Jeg vsr på 4 butikker for å kjøpe gavekort hvor en butikk var stengt i åpningstid. Fikk tilslutt gavekort men når jeg skulle bruke dette så nekter de å ta imot. Sendte mail til byggmax for to uker... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Pakken ble ødelagt under transport og Postnord kastet den. Jeg får ikke refusjon fra byggmax.. De lover svar innen 24 timer, gått snart 10 dager. Fortsatt ingen refusjon. De svarer ikke på te... Mehr ansehen
Dette er den dårligste nettbutikken jeg har vært med på og vi handler mye på nett! Kundeservice er helt fraværende. Pakken stod at skulle være her etter 5 dager. Etter 14 dager er den ikke sendt og ko... Mehr ansehen
Vi kjøpte en bod på nett for 8000,- som ikke går an å sette sammen på en fornuftig måte, og da vi ba om å få sende den i retur gikk det flere måneder før vi fikk noe fornuftig svar. Det går ikke an å... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Styr for guds skyld unna Byggmax! 👎😡
Kjøpte tre forskjellig ting fra Byggmax, men mottok aldri varene. Var mange ganger i kontakt med de og fikk servert alle mulige bortforklaringer og svada.
Etter å ha ventet i over en måned ga jeg opp og handlet et annet sted. Da hadde Byggmax sitt rot dessverre kostet byggeprosjektet vårt masse tapt tid.
Ingen kompensasjon eller noe.
Styr for guds skyld unna Byggmax! 👎😡
Prøvde å kjøpe gulv fra byggmax
Prøvde å kjøpe gulv fra byggmax. vi bestilte 12.04 og da sto det at varene skulle sendes innen 5-10 dager. nå er det 16.05 og varene er fortsatt ikke sendt, kommer ikke igjennom på telefon. den fantastiske chatboten på nettsiden funker egentlig ikke til annet en å bli imponert over hvor dårlig en chatbot kan være. Prøver du å ringe det Norske telefonnummeret som kun er betjent 4 timer om dagen sitter du 4 timer og venter på svar.
Du kan selvfølgelige ringe nummeret til hovedkontoret i Sverige, de tar som oftest telefon etter 20-25min men de setter deg desverre videre til det norske der ingen svarer.
E-post sier du? Nei der er det heller ikke svar.
Anbefaler ingen å handle herfra og unner det heller ikke min værste fiende.
Bygghjemme og Bring leverer kun knuste varer du ikke får returnert.
Jeg bestilte 20 pakker med gulvbord. Etter meget lang ventetid ankom pakkene. Det hele var pakket inn med masse plast og jeg aksepterte leveransen. Da jeg fikk av plasten viste det seg at alle eskene var slått skeiv og minst et bord var skadet i alle esker. Etter en masse bråk med Bygghjemme da de ikkke vil aksepter hverken at pakkene var skadet eller ta det hele i retur (Ja, kjøpsloven gjelder vist ikke for Bygghjemme sier de). Etter en tid ville de alikevel sende nye men også denne forsendelsn tok mange uker fra Bring og ved ankomst var også en eske knust i denne forsendelsen. Det helle pakkes for dårlig. Jeg fraråder Byggjmme og Bring.
Elendig kundeservice.
Jeg handlet noen plater (kjøkkenbenk plater) i eik for å lage litt ekstra fin arbeidsbenk og hyller. Jeg betalte ca 5000,- for 4 plater. De ble tilpasset og lakket og satt opp. Kvaliteten er det dårligste jeg har sett, de har slått seg og sprekker i limingen. Platene har bare vært lagret innendørs i god temperatur og tørr luft. Jeg sendte klage til Byggmax men de gidder ikke svare på mail. Elendig kundeservice.
Styr unna
Styr unna! Om du handler på nettet vil trevirket de plukker ut være dritten de ikke for solgt i butikken. Har bestilt fra de et par ganger og fått mye dårlig. Sist jeg handlet der fikk jeg trevirke med vannskader, og kundeservicen svarte aldri på min henvendelse. Jeg kommer aldri mer til å handle fra dem, og håper andre slutter også, så kanskje man kan få rom til skikkelige trevarefirmaer!
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, her er der fullstendig mangel på rutiner. Bestilt Betong plater med forventet leveringstid 5-10 dager, disse ble bestilt 05.10 og ble først levert 12.11. Her måtte jeg selv ta kontakt med de for at følge opp bestillingen min. 4 gange ble jeg lovet av kundebehandlere at de skulle ta kontakt med med. Dette skjete ikke! Men platene kom og selvfølgelig var en ødelagt her. Jeg tok da kontakt igjen samme dagen som platene ankom med den såkalte sjefen Hanne der forsøkte at ordne opp fra. Men nå var tonen helt annen, du svare dem ikke på noen av tilbakemeldingerne?! 5 maile uten en tilbakemelding.Fantastisk service! Hold dere langt unner Byggmax!!!
Helt elendig
Helt elendig. Har endret leveransedato på ordre som var komplett. Kan ikke nå si når det kan leveres. Har ventet i ca 50 dager etter betaling
Fikk melding om at varene ble sendt…
Fikk melding om at varene ble sendt tidligere og de håpet at det ikke skapte problemer for med. Dette var den 31.8.21 og jeg venter fortsatt på varene 6.9.21. Etter flere henvendelser får jeg ingen konkrete svar. Skulle ha valgt en annen nettbutikk
Ekstremt dårlig kundeservicepolicy
Hyggelig betjening på flere av butikkene jeg har besøkt, men kundeservicen fortjener ikke den ene stjernen som er minimumskarrakter.
Glemte noen ting på en butikk, og ønsket å bli satt over til butikken, slik at de som jobbet der kunne sikre/legge tilsides tingene. Fikk da beskjed om at dette ikke lot seg gjøre, og at man ikke kunne snakke med avdelingene i det hele tatt, med mindre det var skikkelig krise.
Vanskelig å ønske å komme tilbake når policy for kundeservice er så bakvendt og vrangstillt. Ser ikke hvordan denne innstillingen skal komme noen helst til gode?
Elendig service
Bestilte varer av dem 29. Juni. Trengte de i løpet av uken så måtte kjøpe de på en annen butikk. Nå er varene annullert men fakturaen må betales.
Har snakket med byggmax ca 5 til 6 ganger og skrevet flere e-mail men ingen tilbakemelding.
Den butikken anbefales ikke. Hold dere langt unna nettbutikken til byggmax.
Utrolig treg forsendelse
Utrolig treg forsendelse, etter 1 uke får jeg melding om at varene sendes tidligere enn forventet å at det ikke blir noe problem for meg at varene kommer for tidlig. Å 4 dager senere er varene fremdeles ikke sendt👎🏻. Håper de kanskje kommer til jul🎅🏼 ( har akkurat kommet til August nå)🤬
Stadig feilmåling ved kjøp av…
Stadig feilmåling ved kjøp av materialer.
Det virker som de konsekvent måler for mye.
Og det er jo såpass mye feil at det blir en betydelig differanse i kostnad. Byggmax Midttun.
Har handlet betong, trevirke mm
Har handlet betong, trematerialer konstruksjonsvirke, impregnert fra Byggmax i over 10 år. De siste 6 år pusset opp huset- 95 % kjøpt fra Byggmax. Betong, sement alt er helt ok , jeg har sikkert brukt 2000 sekker med betong, alt er helt ok , ingen problemer. Trematerialene har samme kvalitet som konkurrentene, i noen tilfeller synes jeg Byggmax sine produkter er rettere da de er lagret sikrere. Anbefales på det sterkeste til hjemmefiksere og proffe, de er best på service, pris og frakt , bare og sjekke. Handler der hver uke de siste 10 år. Drammen, Krogstad og Halden, alle kjempefine folk. Jeg handler til og med materialer Fra Halden til Sverige da det er kortere enn dra nedover i Sverige. Handler hver uke på Krogstad , kjempe seriøse og flotte folk, skjønner ikke folk klager på Byggmax, de er mitt absolutte førstevalg.. Ingen ting galt om lokale leverandører, men ingen fighter Byggmax, bare og begynne sammenligne så ser man det raskt.. Mv Terje Hovde - Geithus
Kommer aldri til å handle der igjen.
Jeg kommer ALDRI til å handle på nettsiden igjen. September 2020 bestilte jeg en dørhammer, sto at det var bestillingsvare men skulle komme 5-10 dager.
Gang på gang ble det forsinkelser og bare unnskyldninger om at varen skal komme uke da og da, eller at det var noe feil med varene, eller fler forsinkelser. Flere ganger det tok lang tid å svare på Mail når jeg spurte hvor varene var. Så nå som vi er i juni 2021 sa jeg at jeg bare ville ha pengene tilbake. Ventet i 9 måneder, så ga opp. Totalt useriøst.
Har handlet på byggmax da det har vært…
Har handlet på byggmax da det har vært nærmest og billigst. Aldri igjen. Dårlig kvalitet på trevirke, for ikke å snakke om Adda sement. Vi støpte mye gangveier i hagen, en formell hage hvor vi skulle flislegge. Over halvparten ble støpt med Adda.Betongen går i oppløsning og ja vi har brukt riktig blanding. Resten ble brukt Norcem standard, en sement vi har god erfaring med. Denne fungerte og er helt fin. Som sagt vi må ta opp igjen halvparten av alt vi har støpt. Det er ganske mye!! Vil her bare fraråde folk å kaste bort pengene på byggmax, med mindre du kun går på pris og har null forventninger til en god vare. Jallabutikk!!
Returnerte varer uten tilbakebetaling
Bestilte varer fra Byggmax til badstue. Fikk beskjed om at ubrukte varer som ikke var trevarer kunne returneres. Returnerte en veggbeskyttelsesplate. Idag 2,5 uke senere har jeg fremdeles ikke fått pengene tilbake, selv etter en mail og to telefoner med purring. Vitsen med vareretur er jo også å få pengene tilbake.
Pris på nettet matcher ikke butikken
Sjekket priser på nettet før skulle til butikken. Det viser seg at prisene i butikken er LANGT høyere enn oppgitt på sidene. Eksempel: murerbøtte 20 liter koster 24,95 på nettet men 34,95 i butikken, en økning på 40 prosent, noe du ikke ser før du enten går til butikken eller velger butikk via nettsiden.
Jeg har nettopp snakket med Byggmax og…
Jeg har nettopp snakket med Byggmax og skulle bestille varer for 10.000 kroner. Jeg informerte han jeg snakket med i telefon om dette. Han sa du kan dessverre ikke bestille varen online hvis du ikke får fraktalternativ opp. Du må kjøre til butikken og handle der. Jeg ba om telefonnummer til butikken. Det var ikke mulig. Jeg ville da bestille via telefon. Det var ikke mulig. Så hvis jeg ikke kunne gå i butikken da fikk jeg ingen vare. Jeg ønsket å bestille varen og betale via bank/eller betalingslink og så få fraktselskap å hente varen (2 paller). Jeg ble fullstendig avvist av telefonpersonen. At det går an å avvise 10.000 kroner salg på denne måten! Dårlig i høyeste grad.
Byggmax Halden dårlig kundeservice
Jeg var hos Byggmax i Halden. Jeg var der 3 ganger. Alle 3 ganger fikk "hjelp" av en uvennlig kvinne som jobbet der. Svarer dårlig på spørmålene og går bare bort uten å svare ordentlig. Elendig kundeservice. Drar ut tiden og kaster bort dagen din uten å få noen avklaring! Håper neste gang kan noen andere kan hjelpe meg, en som er vennlig og kan saken. Skulle ikke stå i kassa hvis en ikke vet hvordan man må oppføre seg blant folk!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.