Bikeworld Bewertungen 598

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opfølgning på Bikeworlds svar: På trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke løst. Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supergod service i værkstedet Har købt en elcykel for lige godt to år siden. Batteriet har skrantet på det seneste, men jeg fik først gjort noget ved det, efter de to års garanti var udløbet. Da jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super venlig og service minded personale. God tid til afprøvning. Købte to Specialized como. En var klar og den ene var på ekstern lager også i Silkeborg og her gik ejeren og samlede cykler (en lørdag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en el-cykel på KNALDtilbud og jeg var ærligt talt en smule bekymret for om den havde nogle skjulte skavanker, der ville dukke op hen af vejen. Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kører som... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrradgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Cykelbutik i Silkeborg - Vi har Danmarks største udvalg af cykler

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 38 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Kæmpe anbefaling herfra 🔥

Kæmpe anbefaling herfra 🔥

Meget glad for at det blev netop her jeg købte min første racer.
Fik super god hjælp og vejledning, servicen er bare i top. 🙌🏼

17. August 2023

Hej Stine,

Tak for din anmeldelse!

Hos BIKEWORLD forsøger vi altid at give god hjælp og vejledning. Service er en vigtig faktor for os!

Håber du bliver glad for din første racer. Giv den gas!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uforsvarlig klargøring af cykel

Købte 2 cykler som skulle klargøres inden afhentning. Den ene, en Mountainbike viste sig desværre ikke, at være klargjort ordentligt.
Fordækket var ikke pumpet korrekt, så dækket der er slangeløst var ikke "sprunget" ordentligt fast på fælgen, hvilket resulterede i, at på den allerførste tur "klapper" dækket sammen på fælgen med styrt som resultat. Heldigvis var det ved lav hastighed men alligevel med hudafskrabning, blå mærker og ikke mindst et ordentlig slag i ryggen.
ved oppumpning af dækket lyder der et højt smæld der indikerer, at dækket "sprang" på plads.
Ved henvendelse til butikken blev jeg mødt med skepsis da man ikke rigtig mente det kunne ske på en mountainbike der kan køre med meget lavt dæktryk. Jeg har efterfølgende forsøgt på flere måder at kontakte ejeren af virksomheden, men der kommer overhovedet ingen reaktion, så derfor denne anmeldelse.
Det skal nævnes, at både sælgeren og ham på værkstedet begge har været meget flinke, og fik også en fin rådgivning før købet, og de har også tjekket cyklen efter uden beregning, så dette er ikke for at hænge nogen ud.
Alligevel giver den samlede oplevelse kun 2 stjerner, primært på grund af den manglende reaktion fra ejeren samt manglende anerkendelse af, at der er sket en fejl i klargøringen af cyklen.

Tillæg efter svar fra Bikeworld:
Hej Kasper
Det ændrer ikke ved skuffelsen over den manglende anerkendelse af fejlen ved klargøring, samt den manglende forståelse for det skete.
Desuden kunne en anden, hvis ikke ejeren selv føler et ansvar for dette, svare på mine henvendelser. Jeg har intet hørt før jeg skriver dette på Trustpilot, hvilket desværre giver mig en fornemmelse af, at I ikke har forståelse for kunderne efter salget er gennemført.
Ærgerligt efter at jeg i første omgang havde et super godt indtryk af jer.

27. Juli 2023

Hej Claus,

Vi er selvfølgelig ærlige over episoden. Som du selv skriver, har vi tjekket cyklen efter og der skulle være fint styr på den nu.

Grunden til at ejeren ikke har svaret, er fordi han ikke står for episoder som dette - det er butikken og værkstedet selv.

Super service

Super service. Alt ok.

21. August 2023

Hej Grzegorz,

Tak for din anmeldelse!

Vi stræber os altid for at levere en god Service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter.

Magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter. Fik en Hövding cykelhjelm, efter 3 måneders brug, meldte den om fejl, jeg ringer til butikken og her får jeg afvide jeg skal opdatere den eller sende den til Sverige(hövdings hovedkontor). Jeg indlevere cykelhjelmen da det ikke lykkes at opdatere den og intet hørte jeg længe, efter 14 dagen ringer jeg til butikken for at hører hvad der sker, og det er her filmen begynder at knække. Jeg får afvide at den skal opdateres og om jeg ikke kan se serie nummeret i min app, for det skal de bruge, udover det så kan de åbenbart ikke finde ud af at opdatere den og deres største problem er at de ikke har en Windows PC så om jeg ikke lige selv kan gøre det og at det bliver dyrt for MIG hvis den skal sendes til hovedkontoret i Sverige. Den bliver sendt til Sverige, efter 1 måned ringer jeg til dem igen for at hører om jeg kommer til at se den cykelhjelm igen, hvortil jeg får af svar “den har været længe undervej hjem fra hovedkontoret” der går ikke 10 minutter så ringer de fra butikken og siger “hov din cykelhjelm har været i dk i 3 dage, de havde bare ikke lige set den var blevet indleveret i en pakkeshop” - jeg får hentet min cykelhjelm og hun siger “vi er så stoppe med at have forhandle Hövding så nu fra falder min reklamation også”

Rigtig træls oplevelse, kommer nok ikke igen.

10. August 2023

Hej Katrine
Tak for din anmeldelse.
Som vi kunne se på firmware i Høvding appen, så havde den den nyeste opdatering. Vi teste ladning osv. hvilket fungerede som det skulle. Vi fik så fortalt af Høvding, at den skulle have nyeste firmware på sig via en PC. Vi har ikke en PC i huset. Derfor fik vi den sendt til Sverige, hvilket tog ca. 14 dage, at få Høvding til at sørge for, så Høvding selv kunne tjekke den 100% efter, og sørge for at den virker som den skal. Ydermere blev pakken sendt til en pakkeshop, og ikke direkte til os. Dette fik vi intet track/trace på, så vi skulle selv have fat i høvding, for at finde ud af hvor den var henne.

Vi giver dig ret i at dette har taget lang tid, men det har været en vild knudret proces. Dette kan vi kun beklage.

Vi er som du selv er inde på, stoppet med at sælge produktet. Bla. med denne case som en af vores begrundelser. Du har naturligvis stadig din garanti og reklamationsret på produktet, selvom vi er stoppet med at handle med dem.

Vi håber du får brugt din Høvding, så du er sikker i trafikken.

VH
Bikeworld

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en ny Elcykel hos bikeworld

Købte en ny Elcykel hos bikeworld, de har et meget stort udvalg og nogle rigtig gode priser. Er yderst godt tilfreds med købet, ligesom den vejledning jeg fik omkring cyklen inden køb. Cyklen blev hurtig klar gjort så jeg kunne cykle hjem på den med det samme.

God service, gode produkter

Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kører som en drøm på nær nogle småting der skal justeres, hvilket det meget høflige personale formentlig klarer uden problemer, når den alligevel skal til syn.
Alt i alt en god oplevelse og en cykel til en meget favorable pris.

18. Mai 2023

God oplevelse.

Købte en mtb til vores datter på 12 og selvom vi var i fem forskellige butikker endte vi ved Bikeworld der havde langt det største udvalg i modeller og farver. Vejledning var også den mest kompetente og cyklen blev klargjort inden for 30 min med lås osv. så vi kunne tage den med samme dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige købt min 6 cykel hos Bike…

Jeg har lige købt min 6 cykel hos Bike World. Service og humøret er stadig i top både i butiklen og værkstedet. Jeg oplever også ved dette køb, at jeg bliver guidet, så jeg ender med en cykel der passer til min behov.
Det var en god oplevelse, så mon ikke også jeg køber min 7 cykel hos Bike World.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr