Bestelling werd netjes binnen de afgesproken tijd geleverd, warm genoeg en zelfs nog iets gekregen wat we niet besteld hadden, ik hoop niet dat iemand z'n onionrings mist nu :) Dat de aanbiedingsco... Mehr ansehen
WAARDELOOS en dan zeg ik het nog netjes. Bestelling zou over 35 minuten bezorgd worden. Na een uur nog steeds niets. Meerdere keren gebeld met een gigantische irritante muziek op de achtergrond. Maar... Mehr ansehen
Zeer slechte ervaring met Burger Me Almelo. Onze bestelling kwam allereerst veel te laat aan. Toen het eten eindelijk bezorgd werd, bleek het ook nog eens niet te kloppen: we kregen niet wat we... Mehr ansehen
Beste hongerige consumenten, Wees gewaarschuwd, deze manier van oplichterij is zeer geraffineerd en ontzettend slim over na gedacht. Tijdens een keuze te plaatsen geen prijzen beschikbaar, pa... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik schrijf bijna nooit een review
Ik schrijf bijna nooit een review, maar dit was echt niet te eten voor het geld. Zeker geen aanrader
Broodje alweer verkeerd geleverd
Broodje alweer verkeerd geleverd. Doe niet eens de moeite om na te laten bezorgen… hebben zij tot nu toe nooit gedaan. Flut tent
Via thuisbezorgd
Via thuisbezorgd, een standaard combimenu. Lijkt niet moeilijk. De app beloofde een levertijd van 45 minuten.
Na 45 minuten beloofde de app dat de bezorger ging aanbellen. Die belofte werd 30 minuten volgehouden…
Het genieten kon beginnen, maar helaas… patat koud, voelde aan als plastic waar koude olie uit kwam. Patat meteen enkele reis afvalbak.
Burger ook koud. In de magnetron worden ook de overige toppings gekookt, wat de smaak (buiten het koud-zijn) nog erger benadeelde. Koud niet te vreten, opgewarmd gewoon vies.
Absoluut het geld niet waard!
Zoals iedere fastfoodbezorgtoko verdient bij wanprestaties zoals deze krijgt BurgerMe een ban voor 6 maanden, en alle negatieve mond-op-mond- en social-media-reclame die ik kan bedenken.
Besteld bij vestiging Wijchen
Besteld bij vestiging Wijchen. Burger was niet goed (deze had de geur en smaak van rotte vis en zag er verder uit als een hoopje snot). Foto gemaakt en meerdere keren contact opgenomen met het bedrijf dat ik tot een gepaste oplossing zou willen komen. Mijn inziens zou ik mijn geld terug moeten krijgen. Vervolgens krijg je geen antwoord meer van het bedrijf.
Een fatsoenlijk bedrijf onwaardig.
Aan Burgerme, mochten jullie dit lezen: geef gewoon mijn geld terug. Jullie weten dat jullie fout zitten in deze.
Eens maar never nooit meer weer.
Eens maar never nooit meer weer.
3 klanten in de zaak 40 min moetenn wachten op 2 hamburgers bij thuis komst met de auto ritje van 5 min hamburgers koud. Geen waar voor je geld
Vestiging Doetinchem
BurgerMe Apeldoorn maakte me doodziek
BurgerMe Apeldoorn gaf me de ergste voedselvergiftiging die ik ooit heb gehad. Toen ik weer een beetje aanspreekbaar was nam ik contact op, en ze beloofden me mijn geld terug, maar besloten later zonder mij daarover te informeren dat het niet aan hen lag en dat ik niets terugkreeg. Pas toen ik na weken wachten naar mijn teruggave vroeg zeiden ze dat de eigenaar vond dat het niet nodig was om zich aan de eerder gemaakte belofte te houden. Bestel hier alleen als je veel wil betalen om doodziek te worden!
Super lekker eten, ook al is het veel geld.
Let op! Burgerme is franchise, dus ervaring met de ene vestiging kan weinig zeggen over een ervaring met een andere.
Deze is geschreven voor de vestiging in Doetinchem! Wat een supervrolijke mensen daar. Mijn eerste bestelling werd ik een half uur voordat er bezorgd zou worden gebeld, ze ging nu de deur uit. Toen bleek helaas een foutje gemaakt te zijn, ze hadden de verkeerde drank bijgevoegd. Een kort belletje loste dit prima op. Ik werd weer supervrolijk te word gestaan en wederom binnen 20 minuten kreeg ik mijn milkshake en de bitter lemon mocht ik houden. Ow en nog een koek erbij voor het ongemak. Al met al was mijn bestelling nog steeds binnen de oorspronkelijke tijd compleet bezorgd.
De burgers zijn duur ja klopt! Dat maakt het dan net geen 5 sterren. Maar de kwaliteit is super! Daarnaast zijn de salades in de menu's geen simpele side salads, maar echte maaltijdsalades, goed gevuld en super lekker. De mogelijkheden om je eigen voorkeuren aan te geven zijn uitgebreid. De patat is lekker, niet heel dun zoals bij de mac.
De mayozakjes mogen wel wat groter. Maar al met al gewoon super ervaring en als ik mezelf eens wil trakteren op wat luxer (en dus duurder) dan bestel ik hier graag nog een keer.
Ik vind 1 ster alleen maar vanwege de prijs ook wel een aparte review trouwens. Ja 1 sterretje minder vanwege de prijs, maar verder.
Schandalige prijs/kwaliteit verhouding
Schandalige prijs/kwaliteit verhouding! € 14,00 voor een burger met frietjes die koud was en volledig smakeloos!
Lekker maar veel te duur!
Ze hebben echt lekkere hamburgers. Bezorging is ook prima. Echter, ze worden echt onbetaalbaar. Alles is zoveel duurder geworden. Nieuw menu geven ze aan, ze bedoelen alles is 20% of meer duurder. Upgrade naar Angus beef, oud € 1,65 nieuw € 2,95. Bijna het dubbele. Voor een dubbele burger wordt dit dus € 5,90 extra. Bezorgkosten van € 1,95 naar € 2,75. Alle andere extra's zijn ook veel, veel duurder. Voor een combi menu c, zit ik nu over de € 25. Voor dat geld ga ik liever uit eten, jammer!
Erg slechte service
Erg slechte service.
Dat ze te laat zijn kan gebeuren, maar als je ze belt om te vragen of ze je niet vergeten zijn, en ze zeggen dan dat de bezorger op het punt staat om te vertrekken, maar na 20 minuten na je telefoontje vertrekt die pas, dan is dat niet netjes.
Hierdoor kwam het eten dusdanig te laat dat ik geen tijd meer had om te eten.
Hadden ze aan de telefoon niet gelogen dan was het heel anders geweest. Dan had ik desnoods kunnen annuleren. Maar ik ben dus door het betreffende filiaal hartstikke voorgelogen aan de telefoon.
Vervolgens handelt de "klantenservice" het ook nog onfatsoenlijk af. Dat maakt het alleen maar waardelozer.
Ik bestel hier NOOIT meer.
Super tent!
Heerlijk gegeten, het eten zag er goed uit en smaakte goed. Goed belegde broodjes en heerlijke friet. Zeker een aanrader, al helemaal voor dit geld. Ook de bezorging was top, ze kwamen precies op tijd!!
Onwijs slechte service
Onwijs slechte service. Dom, het was tegelijk mijn eerste als laatste bestelling.
Niet eens 1 ster waard. Walgelijk
Niet eens 1 ster waard.
Walgelijk eten;
De kaas was helemaal niet gesmolten, lag gewoon als een plak bovenop de burger.
Smakeloze, zielloze vega burger en zompig vies hamburger broodje.
En de gratis guacamole zat haast onzichtbaar over het broodje gesmeerd.
Taaie koude frietjes en taaie onionrings.
Advies: besteed je geld hier niet!!!
Een grote teleurstelling.
Onbeschofte behandeling
Ik logeer in het Ibis Hotel in Arnhem. Op 17 april 2022 ben ik om 21.23 uur bij Burger me binnen gelopen om eten te bestellen en mee te nemen. Een jongeman kwam naar de toonbank en zei dat ze al 8 minuten gesloten zijn. Jammer want we houden van dit eten. Hij deed zogenaamd ook de deur dicht.
Om 22 uur zagen wij dat Burger me nog steeds open is dus namen we telefonisch contact op om eten af te halen. Daarop was het antwoord wederom negatief want ze sluiten om 22 uur. Om 22.30 zie ik dat ze nog steeds open zijn. We lopen naar binnen en vragen waarom wij geen service krijgen en tevens verschillende antwoorden over sluitingstijd. Dezelfde jongeman zei gewoon dat ze open gaan en sluiten wanneer ze willen. Ook deed hij weer alsof hij de deur gaat sluiten en zodra wij buiten waren liep hij gewoon weer naar achteren. Dat er genoeg andere restaurants in de buurt zijn. Mijn inzien is dit pure discriminatie en geen zin hebben in werken. Hij zei dat ze druk zijn maar wij zagen geen activiteit in de keuken.
Erg jammer en hopelijk wordt er snel wat gedaan aan deze voorkeuren, afkeuren en totaal geen service verlening
Wat een verschikking is die website van…
Wat een verschikking is die website van hun ,krijg je post voor gratis burger maar helaas niets gratis 3 x me account gegevens moeten invullen en nog niet kunnen zien wat je de vorige keer besteld had echt nooit meer dat ik hier ga bestellen dan maar minder maar duidelijk hij een andere
Je krijgt niet netjes je geld en vies bedrijf !!!
Je krijgt niet netjes je geld ! Voor de uren die je hebt gewerkt , waardeloos bedrijf , vies bedrijf niet netjes (bvb) broodje op de vieze grond laten vallen en dan zo gewoon mee geven aan de bezorger. nog een voorbeeld : afzuigkap schoonmaken terwijl je nog eten staat te maken, of te wel dan komen er kleine deeltjes schoonmaak middel in je ETEN !!! niet bestellen en niet gaan werken daar , ben woedend op het bedrijf!!!
Op Fotos ziet er goed uit ik kreeg…
Op Fotos ziet er goed uit ik kreeg uiteindelijk
Op mijn bord eten was echt trash friet was super hard en chicken finger was helemaal gaar weg 9 euro
Het eten was op zich oke
Het eten was op zich oke, besteld via hun eigen site. Dan begint het gezeur, je krijgt allerlei reclame post aan je geadresseerd met allerlei aanbiedingen. Kansloos triest dat ze dit doen, laat ons met rust want we hebben hier NIET om gevraagd!
Koude broodjes, zelfs na een tweede kans
Altijd goede ervaring gehad met deze toko. Denk dat ze van eigenaar veranderd zijn. Toen de burgers aan kwamen klopte er weinig van wat er besteld was het ijskoude burger en sompige broodjes. Dus ik bel chill op maar raakte al gauw geïrriteerd. De eerste knul die wist niet wat ie ermee aan moest en gaf het toen aan een andere knul over, die met mij al meteen in discussie gaat dat ie extra uienringen erop heb gedaan zonder dat ie weet waar ik voor belde. Dat was irritatie, en zeg tegen hem ga je nou echt door me heen praten en met me discussiëren. Waarop ik daarna een aardige beleefde dame aan de lijn kreeg die denk terecht een oplossing wou zoeken en gewoon nieuwe burgers liet bezorgen, wat mijn betreft de eerste persoon al had kunnen doen. Maar goed toen kwam de bestelling dit keer wel goede bestelling met de juiste dingen alleen bagger koud, en dat komt niet door de sla. Broodjes dropen onder de saus en waren niet lekker. Heb ze weggegooid en bij de febo wat besteld (waar het wel goed ging). Dus zolang deze zaak niet normaal personeel of eigenaar aanneemt raad ik deze toko ten zeerste af. Voor dat geld wat een burger daar kost mag je best wat service verwachten. Helaas het was wel een van me favoriete zaken, en nooit problemen gehad. Broodjes waren ook altijd top, die tijden lijken voorbij. Dit gaat over de verstiging oranjelaan te zoetermeer.
Niet doen
Veel te laat bezorgd (ruim 1,5 uur) en dus friet en burgers koud en slap. Geprobeerd te bellen: er wordt niet opgenomen. Spijt. Nooit weer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.