Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega hurtig leveringstid og god kundeservice. Fedt og praktisk at pumpen er så lille at man kan have den i sin dametaske. Kan helt klart anbefale bikeair

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var heldig at få 2 pumper i fødselsdagsgave. Det var ikke noget problem for Bikeair. Der blev hurtigt sendt en returseddel og pengene var tilbage på det kort som pumpen var betalt fra et par dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var tidligt ude og købe julegave. Men da det var over de 30 dages returpolitik. Vil de ikke tage den retur. Da de ikke vil tilbyde den “fleksibilitet”. Man havde da håbet på lidt forståelse når det... Mehr ansehen

1. Geschäft für Fahrradzubehör
  2. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bikeair ønsker at revolutionere cykeloplevelsen ved at gøre det nemmere og mere bekvemt at pumpe dæk, uanset hvor du er. Vores mål er at tilbyde innovative, bærbare løsninger, der gør det ubesværet for cyklister at holde sig kørende. Med vores kompakte og brugervenlige pumper kan du hurtigt og effektivt fylde dine dæk på få sekunder – alt sammen med "luft i lommen". Vi kombinerer avanceret teknologi med et minimalistisk design, så du kan nyde pålidelig præcision og ydeevne uden at bære på tungt udstyr. Bikeair er til for cyklister, der sætter pris på både kvalitet og bekvemmelighed. Vores produkter er skabt til at gøre din hverdag lettere, uanset om du er pendler, fritidscyklist eller på eventyr. Vores mission er enkel: at sikre, at du altid kan være på farten uden bekymringer. Bikeair er din partner på vejen – hurtigt, enkelt og effektivt.

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Kundeservicen og pumpen

Mega hurtig leveringstid og god kundeservice.
Fedt og praktisk at pumpen er så lille at man kan have den i sin dametaske.
Kan helt klart anbefale bikeair

11. Februar 2026

Antwort von Bikeair

Hej. 1000 tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er meget vigtigt for os at yde en god service, så det glæder os at det netop er det du oplever, og at du deler det med andre. Vi håber at du får stor glæde af din pumpe. Fortsat fantastisk dag til dig :-) Med venlig hilsen Bikeair.

Virkelig fin kundeservice

Virkelig fin kundeservice. Jeg fik et sæt lygter i adventsgave og mistede uheldigvis den ene lygte. Bikeair tilbød mig gratis en ny forlygte, som de havde tilovers pga et returneret etui. Modtog den dagen efter. Tusind tak.

18. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen god jul hos bikeair

Var tidligt ude og købe julegave. Men da det var over de 30 dages returpolitik. Vil de ikke tage den retur. Da de ikke vil tilbyde den “fleksibilitet”. Man havde da håbet på lidt forståelse når det var jul.

- svar: det er åbenbart forbudt at være tidligt ude med julegaver ifølge bikeair

27. Dezember 2025

Hej Christoffer

Du købte Bikeair-pumpen den 24. september, og vi modtog din henvendelse om refundering den 26. december. Vores handelsbetingelser indeholder 30 dages returret, og returfristen var derfor overskredet med betydelig margin.

Vi forstår ønsket om fleksibilitet i forbindelse med julegaver, men for at kunne drive en fair og ensartet forretning er vi nødt til at overholde de samme betingelser for alle kunder – også når der er tale om køb foretaget flere måneder før jul.

Vi bestræber os altid på at yde god service og være imødekommende, men i dette tilfælde var det desværre ikke muligt at tilbyde refundering.

Har du spørgsmål til produktet eller brugen af det, hjælper vi naturligvis gerne.

Team-Bikeair

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god lille pumpe- også til at…

Virkelig god lille pumpe- også til at have med på farten! Den er nem og effektiv at bruge og fylder næsten ikke noget i tasken. Fantastisk hjælpemiddel!

16. Dezember 2025

Antwort von Bikeair

Hej. 1000 tak for den flotte anmeldelse :-) Vi sætter meget stor pris på at du har lyst til at dele din tilfredshed med andre. Det betyder meget for en lille virksomhed som vores. Vi håber, at du får glæde af din pumpe i lang tid fremover. Vi ønsker dig en rigtig god jul. Mange hilsner fra Team Bikeair.

5 ✨ til BikeAir.dk

Jeg kan varmt anbefale BikeAir.dk!
Jeg oplevede en pakke, som desværre var blevet væk under leveringen – en fejl der udelukkende lå hos fragtfirmaet – men BikeAir trådte straks til med den mest professionelle og hurtige service.

De reagerede med det samme på min mail og tog selv kontakt til budsenderen så hurtigt de kunne. Kort efter fik jeg en opfølgning, hvor de tydeligt forklarede, hvad status var, og hvordan de arbejdede på at løse problemet. De var virkelig imødekommende, hjælpsomme og havde en fantastisk kundeservice-tilgang hele vejen igennem.

Jeg føler mig som kunde virkelig godt behandlet, og jeg er dybt imponeret over deres engagement og professionalisme. Tak til BikeAir.dk for en helt igennem god oplevelse – jeg handler helt sikkert her igen! 🚴✨

8. Dezember 2025

Antwort von Bikeair

Hej. 1000 tak for din meget flotte anmeldelse, det betyder meget for os at du som kunde føler dig set og godt behandlet. Vi bruger meget energi på at yde den bedste kundeservice vi formår, så når du som kunde oplever netop dette, er vores mål nået. Vi er også meget taknemmelige for at du bruger tid på at dele din oplevelse med andre. Det betyder meget. Mange hilsner Team Bikeair

2 pumper var 1 for meget

Jeg var heldig at få 2 pumper i fødselsdagsgave. Det var ikke noget problem for Bikeair. Der blev hurtigt sendt en returseddel og pengene var tilbage på det kort som pumpen var betalt fra et par dage efter.
Fin pumpe som gør punkteringer lidt mindre generende.
Kan anbefales, både produktet og virksomhedens positive kommunikation med kunderne.

1. Dezember 2025

Antwort von Bikeair

Hej. 1000 tak for den flotte anmeldelse :-) Det er meget vigtigt for os, at vi yder den bedste kundeservice det er os muligt. Derfor glæder det os, når det er den oplevelse vores kunder har. Det betyder meget for en lille virksomhed som vores, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med andre, så det sætter vi meget stor pris på. Rigtig god dag til dig. Hilsen Team Bikeair

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

den bedste kundesevice jeg noge sinde har oplevet og utrolig kompetent rådgivning svare tilbage med det samme man skriver eller ringe til dem

kan kun anbefale at købe deres bike air pro max cykelpumpe den fylder ikke særlig meget og er fuldstændig gienial til at pumpe cykeldæk med utrolig venlig og super høflig betæning man får når man ringer til dem simpel hen bedste net butik der findes på nettet kan kun anbefale hvis man er ude efter at købe en eletronisk cykel pumpe køb den hos bike air der bliver man ikke syndt der får man den ægte vare og di er super hurtige til at sende ens cykel pumpe jesper jacobsen

13. September 2025

Antwort von Bikeair

1000 tak for din meget flotte anmeldelse. Det er en stor glæde for os, at du føler dig godt behandlet og at du tager tid ud af din hverdag til at dele denne oplevelse med andre :-) Det er vigtigt for os at vores kunder føler at vi gør alt hvad vi kan for at oplevelsen hos Bikeair er god fra start til slut. Fortsat god fornøjelse med din pumpe. Med venlig hilsen Team-Bikeair. May-Britt

God og hurtig service 👍

10. August 2025

Hej
1000 tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.
Det glæder os meget at vores anstrengelser for at yde netop en god og hurtig service falder i god jord hos dig :-) Mange hilsener Team-Bikeair

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og mega hurtig levering.

Super service og mega hurtig levering.
På en langtur i det vestjyske var jeg så uheldig at miste min sadeltaske hvor adapterslangen lå. Uden slange, ingen mulighed for at bruge pumpen.
En aftenmail til Bikeair og næste morgen er reservedel på vej, ub, det er over al forventning. Tusind tak herfra 🚴

28. Juli 2025

Antwort von Bikeair

Hej. 1000 tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at vores kunder oplever, at vi gør vores yderste for at yde en god kundeservice og har lyst til at fortælle det til andre. Med venlig hilsen Team-Bikeair

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice og levering i top

Fantastisk kundeservice og hurtig levering.

Pumpen jeg har købt virker helt perfekt og er nem at have med på ens cykeltur + den holder længe strøm🤩

21. Juli 2025

Antwort von Bikeair

1000 tak for den flotte anmeldelse :-) Den sætter vi stor pris på. Det glæder os at du er glad for din pumpe. Vi lægger meget energi i at levere en god kundeservice, da det er vigtigt for os, at vores kunder mærker at I er vigtige for os. Mange hilsner Bikeair-Teamet

Bytte af Bike air pumpe

Hej jeg vil lige takke Bikeair for super service , i forbindelse med en reklamation af en en pumpe.
Den havde desværre en defekt , ( kunne kun pumpe et halvt dæk 😂) , så jeg skrev til dem , og fik den ombyttet inden for en uge , uden omkostninger for mig.
Super service.

25. Juni 2025

Antwort von Bikeair

Hej. 1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter meget stor pris på at vores kunder bruger tid på at give os feedback. Når det så ovenikøbet er værdsættelse af en del af vores virksomhed, som er super vigtig for os, nemlig vores kundeservice, så er glæden stor. Det er vigtigt for os at vores kunder føler sig ordentligt behandlet, derfor er det dejligt at det lander sådan hos dig. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Jeg havde tabt “slangen” og fik hurtigt sendt en ny. Pumpen virker ubeklageligt, let og enkelt.

1. Juni 2025

Antwort von Bikeair

1000 tak for den flotte anmeldelse. Det er meget vigtigt for os at vores kunder føler sig godt behandlet, så glæden er stor, når vores kunder giver sig tid til at dele deres oplevelser med andre.
Fortsat god fornøjelse med din Bikeair pumpe.
Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale Bikeair det har været…

Kan kun anbefale Bikeair det har været en fantastisk oplevelse, der var et problem med den pumpe som jeg fik tilsendt ikke noget alvorligt det var oplader ledning men der kom en god og professionel løsning

13. Mai 2025

Antwort von Bikeair

Hej. 1000 tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på. Vi er glade for at din erfaring med vores kundeservice er positiv, da det er super vigtigt for os, at du som kunde, ved at vi vil gøre hvad der står i vores magt for at du får en god oplevelse. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brugte min nye pumpe fra Bikeair for…

Brugte min nye pumpe fra Bikeair for første gang på søndagens tur. Fedt ikke at skulle stå med CO2 patroner eller små letvægtspumper. Det var supernemt at pumpe dækket op til det rigtige tryk - ikke noget med at skulle efterfylde luft efter et par km.

11. Mai 2025

Antwort von Bikeair

Hej, og tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din Bikeair pumpe, og at det nu er blevet super nemt for dig at fylde luft i dækkene. Det betyder meget for os at vide, at vores pumpe gør en forskel i din hverdag.
Vi håber, du får mange gode cykelture fremover – med trygheden i at have Bikeair lige ved hånden. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

hej se fin ud

hej se fin ud : Men hvordan virker den ?

1. Mai 2025

Hej
Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du synes, den ser fin ud 😊
Hvis du har spørgsmål til, hvordan produktet fungerer, hjælper vi meget gerne! Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@bikeair.dk, så guider vi dig hurtigt i gang.
Vi vil selvfølgelig også meget gerne høre, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.

Bikeair-Teamet

Rigtig god pumpe

God pumpe! To gange på weekendens graveltur var der en af de andre (tubeless) der punkterede og de var kørende igen indenfor få minutter (inkl. lapning) og der var stadig godt med strøm på pumpen. Konceptet er en gamechanger og det fungerer. Om det holder i det lange løb må tiden vise, men de første erfaringer er super positive!

27. April 2025

Antwort von Bikeair

1000 tak for en flot anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på. Vi er glade for at høre hvor godt pumpen virker ude på stier og spor. Vi håber da i den grad at du får glæde af pumpen fremadrettet. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Bikeair PRO MAX™

Virkelig hurtig modtagelse og ligeså svar på mail vedrørende spørgsmål om pumpen.

Pumpen klarer et 700x28 dæk fra flad til 8 bar på 80 sekunder. Det må siges at være godkendt 👌

1. Mai 2025

Antwort von Bikeair

Hej. 1000 tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på. Vi vægter vores kundeservice meget højt, og stræber efter at alle vores kunder har en god oplevelse. Vi håber, at pumpen fortsat vil give dig glæde på stier og landevejen. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Fantastisk lille pumpe

Fantastisk lille pumpe.

Lavet test på TPU-slanger og der er ikke noget problem med at pumpen bliver for varm, pro modellen klare snildt 3 str. 28mm op til 4,5 bar.
Og lige som bonus, hurtig levering, rigtig god service.

24. April 2025

Antwort von Bikeair

Hej 1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi er super glade for at vores Bikeair Pro pumpe lever op til dine forventninger. At du opleve vores service og levering som en bonus, gør vores arbejde så meget mere fornøjeligt. Det er meget vigtigt for os at have glade og tilfredse kunder. Fortsat god dag til dig. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet May-Britt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god kundeservice!

Hurtig levering og god kundeservice!

Super smart lille pumpe, som klarer opgaven lynhurtigt og nu slipper man for at få lange arme når cyklen eller fodbolden trænger til lidt luft😁

14. April 2025

Antwort von Bikeair

1000 tak for den flotte anmeldelse. Det er meget vigtigt for os at overholde den lovede leveringstid og yde en god kundeservice. Det glæder os at det er den oplevelse du sidder tilbage med. Vi håber, at du får rigtig megen glæde af din Bikeair pumpe. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedeste mini pumpe jeg har set

Praktisk og fylder ingenting!
Hurtig leveringstid og super god service.
Kan helt klart anbefale bikeair.

10. April 2025

Antwort von Bikeair

1000 tak for den fantastiske anmeldelse. Vi går meget op i at vores kunder oplever netop det du beskriver, hurtig levering og god kundeservice. Vi håber, at du får megen glæde af din pumpe fremadrettet. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr