte verzoek. Prijs kwaliteit verhouding zondermeer goed. Luisterd en komt met oplossingen en alternatieven. Aanrader.

14. Februar 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Bedankt Gerard. We vinden het fijn dat we ook in communicatie, advies en service verschil kunnen maken. Het gaat om meer dan alleen het product. Fijn dat je dit hebt gemerkt!

Rolluiken en screen

Goede communicatie, fijne samenwerking, meedenken met de wens vd klant,snelle levering,goede kwaliteit geleverd en heel netjes opgehangen door Etienne van allround service van Dyk.Helemaal tevreden klant

13. Februar 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Miranda, dank voor je reactie en fijn dat je tevreden bent. Etienne van Dyk heeft het ook mooi gemonteerd. Alles bij elkaar een plaatje. Daar kan je alleen nog maar plezier aan beleven.

Zo netjes opgehangen/top kwaliteit

Zo netjes opgehangen, jongens hebben alles keurig opgeruimd! Rolluik van hele goede kwaliteit! Zelden meegemaakt dat op elke vraag ,bellen of appen binnen een paar minuten antwoord. Zo netjes wordt je geholpen! Heel erg Top!

2. Februar 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Jacqueline. We hebben inderdaad snel kunnen schakelen met elkaar. Waar een wil is, is een weg, toch? Jij geniet inmiddels van je rolluik voor het slaapkamerraam. In de winter behaaglijk, in de zomer lekker koel.

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over het advies en de uitleg, door zowel Jaap Schouten als Klaasjan Koster.
Op 17 januari, heeft Klaasjan met zijn medewerkers screens en rolluiken aan onze woning bevestigt.
De communicatie verliep prettig en er was een goede sfeer.

We willen óók noemen, dat er netjes gewerkt werd.
Nèt taalgebruik!
Buiten, maar ook binnen een nette omgang.
De screens en rolluiken werken uitstekend!
Ook naderhand zijn er korte lijntjes mbt vragen over de apparaten.
Heel hartelijk dank!

Jan en Jacomijn Stufken

1. Februar 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste fam. Stufken. We willen jullie ook bedanken voor de mooie opdracht! De communicatie verliep inderdaad fijn. En de zonwering ophangen is Koster wel toevertrouwd. Dank voor jullie vertrouwen in Byzon en geniet van de zonweringen!

Mooie producten en TOP service

Top bedrijf met mooie producten maar vooral goede service. Alles kan eens een keer niet werken en dan pas leer je een leverancier echt kennen. Wel ik kan alleen maar zeggen zeer goed, snelle reactie en hoog oplossend vermogen zeer tevreden :-)

31. Januar 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Roy, mooi dat je dit schrijft. Daar doen we het voor. We willen niemand ergens mee laten zitten. Is er iets, dan lossen we het op. Zo willen wij het thuis ook. Zo willen we voor onze klanten het ook. Geniet van je aankoop!

Prachtige solar screens

Wij hebben eind november een aanvraag gedaan voor vier solar screens. Binnen een week is dealer Floris van FT Products langs geweest voor het nameten waardoor het direct besteld kon worden. Tussen Kerst en Nieuwjaar zijn de screens al gemonteerd!

We zijn super tevreden over onze screens. Na het aanvragen van de offerte werd geadviseerd om 1% doek te nemen, dat verschil merk je heel goed. Daarnaast blij dat we voor solar hebben gekozen, want hierdoor was het niet nodig om in de gevel te boren of ingewikkeld stroomaansluitingen te regelen. Met de afstandsbediening kan je alle screens tegelijk bedienen, of één tegelijk.

Nogmaals bedankt Jaap en Floris voor de uitstekende service!

27. Dezember 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Bedankt, mensen van Stormachtig! Jullie zitten in het nieuwe pand lekker te werken achter de screens. Dat moet een fijne werkomgeving zijn. Bedankt voor jullie opdracht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klasse rolluiken, prima prijs/ kwaliteit

Wij waren op zoek naar een electrisch rolluik en waren huiverig om kabels door de gevel te moeten boren. Uiteindelijk met Byzon in aanraking gekomen. Die hebben rolluiken voorzien van daglicht collectoren die dus niet van zonlicht afhankelijk zijn.
Inmiddels zijn op diverse etages in ons appartementen gebouw 6 units geplaatst op de galerijen gelegen aan de noord oost gevel. Dat leverde allemaal tevreden klanten op, zeker gelet op de prijs van de rolluiken. Klasse bedrijf dat Byzon!!

12. Januar 2023

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Bedankt Thom. Van het een kwam het ander. Daar willen we jou ook voor bedanken!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Screens slaapkamers en badkamer…

Voor twee slaapkamers en de badkamer hebben wij in de nazomer van 2022 bij Byzon screens uitgezocht. Deze zijn afgelopen november geplaatst door Klaasjan Koster.

Zowel over de uitleg en het advies door Jaap Schouten van Byzon als het plaatsen door Klaasjan Koster zijn wij zeer tevreden. Wij zijn er blij mee en we gaan de screens de komende zomer vast en zeker veel gebruiken.

Nogmaals dank voor de fijne bemiddeling en montage, wij zijn blij met onze aankoop.

14. November 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Teun en Hetty. We hebben de fotobeelden gezien. Het ziet er inderdaad prachtig uit! Past perfect bij jullie mooie woning. Geniet ervan!

De service was goed

We zijn dik tevreden met de Screens. Alles werk goed. De montage was prima. Goede kwaliteit en het Screens zit er strak in. De motor werkt goed. Dus Top

25. November 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste fam. Schat. Dank voor jullie reactie. We mochten bij u een mooi groot screen leveren die inderdaad heel mooi hangt. Dat gaat schelen in in warme dagen. Houd het hoofd koel! ;-)

Zeer tevreden klant van Byzon

Bij Byzon in Barneveld screens uitgezocht en keurig volgens een scherpe en gedetailleerde offerte besteld en geleverd gekregen. Screens zijn door Koster Montage uit Bunschoten vakkundig en snel opgehangen. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

8. November 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Eric, we kijken ook terug op een goede samenwerking. Goed contact, snel reageren en het vertrouwen hebben in elkaar. Dan komt er iets moois uit. Jullie wonen op grote hoogte, maar Klaasjan Koster heeft het ook daar mooi gefikst! Geniet van de screens!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr