Har lige i dag Via Google fundet ud af, at en af mine mailadresser figurerer på det sorte net som følge af et datalæk hos Bookmate i 2019. Hvorfor blev jeg ikke informeret? Får rigtigt mange mærkeli... Mehr ansehen
Virkelig dårlig app. Har betalt abonnement men kan ikke logge på. Siden kommer op, men lukker så øjeblikkelig ned. Har kontaktet kundesupport efter at have ledt efter denne mulighed i 1 time. Man kan... Mehr ansehen
Varslet stor prisstigning på årsabonnement. Forsatte efter Yousee/Bookmate med en bestemt pris pr. år hvis man forblev kunde kun hos Bookmate. Der stod den årlige pris fremover ville være på 599,-.... Mehr ansehen
Virkelig en skuffende oplevelse. Indholdet er fint, men kvaliteten af app’en fungerer slet ikke. Oplæsningen af lydbøger er utydelig, hakker og springer ofte flere sekunder så mange ord bliver udel... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Bookmate virker fint, dog lidt tekniske udfordringer
Bookmate virker fint, man skal dog huske at der kan være døde zoner i 4g/3g mm netværket. PT er jeg sydpå og mange steder har de et elendigt Wifi. Så derfor Download din bog offline, så virker den.
Eneste ting er at Appen pludselig starter ved sidste startpunkt eller helt forfra, det er belastende.
Bookmate er så ringe nu at jeg…
Bookmate er så ringe nu at jeg overvejer at til morfibo eller et andet selskab.
Jeg hører mange lydbøger, det er gået godt i flere år, selvom jeg i starten bandede og lynede, fordi deres søgefunktioner var så svær at finde ud. Det blev rettet, og godt, men så så opdaterede jeg den. Skulle aldig have gjort.
Lydfilerne stopper hele tiden og springer i afsnittene.
Og jeg kan ikke finde firmaet for at klage over dem.
Jeg har Bookmate igennem telmore.
Kan absolut ikke anbefale Bookmate
Jeg har Bookmate i TELMORE abonnement.
Undrer mig over at TELMORE har indgået aftale med Bookmate og ærgrer mig over at jeg ikke tjekkede op på Bookmate inden jeg ændrede abonnement. Søgefunktion fungerer ikke og udvalget er lille👎🏼
Teknikken er noget skrammel
Jeg har været meget glad for Bookmate, som en del af mit Telmore abonnement. Og jeg har lyttet til masser af bøger. Pludselig er lydbøgerne begyndt med ikke at genoptage afspilningen på det sted man stoppede sidst, men istedet begynder den et sted man stoppede for 2, 3 eller måske 4 gange siden. Og at rode rundt efter det korrekte sted at begynde, mens man kører bil, er uansvarlig. Så det er slut med Bookmate nu. Kan læse her på trustpilot at mange andre har tekniske problemer og har haft det længe. Hvorfor får I det ikke fixet Bookmate? En skam at telmore bruger Bookmate i telefonabonnement, de bør vælge en anden mere troværdig udbyder. Jeg kan jo bare vælge en anden billigere telefonudbyder og supplere med mofibo eller Saxo - det VED man fungerer. Bookmate er ihvertfald noget skrammel. Og husk at på eReolen kan man låne gratis ….
Sølle. Fusk. Amatører.
Jeg har et abonnement jeg ikke kan bruge. Der er ingen kundeservice. Der er ingen hjælp overhovedet. Man kan ikke ringe til dem. Hvis du skriver, får du ikke svar.
Teknikken virker heller ikke.
Det er katastrofalt sølle.
Vil ALDRIG anbefale det.
Skod firma.
Når jeg hører lydbog bliver den ved ned…
Når jeg hører lydbog bliver den ved ned at stoppe efter maks 10 min. Godt nok træls. Når jeg så starter op igen starter bogen helt fra begyndelsen. Og man ved jo ikke lige hvor man er nået til i bogen. Det er frustreret og man bruger meget tid på det. Der mange gode forfatter som ikke findes på lydbog. Så udvalget er ikke så stort som man kunne ønske sig.
Appen stopper afspilningen
Jeg hører lydbøger og er simpelthen så træt af, at afspilningen stopper lige pludselig og ikke kan sættes i gang igen med det samme. Somme tider hjælper det at slette appen og hente den igen, men det er nok kun et tilfælde når det virker, for lige så ofte virker det ikke.
Virker ikke
Virker ikke, slettede app på min telefon, men nu findes app'en ikke i Google Play øv øv
Ok indhold, ekstremt ringe teknisk kvalitet
Oplæsningen af lydbøger er utydelig, hakker og springer ofte flere sekunder så mange ord bliver udeladt og handlingen/indhold skrider fuldstændig. Oplever ofte, at der pludselig springer 1 side eller 2 eller også crasher app’en eller går i stå, hvor jeg skal lukke app’en ned og finde bogen igen samt at bruge tid på at finde det sted, det stoppede.
Der skal strammes markant op på
Virkelig dårlig app
Virkelig dårlig app. Den springer i afsnittene, og læser ikke alle afsnit helt færdige. Virkelig dårligt
Har indtil videre hørt 1 bog
Har indtil videre hørt 1 bog. Jeg downloadede, og der var ikke det problem, andre fortæller om, med at den skulle stoppe. Det virkede fint. Derudover er det fedt, at man bare kan høre alle de bøger, man vil om måneden. Jeg har et andet bog-abonnement, hvor jeg kun kan høre 1 om måneden, men den er så også nemmere at finde rundt i + bøgerne er altid tilgængelige.
Her, i denne app, er der mange bøger, der ikke er tilgængelige, derudover er appen ikke særlig nem at finde rundt i. Derfor kun 4 stjerner.
Elendig
Elendig at finde rundt i og man kan ikke sådan lige downloade til læsning på f.eks. Remarkable2.
Fungerer fint for mig
Fungerer fint for mig. Hører mange lydbøger, og synes det er dejligt, at man kan sætte timer på, så den stopper af sig selv, hvis man lytter til den inden man skal sove☺️ Godt udvalg
Elendig søgefunktion, bøger findes, men indholdet er ikke tilgængeligt.
Elendig søgefunktion. Tilbyder bøger som ikke er tilgængelige, dog kan man aktivere en alarm til når bogen kommer.. jamen, hvorfor I det hele taget vise bogen som foreslået. Bruger primært appen til at læse børnebøger, men jeg skal igennem 4-5 bøger igennem for at finde èn som faktisk er på hylden. Glæder mig til at bibliotekerne åbner igen. Øv oplevelse
Virker perfekt og har et stort udvalg…
Virker perfekt og har et stort udvalg af bøger.
Læser E-bøger hver dag. Har app'en gennem Telmore.
Rart hvis man kunne bruge en Kindler.
Lydbøger, så find anden app.
Jeg er så træt af at den går i stå midt i man hører lydbog og man er nød til at gå ind i App'en og vente for at trykke play så man kan hører videre sker med 3-10 min. mellemrum.
Skal man blot læse bøger på mobilen er det en god App, men vil man bruge den til lydbøger, så find en anden.
Den nye opdatering er så besværlig og…
Den nye opdatering er så besværlig og bruge i forhold til før 😡ødelægger totalt oplevelsen øv det er en ommer.
Elendige opdateringer som forringer…
Elendige opdateringer som forringer læseoplevelsen.
F.eks bliver siden kolonneopdelt når man vil læse vandret på Ipad!
Dårlig søgefuntion!
Bedre end Mofibo
Bedre end Mofibo. Større udvalg, bedre søgemuligheder, og flere muligheder for afspilningshastighed (op til 3x).
Ustabil
Ustabil, dårlig søge funktion og masser af fejl i lydfilerne
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.