Byggmax Bewertungen 130

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vsr på 4 butikker for å kjøpe gavekort hvor en butikk var stengt i åpningstid. Fikk tilslutt gavekort men når jeg skulle bruke dette så nekter de å ta imot. Sendte mail til byggmax for to uker... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pakken ble ødelagt under transport og Postnord kastet den. Jeg får ikke refusjon fra byggmax.. De lover svar innen 24 timer, gått snart 10 dager. Fortsatt ingen refusjon. De svarer ikke på te... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er den dårligste nettbutikken jeg har vært med på og vi handler mye på nett! Kundeservice er helt fraværende. Pakken stod at skulle være her etter 5 dager. Etter 14 dager er den ikke sendt og ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kjøpte en bod på nett for 8000,- som ikke går an å sette sammen på en fornuftig måte, og da vi ba om å få sende den i retur gikk det flere måneder før vi fikk noe fornuftig svar. Det går ikke an å... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Kansellert ordre

Jeg kjøpte noen utelamper hos de og fikk kansellert ordren med begrunnelse av at de hadde priset feil i nettbutikken sin.

Jeg hadde kun dialog med en svensk kundetjeneste og det virket ikke som de kjenner til norske regler. Jeg måtte selv påpeke at når en ordre er inngått, så gjelder avtalerettslige regler. Da de forstod dette, endret de plutselig årsak til kanselleringen av ordren og begrunnet kanselleringen med at jeg burde ha visst at prisen var feil. Jeg kjøpte lampene til 200,- per stk, mens de nå koster 800,-.

Har vært en fast kunde av de i mange år, men dette er for dårlig kundebehandling. Svært lite proffesjonelt.

12. Dezember 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Treg levering og lang ventetid på kundeservicetelefonen

Helt OK websider, og greie priser, men alt med levering og kundeservice var håpløst.

Varen jeg bestilte (en terrassevarmer) var i følge nettsiden på lager. Da ordrebekreftelsen kom stod det at levering ville ta 10-15 dager. Det er lenge sammenlignet med veldig mange andre.
Etter 23 dager ringte jeg kundeservice. Det var drøyt 100 minutters ventetid. Da det ble min tur fikk jeg en hyggelig svenske på tråden, som fortalte at varen hadde fått et Bring-nummer samme dag, og at det betydde at den var på vei. Det var bare tull.
Noen dager senere ringte jeg igjen. Det var igjen over 100 minutter å vente. Jeg skrev mail isteden og sa at jeg ville kansellere bestillingen fordi det tok så lang tid.
Jeg fikk beskjed tilbake at det kunne jeg ikke gjøre, for varen var allerede på vei, og ville bli levert i slutten av uken eller helt først i uken etter.
Dette var også bare tull. Torsdagen etter hadde jeg fortsatt ikke hørt mer, og prøvde igjen å ringe kundeservice. Nå var det 64 minutters ventetid. Jeg sendte isteden mail for å igjen å forsøke å avbestille. Fikk mail om at min klage var oversendt til avdelingen for transportklager. Dagen etter fikk jeg beskjed fra transportør om at varene ville bli levert lørdag.
Jeg mottok varen 41 dager etter at den ble bestilt.
Varen er helt fin, men jeg kommer ikke til å handle på nett hos ByggMax flere ganger.

5. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte varer for nesten 2 mnd siden…

Bestilte varer for nesten 2 mnd siden som enda ikke har kommet!!! Den første bestillingen mottok jeg 1 mnd sen (skulle ta 3-8 dager). De fant ikke sendingen, hverken Posten, Byggmax eller Byggdekor som angivelig var avsender. Jeg ble satt til å kontakte alle tre selv om det er Byggmax jeg har kjøpt hos. Utrolig at de ikke kan kommunisere seg i mellom og at hadde jeg ikke ringt alle tre flere ganger hadde jeg aldri mottatt noe som helst.

21. August 2018

Trenger nytt fraktselskap?

Bestilte verktøy på nettbutikk for 14 dager siden...Det er vist sendt med DHL,men sporing av varen stopper i Sverige for 1 uke siden.
Gidder ikke å bestille noe mere her da det blir altfor lang leveringstid og for dårlige rutiner hos befrakter.

2. Juli 2018

Svært skuffet over Byggmax

Svært skuffet over Byggmax! Elendig utvalg av trevirke. ALLE borene jeg skulle ha var skjeve. Det var heller ikke mulig å kappe av og betale for det man trengte (dette er ok på f.eks Montér så lenge det blir igjen over 2,50m). Ingen hjelp å få av betjeningen. Betjeningen var kun i stand til å betjene kasseapparatet. Ingen imøtekommende ansatte, ingen serviceinnstilling. Kommer aldri tilbake til Byggmax igjen! Jeg er forferdelig skuffet. Byggmax, dere har lang vei å gå før dere gir kundene en god opplevelse. Det var så dårlig at jeg bestemte meg for å skrive denne anmeldelsen for å advare andre. Hold deg langt unna Byggmax!

25. Juni 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

rimelige produkter, kunskapsløs betjening, horribel faktureringspraksis!

Jeg er byggmester og sådan i proffkundesegmentet ( 123bygg.com ), Jeg handler kun sporadisk her da dette er mer et utsalg for hobbysnekkeren etter min mening ( blir litt tungvindt og tidkrevende å handle her for oss, pluss at de har lite produktkunnskaper og heller tynt vareutvalg her.
jeg vil berømme byggmax for et meget moderat prisnivå alle får ta del i, men de gode rådene som en litt uerfaren hobbysnekker kanskje trenger får du neppe her da butikkene er bemannet mtp. selvbetjening der de ansattes oppgave er å måle opp, se inn i bilene og ta imot betaling, stort sett.
de er ikke butikken som sådan jeg har mest imot, de er heller de villnisse du vikler deg inn i når du velger å betale med byggmax kortet, og får fakturaer fra collector bank som byggmax har valgt som partner i finans.Dette er et svindelforetak med base i Gøteborg.De tåkelegger , roter, legger på gebyrer, avgifter, renter osv som gjør at du ikke greier å komme utav svindlernes grep på måneder selv om du ikke hadde intensjoner om å utsette event. dele opp betalingen i utgangspunktet. Hold dere borte, dere er herved advart ! ( sjekk gjerne trustpilot med flere hundre historier om dette foretaket collector bank ab ,/byggmax.se)

24. September 2016

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr