Byzon Buitenzonwering & Rolluiken Bewertungen 156

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij waren op zoek naar Screens en hebben de site Byzon zonwering bezocht. Er werd snel contact met ons opgenomen en al gauw een afspraak gemaakt. Jan kwam zelf inmeten en nam voorbeelden van ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel mooi zonnescherm voor een goede prijs. Fijne vakmensen. Paar kleine dingen die opgelost moesten worden. Prima contact hierover en goed opgelost. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Goede service, prim... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies, duidelijke en heldere afspraken. Een bezoek aan showroom Barneveld was zeker de moeite waard. Daar Jaap gesproken en goed naar zijn adviezen geluisterd.kon de verschillen in kwaliteiten e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben snel een offerte ontvangen en kort daarna stond er iemand bij ons op de stoep met de stalen, de situatie te beoordelen en in te meten. Vanaf het moment dat we akkoord gaven tot het moment da... Mehr ansehen

1. Jalousiengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Byzon helpt jou met zonwering of rolluiken. We zijn in Nederland de enige die als groothandel ook een dealernetwerk hebben. Zo profiteer je van 2 voordelen: 1. Scherpe prijzen en snelle levertijden. 2. Altijd een montagepartner in de buurt die inmeet, de spullen levert en monteert en garantie verleent. Neem contact op met Byzon en daar begint je reis. We nemen je mee langs de keuzes die er zijn, we rekenen alles netjes voor je uit en (als je akkoord bent) zorgen we voor een dealer in jouw regio die het thuis verder regelt met jou. Dus ben je op zoek naar rolluiken, screens, knikarm zonneschermen, uitbal zonneschermen of markiezen? Al dan niet met elektrische motoren of stroomloze SOLAR motoren? Wij regelen het voor je. Start vandaag nog!

4.8

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij met rolluiken op solar

Vorige week 3 rolluiken laten plaatsen door Byzon met Solar. Ben er erg blij mee! Levering en plaatsing vond binnen 4 weken plaats, dus super!
Montage is goed en netjes gedaan.
Communicatie verliep ook prima, zowel met Byzon als met degene van de montage.
Al met al zeer tevreden:)

19. November 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Manja, hartelijk dank voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. We bedanken jou voor de opdracht en het vertrouwen in Byzon. Geniet van de rolluiken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte ervaring met HOR zonwering…

Perfecte ervaring met HOR zonwering bedrijf van Davey Riep Goede en heldere communicatie. Goed werk afgeleverd en komt afspraken na.
Echt een aanrader deze dealer..

11. November 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste fam. Peer. Wat ontzettend leuk dat jullie deze review spontaan plaatsen. Ook een mooie opsteker voor onze fijne dealer HOR Zonwering. Dat zijn inderdaad toegewijde mensen die graag goed werk en service verlenen. Geniet van je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Groot scherm geplaatst ( 3mtr 80 cm).

Sinds 14 dagen een groot ( 3.80 mtr) rolluik aan voorzijde woning ( op het oosten, dus volop ochtendzon) laten plaatsen door Montage Bedrijf Friesland ( Theun Herder uit Appelscha). Zeer goed gewerkt en alles tot volgende tevredenheid. Ze hadden op onze oprit een partytent neergezet zodat men in de regen zoveel mogelijk droog kon werken. Ben blij met dit Byzon rolluik, nadat ik 2019 aan de achterzijde ook rolluiken heb laten plaatsen ( toen door Het Woonhuis uit Stadskanaal). Ben super tevreden met Byzon.

24. Oktober 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Ebel. Dit doet ons echt goed. We zijn er om de mensen het naar de zin te maken met onze producten, Maar het is altijd een heel proces van productie tot en met plaatsing. Komt veel bij kijken! En dat je dan tevreden bent over het resultaat, zegt iets over de hele gang van zaken. Ook een positieve impuls voor onze dealer Theun Herder van Montagebedrijf Friesland. Echt een oude rot in het vak die niet wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid. Geniet van je zonwering!

Screens in veranda

In februari dit jaar hebben wij een veranda laten bouwen en daar heeft Byzon zonwering screens in geplaatst. We zijn er enorm tevreden mee. Dit in samenwerking met Jaap Schouten en Lex Polman

20. Oktober 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Ben & Miranda, hartelijk dank voor je review. Jullie hebben een geweldig mooie veranda. En nu Solar screens eronder. Dat wordt dubbel genieten. We hopen dat de zon veel schijnt in Leerdam en je lekker buiten geniet van je veranda en van schaduw. Hartelijke groet, Jaap Schouten

Aanrader!

Wij hebben elektrische rolluiken voor onze bovenverdieping van Byzon. Dit bedrijf was ons getipt door kennissen en net als hun zijn ook wij erg tevreden over de prijs/kwaliteit en het klantcontact met Jaap. De rolluiken zijn fantastisch! Daar zullen we nog lang plezier van hebben.

22. Juli 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Maike, de beste reclame is mond op mond reclame. Hoe fijn is het als mensen tevreden zijn en het doorvertellen aan anderen. Dat jij nu ook die ervaring hebt, is een teken dat we waarmaken wat we beloven. Dat gaat niet zonder vallen en opstaan, maar we gaan er wel voor! Geniet van de rolluiken! Groetjes, Jaap Schouten

Goed advies gehad

Goed advies gehad, uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken. De rolluiken hangen er ondertussen naar volle tevredenheid!

4. Oktober 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Michel, dank voor je reactie. Je was in onze showroom geweest voor een eerste kennismaking. En binnen niet al te lange tijd hingen je rolluiken aan de woning! Hoe makkelijk kan het gaan. Dank voor je vertrouwen en geniet van je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effectief, mooi en betaalbaar screen.

Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer.
De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Daarnaast ziet alles er zeer strak uit, vooral ook omdat de omlijsting in de kleuren van de kozijnen zijn gespoten.

19. Juli 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Rob, we hebben elkaar gesproken over het screen en je hebt de fotobeelden uit enthousiasme ook gestuurd. Het is een plaatje! Super mooi screen, mooi op kleur gelakt. Een aanwinst voor zowel binnen als buiten! Dank voor je keus voor Byzon en geniet van zon en schaduw! Hartelijke groet, Jaap | Byzon Zonweringen & Rolluiken

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij van kinderdagverblijf Het Paleisje…

Wij van kinderdagverblijf Het Paleisje Capelle B.V. zijn erg tevreden met onze nieuwe zonwering/Screens. De zonwering/Screens werd supersnel geleverd en geplaatst. De service was top! Dit bedrijf raden wij iedereen aan!!

5. Juli 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Latifa, dank voor je reactie. We hebben ze ook mogen plaatsen in Berkel waar de screens ook mooi geplaatst zijn door onze zeer gewaardeerde dealer THM uit Lekkerkerk. Peter: jij ook bedankt voor je inzet op deze locatie. We hopen ze straks te plaatsen in Matenesse. Kinderdagverblijf het Paleisje: onze hartelijke dank voor het vertrouwen in ons! Zonnige groet van Byzon Zonwering

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en een top service!!

Wij van kinderdagverblijf Het Paleisje Capelle B.V. zijn erg tevreden met onze nieuwe zonwering. De zonwering werd super snel geleverd en geplaatst. De service was top! Dit bedrijf raden wij iedereen aan!!

30. Juni 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Ouafa, we hebben van jou de gunning gekregen om voor jullie kinderdagverblijven de zonwering te mogen leveren. De vestiging Capelle was de eerste. Ik heb het gezien na montage. Geweldig! Daar gaan jullie en de kinderen van genieten. Bedankt voor de opdracht!! Op naar de volgende! ;-)

De samenwerking met Byzon en hun Dealer F.T. Products

De samenwerking met Byzon (Offerte aanvraag) en uitvoering door hun Dealer F.T. Product is geweldig. Van begin tot het einde vakkundig en professioneel uitgevoerd. Alles is kwaliteit en ik ben er super blij mee. Fijn als je zo kan samenwerken met een fantastisch eindresultaat. 5 Sterren van mij.

24. Juni 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Mike, we zijn stil van jouw reactie. Hoe leuk is het als je gewoon je werk getrouw doet en iemand het zo waardeert! Dan denk je: we doen toch niets anders dan je moet doen. Het is dan extra leuk als iemand er zo mee in zijn nopjes is. Floris van FT is ook een zeer goede dealer van ons, hij werkt hard, netjes en gaat er helemaal voor. Zegt het voort!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben sinds een aantal weken…

We hebben sinds een aantal weken rolluiken van Byzon en zijn er erg tevreden over. In het weekend slapen we een stuk langer omdat het lekker donker is. Wel zou ik de volgende x elektrische nemen want ik vind het omhoog trekken niet zo heel prettig maar dat was onze eigen keus.
Wij zijn dik tevreden!

30. Mai 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Daphne, we hebben een super leuk contact gehad, alles lekker snel geregeld. Mooi toch dat het zo donker is op je kamer? Wel je wekker zetten, want je zou je zomaar kunnen verslapen! De volgende keer doen we een motor erin, OK? Dat gaat inderdaad wat soepeler. Geniet ervan! Groetjes, Jaap

mooie prijs/kwaliteit!

Alles prima verlopen - goede service, en snelle levering.

Rolluik met Somfy IQ afstandsbediening voldoet helemaal aan de verwachtingen

In de zomer duidelijk koeler in de woonkamer en beschermt de meubels tegen de zon, in de winter een duidelijk forse besparing op de energiekosten.

17. Mai 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Peter, dank voor je reactie. Het rolluik hangt inderdaad al een zomer en winter over. Je hebt dus de echte ervaring van isolatie. Fijn dat je tevreden bent en het rolluik voldoet aan de prijs & kwaliteits verwachting. Hartelijke groet, Jaap Schouten

Uitstekende service van Byzon

Sinds 1 jaar hebben wij Byzon screens, waar we erg tevreden over zijn. Dit voorjaar (maart 2022) wilden we ze weer in gebruik nemen, maar toen bleek dat 1 screen niet reageerde op de afstandsbediening. Met Byzon gebeld. Geen gehoor. Even later werd ik teruggebeld door Jaap van Byzon. Hij hoorde mijn verhaal aan, overlegde even met de servicemonteur en drie dagen later was het probleem verholpen.
Wij waren erg blij met deze snelle service!

8. April 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Bedankt voor uw reactie. We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Byzon staat achter zijn producten en de klanten. We bieden de service die erbij hoort. Geniet van zon en zonwering!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en vriendelijke monteurs…

Goede service en vriendelijke monteurs bij Alle Dagen Zonwering in Ermelo.

2. April 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Anna, dank voor uw reactie en het compliment aan onze zeer gewaardeerde dealer Alle Dagen Zonwering. We delen dit met hen, zullen ze blij mee zijn. Geniet van uw aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij met de goed werkende isolerende…

Blij met de goed werkende isolerende rolluiken. Goed geplaatst door de monteur van Klusjesbus. Leveringstijd ook prima!

30. März 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Esther, dank voor jouw reactie en compliment aan onze fijne dealer Klusjesbus.com Sjoerd doet met veel toewijding zijn werk. Fijn dat je de isolerende kracht van onze rolluiken ervaart. Geniet ervan!

Netjes gedaan

Netjes gedaan, blij met het resultaat.

26. März 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Dank voor uw reactie. En fijn dat u tevreden bent. Daar doen we het voor: mensen laten genieten van byzon-der fijne zonwering en rolluiken. Zegt het voort!

Heel goed werk

Heel goed werk, vriendelijk en doen wat er beloofd wordt! Zeer tevreden én heel blij met onze rolluiken!!

27. Januar 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Arjan en Hanneke, hartelijk dank voor jullie leuke reactie. Ook een leuke opsteker voor onze dealer Alle Dagen Zonwering. Kelvin was ook blij met jullie opdracht en het fijne contact. Zo zijn we allemaal weer blij met het werk en de producten. Geniet ervan en zegt het voort!

Nog mooier dan gedacht

Wat een prachtige rolluiken hangen er sinds vorige week bij mijn moeder. Ze is er ontzettend blij mee en wij ook. Nog mooier dan we hadden gehoopt. In de afstemming voor levering ging er in eerste instantie iets mis. Maar dat is uiteindelijk netjes opgelost. Het contact verliep heel vriendelijk. Over de montage ook niets dan lof. F.T. Products allround klusbedrijf uit St.Maartensdijk. Vakmanschap in optima forma en ook heel klantvriendelijk. 1 ding is zeker, wij willen nu zelf ook rolluiken gaan aanschaffen. En dan wel graag via Byzon en F.T. Products. Dan zitten we zeker goed!

19. Januar 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Beste Linda, we zijn met jou en je moeder blij dat de rolluiken gemonteerd zijn en je moeder kan genieten van privacy en gemoedsrust. Rolluiken zijn echt fijn en bieden veel wooncomfort. Floris van FT is een monteur die alleen met perfect werk tevreden is. Hopelijk straks ook bij en voor jou!

dubbel glas en rolluiken

Zowel plaatsen dubbel glas en 6 rolluiken voorbeeldig uitgevoerd. Op tijd begonnen, netjes gewerkt, perfecte montage, alles netjes opgeruimd, vriendelijk en ervaren personeel van glas en klusbedrijf 4g. Bij eventueel vervolgopdracht zullen wij zeker gebruik maken van 4G en zullen ze ook zeker aan bevelen.

9. Januar 2022

Antwort von Byzon Buitenzonwering & Rolluiken

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn voor onze dealer Gijs van Tricht van 4G en voor ons. We worden er ook blij van! Nogmaals dank!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr