Bestelling werd netjes binnen de afgesproken tijd geleverd, warm genoeg en zelfs nog iets gekregen wat we niet besteld hadden, ik hoop niet dat iemand z'n onionrings mist nu :) Dat de aanbiedingsco... Mehr ansehen
WAARDELOOS en dan zeg ik het nog netjes. Bestelling zou over 35 minuten bezorgd worden. Na een uur nog steeds niets. Meerdere keren gebeld met een gigantische irritante muziek op de achtergrond. Maar... Mehr ansehen
Zeer slechte ervaring met Burger Me Almelo. Onze bestelling kwam allereerst veel te laat aan. Toen het eten eindelijk bezorgd werd, bleek het ook nog eens niet te kloppen: we kregen niet wat we... Mehr ansehen
Beste hongerige consumenten, Wees gewaarschuwd, deze manier van oplichterij is zeer geraffineerd en ontzettend slim over na gedacht. Tijdens een keuze te plaatsen geen prijzen beschikbaar, pa... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
15 euro voor zeer matige hamburger
Eerste bestelling was prima, vandaag 14 mei een dure vieze burger helaas. De bacon bleek een lap niet goed gegrild vlees. De (dubbele) burger zelf was ook niet lekker. Zeer matig vlees broodje en saus. Kortom een burger van 15 euro en gewoon teleurgesteld. Dit doe ik niet meer...
top service
ze waren de bacon eerste vergeten en ze hebben het geconpenseerd met een gratis menu, alles warm en binnen 5 minuten bezord :)
Eten is meestal prima maar erg duur…
Eten is meestal prima maar erg duur voor wat je er voor krijgt, ga liever voor dat geld uit eten.
ik vroeg heel normaal om een tasje en…
ik vroeg heel normaal om een tasje en ik kreeg een hele agressieve reactie
Eten bij Burge me in Nijmegen.
Eten bij Burge me in Nijmegen.
Je kunt er zitten maar verwarming staat niet aan. Erg duur voor wat je krijgt. Ik adviseer Burgerking.
Duurt meer dan 2 uur om een bezorging…
Duurt meer dan 2 uur om een bezorging van 2 broodjes te doen op 10 minuten afstand. Eten was koud, niet te eten. Echt niet wat het vroeger was dit tent. Ik ga hier nooit meer bestellen, raad ook de andere hetzelfde aan.
Gewoonweg bagger
Bevestiging van onze bestelling ontvangen om 18.29 uur. Om 19.35 uur nog niets ontvangen, dus gebeld met Enschede. We hebben geen bestelling van u, hoe dan, ik heb een bevestiging!
Moet contact opnemen met thuisbezorgd? Waarom, heb ik op jullie site besteld, dit 5 x moeten herhalen, maar hij begreep het niet. Ik word direct terug gebeld door de eigenaar en hang op. 20 min later bel ik maar weer terug, daar de eigenaar niet belt. Sorry, we hebben/hadden een kassa storing, maar binnen 15 min wordt uw bestelling geleverd. Nu opeens een kassa storing en u weet mijn bestelling, meneer u krijgt uw bestelling geleverd en uw geld terug!!!!
20.25 uur staan ze voor de deur, hoezo 15 min. Er wordt een bag met eten overhandigd en dat was het.
Wel een nieuw menu, nog nooit een piri piri burger gehad met fried unions, hoorden nml op de bestelde kaasburger.
Al met al, gewoon bagger. Is de 2e x maar nooit weer. App van mijn foon verwijderd en volgende x weer naar BurgerMe!!
Slechte klantvriendelijkheid, slecht eten en karig met de saus
Laten we beginnen met dat burgerme adverteert met dat wanneer je de bestelling niet binnen 35 minuten ontvangt je een voucher van 2 euro krijgt van de bezorger. Toen ik de bestelling had gedaan kreeg ik een mail dat ik de bestelling over 45 minuten zou kunnen verwachten. Dat kan, maar dacht wel, adverteer dan niet met die 35 minuten.
Na 55 minuten heb ik ze maar gebeld omdat ik nog niks had ontvangen, ik had aan de telefoon mijn zin nog niet afgemaakt en ik werd hard afgekapt met de vraag, of eigenlijk woord: ‘postcode?’
Ik gaf mijn postcode en er werd gezegd dat bezorgen onderweg is en er snel zou zijn. Er werd vlak daarna opgehangen. Niet heel klantvriendelijk. Maar zoals gezegd, een paar minuten na het telefoongesprek kwam de bezorger. Ik vroeg hem of hij die voucher voor mij had omdat het langer dan 35 minuten geduurd had. Hij keek me eerst vragend aan, vervolgens lacht hij me uit en zegt terwijl hij terug loopt naar de auto: ‘nee man, ik heb geen voucher!’
Als dit allemaal gebeurd terwijl het eten heerlijk was kon ik het nog wel door de vingers zien. Maar de Mayo in het zakje wat erbij zat was zo warm geworden dat het niet te eten was. De kaassaus die ik erbij had besteld kwam in een klein bakje waar letterlijk een halve cm van was gevuld. Daarnaast was de sla van de burger bruin en slap. En er zaten geen servetten in de tas.
Met andere woorden, slechte klantvriendelijkheid, slecht eten en karig zijn met saus.
Koude vieze vega burger droge frietjes…
Koude vieze vega burger droge frietjes en veel te duur. 17 euro voor een menu met vieze mayo, ik ga hier nooit meer komen.
heel duur voor slechte kwaliteit
€16 voor een betje patat en een heel klein betje mayo. Smaakt niet goed en kosten veel.
Topervaring!
De kwaliteit van de hamburger, de kip als de patat was van hoog niveau. Als je een gerecht ophaalt, zoals wij deden in Heerhugowaard, dan kan het bij thuiskomst nog weleens tegenvallen. Maar de verassing was des te groter toen alles perfect smaakte. Dat hebben JermolaÏ en zijn team in Heerhugowaard toch erg goed voor elkaar.
Koude burger warme friet
Koude burger, warme frites. Als je belt wordt je uitgelachen en de telefoon er op gegooid. Schofterige behandeling en smakeloos koud eten voor veel te veel geld. Afrader in het kwadraat.
Overigens vertelde ze me telefonisch dat ik de enige klant was vanavond terwijl ik toch een review van 5 sterren zag van een bestelling deze vanavond, wonderlijke zaak…
Betreft burgerme Arnhem, besteld via thuisbezorgd.
Burgerme Heerhugowaard TOP!
Burgerme Heerhugowaard is echt een aanrader. Gisteravond voor 5 volwassenen en 3 kinderen besteld en het was op alle vlakken uitstekend. Kwam exact op de afgesproken tijd. Alles was heet en smaakte uitstekend en alles zat bij de bestelling. Ervaring leert bij andere bedrijven dat er heel vaak wat mist. Maar in Heerhugowaard weten ze hoe ze hun klanten tevreden moeten houden.
Besteld bij filiaal in Zoetermeer.
Besteld bij filiaal in Zoetermeer.
Het eten werd koud gebracht.
Na telefonisch overleg..... In zoverre als dat kon... Jongeman aan telefoon probeerde 'n oplossing te vinden, maar eigenaresse stond op achtergrond te tieren....
Menu uiteindelijk opgehaald, nu afwachten wanneer ik geld terug krijg. Heb te doen met personeel!!
Vreselijk slechte bezorging
18.40 besteld via Uber Eats. Zou tussen 19.05 en 19.25 bezorgd worden ( 5 minuten op een gewone fiets !!). Om 19.25 gebeld waar het bleef. Moest nog worden klaargemaakt!! Ze hadden de hele bestelling nog niet gezien. Zou meteen met 1e bezorgen komen. Om 19.50 was het er. Friet koud en slap. Hamburgers erg lauw. Wel erg lekker. Maar wat een dramatisch slechte service. Nooit meer.
Bestelt bij vestiging Heerhugowaard .
Bestelt bij vestiging Heerhugowaard .
Buiten dat de burger een beetje was afgekoeld heb ik nog nooit zo’n lekkere burger gegeten. Ook de kipnuggets waren goed. Het eten is aan de dure kant maar ik heb er zeker een goede maaltijd voor terug gekregen!
Ik kan me niet vinden in alle negatieve revieuws op internet..
Duur echt niet waard
Duur , bezorg kosten , zelfs betaal kosten. Echt niet het geld waard nooit meer.Zeer ingewikkelde site.
Burger was niet te vreten en dat voor…
Burger was niet te vreten en dat voor een bedrag van 9,95 1 burger zonder niks super bagger deze tent besteld bij vestiging Cappelle aan de IJssel die zien mij nooit meer terug en iedereen die ik erover spreek ook niet te duur en super slecht
Ik heb besteld in Almere
Ik heb besteld in Almere . Bestellen via site werkt niet . Telefonisch besteld . Giede gast die meedenkt. De bestelling snel geleverd, maar de burger was onder temperatuur. Ik heb hier vaker besteld en dat was echt beter als nu . Zonde ... de burgers hebben smaak ! Maar als dit de standaard word dan ga ik afhaken .
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.