Burgerme Nederland B.V. Bewertungen 126

TrustScore 2 von 5

2.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling werd netjes binnen de afgesproken tijd geleverd, warm genoeg en zelfs nog iets gekregen wat we niet besteld hadden, ik hoop niet dat iemand z'n onionrings mist nu :) Dat de aanbiedingsco... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

WAARDELOOS en dan zeg ik het nog netjes. Bestelling zou over 35 minuten bezorgd worden. Na een uur nog steeds niets. Meerdere keren gebeld met een gigantische irritante muziek op de achtergrond. Maar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met Burger Me Almelo. Onze bestelling kwam allereerst veel te laat aan. Toen het eten eindelijk bezorgd werd, bleek het ook nog eens niet te kloppen: we kregen niet wat we... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beste hongerige consumenten, Wees gewaarschuwd, deze manier van oplichterij is zeer geraffineerd en ontzettend slim over na gedacht. Tijdens een keuze te plaatsen geen prijzen beschikbaar, pa... Mehr ansehen

2.0

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Burgers als op de foto

We hebben gegeten bij BurgerMe in Tilburg. Burgers zijn goed, ze worden geserveerd als op de foto!

Heel vriendelijk geholpen en een nette zaak!

18. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ster is al te veel voor dit…

Een ster is al te veel voor dit burgerbedrijf. Van een burger van 18 euro mag je wel wat meer verwachten. Heel de onderkant van het broodje zat onder de saus... Salade niet meegeleverd uiteindelijk na uur wel bezorgd deze was nog best prima. Laten we het maar niet hebben over de friet die er bij zat.

16. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit bestellen bij deze boevenbende

Nooit bestellen bij deze boevenbende! Zou geleverd worden om 19:30. Om kwart over 8 gebeld waar bestelling bleef en toen te horen gekregen dat het nog 45 minuten zou duren. Als ik daar een probleem mee had moest ik maar annuleren. Dat maar gedaan. Mooiste is nu dat thuisbezorgd restitutie weigert omdat burgerme zegt “we hadden het eten wel bereid”. Je bent gewaarschuwd als je hier bestelt.

15. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een slecht amateuristisch bedrijf

Wat een slecht amateuristisch bedrijf. 2x op rij bestelling fout er is ook geen burger meer gestuurd, bestelling is te laat geleverd zonder te bellen dat veel later zijn. Gevraagd netjes of de bestelling teruggestort kan worden is er opgehangen in mn gezicht waarin werd gezegd enkel de burger te vergoede. WAARDELOOS bedrijf ik doe speciaal moeite om dit bedrijf een 0 sterren review te geven

22. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gisteren 2 three cheese burgers besteld…

Gisteren 2 three cheese burgers besteld ze waren lauw en er zat weinig of geen smaak aan en dat incl. bezorgkosten voor €18,45. Pas later de reviews gelezen had ik dat maar eerder gedaan. Een flemming cheeseburger uit de supermarkt smaakt beter.

12. Dezember 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Eigenlijk altijd goede ervaringen gehad…

Eigenlijk altijd goede ervaringen gehad maar dit was echt slecht. Oud broodje, verbrande burger en lauwe slappe friet. Helaas en op naar de volgende die wel snapt dat als je een fooi van te voren geeft je kwaliteit verwacht.

7. Dezember 2021

Heel slecht.

Ruim een uur gewacht, dan is het er eindelijk en dan is de friet volgens mij opnieuw verwarmt in de magnatron taaie en smaakloze troep, en de burger letterlijk KOUD, voor de laatste keer besteld daar.

21. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gisteren voor de 2e keer bij burgerme…

Gisteren voor de 2e keer bij burgerme eten besteld. De eerste keer was het heel goed maar het eten van gisteren is in de prullenbak beland. Het broodje van de burger was oud en verkruimelde helemaal. De burger zelf was zompig.

11. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor het eerst hier besteld in…

Voor het eerst hier besteld in apeldoorn duurde meer dan twee uur voordat ze kwamen en dan nog slecht te eten of je nu n cheeseburger of een andere besteld smaakt allemaal t zelfde gewoon slecht voor veel geld echt geen aanrader

5. September 2021

3 keer niet bezorgd op de afgesproken tijden

Eten is goed te doen maar we hebben nu voor de 3e keer besteld en ze hebben nu voor de 3e keer niet op tijd de bestelling geleverd. We bellen iedere keer 20 minuten na de afgesproken levering en krijgen iedere keer dezelfde standaard antwoorden dat het te druk is en dat het er aan komt. Na zo’n telefoontje duurt het meestal nog eens 20 minuten voor het eten bezorgd is.

Dit was voor mij de laatste keer dat ik hier eten besteld heb. Zonde want het eten is verder goed!

Vestiging Middelburg.

22. August 2021

Jammer....

Een nieuwe zaak in Dordrecht...winkelcentrum Sterrenburg...dan ga je natuurlijk even een burger proeven.
We zijn naar de zaak toe gegaan om af te halen. De eerste indruk; een smoezelige vloer zowel in het gedeelte waar klanten zitten als in de keuken. Het meisje achter de kassa wist niets te vertellen over de burgers; laten we dat op nieuwigheid houden.

Bij het meisje onze bestelling gedaan. Wel 3 keer moeten herhalen omdat ze het niet kon onthouden; laten we het wederom op nieuwigheid houden.

Daarna aan een (vies) tafeltje gaan zitten. Het rook naar smerig oud water (alsof het sopje waarmee schoongemaakt is nooit vervangen wordt). Tip: vervang regelmatig je sopwater en ruik even aan het doekje of dat nog wel fris ruikt.

Tijdens het wachten werd er FIKS ruzie gemaakt in de keuken. Alle ogen in de zaak werden naar de keuken getrokken. De eigenaar/chef stond op dat moment in de zaak te praten met een sollicitant (althans, zo leek het) en een medewerker. Hij hoorde de ruzie maar voelde zich niet genoodzaakt om in te grijpen. Een andere medewerker uit de keuken kwam hem uiteindelijk maar halen met de vraag dat hij hulp nodig had.
De ruzie duurde daarna nog even.

Uiteindelijk hebben we DIK 40 minuten zitten wachten op 2 hamburgers, 2x frietjes en 2x uienringen (dit terwijl we ín de zaak zaten).
Eenmaal thuis zat er maar 1 portie uienringen in de verpakking en zat er geen kaas op mijn chicken/cheese burger. Hier wel voor betaald.

Voor een zojuist geopend bedrijf zijn dit cruciale missers.
Als chef heb je oog voor de hygiëne, de sfeer onder je medewerkers, de kant bejegening, de snelheid van werken en heb je oog voor de klanten in je zaak. Van dit alles is absoluut geen sprake.

Erg jammer.
Ik vraag me letterlijk af hoe lang deze zaak stand gaat houden als het op deze manier door gaat.

1. August 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen levering ontvangen na ruim een uur

18.32 besteld. Het zou na 35 minuten worden bezorgd. Nu 19:47 (75 minuten later) nog steeds niks ontvangen.
Telefoonnummer is niet te bereiken.

Het bestelproces liep elke keer vast en met deze wachttijd beloon ik jullie met 1 ster, omdat 0 sterren niet kan.

Ik bestel wel elders.
Ik ben nu ook de deur uit, dus je hoeft niet eens meer te komen.

Bestelling mag geannuleerd worden.
Ohja, vestiging Dordrecht

---

Update na 90 minuten wel ontvangen, was wel echt lekker. Aangepast naar 2 sterren

29. Juli 2021

Een ontevreden klant

Wij hebben vandaag voor het eerst een quinoa burger besteld en een combi deal: friet, Chickensalade en een hamburger. Helaas was het eten bij bezorging koud. De quinoa burger had een sesambrood ipv ciabatta. Daarnaast ontbrak de curry mango chillisaus. Ipv die saus kregen we ongevraagd de knoflooksaus. De guacamole saus was minimaal belegd en alleen in t midden van t broodje. Tussen de 2 quinoburgers was helemaal niets. De kaas in de salade zag er niet lkkr uit. Er waren veel stukjes kaas in de salade aanwezig die aan elkaar geplakt waren. Kortom wij vonden niet dat wij kregen waar wij voor betaald hebben en dat na lang op onze bestelling gewacht te hebben.

29. Juni 2021

Bestelling pas na 3 uur geleverd, onmogelijk om contact te krijgen

Op zaterdag 22 mei een bestelling geplaatst om 18:30. In het bevestigingsmailtje kreeg ik te zien dat de levering max 60 mins zou duren, maar verderop in de email staat dat als het langer dan 45 mins duurt, je een tegoedvoucher van €2 krijgt.
Na anderhalf uur wachten besloot ik om eens naar het restaurant te bellen. Hier begint de ellende al. Een rechtstreeks telefoonnummer hebben ze niet en via het algemene 0900-nummer wordt de verbinding verbroken wanneer je je postcode intoetst. Dit heb ik 8 keer geprobeerd waarbij ik steeds een andere postcode in de regio geprobeerd heb.
Via email gereageerd om naar status van bestelling te vragen maar dit werd ook niet beantwoord. Na 2,5 uur ben ik uiteindelijk maar naar McDonalds gereden om toch wat te kunnen eten.

Uiteindelijk werd om 21:30 na 3 uur wachten de bestelling aangeboden. Deze heb ik aan de deur geweigerd waarna de koerier lachterig aangaf deze zelf te gaan nuttigen.

Via email heb een klacht ingediend en verzocht om het bedrag van €16,80 terug over te maken. Hierop kreeg ik na 3 dagen reactie dat ze het vervelend vinden maar slechts een tegoedbon kunnen aanbieden voor dit bedrag. Deze heb ik uiteraard geweigerd met de mededeling dat ik niet van plan ben ooit nog bij ze te bestellen.

Wat ik van de wandelgangenpraat begrijp is dat mijn ervaring zeker niet uniek is, de reviews op Google en Thuisbezorgd spreken ook boekdelen over de waardeloze service van dit restaurant.

25. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr