Unternehmen hat geantwortet
The service from this company was fantastic (thank you Louise!) They responded to all my queries super fast and efficiently. I bought a helmet as a Xmas present for my husband mostly because the desig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan ikke andet end at give jer en utrolig ringe anmeldelse. I er under AL KRITIK!!! Skrev helt tilbage i dec, så januar, så februar, og igen i marts , hvor jeg først får mine penge retur i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Safetraffic ønsker vi at gøre cykling mere sikker og synlig for alle. Vi vil sætte nye standarder for cykelsikkerhed med innovative cykelhjelme med integrerede lys, så alle kan føle sig trygge i trafikken, uanset tidspunkt og vejr. Vores mål er at fremme en sikker og bæredygtig cykelkultur, hvor flere vælger cyklen som det foretrukne transportmiddel.
Myggenæsgade 3 , 2300, København, Dänemark
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Kan ikke andet end at give jer en utrolig ringe anmeldelse.
I er under AL KRITIK!!!
Skrev helt tilbage i dec, så januar, så februar, og igen i marts , hvor jeg først får mine penge retur i uge 11.
Føj I burde skamme jer.
SÅ ringe en service…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så kan I ikke finde dit, dut og dat og jeg skal gentagne gange skrive oplysninger til jer.
Føj og klamt at I ikke magter det og kan finde ud af det.
Kæmpe nej tak til jer herfra og kan jo læse at jeg bestemt ikke er den eneste.
Har købt en cykelpumpe med LED der skal retur.
Svaret på mail med fremgangsmåde for returnering - så ros for hurtig respons på mail
Hurtig levering. God service. Cykelhjelm var som forventet

Antwort von Safetraffic
Bestilte 2 hjelme og de fungerer som de skal. Syntes ikke det fremgik i materiale på hjemmesiden, men måske jeg har misset det, men der følger også en fjernbetjening med til at styre lyset og der er også blinklys i hjelmen, som også styres med fjernbetjening. Meget cool. Hjelmene er overraskene lette. Virker umiddelbart fine. Har kun lige taget dem i brug, så har ikke nået at danne et bedre indtryk af dem endnu.

Antwort von Safetraffic
Modtog mine cykelhjelme i går , de er super fede og dem er jeg så sikker på at vi bliver glade for at bruge 🙏😃

Antwort von Safetraffic
Opdatering: tak for svaret, har på basis af dette ændret bedømmelse.
******
Ville købe pumper men fornemmer scam. Har kigget grundigt. På de 2 adresser der opgives findes intet firma. Hvad er jeres CVR nummer?

Den korte version:
Hjemmesiden lyver om hvornår tilbud udløber, Safe Seat passer ikke til en almindelig herrecykel, Safe Seat-videoen viser et andet produkt ("Shotgun Pro Seat") og "Safe Seat" lader til at være en kopi af "Shotgun Seat" (ikke pro).
Lang historie:
Jeg køber et "Safe Seat" under den forudsætning at deres "Black month"-tilbud stopper ved midnat (der er en tæller på siden med teksten "Sidste Chance").
Det første røde flag er at tælleren nulstiller ved midnat og at tilbuddet kører videre. Det er jeg næsten sikker på er ulovligt, men det var jo billigt, så hvorfor ikke prøve det af alligevel?
Da jeg modtager sædet kommer det i en pakke med en anden branding der ligner noget fra Temu. Sædet viser sig at være ret svært at montere på en almindelig herrecykel. Jeg synes også at kvaliteten er ret ringe. Stort set alt der skal skrues føles blødt og giver sig ved montering. Den medhørene skruenøgle holder ikke til at skrue sædet på.
Jeg cykler en tur med min søn, og retfærdigvis skal det siges at min søn nyder turen, idéen med sædet er faktisk god! Problemet er bare at sædet ikke sidder godt nok fast og glider og vipper bagud mens vi cykler. Det virker som et svært produkt at stramme godt nok uden at det bliver bøjet ud af form.
Jeg besøger derfor Safetraffics hjemmeside igen for at se om jeg kan lære noget om montering fra deres billeder. Her konstaterer jeg at sædet der vises i videoen ikke er samme slags som på billederne - og det jeg har modtaget.
På sædet i videoen står der "Shotgun" på sadlen. Så jeg googler "shotgun bicycle seat" og kan nu se at det "Safe Seat" jeg har købt ligner en kopi af "Shotgun Seat" og at sædet i videoen er dyrere version der hedder "Shotgun Seat Pro". Shotgun seat er bygget til at monteres på mountain bikes, så måske ikke så underligt at det passer dårligt til en almindelig herrecykel.
Måske kommer sæderne fra samme fabrik, men på Shotgun Seats hjemmeside kan man se at der er flere dele med i pakken på deres sæde. Jeg er mest tilbøjelig til at tro at der er tale om en billig kopi.
Mit råd til andre der ønsker at prøve det af vil være at købe et lignende sæde fra Ali Express e.l.. (Søg på "frontmounted bicycle kids seat"). Jeg tør godt love at kvaliteten er mindst lige så "god". Faktisk virker det rimelig sandsynligt at "Safe Seat" har købt produktet samme sted.
Opdatering:
"Fejlen" med nedtællingen er pt. ikke rettet selvom at Safe Traffic skriver det.
De forholder sig ikke til at videoen på deres hjemmeside, der er vandmærket med "Safe Traffic", viser et helt andet produkt fra "Kids Ride Shotgun".

Antwort von Safetraffic
Bestilte og fik min hjelm leveret til tiden, der var desværre en defekt på hjelmen og jeg skrev en mail, dagen efter var der svar og de sendte med det sammen en ny hjelm, super hurtig service og fuld tillid til kunden 👍
Super hurtig og nemt. Min ordre kom under 24 timer efter at den var blevet bestilt.

Fremragende produkt. Nem og simpelt. Super kompakt og easy going🦾

Antwort von Safetraffic
Ved en fejl fik jeg den 14/8 om morgenen bestilt nogle varer, som jeg ikke skulle bruge alligevel, og jeg skrev derfor straks (kl. 09:07) en mail til Safetraffic om, at jeg ønskede at annullere min ordre.
Kl. 12:25 samme dag (3½ time efter min annullering) modtog jeg en autogenereret mail om, at mine varer var afsendt.
15/8 (kl. 08:38) modtog jeg en mail, hvor firmaet beklagede, at de ikke havde set min annullering, inden varerne blev afsendt, og man ville derfor sende en returseddel på firmaets regning. Det lød fint i mine ører, da jeg jo selv var årsag til hele balladen, fordi jeg havde bestilt varer, jeg ikke skulle bruge.
15/8 om eftermiddagen ankom min pakke, og jeg skrev til Safetraffic og anmodede om retursedlen, så jeg kunne sende det hele tilbage igen.
18/8 sendte jeg en rykkermail, da jeg intet havde hørt fra Safetraffic.
19/8 modtog jeg mail med returseddel og en undskyldning for det sene svar. Jeg skyndte mig at sende pakken retur med GLS samme aften.
21/8 (kl. 11:29) kunne jeg se på GLS Tracking, at pakken var afleveret hos firmaet.
26/8 (kl. 09:00) skrev jeg til Safetraffic, da jeg efter 5 dage intet havde hørt og stadig ikke havde modtaget mine penge retur. Om eftermiddagen fik jeg svar på mail om, at man ville undersøge sagen og vende tilbage hurtigst muligt.
27/8 fik jeg en autogenereret besked om, at jeg ville få mine penge retur indenfor 10 dage.
29/8 var refusionen gået igennem, og pengene står igen på min konto.
Der er plads til forbedring, når man som firma vælger, at ENESTE kontaktmulighed for kunder er en e-mail postkasse, der tilsyneladende ikke er under overvågning.
Som kunde mener jeg godt, at jeg kan tillade mig at forvente en hurtigere respons, og i mit tilfælde kunne man sågar have stoppet afsendelsen af varen, hvis man blot havde læst min annullering, der blev foretaget få minutter efter bestillingen.
Stor ros til Safetraffic for at afsende varer lynhurtigt i en reel handel.
Knap så stor ros for at trække en returhandel unødigt ud i 14 dage og for mangelfuld kommunikation undervejs.

Antwort von Safetraffic
Meget hurtig levering. Bestilte en lomme cykel pumpe i går morges og har modtaget den i dag. Har lige prøvet den og den virker indtil videre upåklageligt.

Antwort von Safetraffic
Cykelpumpning kan være en rigtig irriterende opgave. Man kan kæmpe med dæk og dårlige pumper, udskyde opgaven, prøve at få andre til det….eller bare sætte sin SafePump på og så er det fikset. Jeg foretrækker helt klart det sidste.

Antwort von Safetraffic
Var meget nem at bestille og pakken var ikke længe undervejs.
Dejligt at kunne have den med i tasken.

Nemt at bestille
Fair pris
Og virkelig gode produkter.
Cykelhjelmen var så behagelig og nemme instrukser

Antwort von Safetraffic
Fin lille pumpe, som virker ganske udmærket. Skal dog lades ret hurtigt op, så der kan ikke pumpes flere dæk op i træk, men smart og helt klart et godt køb.

Antwort von Safetraffic
Smart, praktisk og effektiv. Jeg så reklamen for deres cykelpumpe og tænkte holder det. Og det gør det. Ganske enkelt. Mega praktisk lille pumpe man kan have med alle vegne, og den fungerer. Deres kundeservice er også i top.

Antwort von Safetraffic
Hurtigt og nemt at bestille og et super produkt

Antwort von Safetraffic
Hurtig levering, og pumpen virker! Så kan det vist ikke siges kortere.

Antwort von Safetraffic
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.