Jeg vsr på 4 butikker for å kjøpe gavekort hvor en butikk var stengt i åpningstid. Fikk tilslutt gavekort men når jeg skulle bruke dette så nekter de å ta imot. Sendte mail til byggmax for to uker... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Pakken ble ødelagt under transport og Postnord kastet den. Jeg får ikke refusjon fra byggmax.. De lover svar innen 24 timer, gått snart 10 dager. Fortsatt ingen refusjon. De svarer ikke på te... Mehr ansehen
Dette er den dårligste nettbutikken jeg har vært med på og vi handler mye på nett! Kundeservice er helt fraværende. Pakken stod at skulle være her etter 5 dager. Etter 14 dager er den ikke sendt og ko... Mehr ansehen
Vi kjøpte en bod på nett for 8000,- som ikke går an å sette sammen på en fornuftig måte, og da vi ba om å få sende den i retur gikk det flere måneder før vi fikk noe fornuftig svar. Det går ikke an å... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Villedende priser i butikk
Laminat utstilt i butikk, som kan kun kjøpes på nett, koster 100 kr/kvm mer på nett enn prisen som er oppgitt i butikk. De begrunner dette med at det har vært prisendringer, men prisforskjellen har vært likedan siden i fjor. Fullstendig villedende.
Totalt ubrukelig!
Må jo være den verste leverandør av varer. Makan til slett kundeservice skal man lete lenge etter.. Nei, takker oss til OBS BYGG.
Dette må være landets dårligste…
Dette må være landets dårligste byggevareutsalg. Stort sett alt de selger av trevare er stygt og vridd, sprukket og flisete... Og når det gjelder trelast som er impregnert er det voldsomme variasjoner på impregneringen, selv fra samme stabel.
Prøver man å si ifra får man bare beskjed om å "finne noe annet"
Typisk Svensk forretningside... Jula og Biltema har akkurat samme opplegg. De bryr seg ikke om kunden. Skal bare pushe varer uten å ta ansvar
Helt forferdelig bedrift
Helt forferdelig bedrift. Skjønner ikke at de kan eksistere! INGEN KUNDESERIVE INGEN HJELP IKKE RETUR. ALDRI STOL PÅ DETTE FIRMAET. HÅPER NOEN TAR DEM TIL VG, DB RADIO OG FÅR UT TIL FOLKET FOR AT INGEN MÅ FINNE PÅ Å HANDLE DER!
Kundebehandling = dritt x piss
Kundebehandling = dritt x piss
Hold dere langt unna
Bra produkter til gode priser :)
Svindel
Når man bestiller varer på hjemlevering, kommer bare noen av varene på hjemlevering. Resten må hentes i butikken. Bortkastet tid og penger og sluttsummen blir dobbel. Anbefaler å benytte annen byggevarebutikk.
Aldri kjøp noe på nett der
Aldri kjøp noe på nett der.
Varene kommer ikke..
Får ikke pengene tilbake.
Synd jeg ikke kan gi 0 i stjerne.
Synd jeg ikke kan gi 0 i stjerne.
Har kjøpt 130 m2 takpanel hos Byggmax og skulle kjøpe 8 pk til.
Men ekspeditøren sa de var nytt parti,
Kom hjem med den dårlig innpakket takpanelen og begynte å montere.
Var en helt ræva kvalitet og virket som det var bare papp.
Og de nektet å reklamere på den ene pakken som var åpnet.
Forferdelig dårlig opplevelse da jeg har handlet for over 100000.- av de.
Morten H Hansen
byggmax gir aldri pengene dine tilbake…
byggmax gir aldri pengene dine tilbake uansett hva! kjøpt fuktsperre plast sluten av 2018,p.g.a. var misfarge og en tosje tegn på, med kivitering uten å åpne embalasje levert til byggmax haugenstua(fuksperre plasten ble solgt etter2dager) jeg ville ha pengene mine tibake ,byggmax solgt varen pengene mine i kassa til byggmax,de ga gavekort(vaig 4år)til meg,flere ganger var på byggmax,etter ca.4år, sep. 2022 på møte med butikksjef skrev byggmax gir aldri pengene til ingen ut uansett hva!!!
Aldri opplevd dårligere kundeservice.
Aldri opplevd dårligere kundeservice.
De reklamerer med en pris samt prisgaranti.
Men varehus setter tydeligvis selv pris og velger om de vil følge prisgaranti
Bestilte varer i mars 2022
Bestilte varer i mars 2022, har fått noe, mangler fortsatt noe som jeg prøver å avbestille. Vanskelig å få tak i noen. Får fortsatt faktura
Trelast er ferskvare og byttes ikke
Måtte gi en stjerne da det ikke var mulig å gi null. Var på Byggmax Fredrikstad der de nektet å bytte fire lengder trelast til en dimensjon større. Selv det var kun var gått tre dager siden kjøpet var det ikke rom for å bytte. Trelast er ferskvare i følge Byggmax. Så alle dere som tenker å returnere evt overskudd fra byggeprosjektet.... STYR UNNA...!
Kjempedårlig kundeservice
Kjempedårlig kundeservice. Bestilte en vare i april 2022. Når den fortsatt ikke var mottatt i slutten av juni kansellerte jeg ordren. Fakturaen hadde de dog sendt ut, men i dag, 02.09.2022 har de fortsatt ikke kreditert fakturaen. Det er heller ikke lett å få tak i en person man faktisk kan snakke med
Kjøp ikke terasseskruer på Byggmax!
Kjøpte terasseskruer på Byggmax, 4,2x55mm, 1000stk.
Elendig kvalitet, 2 av 10 skruer knakk når de ble skrudd inn, frarådes!
Sint og ubehagelig kundebehandling
Har nettopp kjørt ut av Byggmax Hamar, nøyaktig 4 minutter etter stengetid klokka sju, 19. august 2022. Ekspeditøren var sterkt provosert at jeg ikke var ute av butikken på minuttet, og jeg ble regelrett kastet ut, på en sint og ubehagelig måte. Det var "helt greit om jeg ikke kom tilbake", ordrett sitert. Det er vanlig i norske butikker at en skynder seg ved stengetid, men at en betaler noen få minutter over blir tolerert. Uansett vil en opptre noenlunde vennlig. Har aldri opplevd slik behandling. Det skal være hyggelig å handle. Dette ble mitt siste kjøp fra Byggmax.
Aldri kjøp mer fra byggmax
Bestilte noen lister for 4+ ukee siden. De svarer på telefon og sier det skal bli sendt eller at de sjekker opp i det. Null fremgang der, blir å kansellere ordren og håpe man får pengene igjen.
Nei takk.
Helt enig med alle de andre her! Elendig kundeservice!!!! Umulig å få ordentlige svar - skylder på leverandør. Veldig uprofesjonelt og lite kundevennlig. Vil anbefale å skygge unna netthandel fra denne bedriften!!! Null poeng 👎💩💨😂🤣😂
Aldri mer kjøper noe fra Byggmax!!
Aldri mer kjøper noe fra Byggmax!!. Min første bestilling kom aldri og etter at jeg ringte flere ganger på ca. 3 uker, fikk jeg beskjed at varene kom tilbake til dem og at jeg må bestille varene på nytt, ny bestilling ble gjort og faktura betalt, de tenker ikke at jeg ble forsinket med mitt prosjekt. Ikke nok med dette lager de inkassovarsel da de mener faktura for bestilling nr. 2 er ikke betalt. Nå sier inkasso firma at de vil betale meg tilbake det jeg hadde betalt ,feil faktura, og jeg må betale igjen faktura + renter. Hvem betaler meg for de dagene jeg måtte stoppe mannen som jobbet med mitt byggeprosjekt?
Ikke fått vare eller penger igjen. Ingen svar på kundeservice.
Bestilte og betalte en vare på nett 16. Mai. Prøver ennå å få et svar på om jeg får varen eller pengene igjen.
Får ikke kontakt på mail, da ingen svarer. Ingen på kundeservice kan svare på noenting som helst. De vil heller ikke ta saken videre. Har og vært innom butikk her i Stavanger fysisk hvor de prøvde å ta kontakt med kundeservice for meg. Det er 1,5 uke siden nå, enda ikke fått noe svar. Vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre, må jeg bare innse å ha "mistet" pengene mine eller vente 2 mnd til?
Mildt sagt frustrert og rådvill. Anbefaler ingen å kjøpe noe eller ha noe med Byggmax å gjøre.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.