Har lige i dag Via Google fundet ud af, at en af mine mailadresser figurerer på det sorte net som følge af et datalæk hos Bookmate i 2019. Hvorfor blev jeg ikke informeret? Får rigtigt mange mærkeli... Mehr ansehen
Varslet stor prisstigning på årsabonnement. Forsatte efter Yousee/Bookmate med en bestemt pris pr. år hvis man forblev kunde kun hos Bookmate. Der stod den årlige pris fremover ville være på 599,-.... Mehr ansehen
Virkelig en skuffende oplevelse. Indholdet er fint, men kvaliteten af app’en fungerer slet ikke. Oplæsningen af lydbøger er utydelig, hakker og springer ofte flere sekunder så mange ord bliver udel... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Kanon effektiv betjening fra Irina
Skrev til Bookmate imorges at min profil ikke virkede.
Rent panik, jeg lytter jo til bøger hver dag, når jeg går tur.
Irina svarede ca. 3 timer efter jeg skrev, og jeg fik løst mit problem og fik min profil igang igen.
Jeg har skrevet mange mails til hende idag, og fik meget hurtigt svar, og effektiv hjælp.
Rigtig god oplevelse.
Mange tak for din gode hjælp
Mvh Linda
Snyd og spild af penge
Snyd og spild af penge. Betalt kr 600,- for et år og har siden ikke kunnet bruge app'en da jeg bliver smidt af efter 3-5 min. Ingen hjælp at hente hos kundeservice. Så skidt og dårlig service skal man lede længe efter.....
Elendigt! Snyd og humbug!
Virkelig dårlig app. Har betalt abonnement men kan ikke logge på. Siden kommer op, men lukker så øjeblikkelig ned. Har kontaktet kundesupport efter at have ledt efter denne mulighed i 1 time. Man kan kun kontakte skriftligt. Har fået et standardsvar, om at man arbejder på sagen, men INTET sker!
Kan virkelig ikke anbefales. Hold jer langt væk og brug nogle af de andre muligheder på markedet. Bondefangeri!
Jeg har nøjagtig samme oplevelse
Jeg har nøjagtig samme oplevelse, som besked 205. Pludselig virker app’en ikke og man kan ikke bruge den. Dette skete også efter jeg har købt og BETALT et abonnement for 1 år til kr. 599,-
Virkelig dårlig oplevelse!!!
Virkelig dårlig oplevelse!!!!
Min mor købte et års abonnement i december 2021, kr. 599,- og har brugt app’en på sin IPad. Nu “virker” app ikke længere, hun bliver smidt af hver gang hun forsøger at komme ind.
Hun har derfor forsøgt med app’en på sin IPhone, med samme login, men dér skal hun så igen betale (for nyt abonnement)
Vi brugte i går en EVIGHED på at finde kontaktoplysninger til support, men en UMULIGHED!!!
Hun har skrevet til bookmate via messenger, men hun kommer nok (lige som det fremgår i mange anmeldelser) til at vente LÆNGE på en reaktion fra Bookmate, hvis hun over hovedet får en!!!!
Super godt udvalg
Super godt udvalg, savner virkelig bookmate i mit abonnement hos Telmore. Chapter kan ikke en gang en brøkdel af hvad bookmate kan.
Stort udvalg, rigtig god pris
Jeg havde Bookmate igennem YouSee og da det stoppede, valgte jeg at købe abonnementet til 599 kr. (på trods af dårlige anmeldelser). Efter tilmelding og betaling fremgik det, at jeg havde 14 dage gratis og herefter ville blive opkrævet 129 kr på månedsbasis. Det var jo ikke min hensigt, så jeg klikkede annuller. Herefter fik jeg mulighed for at vælge årsabonnementet til 599, og nu virker det helt perfekt! Jeg har brugt Appen meget igennem YouSee, og der er et virkeligt stort udvalg af danske lydbøger (som er det, jeg bruger). Man får virkelig meget for pengene (pånær dansk support!). 4 stjerner herfra.
Virker perfekt til mig
Stort udvalg. Masser af lydbøger, som er det jeg bruger mest.
Men også et podcast og engelske bøger og lydbøger og en masse anvendelige meditationer.
Jeg er godt tilfreds!
Godt tilfreds
Jeg købte et abonnement FØR jeg læste anmeldelserne og blev da helt skræmt efter at have læst anmeldelserne og tænkte jeg havde kvajet mig. Men må sige at jeg er super tilfreds med bookmate. Alt fungerer glimrende og der er masser af relevante både bøger og lydbøger. Så jeg kan kun anbefale bookmate. Det eneste jeg savner er at de svarer på de utilfredse anmeldelser der er. Derfor 4 stjerner i stedet for 5.
Købte et gavekort til 1års abonnement…
Købte et gavekort til 1års abonnement (599 kr) til min datter en mail blev sendt til hende med et link Get gift det virker ikke når man klikker for at aktivere det.Man kommer ind på en blank side med advarselstrekant og Bad request.Har skrevet til Bookmate tre gange de svarer ikke. Det er virkelig frækt at de bare stjæler ens penge de blev trukket med det samme, og ellers er ligeglade med kunderne og ikke svarer på henvendelser og sørger for at løse problemet. Kan ikke anbefales
Har betalt for et år
Har betalt for et år, men kan ikke komme ind?
Kan se jeg ikke er den eneste. Jeg har haft Bookmate gennem Yousee og skyndte mig at betale for en års abonnement, men nu kan jeg ikke komme på. Får hele tiden besked på at jeg skal betale, men jeg har betalt. Hvordan kommer man i kontakt med Bookmate?
Jeg har ellers været tilfreds med abonnementet....
Er der nogen?
Er der nogen? Da youSee slettede sin Bookmate-fordel, betalte jeg 599,- kr. for et års abonnement den 16. september. Lige meget hvad jeg gør, kan jeg ikke komme 'på'. Det er for dårligt.
2 stjerner - fordi jeg ellers er tilfreds med Bookmate.
Tilfreds
Jeg har haft Bookmate nu i flere år, og jeg har efterhånden lyttet til en hel del bøger. Aldrig har jeg oplevet problemer med hverken lydkvaliteten eller at den ikke har fortsat hvor den skulle. Ærgrer mig meget at Telmore stopper samarbejdet med dem.
købt årsabonnement som i første omgang ikke virkede.
Har også købt årsabonnement efter udløb af yousee aftale. Det virkede ikke. Jeg har skrevet til dem men endnu ikke fået svar. Nu har jeg dog selv fået det til at virke. Jeg opdagede at der i appen stod min gamle mailadresse. Ved at logge af og på igen med min nye mailadresse kom appen til at virke…. Så her må der indrømmes at fejlen lå fra tastaturet og opefter😊 de får dog kun 4 stjerner da de endnu ikke har svaret på min mail….ellers er jeg godt tilfreds. Har netop ændret til 5 stjerner da jeg har fået svar med løsning.
Har som så mange andre købt et…
Har som så mange andre købt et årsabonnement efter yousee stoppede samarbejdet og det virker ikke og man kan ikke komme i kontakt med dem. Kan bestemt ikke anbefale Bookmate.
Har haft Bookmate.gennem you see i…
Har haft Bookmate.gennem you see i flere år , efter de opsagde samarbejdet købte jeg tilbuddet til 599,00 de trak pengene med det samme ,men abonnementet virker ikke, så nu må jeg købe mofibo, så mine penge er tabt!
Ja det samme skete for mig - og der er ikke nogen måde at kontakte dem på!
Har haft Bookmate.gennem you see i…
Har haft Bookmate.gennem you see i flere år , efter de opsagde samarbejdet købte jeg tilbuddet til 599,00 de trak pengene med det samme ,men abonnementet virker ikke, så nu må jeg købe mofibo, så mine penge er tabt, har skrevet til dem flere gange ,de er aldrig vendt tilbage , køb aldrig noget hos dem,
Virkelig så dårligt
Virkelig så dårligt
Mit yousee abonnement udløb og blev tilbudt at fortsætte for 599 dkk
Har indbetalt og pengene der er hævet, men appen virker overhovedet ikke mere
Har skrevet en mail, uden at få svar
Kan på det kraftigste opfordre til ikke st følge deres tilbud, der er åbenbart andre med samme oplevelse
Skodfirma
Da mit yousee more ikke længere understøttede bookmate, fik jeg et tilbud fra bookmate på et års abonnement til 599kr. og så ville jeg kunne fortsætte uden problemer, de har trukket pengene, men jeg er hægtet af og kan ikke længere bruge appen. Ingen kontaktmuligheder.
Undskylder lidt for ovenstående anmeldelse, jeg havde ikke forstået det nye login, som heller ikke var logisk i mine øjne, men efter lidt eksperimentering fik jeg Bookmate til at virke. I får et par stjerner mere.
Super tilfreds kunde
Jeg har haft Bookmate i 3 år nu, og jeg er enormt glad for mit medlemskab. Jeg oplevede dog, at i går aftes var der en fejl som gjorde, at jeg ikke kunne læse videre i min bog. Jeg gjorde Bookmate opmærksom på fejlen og medarbejderne har sørget for, at problemet blev fikset med det samme. Det er det første problem, at jeg har haft med Bookmate, men problemet blev løst hurtigt og nemt.
Det var virkelig god service, at de ydet!
Tak for hjælpen og tak for en virkelig god app! Jeg får læst meget mere, fordi jeg bøgerne med mig på farten!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.