Wij waren op zoek naar Screens en hebben de site Byzon zonwering bezocht. Er werd snel contact met ons opgenomen en al gauw een afspraak gemaakt. Jan kwam zelf inmeten en nam voorbeelden van ma... Mehr ansehen
Heel mooi zonnescherm voor een goede prijs. Fijne vakmensen. Paar kleine dingen die opgelost moesten worden. Prima contact hierover en goed opgelost. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Goede service, prim... Mehr ansehen
Goed advies, duidelijke en heldere afspraken. Een bezoek aan showroom Barneveld was zeker de moeite waard. Daar Jaap gesproken en goed naar zijn adviezen geluisterd.kon de verschillen in kwaliteiten e... Mehr ansehen
We hebben snel een offerte ontvangen en kort daarna stond er iemand bij ons op de stoep met de stalen, de situatie te beoordelen en in te meten. Vanaf het moment dat we akkoord gaven tot het moment da... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Byzon helpt jou met zonwering of rolluiken. We zijn in Nederland de enige die als groothandel ook een dealernetwerk hebben. Zo profiteer je van 2 voordelen: 1. Scherpe prijzen en snelle levertijden. 2. Altijd een montagepartner in de buurt die inmeet, de spullen levert en monteert en garantie verleent. Neem contact op met Byzon en daar begint je reis. We nemen je mee langs de keuzes die er zijn, we rekenen alles netjes voor je uit en (als je akkoord bent) zorgen we voor een dealer in jouw regio die het thuis verder regelt met jou. Dus ben je op zoek naar rolluiken, screens, knikarm zonneschermen, uitbal zonneschermen of markiezen? Al dan niet met elektrische motoren of stroomloze SOLAR motoren? Wij regelen het voor je. Start vandaag nog!
Landelijke showroom: Energieweg 62 / hoek Compagnieweg, 3771 NA, Barneveld, Niederlande
- 0342 483 201
- jaap@byzon.nl
- byzon.nl
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Blij met rolluiken op solar
Vorige week 3 rolluiken laten plaatsen door Byzon met Solar. Ben er erg blij mee! Levering en plaatsing vond binnen 4 weken plaats, dus super!
Montage is goed en netjes gedaan.
Communicatie verliep ook prima, zowel met Byzon als met degene van de montage.
Al met al zeer tevreden:)

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken
Perfecte ervaring met HOR zonwering…
Perfecte ervaring met HOR zonwering bedrijf van Davey Riep Goede en heldere communicatie. Goed werk afgeleverd en komt afspraken na.
Echt een aanrader deze dealer..

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken
Groot scherm geplaatst ( 3mtr 80 cm).
Sinds 14 dagen een groot ( 3.80 mtr) rolluik aan voorzijde woning ( op het oosten, dus volop ochtendzon) laten plaatsen door Montage Bedrijf Friesland ( Theun Herder uit Appelscha). Zeer goed gewerkt en alles tot volgende tevredenheid. Ze hadden op onze oprit een partytent neergezet zodat men in de regen zoveel mogelijk droog kon werken. Ben blij met dit Byzon rolluik, nadat ik 2019 aan de achterzijde ook rolluiken heb laten plaatsen ( toen door Het Woonhuis uit Stadskanaal). Ben super tevreden met Byzon.

Screens in veranda
In februari dit jaar hebben wij een veranda laten bouwen en daar heeft Byzon zonwering screens in geplaatst. We zijn er enorm tevreden mee. Dit in samenwerking met Jaap Schouten en Lex Polman

Aanrader!
Wij hebben elektrische rolluiken voor onze bovenverdieping van Byzon. Dit bedrijf was ons getipt door kennissen en net als hun zijn ook wij erg tevreden over de prijs/kwaliteit en het klantcontact met Jaap. De rolluiken zijn fantastisch! Daar zullen we nog lang plezier van hebben.

Goed advies gehad
Goed advies gehad, uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken. De rolluiken hangen er ondertussen naar volle tevredenheid!

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken
Effectief, mooi en betaalbaar screen.
Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer.
De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Daarnaast ziet alles er zeer strak uit, vooral ook omdat de omlijsting in de kleuren van de kozijnen zijn gespoten.

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken
Wij van kinderdagverblijf Het Paleisje…
Wij van kinderdagverblijf Het Paleisje Capelle B.V. zijn erg tevreden met onze nieuwe zonwering/Screens. De zonwering/Screens werd supersnel geleverd en geplaatst. De service was top! Dit bedrijf raden wij iedereen aan!!

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken
Goede kwaliteit en een top service!!
Wij van kinderdagverblijf Het Paleisje Capelle B.V. zijn erg tevreden met onze nieuwe zonwering. De zonwering werd super snel geleverd en geplaatst. De service was top! Dit bedrijf raden wij iedereen aan!!

De samenwerking met Byzon en hun Dealer F.T. Products
De samenwerking met Byzon (Offerte aanvraag) en uitvoering door hun Dealer F.T. Product is geweldig. Van begin tot het einde vakkundig en professioneel uitgevoerd. Alles is kwaliteit en ik ben er super blij mee. Fijn als je zo kan samenwerken met een fantastisch eindresultaat. 5 Sterren van mij.

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken
We hebben sinds een aantal weken…
We hebben sinds een aantal weken rolluiken van Byzon en zijn er erg tevreden over. In het weekend slapen we een stuk langer omdat het lekker donker is. Wel zou ik de volgende x elektrische nemen want ik vind het omhoog trekken niet zo heel prettig maar dat was onze eigen keus.
Wij zijn dik tevreden!

mooie prijs/kwaliteit!
Alles prima verlopen - goede service, en snelle levering.
Rolluik met Somfy IQ afstandsbediening voldoet helemaal aan de verwachtingen
In de zomer duidelijk koeler in de woonkamer en beschermt de meubels tegen de zon, in de winter een duidelijk forse besparing op de energiekosten.

Uitstekende service van Byzon
Sinds 1 jaar hebben wij Byzon screens, waar we erg tevreden over zijn. Dit voorjaar (maart 2022) wilden we ze weer in gebruik nemen, maar toen bleek dat 1 screen niet reageerde op de afstandsbediening. Met Byzon gebeld. Geen gehoor. Even later werd ik teruggebeld door Jaap van Byzon. Hij hoorde mijn verhaal aan, overlegde even met de servicemonteur en drie dagen later was het probleem verholpen.
Wij waren erg blij met deze snelle service!

Goede en vriendelijke service

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken
Goede service en vriendelijke monteurs…
Goede service en vriendelijke monteurs bij Alle Dagen Zonwering in Ermelo.

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken
Blij met de goed werkende isolerende…
Blij met de goed werkende isolerende rolluiken. Goed geplaatst door de monteur van Klusjesbus. Leveringstijd ook prima!

Heel goed werk
Heel goed werk, vriendelijk en doen wat er beloofd wordt! Zeer tevreden én heel blij met onze rolluiken!!

Nog mooier dan gedacht
Wat een prachtige rolluiken hangen er sinds vorige week bij mijn moeder. Ze is er ontzettend blij mee en wij ook. Nog mooier dan we hadden gehoopt. In de afstemming voor levering ging er in eerste instantie iets mis. Maar dat is uiteindelijk netjes opgelost. Het contact verliep heel vriendelijk. Over de montage ook niets dan lof. F.T. Products allround klusbedrijf uit St.Maartensdijk. Vakmanschap in optima forma en ook heel klantvriendelijk. 1 ding is zeker, wij willen nu zelf ook rolluiken gaan aanschaffen. En dan wel graag via Byzon en F.T. Products. Dan zitten we zeker goed!

dubbel glas en rolluiken
Zowel plaatsen dubbel glas en 6 rolluiken voorbeeldig uitgevoerd. Op tijd begonnen, netjes gewerkt, perfecte montage, alles netjes opgeruimd, vriendelijk en ervaren personeel van glas en klusbedrijf 4g. Bij eventueel vervolgopdracht zullen wij zeker gebruik maken van 4G en zullen ze ook zeker aan bevelen.

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.